Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

A minap megismerkedtem egy nővel, aki már nem fiatal és nem bombázó, ám az egyénisége, az attitűdje lenyűgözött és magával ragadott. Ez már a beszélgetés elején megnyilvánult abban, hogy állandóan bájosan mosolygott rám. Persze ez csak egy virtuális élmény volt, hiszen a Skype volt a beszélgetések háttrében.

Amikor első alkalommal beszélgettünk így, nagy hatást tett rém azzal, hogy maximálisan őszinte volt hozzám, ahogy én is vele. A beszélgetés kezdetben általános dolgokról folyt, ám hamar megérkeztünk ahhoz a témához, ami mindenkinek kedves, amiről mindenkinek van valamilyen élménye, tapasztalata, és tudása, és ami egy kapcsoltban fontos, legfőképp az elején, jó tudni. Ez a téma a szex.

Beszélgettünk arról, hogy ki mit szeret, hogyan szereti, kinek mi a legizgatóbb és hasonlók. Hamar kiderítettük egymásról, hogy szinte azonos dolgokat kedvelünk. Beszélünk a testről, kinek milyen, a mellekről a punciról, majd egy hirtelen váltással levetkőzött, és teljes meztelenségében megmutatta magát nekem. Lenyűgözött a látvány, pont olyan, ami számomra ideális, amit a tudtára is adtam azonnal.

Ezután elmondta nekem, hogy valójában elégedett saját magával, a testével, bár van néhány dolog, amit szeretne megváltoztatni, de alapvetően így szereti magát, ahogy van. Szóba került az önkielégítés is, mint az egyedülállók legjobb időtöltése, és bevallotta azt is hogy többé kevésbé minden map maszturbál, mert jól esik neki, és mert élvezi. Ebben is megegyezik az ízlésünk.

– Szeretnéd látni a pinámat is? – kérdezi tőlem egy gyors váltással.
– Naná, hogy akarom. Mi mást mondhattam volna, hisz ez az igazság.
Kicsit helyezkedik, majd a képernyőn meglátom a legizgalmasabb dolgot, amit egy férfi kívánhat.
– Gyönyörű. – mondom neki, hisz más abban a pillanatban nem is jut eszembe.
Klári talán a gondolatomban is képes olvasni, mert ahogy megmutatja, kissé szét is húzza, hogy láthassam a kisajkait is. Gyönyörűen fodros, nem kicsi, és nem is túl nagy, pont milyet szeretek. Aztán egy még jobban szétnyitja, amitől előbukkan a csiklója is, ami egyszerűen ámulatba ejt. Nagyobb mint az átlag, és kellemesen domborodik elő a rejtekéből.

Ekkor már teljesen izgalomban vagyok, a farkam már áll, ám a meglepetéseknek még nincs vége. Klári tovább lép, és az egyik ujját bedugja a résbe, ami mélyen eltűnik benne, majd kettőt, aztán hárommal is megismétli. Mintha csak maszturbálna, pedig csak megmutat. A következő pillanatban azt látom, hogy az ujjai alatt, a punci bejáratánál megcsillan valami. Aztán, amikor ismét feldugja magának az ujjait, már konkrétan látom, hogy csordogál a nedve, egészen az ánuszáig lefolyva. Atya ég.

– Nagyon szeretném felnyalni, ami kifolyt most belőled. – mondom neki.
– Szereted?
– Egyenesen imádom.
Amig én csodálom őt, a keze tovább jár, ki és be, majd egyszer csak sűrű cseppekben folyik és spriccel belőle a nedve.
– Atya ég, te most elélveztél? – kérdezem tőle tátott szájjal, mert megint lenyűgöz amit látok.
– Igen, nagyon könnyen el tudok élvezni.
– Felizgattál nagyon.
– Akkor te is mutass nekem valamit, izgass fel engem.
– Még ennél jobban is képes vagy felizgulni?
– O, ne tudd meg, ha orálisan kényeztetnek, akkor szinte robbanok.
– Én is robbannék, ha nyalhatnám a pinádat.
– Ne is mond. – mondja nekem Klári, majd egy hatalmas sóhaj kíséretében megint elspriccel.

Akkor a farkam már a markomban van, és rendesen húzgálom is. Klári közelebb jön, hogy jobban lássa, miközben a keze továbbra is a punciban munkálkodik.
– Nagyon szép faszod van. Mondja nekem, miközben megnyalja a szája szélét.
– Szeretnéd a szádba venni?
– Persze. Szeretek szopni is.

Ahogy ezt kimondja máris robbanok. Úgy tör fel belőlem a sok geci, hogy képtelen vagyok irányítani, így magam körül mindenhova jut belőle.

Miután kifújjuk magunkat, és ismét kapunk rendesen levegőt, felteszem neki a nagy kérdést.
– Mit szólnál ahhoz, ha találkoznánk?
– Én benne vagyok.

Megbeszélünk egy randit, egy mindkettőnknek közeli nyilvános helyen, aztán még egy darabig beszélgetünk, majd nyugovóra térünk, mert már hajnalodik.

***

Vasárnap délután van, hétágra süt a nap, és legalább harmincöt fok van árnyékban. Én már korábban megérkezek a Mayflower pub elé, ami pont most nyit ki, így várhatóan nem lesz teltház. Állok a járdán a napon és kezdek izzadni. Keresek egy árnyékos helyet, ahonnan szemmel tarthatom a bejáratot. Még húsz perc a megbeszélt időpontig.

Épp a bejárat felé fordulok, amikor megpillantom őt. Megismerem egyből, a haja és a testalkata, nem összetéveszthető mással. Elindulok felé, amikor ő megáll a bejárat előtt és körülnéz. Ő is megismer engem, és integet. Amikor odaérek, csak megállok előtte, és mélyen a szemébe nézek.
– Szia. – mondom neki, mire ő csak megismétli.
– Szia.
Megfogom a kezét, és elindulok vele a bejárat felé, majd bent, a félhomályban igyekszem olyan helyet találni, ahol lehetőleg nem sokan járnak. Anikor meglelem a legalkalmasabb helyet, leülünk és a szokásos kérdésen csámcsogunk. Mit igyunk?
– Mindegy, csak hideg legyen.
– Jó de mégis mit innál? Legyen csak víz, vagy egy korsó sör?
– Nem bánod ha sört kérek? – kérdez vissza Klári.
– Dehogy bánom, és is azt innék ha téged nem zavar.

Megrendeltem a két sört, a pincér leteszi az asztalunkra, és távozik. Koccintunk a sörrel, mintha csak pezsgő lenne, de kit érdekel, ha jól esik. Miután letesszük a poharainkat, szinte egymás szavába vágva, mondjuk el egymásnak, ami épp az eszünkbe jut. Amikor már a második sörnél tartunk, előkerülnek a pikánsabb témák is.
– Képzeld el, amikor befejeztük a beszélgetést, én elmentem zuhanyozni, és közben megint megsimogattam magam.
– Tényleg? Gondolom nagyon élvezted.
– Naná. – mondja Klári, és rám kacsint.
– Akkor én is bevallom neked, hogy akkor este, én is kivertem még egyszer, miközben rád gondoltam.
– Nahát, ez kedves tőled.
– Ezt nem bóknak szántam, ez tény.
– Felizgatsz ezzel.
– Tényleg?
– Persze. Ahogy mondod, hogy kiverted a faszod, belebizsereg a puncim, és megint nedves lesz, de azt már tudod, hogy milyen, amikor nedves.
– Tényleg? Most is nedves?
– Nagyon.
– Mutasd meg. – mondom neki, mert tényleg szeretném látni.
– Hogy gondolod? feltérdelek eléd ide az asztalra, hogy megnézhesd?
– Nem, az talán nem jó ötlet. De ha mondjuk egy ujjaddal belenyúlsz, úgy is megmutathatod.
– Az menni fog.
Klári körül néz, majd felemeli a ruhája szélét, benyúl a lába közé, majd egy pillanat múlva az ujját az orrom előtt tartva vigyorog rám. Én ránézek, majd az ujjára, ami felfelé áll, és látom rajta a nedveit, amint lassan csúszik rajta lefelé.
– Szabad? – kérdezem tőle.
– Persze. A tiéd.

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá.

Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom. Miközben én Klári ujjait szopom, a másik keze megint a ruhája alá siklik, és csak tippelni tudok, hogy  a punciját simogatja. Egy pillanattal később már érzem is, ahogy megremeg, majd elveszi tőlem a kézét, és a táskája után nyúl. Egy ideig matat benne, majd a megszerzett papírzsepivel a lába közé teszi.
– Folyik. – mondja nekem kissé belepirulva.

Még matat néhány pillanatig, majd a kérdéses zsepit, kihúzza a ruha alól, és a mezembe nyomja. Olyan mintha csap alá tartották volna, szinte átázott az egész, és ahogy kissé megnyomom, csepeg belőle a lé. Eközben Klári, egy újabb zsepivel megismétli az iménti műveletet, így hamarosan már két átázott zsepi van a kezemben. A harmadikat már nem is adja nekem, csak leteszi az asztalra.
– Huh, aszt hiszem megdöntöttem a saját rekordomat?
– Ez mit jelent?
– Hát azt, hogy most, amint hozzáértem a csiklómhoz, alig tíz másodperc alatt, elélvezem.
– Az igen. – mondom neki elismerően.- Máskor mennyi idő kell hozzá?
– Legtöbbször elég 2-3 perc, de van amikor csak egy is elég. De most…
– Talán hely miatt lehet.
– Vagy inkább tőled?
– Tőlem? Hiszen én semmit nem csináltam.
– Nem is kell. Valami kisugárzásod van, amitől ennyire beindulok.
– Ez most jó, vagy rossz?
– Most épp nem jó. Ha csak arra gondolok, milyen élvezettel szopod az ujjam, mindjárt elélvezek. A többiről már nem is beszéljünk.
– Hát jó. Figyelj csak Klári. Arra gondoltam, hogy mivel az előjáték most megvolt, mit szólnál ha meghívnálak hozzám, és ott folytatjuk, ahol most abbamaradt? Szeretném kinyalni a puncidat.
– Rendben, de most akarod befejezni?
– Csak ideiglenesen, amig felérünk hozzám.
– Jó benne vagyok, csak még egyet jó?
– Jó, mire gondolsz?
– Na várj.

Klári megint benyúl az asztal alatt a ruhája alá, utána körülnéz, és mivel nincs a közelben senki, nagyon látványosan simogatja magát. Bakker, pont jön a pincér, talán a poharakat viszi el, de jön. Klári keze az asztal alatt, a szeme csukva, és remeg. Pont akkor nyitja ki a szemét, amikor a pincér megáll az asztal mellet, hogy a poharakat a tálcájára tegye. Kláriból egy elfojtott sikoly tör elő, miközben az egész teste remeg. A pincért nézi, ahogy a poharat megfogja, majd ráteszi a tálcára, és ahogy megfordul és távozik.

Klári ekkor már az egész testében remeg, miközben apró lihegéssel éli meg ezt az orgazmust. Amikor vége, megint a táskájába túr, és egy marék zsepivel tisztába teszi magát. Most már nem rejtegeti egy cseppet sem, hogy mit csinál, a ruhája felemelve, és én nézhetem, ahogy a punciját, majd a combját törölgeti az egyre nedvesebb zsebkendővel. Egyik a másik után ázik át tőle, az utolsóval szinte a lyukát is kitunkolja, mire elkészül. Az immár újabb zsepi kupacot megint csak az asztalra dobja, majd mosolyogva néz rám.
– Most már mehetünk.
Klári feláll, majd utána én is, és elindulunk a kijárat felé. Klári nem áll meg, egyből a levegőre siet, ami még most is forró. Én megállok a pultnál, kifizetem a számlát, majd megyek utána.

Ami ez után történt, az legyen egy következő történet

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük