Leszopott a főnököm - Szex Blog

Leszopott a főnököm

– Most pedig a számat bazd meg, jó alaposan. Margit nem mozdul rám, de mivel már érzem az első adag megindulását, én lépek hozzá, a szájába nyomom a farkam, és amint az előbb, tövig nyomom belé, pont úgy baszom meg, ahogy az imént a pináját. Amikor már vége, és a farkam is kezd lankadni, ő még cumizza egy ideig, majd elengedi.

olvasd tovább

Szexrandi a kertem végében a szomszéd nővel - Szex Blog

Szexrandi a kertem végében a szomszéd nővel

Odalépek hozzá, majd becsúsztatom neki a farkam, hogy megismételjük az előző menetet. Úgy tűnik, így egy kicsit tovább tart nála a dolog, vagy csak mert ez már a második lenne. Ahogy baszom őt hátulról, a szemem sarkában mozgást érzékelek, és amikor odanézek meglátom Józsit. Nem csinál semmit, csak néz. Talán most jön rá, hogy a nőt, akit eddig ő kúrogatott, most más bassza. Így járnak a későn jövők

olvasd tovább

Exhibicionista a csajom - Szex Blog

Exhibicionista a csajom

Körülnézek, és tényleg. Mindenki mobilozik. Van, aki egy padon ülve, van, aki menet közben. Visszafordulok felé, majd magamhoz húzom, és a kettőnk közti résben benyúlok a szoknya alá. Az első, ami feltűnik, hogy nincs rajta bugyi. Aztán a puncijához érve azt tapasztalom, hogy csupa nedv, szinte folyik belőle le a combjain. A tapasztalástól az erekcióm beindul. – Ez hogy? – kérdezem tőle, amiközben az ujjaimat szemlélem, amiről folyik a nedve. A számba véve lenyalom az ujjaimat, majd a nadrágomba törlöm.

olvasd tovább

A vízvezeték-szerelő és a háziasszony - Szex Blog

A vízvezeték-szerelő és a háziasszony

Edit kissé lejjebb ereszkedik, majd a kezeivel széthúzza a farpofáit, amitől az ánusza szinte kinyílik. Úgy tűnik nem én leszek benne az első. Ismét odaillesztem a farkam, ám mielőtt még benyomhatnám neki, egy lendülettel hátranyomja a seggét, és ő maga nyársalja fel magát a farkamra. Keményen odateszem magam, hogy alaposan megkúrjam, de ő megint megelőz, és sikítva élvez el rajtam. Érzem, ahogy a záróizma ütemesen pumpálja a farkam, amitől megint csak majdnem élvezek el.

olvasd tovább

Stoppos lány - Szex Blog

Stoppos lány

Látom, rendesen el van ázva, biztosan át is fázott. Egy kedves mosollyal jutalmazott, és beült előre. Valóban gyönyörű égszínkék szemei voltak. Nem az a teljesen kék, hanem olyan, mint egy kis virág szirma. Középen egy fekete pont, körülötte égszínkék szirmok, aprócska felhők fehér csíkokkal. Ez csak innen közelről látszott. Ahogy ígértem, ráadtam a max fűtést. Teljesen oda irányítva. A hálás mosoly most sem maradt el. Majd mélyen a szemembe nézve állta a tekintetem. Én néztem először félre, és ő elnevette magát.

olvasd tovább

Óra után, a szexi matektanárnővel - Szex Blog

Óra után, a szexi matektanárnővel

Nem tudom mennyi idő telt el, talán csak egy perc, de lehetett akár egy óra is. Emma már egyre intenzívebben remeg, szinte minden porcikája vibrál, amikor megérzem az összehúzódást.
Előbb csak egy erős szorítást érzek a farkamon, majd ez megismétlődik, aztán csak egy vibráló sorozat lesz belőle, ami ütemesen pumpálja a farkam. Az orgazmusa engem is magával ragad, ahogy a fülembe liheg, és közben a puncija egyszerűen kiszívja belőlem is az élvezetet.

olvasd tovább

Gizi nem csak néz minket - Szex Blog

Gizi nem csak néz minket

Kicsit félénken támaszkodik a kezeivel a vállamra, amikor lassan leereszkedik rám. Amikor a makkom már benne van, egy nagyot sóhajt, miközben egyre lejjebb ereszkedik rám. Amikor már tövig benne vagyok, arra gondolok, hogy most kezd bele a vágtába, de tévedtem. Csak annyit érzek, hogy a pinája összehúzódik, majd ütemesen lüktetésbe kezd. A nő már ennyitől elélvez rajtam. Miközben remeg, lassú mozdulatokat tesz csak, majd rám borul, és a kezeivel magához szorít.

olvasd tovább

Kánikula és meztelenség az irodában - Szex Blog

Kánikula és meztelenség az irodában

Lépek egyet előre, majd még egyet, amikor Nóra megfogja a derekam, és magához ránt. Ennek következtében, az álló farkam úgy csusszan bele, mint forró kés a vajba. Előbb csak lassan, majd egyre gyorsabb ütemben járok ki és be a lucskosan nedves puncijában. Az izgalom, és az élvezet hatására, ez a lassú játék hamarosan vad dugásba megy át, aminek az a következménye, hogy mindketten elélvezünk.

olvasd tovább

Hétvégi orgia a haverokkal - Szex Blog

Hétvégi orgia a haverokkal

Ettől egy kicsit felgyorsulnak az események. Már nem csak simogatások és érintések vannak, mert elszabadulnak a fantáziák. A következő páros, aki Viki és András, egy jó kis műsort adnak nekünk elő. Viki a kanapén ül, András meg előtte áll, és a farkát veri, hogy minél nagyobb és minél keményebb legyen, majd betolja Viki szájába. Viki ellenkezés nélkül befogadja, és úgy szopja, hogy attól András elélvez, és telelövi a csaj száját. Amikor vége van, Viki úgy csinál, mintha ízlelgetné a spermát, majd mindenki meglepetésére kitalálja, hogy András volt az.

olvasd tovább

Piroska és a farkas - Szex Blog

Piroska és a farkas

Az idegen nem titkolja, hogy kileste őt, ahogy közeledik hozzá a markában tartott farkát úgy rángatja, mintha le akarná tépni. Piroska megrémül, mert az idegen annyira csúnya, olyan torzonborz, mintha valami mesefigura lenne. Az ősz haja, ami inkább szürke, egybeolvad a szakállával, ami hosszan lelóg, majdnem eltakarja a mellkasát. A léptei szinte döngenek az erdő talaján, és amikor megáll Piroska előtt, akkor látja igazán a méreteit. Hatalmas, mint valami óriás. – Szia kislány.

olvasd tovább

Maszturbátor: Anyu velem élvezi - Szex Blog

Maszturbátor: Anyu velem élvezi

Az ágyamon ülünk és mindketten a saját játékszerünkkel izgatjuk magunkat, és csak nézzük a másikat. Nagyon fura ez nekem. Láttam már nőket maszturbálni vibrátorral és minden mással is, de az anyámat még soha. Egy kissé felzaklat, és felizgat egyszerre, ám az izgatottság az erősebb. Ahogy nézem őt, hogy egyre hevesebben és egyre mélyebben nyomja magába a vibrátort, az én izgalmam is fellángol, ezért a műpinát ráhúzom a farkamra. Addig se bámulja, mert talán ez zavar a leginkább.

olvasd tovább

Nudista élményem Noémivel - Szex Blog

Nudista élményem Noémivel

Ebben a pillanatban Noémi egészen apró mozdulatokkal még jobban rám préseli magát, miközben a karjaival erősen magához szorít, aztán felém fordul, és a szemeiben azt látom, hogy élvezi. A csípőmozgása még erőteljesebbé válik, majd, mint akinek már minden mindegy, vad vágtába kezd, és egy pillanattal később elélvez. Még most is úgy szorít magához, hogy alig kapok levegőt, de már nem az idegent nézi, hanem az arcát a nyakamhoz szorítva remeg tovább.

olvasd tovább