Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Édeshármas szextörténet

Édeshármas szextörténet esett meg velem, egy hideg őszi napon, pár évvel ezelőtt. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem.

A barátom, Robi és én a munkahelyemen találkoztunk először. Ő a szemben lévő épületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.

Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, a szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ö is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap. Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Még jobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Robinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.

Egyszer Robinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Tamás nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Robin kívül.

Akkor Robi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Tamással. Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy-egy pohár bort mindkettőjüknek. Ők ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Tamás megfogta a karom, és engem is a földre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.

Robi Tamásra nézett és azt mondta:
– Hát nem ő a legszexisebb?
– Igen, nagyon megdobogtatja a szívem – válaszolta Tamás.
Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.
Hirtelen megszólalt Robi:
– Hé, Tomi! Gyere, vigyük be öt a hálószobába!

Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak. Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.

Először Robi kezdett csókolni, közben Tamás benyúlt a szoknyám alá és lehúzta a bugyimat. Az ajkaival megérintette a combomat, lágy csókokat lehelve oda, ahol éppen járt. Robi a blúzom maradék gombjait is kigombolta, felemeltem a karjaimat és ö levette rólam a vékony felsőrészt. Már majdnem meztelen voltam, kivéve a szoknyámat. Tamás nyelvével már a puncimban kalandozott, gyakran megérintve érzékeny csiklómat.

Puncimból csöpögött a nedvesség, és nem győztem várni a farkaikat. Egy szót se szóltam, de az arcomra lehetett írva:
Dugjatok meg! Dugjatok meg jól!
Ekkor Robi megkérdezte Tamástól:
– Elől vagy hátul szeretnél lenni?

Ő magára rántott és a megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem öt azzal, hogy a farkára ültem. Nagyon kellemes érzés volt, még most is emlékszem. Elég nagy kerületű, ívelt farka volt, és mélyen behatolt a nedves puncimba. Ekkor Robi mögém helyezkedett és lassan a popsilyukamba nyomta a faszát. Emlékszem, szokatlan érzés volt, de érdekes módon óriási élvezettel párosult. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Tamás a puncimba engedte a spermáját, miközben a popsim is munkára volt fogva. Hallottam, hogy Robi is közel jár a lövelléshez és a következő amit éreztem, az az ö spermája volt a popsilyukamban.

A következő percekben csak feküdtünk ott, és megállapítottuk, hogy nagyon jó volt az együttlét. Ez volt a legjobb vasárnapi matiné, amit valaha átéltem. Különösképpen azért, mert azóta se volt több hasonló élményünk. Viszont a féltékenység szikráját sem fedeztem fel egyikünkön sem. Csak annyit mondhatok, hogy csodálatos volt és nem bántam meg.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Együtt élvezzük a ruhapróbát - Szex Blog

Együtt élvezzük a ruhapróbát

Amikor erika kész van, lecsusszan a farkamról, megfordul, majd a szájába veszi, és úgy szopja tovább a faszom, hogy attól én is elélvezek. Ezzel egy időben, Edit is megbabonázva nézi, ahogy Erika a faszomat szopva a csúcsra repít engem, amitől ő is újra elélvez, miközben Erika arcába spriccelve nézi ahogy a a nő szájába élvezek. Erika nincs hozzászokva az ilyen játékokhoz, ezért nem is nagyon bírja nyelni a sok gecit, mert az a szája szélén csordogál le a padlóra.

uj-eletem-kezdete

Az új életem kezdete

Az új életem kezdete Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik. Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált „a társaság”-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra – bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza – és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre. Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük