Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Büntetlenül szexelhetnek a tinik

A törvény is igazodott ahhoz a tényhez, hogy egyre többen vesztik el általános iskolás korukban a szüzességüket. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért.

12 évesen is elég idős lehet valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szexbe, feltéve, ha a partnere sem idősebb 18-nál – vezethető le az új, július elsején hatályba lépett büntető törvénykönyvből. Az új büntetőjogi kódex dekriminalizálta azt az esetet, amikor két kamasz, akik között nem túl nagy a korkülönbség, lefekszik egymással, miközben egyikük még nem töltötte be a 14-et.

Július elseje előtt ez még megrontásnak számított. A régi Btk. nem foglalkozott azzal, hány éves a „megrontó”, egyszerűen úgy rendelkezett, hogy „Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül (…), bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Az új Btk. nemcsak a régies szóhasználattól vált meg, hanem tartalmi szempontból is újított. Megrontás helyett most már szexuális visszaélés a bűncselekmény neve, és 18 évesnél fiatalabb ember nem tudja elkövetni. „Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, (…), bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő” – mondja ki az új törvény.

A dekriminalizálás persze csak azokra az esetekre vonatkozik, amikor a fiatalabb beleegyezik az együttlétbe, és a 12. évét azért már betöltötte. 12 éves kor alattival mindenfajta szexuális cselekmény szexuális erőszaknak számít továbbra is. A törvény előtt nincs olyan, hogy egy gyerek beleegyezik az aktusba.

Ebben a táblázatban megmutatjuk, hogy kezeli az új Btk. a különböző életkorú párok önkéntes szexuális együttlétét.

Életkor

Büntetés?

Magyarázat?

 12 év alatti – 12 év alatti Nem büntethető 12 éves kor alatt a gyerekek semmiért nem büntethetők.
 12 év alatti – 12-14 év közti Nem büntethető 14 éves kor alatt csak néhány nagyon súlyos bűncselekményt tett büntethetővé az új Btk., például az emberölést. A szexuális jellegű bűncselekmények nincsenek köztük.
 12 év alatti – 14-18 év közti 5-10 év szabadságvesztéssel lenne büntetendő, de mivel fiatalkorú az elkövető, 5 év a maximum Szexuális erőszaknak minősül.
 12 év alatti – 18 év feletti 5-10 év szabadságvesztéssel büntetendő Szexuális erőszaknak minősül.
 12-14 év közti – 12-14 év közti Nem büntethető ♥ 14 éves kor alatt csak néhány nagyon súlyos bűncselekményt tett büntethetővé az új Btk., például az emberölést. A szexuális jellegű bűncselekmények nincsenek köztük.
 12-14 év közti – 14-18 év közti Nem büntethető ♥ Most már. Itt lépett életbe a változás, amiről a cikk szól.
 12-14 év közti – 18 év feletti 1-5 év szabadságvesztés Szexuális visszaélésnek minősül, régi nevén megrontásnak.
 14-18 év közti – 14-18 év közti Nem büntethető ♥
 14-18 év közti – 18 év feletti Nem büntethető ♥ Kivéve, ha a 18 év feletti visszaél hatalmával vagy befolyásával. Így ugyanis már szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 év szabadságvesztéssel fenyegetnek.
 18 év feletti – 18 év feletti Nem büntethető ♥

Az új Btk parlament elé terjesztésekor a szigor lazítását azzal indokolták, hogy „a fiatalok szexuális érése, pszichoszexuális fejlettsége napjainkra jelentősen eltér” a régi Btk. hatályba-lépésekori, ’70-es évekbeli állapottól.

Fiúk: 13,56 év, lányok: 13,97 év

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) 2010 szeptemberében publikálta kutatási eredményeit arról, hogy állnak a szexhez a mai fiatalok. A kérdőíves felmérésben 5000 nyolcadikos és tizedikes diák vett részt. 533 fiú és 552 lány már nem volt szűz. A nyolcadikosok, tehát a nagyjából 14 évesek közt 108 fiúnak és 44 lánynak volt már szexuális kapcsolata. Egyébként a nem szűz fiúk átlagosan 13,56, a lányok 13,97 évesek voltak, amikor először lefeküdtek valakivel.

tini szex

Ha az ő partnerük náluk egy kicsit idősebb, 14 év feletti volt, akkor még bűncselekménynek számított, amit elkövetett. Persze nagyon ritka volt eddig is, hogy ilyesmiből rendőrségi ügy legyen. Pontos adatok nincsenek. A Belügyminisztérium és a Legfőbb Ügyészség statisztikájából csak a megrontás bűncselekmény összesített esetszáma derül ki, az már nem, hogy hány 18 éven aluli elkövető volt. Az elmúlt húsz évben egyébként évente 150 és 218 között változott a megrontások száma.

Az MTI archívumában és az anonimizált bírósági határozatok között egyetlen olyan megrontásos ügyet sem találtunk, amelyben 18 alatti kamasz lett volna a vádlott. Az ilyen büntetőperekben az elkövető jellemzően az áldozat nevelője, szülője vagy tanára.

A szülők nem is sejtették

A rendőrség viszont épp a napokban számolt be egy olyan ügyről, amelynek a kimenetelét az új Btk. hatályba lépése fogja megfordítani. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton adott ki közleményt arról, hogy vádemelési javaslattal zártak le egy megrontás gyanújával indult nyomozást. A gyanúsított egy most 15 éves fiú, aki a rendőrség szerint 14 éves korában szexuális kapcsolatot létesített akkor még 14. szülinapja előtt járó barátnőjével. Az ügy akkor pattant ki, amikor a zalaegerszegi kórház orvosa bejelentette a rendőrségen, hogy a lány terhes.

A rendőrök kihallgatták a fiatalok szüleit. A gyerekek 2012 tavaszán ismerkedtek meg. A szülők állítólag felvilágosították a gyerekeiket a nemkívánatos terhesség kockázatáról, de az anyák azt mondták: nem tudtak arról, hogy a fiatalok lefeküdtek egymással.

Amikor az eljárás indult, még a régi Btk. volt érvényben, de az új Btk. szerint a fiú nem követett el bűncselekményt. Ilyenkor, ha a törvény időközben változik, a régi és az új közül azt kell alkalmazni, amelyik a vádlott számára kedvezőbb. Ez a 15 éves zalai fiú számára az ártatlanságot fogja jelenteni.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hétvégi orgia a haverokkal - Szex Blog

Hétvégi orgia a haverokkal

Ettől egy kicsit felgyorsulnak az események. Már nem csak simogatások és érintések vannak, mert elszabadulnak a fantáziák. A következő páros, aki Viki és András, egy jó kis műsort adnak nekünk elő. Viki a kanapén ül, András meg előtte áll, és a farkát veri, hogy minél nagyobb és minél keményebb legyen, majd betolja Viki szájába. Viki ellenkezés nélkül befogadja, és úgy szopja, hogy attól András elélvez, és telelövi a csaj száját. Amikor vége van, Viki úgy csinál, mintha ízlelgetné a spermát, majd mindenki meglepetésére kitalálja, hogy András volt az.

Büdös, mocskos, útszéli, riherongy kurvák

Útszéli ribanc

Útszéli ribanc Büdös, mocskos, útszéli, riherongy kurvák! Meg kell állnom egynél, mert felrobbanok! Ez járt a férfi fejében, dörömbölt, zakatolt, nem hagyta nyugton. Képek peregtek szemei előtt, térdeplő, mocskos, büdös szajháké, akik szopták méretes farkát. Pucsító, terpeszben álló, motorházon fekvő ribik, ahogy markolja a seggüket, és csak tolja nekik, miközben az orrában ott van az a jellegzetes áporodott, semmihez sem hasonlítható kurvaillat. Az a fajta szag, amit csak a mosdatlan, útszéli lányok árasztanak, a tisztálkodás nélkül lezavart...
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük