Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hatvan év felett is van szex

Ebben a korban már semmi nem olyan, mint régen volt. Egykoron egész nap aktív voltam, nem okozott gondot egy kis fizikai megterhelés, mindent meg tudtam csinálni egymagam. Ma már nem mennek úgy a dolgok, hamar elfáradok, mindenhez több idő kell, és egyre szaporodik azon feladatok száma, ami nehézséget okoz, és amihez segítség kell.
Így hatvan év felett, leginkább a szex az egyik ilyen mumusom, hiszen régen ezzel nem volt problémám, ma már annál több. Nemrégen még mindennap maszturbáltam, ami sima ügy volt, mert úgy állt a farkam, mintha egy bot állna ki belőlem, de ma már ez is másképp működik. Leginkább sehogy. Hiába húzgálom, dörzsölöm, nem akar megkeményedni, bár az orgazmus így is összejön.
Van egy szomszédasszony, akivel már évek óta jóban vagyok, egy időben rendszeresen összejártunk, hisz neki nincs férje, én meg egyedül élek, így hát megosztottuk egymással az ágyunkat. Az az igazság, hogy mióta merevedési problémáim vannak, inkább kerülöm őt, mert nem szeretném, ha ezért megromlana a kapcsolatunk, bár a mostani helyzet sem rózsás. Néha találkozunk, beszélgetünk, megiszunk együtt egy kávét, de csak ennyi. Kerülöm a témát is, mert szégyellem emiatt magam.
Egy napon, amikor épp nem számítottam rá, bekopog hozzám, én meg ajtót nyitok.
– Szia Tamás. Gondoltam meglátogatlak, mert úgy érzem, hogy valami miatt kerülsz engem.
Hát persze, de ezt nem mondhatom meg neki, hogy azért kerülöm mert nem áll fel a farkam, így hát inkább terelem a beszélgetések fonalát, kevésbé kényes területekre.
– Szia Böbe. Erzsinek hívják, de nekem csak Böbe maradt.
– Na mi az, be sem engedsz?
– Ja persze, gyere csak! Innál egy kávét?
– Igen. Elfogadom.

Elkészítem a kávénkat, majd leteszem az asztalra, és leülök mellé, miközben rá sem merek nézni. Ő is ugyanezt teszi, amikor megszólal.
– Van valakid?
– Nincs. Hová gondolsz!
– Csak azért kérdezem, mert mostanában mintha kerülnél engem.
– Ugyan már. Miért kerülnélek?
– Nem tudom. Mondd meg te!
– Nincs mit mondanom. Talán csak így jön ki a lépés.
– Tamás. Ugye tudod, hogy ha bármi problémád van, nekem elmondhatod.
– Persze, hogy tudom. Kedves vagy.

Böbe hozzám hajol, majd az arcát az én arcomhoz szorítja, aztán ad egy puszit. Csak egy sima puszit. Ahogy régen is tette, egészen nekem dől, félig megölel, és az egyik kezével a nadrágomat simogatja. Ettől féltem.
Már egy ideje csak simogat, amikor feltűnik neki is a hiány, így megkérdezi tőlem.
– Már nem kívánsz engem?
– Dehogynem. Majd kiugrik a szívem a helyéről, amikor simogatsz.
– Akkor a kis barátom miért nem reagál a simogatásra?
– Nem tudom. Talán fáradt.
– Ma már kiverted?
– Még nem.
– Akkor nem értem – mondja Böbe.
A kíváncsiságtól hajtva kigombolja a nadrágomat, és előveszi a farkam, ami csak kókadtan fekszik a tenyerén. Simogatja, morzsolgatja, de semmi változás nincs. Böbe hátratolja a székét, majd leguggol előttem, aztán előrehajol, és a nyelvével folytatja a simogatást. Mivel ennek sincs látható eredménye, a szájába veszi, és szopogatja, amitől kis mértékben, mintha felébredne a látszólag alvó testrészem.
– Alakul a dolog – mondja Böbe, majd folytatja a megkezdett műveletet.
Egy idő után, amikor már számára is nyilvánvaló, hogy itt valami baj van, akkor felegyenesedik, és rám néz.
– Mióta ilyen? – kérdezi.
– Már nagyjából fél éve.
– Az orvos mit mondott?
– Hogy ez a korral jár.
– Csak ennyit?
– Igen.

Böbe feláll, járkál a nem túl nagy konyhában, és mintha gondolkodna. Ez néhány percig tart csupán, ám amikor megáll előttem, rám néz, és vigyorog.
– Kitaláltam valamit – mondja, majd elrohan.

Én ott maradok a konyhában, megiszom a kávém maradékát, és azon tűnődöm, hogy vajon mit talált ki. Nem kell sokáig töprengeni, mert néhány perccel később ismét ott áll előttem, és a kezét nyújtja felém.
– Gyere! – mondja nekem, miközben csak sejtelmesen mosolyog.
– Hová megyünk?
– A szobába.
Megállunk az ágyam előtt, amikor utasít, hogy üljek le. Engedelmesen lehuppanok, ő meg elkezdi a nadrágomat lecibálni rólam, még az alsót is. Arra gondolok, hogy én már feladtam a dolgot, ám a kíváncsiságom mégis hajt, tudni akarom, hogy mire készül. Felkönyökölök, hogy lássam mit csinál.
Böbe előttem térdel, és egy kendő van a kezében. Nem olyan nagy, amit a fejen hordanak, hanem sokkal kisebb, talán, mint egy zsebkendő, ám ez háromszögletű. A kezében tartott kendőt felpödri, amitől csak egy hurka lesz belőle, aztán a lankadt farkam köré, vagy háromszor körbetekeri, majd a végén a kendő apró végeit összecsomózza, amit aztán jó szorosra megköt. Szinte fáj, de mégsem, mondhatni kellemes érzés. Épp meg akarom tőle kérdezni, hogy mi a terve, amikor a kezeivel megmarkolja a farkam, és erőteljesen megszorítja.
– Nem fáj?
– Nem.

Böbe ezután, ahogy máskor is tette már, a kezeivel izgat tovább, amitől a szemem láttára kezd merevedni a farkam. Ez így izgalmas. Amikor már majdnem jó, a makkomat a szájába veszi, és megszopja, miközben a kezeivel tovább masszírozza. Ahogy nézem a műveletet, egyre inkább kikerekedik a szemem, hiszen én sem láttam a farkam így, már hónapok óta.
Ahogy játszik vele, egyre inkább élvezem a játékát, és érzem, hogy hamar el fogok élvezni. Talán Böbe is tudja ezt, ezért egy pillanatra megáll, felhúzza a szoknyáját, majd fölém térdel, és ráül a farkamra.
Könnyedén csusszan bele, ahogy régen is mindig történt, ám most sokkal jobban élvezem ezt, talán mert már kezdtem elfelejteni, hogy milyen érzés ez valójában. Most megint jó.
Böbe eleinte csak lassan mozog rajtam, ám ahogy a farkam egyre keményebbé válik, ő is gyorsabb tempót diktál, aminek következtében felsikkant, majd rám hajol, és úgy mozog tovább.
Elélvezett, de nem áll le, csak tovább lovagolja az ismét kemény farkam, hogy én is vele tarthassak. Nem is kell sokat várnia, úgy tör ki belőlem az orgazmus, hogy azt szinte robbanásnak érzem. Hosszan ömlik belőlem a geci, aztán megérzem azt is, ahogy visszafolyik, és beterít engem is.
Miután a légzésünk normalizálódik, Böbe lecsusszan rólam.
– Na milyen volt?
– Fantasztikus. De te honnan ismersz ilyen trükköket?
– Na mégis honnan? Te nem nézel szexet az interneten?
– Néha.
– Talán többet kellene.
Böbe feláll, majd megigazítja magán a ruhát, és a kezét nyújtja felém.
– Most hova megyünk?
– Te sehova, de nekem mennem kell.
– Jól van. Köszönöm, amit értem tettél.
– Ugyan már. Semmiség. Mennem kell Tamás, majd még benézek hozzád.
– Jól van. Szia Böbe.
Kikísérem őt az ajtóig, majd leülök a verandán, és a történteken gondolkodom.

***

Nem egészen egy héttel később, megint kopogtat valaki az ajtómon. Amikor kinyitom, Böbe áll előttem, és mosolyogva köszönt.
– Szia Tamás, hoztam neked egy kis ajándékot.
– Gyere be! – invitálom őt, majd becsukom mögötte az ajtót.
A konyhába megyünk, ahogy máskor is, majd felteszem a kávét főni. Kíváncsi vagyok miféle meglepetést tartogat számomra.
Böbe az asztal mellett ül, és a zsebeiben kotorászik. Ennek eredményeképpen, a kezébe kerül a keresett tárgy, amit az asztalra tesz, majd folytatja a keresést. Egy pillanat múlva már három ilyen, alig boríték nagyságú műanyag valami van az asztalon, amire csak meresztem a szemem.
– Ez mi? – kérdezem tőle némi kíváncsisággal.
– Neked vettem.
– Na jó, köszönöm, de elárulhatnád, hogy ez mi a szösz.
Böbe nem válaszol. Az egyiket a kezébe veszi, majd némi erőlködés közepette kicsomagolja, és a kezembe nyom három kis műanyag karikát. Forgatom az ujjaim között, de nem jövök rá, hogy vajon mi célt szolgál.
– Mi ez? – kérdezem tőle ismét.
– Faszkarika.
– Micsoda?
– Mondom, faszkarika. Más neve is van, de én csak így nevezem.
– És azt is elárulod, hogy mire való ez?
– Nem.
– Miért nem?
– Mert inkább megmutatom. Gyere!

Megint kézen fog, és bemegyünk a szobába, ahol leültet az ágyra, majd lehúzza a nadrágomat. A kezében tartott karikák közül kiválaszt egyet, majd matatni kezd vele a farkamon, aminek eredményeképpen az egyiket felhúzza rá tövig.
– Emlékszel még legutóbb a kendőre? Na ez ugyan azt csinálja, csak sokkal egyszerűbb és praktikusabb, nem mellékesen higiénikusabb is.
– Tényleg?
– Persze. Próbáld ki.
– Na de hogyan?
– Állítsd fel a farkad, hogy lássam, tényleg működik.
Én csak nézek rá, de nem mozdulok. Állítsam fel a farkam? Talán maszturbáljak neki? Böbe nem szól, csak megfogja a kezem, és a farkamra helyezi.
– Csináld!
Hozzálátok. Kicsit meghúzgálom, ahogy szoktam, és egyből észre is veszem a változást. A farkam megtelik vérrel, majd egyre vastagabb lesz, és persze a hossza is eléri a teljes méretet. Egyre lelkesebben húzgálom, mire Böbe csak nézi, miközben vigyorog.
– Na milyen?
– Jó – mondom röviden, de a farkam még jobban markolom. – Te honnan tudsz ilyenekről?
– Na mit gondolsz? Én még szoktam pornót nézni, abban láttam, hogy a pasik többsége ilyet használ dugás közben. Akkor még nem tudtam, hogy mire való, de utána kerestem a neten, és megkaptam a választ.
– Na és mi a válasz?
– A válasz egyszerű. Bizonyos kor után, már nem úgy működik, ahogy kellene. Van, amikor a vér el sem jut odáig, hogy megmerevedjen, vagy csak lassan, és ez a karika megakadályozza, hogy mindjárt vissza is folyjék a vér, így marad kemény. A másik ok, hogy nem marad benne, és ahogy befolyik, úgy ki is folyik belőle, de a karika ismét csak megakadályozza ezt. Így kemény marad a faszod, amíg ez rajta van.
Böbe lelkesen meséli a tudományosnak tűnő ok-okozati összefüggést, amíg én teljesen belefeledkezek a rejszolásba, aminek a végén el is élvezek.
– Ne állj meg, folytasd! – bíztat Böbe.
Nem is hagyom abba, hisz már régen volt ilyen kellemes az önkielégítés. Amikor megindul belőlem az áradat, akkor Böbe ráhajol, és kiszopja belőlem.
– Na milyen volt?
– Fantasztikus.
– Ennek örülök.
– Hát még én. Mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy így is marad, amíg rajta van?
– Ahogy mondtam. Nézd csak!
Böbe kézbe fogja a farkam, ami már megint kezd lankadni, ám néhány rántás után megint keményen áll. Böbe, hogy ő se maradjon száraz, most is felhúzza a szoknyáját, majd fölém guggol, és a kemény farkamat bevezeti magába. A lovaglásának meg is van az eredménye, mert amikor ő elélvez, én is vele tartok.
Még aktív koromban sem sokszor volt olyan, hogy kétszer egymás után tudtam volna élvezni a szexet, így most ez meglepett. Tényleg jó ez a faszkarika.
Amikor lenyugszunk, ismét a konyhában ülünk az asztalnál, és beszélgetünk. Böbe elmondja azt is, hogy van egy barátnője, akinek a férje is ilyen gondokkal bajlódik, így nekik is ajánlotta ezt a módszert, és azóta megint boldogok.

Miután Böbe hazament, én újra kipróbáltam a tőle kapott ajándékomat, és megint működött. Igaz, hogy most csak egy rejszolás erejéig tartott a próba, ám azt kétszer egymás után.

Ettől kezdve Böbe ismét rendszeresen meglátogat, és újra élvezzük egymást, és a közös szexet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

női erogén zónák

A nő erogén zónái

A nő legfontosabb „erogén zónája” a férfi szeretetteljes közeledése és szexuális kívánalma. A célratörő és direkt erogén zónák ingerlése inkább taszítólag hat a nőre, minthogy kedvét lelné benne. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a lány gyerek „nemtelenül” tanulja az anyjától a szeretettel járó viselkedés formákat. Ezzel szemben a fiú és az anya között szexuális státusz különbség van. A kis fiú már csecsemő korában szexuálisan is pozitív reakcióval éli át az anya szerető gondoskodását. A testi érintésre merevedéssel...
Hadkielégítő Parancsnokság - Szex Blog

Hadkielégítő Parancsnokság

Ő is lecsusszan az asztalról, letérdel előttem, majd a farkam a szájába veszi, és kiszopja. Így szó szerint kiszopja, ugyanis olyan a játéka, hogy attól még egy halott is elélvezne. Amikor az utolsó csepp gecit is kiszopja belőlem, visszaül az asztal szélére, ismét magához húz, amitől a farkam megint benne van, így folytatjuk a dugást. Eközben a másik nő, a másik asztal szélén ül, és maszturbál. Az ő pinája is bozontos, csak egy árnyalattal világosabb a színe. Ahogy nézem a kezét, amint simogatja a csiklóját, és ami időnként a csuklójáig eltűnik benne, a farkam megint keményen döngeti az asztalon ülő pináját.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük