Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Igaz történetem 2. rész

Anyám részéről, felbukkant a számomra ismeretlen múltamból, egy nálam majd tíz évvel idősebb unokatestvér, úgy másfél évvel ezelőtt. Nem nagyon akartam kapcsolatba kerülni vele. Aztán amikor megtudtam mit is akar, engedtem. Végül is, a családfakutatás egyeseknek hobbi, míg másoknak csak szórakozás. Ő ezt rendkívül komolyan vette, de megígérte, nem zúdítja rám az egész rokonságot anyai részről. Legyen, beleegyeztem. Legnagyobb megdöbbenésemre, édestestvéreként kezelt első pillanatól fogva, még páromat – akivel addigra már másfél éve együtt voltunk – is simán elfogadta, haverjaként kezelte. Gyakran elugrott hozzánk, tőlünk kétszáz kilométerre kapott munkát, így ez nem okozott neki gondot. Nagyon érdekelte amit csinálok, mármint a felnőtt történetek írása.

Egy nap váratlanul beállított, amikor tudhatta, hogy egyedül vagyok otthon. Kopogtak a nyitott bejárati ajtón, ő volt az.
– Hát te bátyó? A párom műszakban van, nincs szerencséd!
– Az jó, mert én hozzád jöttem. Tudom miket írsz, és lenne itt egy dolog, amit szeretnék megbeszélni veled.
– Valami baj van?
– Nem tudom, majd te elmondod. Nem nagyon tudom kivel megbeszélni, kell valaki, aki kicsit jártasabb ezen a téren, és nem túl prűd. Talán még tanácsot is tud adni, mit tegyek.
– Köszönöm a bizalmat. Esetleg elmondod mi bánt?
– Persze, de lehet egy történettel kezdenék, egy igaz történettel, talán úgy el bírom magyarázni mi is a gondom.
– Ismeretlen helyre költöztem, itt kaptam melót jó másfél éve. De hát ezt te is tudod. Nem volt se ismerősöm, se barátom, se haverom, a munkatársaimat inkább hagyjuk. Csak azért vállaltam el, mert kellett valami, és gyakorlatot kell szereznem, hogy legyen esélyem a jobb helyekre pályázni. Akkor már hónapok óta nem voltam nővel, és a sok rejszolás kezdett az agyamra menni. Nem vagyok egy csajozógép, nem is nagyon tudok ismerkedni. Próbálkoztam prostikkal, de az nem ugyanaz, totál kiábrándító.
– Van barátnőm, aki úgy lekezel, hogy utána egy hétig fel sem tudsz állni.
– Kösz, ez akkor jól jött volna.
– Miért nem szóltál?
– Mégis, hogy adta volna ki magát a szitu? Á, szia, te vagy a rég elveszettnek hitt unokahúgom! Örülök, hogy látlak. Nincs egy barátnőd, aki leszopna, esetleg, akit megdughatnék? Te nem érsz rá?
– Bocsi, totál igazad van! Ez tényleg kicsit bizarr lett volna.
– Na ugye. Ráadásul én se vagyok már húszéves. Akkor voltam harmincöt, ott már nem annyira kapós az ember. Szóval nagyon be voltam gerjedve. Aznap elmentem valami kaját venni a helyi mindenesbe. Odafele láttam egy stoppos csajt, tizennyolcnak nézett ki. Rasztás haj, hátizsák, nem éppen tiszta cucc. Azonnal feltűnt, ő nem ugyanolyan, mint a lányok általában. Bizseregni kezdett az ágyékom, de nagyon. Meg akartam baszni, ki akartam használni a helyzetét, hogy aztán használhassam a testét! De nem álltam meg, továbbmentem. Gondoltam, ha megyek visszafelé, és még ott lesz, felveszem, elviszem egy darabig. Megpróbálok beszélgetni vele, hátha ezt nem szúrom el. Próbáltam lehűteni magam, de nagyon rágerjedtem, meg akartam kapni ezt a lányt! Kifele jövet láttam, még ott van. Persze hogy ott volt, hisz hatalmas hátizsákja, és cuccai messziről is jól láthatóan viseltesek voltak, bárki lassított is, amikor meglátta, gázt adott és elhajtott. Akkor jöttem én. Megálltam, megkérdeztem merre megy. Három faluval arrább, mint ahol én lakom. Vállaltam, hogy elviszem. Amikor beült az autómba, füstös szaga volt, olyan, mint aki hetek óta táborozik. Tisztálkodni is csak hébe-hóba tud, de a szeme és a mosolya, úristen, azonnal állt a faszom tőle. Tudod, hogy elég bátortalan vagyok, akkor mégis feltettem mindent egy lapra, és vezetés közben a comjára tettem a kezem. Nem ellenkezett, sőt, szétnyitotta a lábait, és én lassan végighúztam a kezem a combja belső felén, egészen a lába tövéig, míg meg nem éreztem a puncija melegét. Akkor azt mondta, pisilnie kell, álljak félre. Egy erdős részen álltunk meg, és kérte, kísérjem el. Valóban pisilt, de előttem, és nem eltakarva magát. Aztán azt kérdezte.

– Szeretnél megbaszni? Szeretnéd használni a pinámat? Szeretnél megerőszakolni? Belém élvezni többször is?
– Igen, akarlak téged!
– Akkor tedd meg! Csináld! Erőszakolj meg!
– Én nem akarlak megerőszakolni téged, csak szeretkezni akarok veled. Hosszan és sokat!
– Ha nem erőszakolsz meg, nem leszek a tiéd. Azt akarom tedd meg! Azt akarom teperj le és tégy a magadévá most! És levette a cicanadrágját és a bugyiját. Majd megfogta a faszomat nadrágon keresztül, ami addigra már majd szétdurrant. Én meg magamhoz húztam, és ő megcsókolt, majd azt mondta megint.
– Azt akarom, hogy megerőszakolj! – és a nedves puncijába nyomta a kezemet.
Akkor letepertem, és megerőszakoltam. Négyszer tettem a magamévá egy óra alatt, és ő élvezte minden percét. Ellenkezett, védekezett, de minden alkalommal amikor beleélveztem, újra kiprovokálta az erőszakot. És én újra, és újra megtettem neki.
– Értem. De mi a kérdésed? Kért valamit és te megtetted. Hol itt a hiba?
– Te ezt nem tartod nagyon gáznak? Mármint azt, hogy én valóban megerőszakoltam, négyszer egymás után.
– Meg is ütötted?
– Hová gondolsz, én arra nem gerjedek! Ez is nagyon határon volt.
– Szerintem túlspilázod. Ha erre gerjed, tedd meg neki. Ennyi. Viszont lenne itt még valami. És Amina lerúgta a tornacipőjét, majd lábujjaival lefejtette a zokniját.
– Engem még sohasem erőszakoltak meg, és egy nimfomániásnak ezt a sztorit így előadni, amikor egyedül van…..ej, ej, ej! Ez bizony hiba volt!

Azzal odament az unokatestvéréhez, aki a napozóágy szélén ült. Felemelte a szoknyáját, egyik lábát a napozóágyra tette, megnyitva az utat csiklója felé, és a bugyis szeméremdombját a férfi arcába préselte, fejét a szeméremajkai felé nyomva.
– Állj neki nyalni, most! És unokatestvére nem habozott, félrehúzta a tangáját és nyelve dolgozni kezdett. Amina aránylag hamar elélvezett, térdei meg-megrogytak.
– Abba ne hagyd! – szólt rá. Majd egy mozdulattal megszabadult bugyijától. A férfi a kezével megmarkolta a kinyílt pinavirágot, ekkor Amina ráfogott a férfikézre, odaillesztve, ahol neki nagyon érzékeny, és nagyon jó, majd megfordult.

– Abba ne hagyd a nyalást! Folytasd! – És folytatta, ezúttal az ánuszát masszírozva nyelvével, megpróbálva erőszakosan behatolni nyelve hegyével, a záróizom közepén el-elernyedő gyűrűbe. Ez az extra impulzus megtette a hatását. Végigsöpört testén az orgazmusának eddig ismeretlen hulláma. Még sohasem nyalták a segglyukát és ez nagyon izgató volt számára.
– Elég lesz! Most pedig gyere, meg fogsz erőszakolni! Bevitte unokatestvérét a hálószobába. Egy törölközőt hosszában négyfelé hasított, teljesen levetkőzött, kikötözte a széttárt lábait az ágykerethez, majd unokatestvére ugyanezt tette kezeivel felül. – Most pedig, megerőszakolsz! Megértetted? Először a puncimat, majd seggbedugsz!
Unokatestvére is ledobálta magáról a ruhát, a pénisze már keményen állt. Amina pinájából cseppecskék váltak le, és gurultak a bőrén végig, a lepedő felé. Kezdte egyre jobban belelovalni magát, hogy nem akarja, hogy megbassza ez a hím. De unokatestvére nem állt le, és ő egyre jobban kezdte ebbe a játékba magát beleélni. Amikor a férfitest a lábai közé mászott és ráfeküdt, már kétségbeesetten próbálta kiszabadítani magát. Sikított, hörgött amikor a vastag fasz akarata ellenére belehatolt. Kétségbeesetten próbálta levetni magáról erőszaktevőjét, de az akaratosan újra, és újra beledöfte a kemény faszt, felnyársalva vagináját. Háromszor élvezett bele unokatestvére, a hihetetlen méretűre megdagadt puncijába. Próbált védekezni, de tehetetlen volt. Amikor is feladva a harcot hagyta, hogy a férfi kefélje, ahogyan csak akarja. Akkor két erős kéz felemelte a csípőjét, kihúzva a kemény, de igen síkos faszt a pinájából. Akkor jött rá, mire is készül, és újra fellángolt benne az amazon, küzdeni kezdett ismét. De a férfi makkja már ráfeszült az ánuszára, és határozott, kis lökésekkel utat törve magának, behatolt a végbelébe, majd ráfeküdt és dugni kezdte a popóját, a hasával erőteljesen dörzsölve a feldagadt és kinyílt, pinavirágnak már nem nevezhető, kisebb napraforgó méretűre duzzadt szaftos, lucskos picsát. Megint sikítani akart, de csak valami állati üvöltés, és hörgés hagyta el a torkát. Fájt neki, mint még soha. Ugyanakkor ez a fájdalom jóleső élvezetté alakult át. Testén újra és újra a gyönyör hullámai csaptak keresztül. Már nem tudja hányadik orgazmusán volt túl. Fájt már a segge, és kiabált, sikítozott, könyörgött.

– Elég, hagy abba! Ne csináld! Nem akarom! Kérlek! Könnyei kicsordultak, sírni kezdet. De a fasz nem állt meg, még intenzívebben baszta, míg csak meg nem feszült a férfi teste és engedte bele magját a nőbe. A megerőszakolt testébe, annak is a kivezető nyílásába. A férfi amikor beleélvezett, tövig belevágta magát, nem figyelve semmire sem. Amina úgy érezte, szétszakad a segge. Hihetetlenül fájt neki, mint eddig még egyszer sem, de akkor egy olyan erejű orgazmus csapta meg, hogy lassan távolodni kezdett a világ, a hangok, a fájdalom. Elsötétedett minden, Amina elájult.
Unokatestvére nedves ronggyal törölgette az arcát amikor magához tért, láthatóan aggódott érte. Akkor Amina ránézett, elmosolyodott és így szólt.
– Azt hiszem értem már miért akarta, hogy megerőszakold. Én nagyon bírom a szexet, de mára nekem ennyi elég volt. Ha legközelebb ezt kéri valaki tőled, tedd meg neki!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

  • +1
  • -1
  • 2
2 X
Tetszik
50% 50%
author-avatar

About Amanda

Járom a világot és élek, na nem nagylábon. Csak nagyon kevesen, barátaim tudják ki is vagyok valójában. Valószínűleg simán elmennél mellettem az utcán jól megnézve a seggem. És nekem ez pont jó igy.

One thought on “Igaz történetem 2. rész

  1. Samantha szerint:

    Lehet, hogy csak én vagyok kicsit finnyás, de nem értem, hogy egy füstös szagú, ki tudja mikor tisztálkodott csajra, hogy lehetett annyira rágerjedni! Na meg utána, hogy 4x erőszakolta meg egy óra alatt ….. vicces.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük