Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

16 éves voltam, amikor először szoptam faszt

Még csak 16 éves voltam, amikor ez az eset megtörtént velem, de megpróbálom úgy leírni, ahogy akkor történt. Amúgy most már 18 vagyok, és még mindig a történet hatása alatt állok.

Zolival megbeszéltük, hogy szombat este átjön hozzám, hogy végre megtörténjen köztünk az, ami már régóta vágyunk. Szexelni akartam. Azért a szombat volt megjelölve e jeles napnak, mert Apa nem volt otthon, mert elment a haverjaival valami pacás kirándulásra. Persze, én kétlem, hogy a peca lett volna az ok, de mindegy, nem firtatom, a lényeg, hogy nem lesz otthon.

Már szombat délután van, és nagyon várom, hogy este legyen már, 9 óra, mert akkor fog jönni Zoli. Remélem. Anyu már akkor alszik, vagy a tévét nézi, úgy, hogy nem fog minket zavarni, úgyis hamar elalszik, és reggelig lesz elég időnk. Már most beleborzongok abba, milyen jó lesz majd Zoli faszát magamban érezni, de persze előtte majd jól felizgatom, kicsit szopogatom, és simogatom. Másnak lehet, hogy nem jelent sokat egy ilyen első alkalom, ám nekem nagyon nagy reményeim vannak, már nagyon vágyom rá. Nem vagyok szűz, volt már szex más pasikákkal, de Zoli teljesen más. Ha csak rá gondolok, máris nedvesedik a puncim, és nem bírok magammal, ahogy most sem. Még csak 5 óra van, de már a délután folyamán 3 alkalommal is megsimogattam magam, mert ha nem teszem, eluralkodik rajtam a remegés, és azt mások is észreveszik.

Már számtalanszor végig gondoltam magamban, hogy mit és hogy fogunk csinálni. Eddig még nem volt semmi különös, csak egy kis kézimunka volt, Ő megujjazta a puncimat, én meg kivertem a faszát, de csak a nadrágban, arra nem volt alkalom, hogy teljesebbé tegyük az élményt. Ilyen is csak 2 vagy 3 alkalommal történt. De majd ma.

Már megint. Ha csak rá gondolok, máris nedves leszek, és ezt a bizsergést csak úgy tudom megszüntetni, ha egy kicsit kényeztetem magam. Kérek 5 percet, és folytatom.

Na már meg is volt, baromira el tudok élvezni, ha Zolira gondolok, meg arra, ahogy az ujjai bennem vannak, és ahogy markolom a faszát, ami amúgy nem túl nagy, inkább vékony, de jó hosszú, van vagy 22 centi, és ezt imádom.

Szóval az a terv, hogy amikor megérkezik, felosonunk a szobámba, és… Itt mindig elakadok, nem tudom mi lenne a következő lépés, de remélem a helyzet majd adja magát. Szóval szeretném, ha végre jól megbaszna, imádnám ahogy a hosszú fasz ki-be jár bennem, és azt gondolom, hogy ettől hamar elélvezek majd, és lesz alkalmam, hogy eljátszadozzak vele egy kicsit, úgy, ahogy azt én szeretném. Nincs semmi konkrét, csak szeretnék játszani a farkincájával, és élvezni akarom minden pillanatát.

Anyu szerint még nem kellene erőltetni a szexet, mert szerinte lesz még rá elég lehetőség. Én nem is erőltetem, de mindent elkövetek azért, hogy mielőbb meg legyen. Anyu próbált nekem tanácsokat adni, azzal kapcsolatban, hogy mit is kell tenni, ha szexelni akarunk. Persze akkor még nem Zoli volt ennek az alanya, hanem Péter… vagy Józsi, Vagy Gábor? Már nem tudom, de aranyos volt mert próbált segíteni. Amúgy az ilyen segítségek alkalmával nekem úgy tűnt, hogy nem is tud annyit ebben a témában, ami érdemi segítség lehetne nekem, de értékelem a segítőkészségét.

Egyszer még masztizni is meg akart tanitani, de lezárta, hogy az már megy egyedül is. Amúgy jó fej, imádom.

Szóval nemsokára jön Zoli, addigra megfürdök, és kicsit sminkelek is.

Már háromnegyed kilenc van, és már nagyon zsongok, izgatott vagyok, mint állat, és egyre bizonytalanabb az este kimenetelét tekintve, de remélem ez csak az izgatottság hatása miatt van így.

A szobámban vagyok, és az ablaknál állok, hogy lássam, amikor megérkezik. Percenként nézem az órát, de alig mozdulnak a mutatók, mintha megállt volna az idő. Remélem nem fog késni, és abban is reménykedtem, hogy nem gondolta meg magát, hogy esetleg mégsem jön. Az nagyon kiborítana.

Aztán egyszer csak meglátom őt, ahogy az utca túloldalán közeledik. Lerohanok, hogy beengedjem, mielőtt még kopogna vagy csengetne, mert nem szeretném, ha Anyu tudna róla. Nem azért, mert titok, vagy tiltott dolog lenne, hanem mert nem akarom, hogy megint eljátssza a tyúkanyó szerepét. Volt már ilyen.

Kinyitom az ajtót, amikor a kapuhoz ér. Csendben csinálja, ahogy megbeszéltük, én meg intek neki, hogy jöhet. Jött is, én bezárom az ajtót, és már megyünk is fel a szobámba. Amikor belépünk becsukom az ajtót, és ahogy megfordulok, Ő ott áll velem szemben, és a kezében van valami.

– Ezt neked hoztam, egy kis ajándék.
– Mi ez? Miért kapom?
– Csak mert szeretlek.

Elveszem tőle, adok érte egy puszit, de aztán egy csók lesz belőle, majd gyorsan kinyitom, és egy nyakláncot találok, a pici dobozban. Megköszönöm, ismét csókolózunk egy kicsit. Mivel én már megint remegek a túlfűtöttség miatt, nem foglalkozom tovább az ajándékkal, hanem megmarkolom a faszát, és szinte rátapadok, úgy csókolózunk tovább.

Leülünk az ágyamra, és tovább firtatom a dolgot, amit láthatóan örömmel vesz, és ő is viszonozza, csókol, és simogat, ahogy szeretem. Egy perc múlva már az ágyon hempergünk, szinte már ruha nélkül, ám ezek is hamar lekerülnek, és átadjuk magunkat az élvezeteknek.

Miután a simogatásokból már volt elég, és Zoli fasza is áll, mint a cövek, eldöntöm, hogy nem várok tovább, szopni akarom a faszát. Kicsit ideges vagyok miatta, mert még nem volt a számban fasz, de már vágytam rá nagyon, ezért is nem tétovázok tovább, ledöntöm, és fölé könyökölök, hogy kényelmesen hozzáférjek.

Először csak megnyalogatom, lassan élvezettel, közben a kezemmel simogatom a zacsiját. Aztán veszek egy nagy levegőt, és a számba veszem a makkját, hogy a nyelvem körbe öleli, és elkezdem mozgatni rajta a szám. Közben a nyelvem járt, szívtam, szoptam, ahogy én azt elképzeltem, hogy így jó lehet neki.

Tudom, hogy neki sem volt még ilyen élménye, ezért megpróbáltam mindent e legjobb tudásom szerint csinálni. Ő közben simogatott, ahol épp elért, és ezzel még jobban felizgatott.

Egy perc múltán azt vettem észre, hogy egyre puhább a farka, és egyre inkább összeomlik a kezemben, és a számban is. Hiába vetem be a legtitkosabb praktikáimat nem változik semmi.

– Mi a baj Zoli? Nem jól csinálom, vagy nem jó neked?
– Nem tudom mi történik, sose volt még ilyen élményem, de ilyen kudarcom sem.
– Hogy csináljam, hogy jó legyen neked?
– Nem tudom. Az elején nagyon jó volt, de nem tudom mi van vele.
– Biztos, hogy ezt velem akarod csinálni? Lehet, hogy nem vagyok neked elég jó.
– Ugyan már ne butáskodj, Te vagy az egyetlen, akinek ezt eddig megengedtem, és egyben Te vagy az egyetlen, akitől ilyet kapok.

Ekkor már eluralkodik rajtam a szomorúság, bánt, hogy nem vagyok neki elég jó, és bánt hogy így reagál arra, amit igazán szívből neki akartam adni. Nem jön össze.

– Sajnálom. Mondom neki. Ha tudod mit, hogy kellene csinálni, akkor mond el és én megteszem.
– Hidd el isteni finom, amit csináltál, de nem tudom miért nem megy.

Ekkor kopogtak az ajtón. Kizárásos alapon csak Anyu lehet, de mivel nem szeretném, hogy bejöjjön, így szólok.
– Nem lehet.

Amikor kimondom, máris nyílik az ajtó, és Anyu belép. Amikor meglát minket, ledermed, és szólni sem bír, csak néz minket.
– Mondtam, hogy NEM LEHET, nem hallottad? És ekkor már kitört rajtam a bánat, és elsírtam magam. Részben a Zolival történt dolog miatt, más részről meg hogy Anyu is megtudta, és egyáltalán, hogy így rajtakapott minket. Mindketten meztelenül, én meg Zoli faszát markolom még mindig, és közben sírok.

– Bocsánat Édesem, nem hallottam, bocsánat, hogy így rátok nyitottam, már megyek is, de… Mi van veled miért sírsz?
– Zoli? Miért sír Edina? És itt a hangja már ismét a régi volt, sőt kissé erélyesebb, mert talán azt hitte, hogy Zoli miatt sírok. De Ő csak megszeppenten nézett, és nem szólt semmit.
– Nincs semmi, menj már ki, légyszi, hagyj minket.
– Oké, de előbb tudni akarom, hogy miért sírsz. Mondja Anyu, és közben leül az ágyra Ő is, Zoli mellé.
– Zoli, mond el miért sír Edina.
– Őööö… Nem… Izé…
– Érthetőbben, ha lehet!
– Öööö… Edina megpró… Izé…
– Nyögd már ki. Mondja Anyu, én meg közben már párnámba fojtva zokogtam.
– Az van, hogy… Edina megpróbálta… De nem megy.
– Mi nem megy?
– Nem… Nem áll fel.

Anyu hozzám szól és közben megrázza a vállam, hogy figyeljek rá.
– Drágám, miért nem szóltál, hogy segítségre van szükséged? Tudod, hogy bármikor segítek neked amikor csak szólsz, hogy kellek.
– Igen, Tudom Anyu, pont ezért nem szóltam. Ez a mi dolgunk, és majd megoldjuk, és most szeretném, ha kimennél, mert ez már így is tök ciki.

Ekkor Anyu olyat tett, amire álmomban sem mertem volna gondolni. Megfogta Zoli faszát, és lassan húzgálni kezdte.
– Anyúúúúú. Mit csinálsz, engedd el, az nem a tiéd.
– Jól van, csak megmutatom mit kell csinálni.

Már nyitottam volna a szám, hogy ez a fasz az enyém, neki semmi köze hozzá, engedje el azonnal, amikor ránéztem, és azt láttam, hogy másodpercek alatt, Zoli fasza ismét teljes pompájában állt. Ekkor dühömben anyu kezét félre ütöttem, és hirtelen felindulásból rábuktam és hevesen szopni kezdtem. Igen ám, de néhány másodperc multán ismét lelankadt. Ránéztem Anyura, aztán Zolira, és nem tudtam eldönteni, hogy mi történik, hogy össze játszottak ellenem, vagy tényleg ennyire béna vagyok. Anyu rám néz, és megkérdezi.

– Szóval kell a segítség vagy nem?
Zoli csak néz, meg sem mer mukkanni, én meg nem tudtam eldönteni, hogy mi a jó megoldás. Aztán kimondtam, ami először eszembe jutott.
– Jól van, mond el mit csinálunk rosszul, aztán hagyj végre magunkra minket.

– Rendben, de jól figyeljetek, mert csak egyszer mutatom meg. Azzal elkezdett helyezkedni az ágyon, sőt, minket is pozícióba rendezett. Pár pillanattal később, Zoli két oldalán helyezkedtünk el, Anyu az egyik oldalon és meg a másikon. Mindeközben Zoli meg csak nézett, és pislogott egy hang nélkül, és a farka már megint kókadtan hevert az orrunk előtt.

– Szóval… Kezdett bele Anyu a mondókájába. Elmondta, hogy hol fogjam meg, hogyan fogjam meg, mennyire kell húzogatni, hogy jó kemény legyen a fasz. Mindezt jó tanítónéni módjára mutatta is, vagyis lényegében ő állította fel ismét Zoli faszát, majd átadta nekem, és végig instruált, hogy mit, hogy csináljak. Aztán amikor már jó kemény lett Zoli farka, akkor jött a következő lépés, vagyis hogyan kell szopni a faszt. Rá is bukott, a szájába vette, és közben mondta és mutatta, hogy mit, hogy kell csinálni. Egy kissé megint kiborultam, amikor néztem ahogy anyám szopja a pasim faszát. Ha ezt más mondja el nekem el sem hiszem, de most ez itt történik az orrom előtt, úgyhogy hinnem kellett a szememnek. Megmutatja, hogy csinálja, aztán elengedi, és odatolja elém, hogy csináljam én is. Ahogy érzem a számban a lüktető faszt, egyre inkább az izgalom veszi át az izgatottság helyét, és immár kezdem élvezni a dolgot.

Anyu megint elveszi tőlem, és mást mutat. Közben mondja a műveleteket, és mutatja is. Ahogy Zolira nézek, azt látom, hogy neki is jó. Kezdek megnyugodni, hogy tényleg szükség van a személyes tanulásra, és ki más tudna ebben a legjobb tanítónéni lenni, mint az anyám. Egy idő után kezdek ráérezni a dologra, és ahogy szopom, egyre inkább érzem, hogy tényleg jó ahogy csinálom. Hálám jeléül időnként átadom Anyunak is, hogy szophassa, majd visszaveszem és én szopom tovább. Anyu folyamatosan dicsér, hogy egyre jobban csinálom.

Ezt megerősíti az a tény is, hogy Zoli immár rámozog, amikor a számba veszem, ő is rátol egyet, és érzem, hogy egyre hevesebben mozog, ami annak az előjele, hogy hamarosan el fog élvezni. Anyu közben nézi ahogy szopok, és a kezével Zoli zacsiját markolássza. Már nagyon várom, hogy a számba élvezzen, régóta akarom érezni ezt, és most itt állok egy nyalintásnyira előtte, amikor megérzem, hogy Zoli teste megfeszül, és a farka lüktetni kezd, és már jön is friss geci, amit csak nyelek, és közben élvezem, hogy a számban lüktet a kedvesem farka. Amikor elmúlik a remegés, és érzem, ahogy a farka kezd lankadni, elengedem, és hagyom, hogy pihenjen. Anyu ekkor megfogja, és a szájába veszi, még lenyalogatja róla a maradékot.

Anyu feláll az ágyról és így szól hozzánk.
– Na, gyerekek, most már menni fog egyedül is?
– Igen! Mondjuk egyszerre, és közben vigyorgunk.
– Jól van, ha mégis elakadtok, csak szóljatok, itt leszek a földszinten a szobámban.

Ezután megigazította magán a köntösét, és kiment a szobából, mi meg önfeledten egymásnak estünk, hogy gyakoroljuk a tanultakat.

Később ismét elakadtunk, de ez már egy másik történet lesz.


A segítőkész eladó - Szex Blog

A segítőkész eladó

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt.

Családi szexkalandom három nővel - Szex Blog

Családi szexkalandom három nővel

A világosban meglátom, hogy akit épp a csúcsra repítettem, az nem Dorka volt, hanem az anyukája. A belépő hangot is azonnal felismerem, Dorka az. Kirántom a farkam anyuból, megfordulok, és a szemem Dorkára meresztem, hiszen meglepetést okozott, mivel én azt hittem ő van alattam. Dorka viszont meglepetés nélkül odasétál hozzám, ledobja magáról a törölközőjét, és kérdés nélkül rábukik a farkamra, hogy alaposan megnyálazza.
– Szóval? Van még itt hely számomra? – kérdezi újra Dorka, mire anyu válaszol neki.
– Persze, én már megkaptam, amire vágytam, most már tiéd a fiúka.

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat.A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok.Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van.Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még...
Szexuális zavarok

Szexuális zavarok

Szexuális zavarok A szexualitás életünk egyik meghatározó és nagyon összetett területe. Nemcsak az utódnemzést szolgálja, hanem intimitást élhetünk meg általa, szeretetet és örömöt, de számos norma, társadalmi elvárás, sőt, médiahatás is kapcsolódik hozzá. A szexualitással kapcsolatos problémák rendkívül gyakoriak. A szexuális viselkedéssel kapcsolatos zavarok a szexuális aktus négy szakaszához köthetők: A szex a vágyakozással kezdődik. Az intim kapcsolatok iránti érdeklődés, erotikus fantáziák, vágyódás érzése jellemez. A vágyakozással kapcsolatos zavarok, a szexuális érdeklődés csökkenését, avagy teljes hiányát jelentik. Szélsőséges formában averzív...

A magyar nők szexuális szokásai

A magyar nőknek fontos a jó szex, ahogyan az is, hogy előre bebiztosítsák, nem eshetnek teherbe. A többségük. Mégis sokan vannak, akik az abortuszt választják egy nem jól (vagy éppen túl jól?) sikerült éjszaka után. Ebben viszont messze megelőznek bennünket mások mellett a szerbek, az oroszok, a bolgárok vagy a románok. Európai körkép a szexuális szokásokról. Nyugat-Európából haladva kelet felé egyértelmű trend rajzolódik ki: nyugaton a nőknek sokkal kevesebb idejük jut a szexre, viszont sokkal emancipáltabbak:...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük