Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nudista strand és az idegen nő

Már egészen fiatal korom óta kedvelem a nudizmust. Ennek az egyik fő oka, hogy akkoriban a strandok zsúfolásig tele voltak minden nap, a hétvégéről nem is beszélve. Azt utáltam mindig, a tömeget, és hogy egymás szájába ért a… valami. Ezzel szemben, a nudista helyek szinte üresek voltak, ám hétvégén ott is többen voltak, mint általában. A másik ok, amiért megszerettem, a szabadság. Nem kell mások előtt szégyenkezni, hogy ilyen vagy olyan a tested, mert minden látható. Van még egy oka, ami a természet rendje, szerettem nézegetni a nőket, mert számomra gyönyörűek.

Ez a történet is egy ilyen nudis nyári napon esett meg velem, és ez egy újabb oka annak hogy szeretek nudizni. Csendes hétköznapi nap volt, szinte alig volt a vízparton néhány ember, senki nem zavart senkit, nyugalom és béke honolt a tájon. Én a szokásomnak megfelelően, süttetem magam a napon, és amikor már eléggé felhevülök, akkor bemegyek a vízbe hűsölni, majd újra kifekszem a napra, és kezdődik minden elölről.

Mindig ugyan itt telepedek le, mert a víz nagyjából két méterre van tőlem, jobbra és balra bokorcsoport, mögöttem meg a töltés, ami a bányató jellegzetessége. Ma is itt fekszem, és élvezem a nap melegét, amikor a jobb oldalamon, a bozótból csörgést hallok. Csak remélni tudom, hogy nem a suhanc banda, akik hangoskodással felzavarják még a döglött halakat is vízben.

Amikor a zörgés abbamarad, egy kellemes női hang köszönése üti meg a fülem.
– Jó napot.
Felemelkedek, hogy megnézzem ki az. Egy nő, aki a harmincas évei közepén járhat.
– Jó napot. – viszonzom a köszönését, majd a fejem visszaejtem a táskámra, ami párnaként szolgál.

A nő egy ideig szöszmötöl, majd újra csend ereszkedik ránk, és én majdnem elszundítok, amikor ismét meghallom a hangját.
– Bocsánat, hogy zavarok. – mondja egészen közelről, majd amikor felülök, és végig nézek rajta, akkor folytatja. – Megtenné, hogy bekeni a hátamat naptejjel?
– Hát persze. szívesen.

Miközben feltápászkodok, ő a kezembe nyomja a naptejes flaskát, és hátat fordít nekem. Én nyomok a kezembe egy adagot, és a vállánál kezdem el a műveletet. Eközben persze alaposan szemrevételezem, mert jó nő. Nem az a vézna fajta tini, hanem a már érett asszonyos alkat, ám még nem túlérett. Formás a segge, és a lába is. én meg örömmel simogatom ezeket az idomokat, még ha csak a naptej szolgálja is erre az alkalmat. Amikor végzek a hátával, a karjait is bekenem, aztán tétován megállok, mert hát a fenekét saját maga is eléri.
– Már kész is vagyok- mondom neki, mire ő ismét felém fordul, ami alkalmat ad arra is, hogy megcsodáljam a melleit. Bizony azokat is szívesen bekenném.
– Nagyon köszönöm. – mondja ő erre, majd elveszi tőlem a flakont, és visszasétál a helyére, és lefekszik.

Ezután is is visszafekszem, de most már úgy, hogy a szemem továbbra is rajta tarthassam, hisz a nő gyönyörű, és a látványa felettébb izgató. Így fekszünk egy darabig, amikor észreveszem hogy felállt a farkam. Hasra fordulok, hogy elrejtsem, amikor meghallom, hogy a nő belemegy a vízbe, és hangos csobbanásokkal belemerül. Felülök, hogy megnézzem, de akkor már nem látom. Egy perccel később, és vagy húsz méterrel távolabb bukkan fel ismét, majd úszni kezd a part felé, majd kijön a vízből és lefekszik a törölközőjére. Itt az alkalom, hogy én is a vízbe menjek, hogy lehűtsem magam, és legfőképp az álló farkamat. Amikor elég lett az úszkálásból, elindulok a part felé, ahol ott áll a nő, kezében a naptejes flakon. Amikor kilépek a vízből, megszólít, ahogy az előbb is.

– Ismét megkérhetném, hogy bekenje a hátam? A víz miatt ez nem túl tartós, és mindig pótolni kell.
– Persze, semmi baj, szívesen bekenem újra. – mondom neki, és elveszem tőle a naptejet, és hozzálátok a művelethez.
A válla, aztán a háta és a karja következik, amikorismét megszólal.
– A fenekemet is nyugodtan bekenheti.
Az, hogy nyugodtan, nem egészen igaz erre a helyzetre, mert a szívem hangos dobogásba kezd, de azért megteszem amit kért. Megint nyomok a tejből a markomba, és hozzálátok bekenni a fenekét. Még csak az egyik oldallal végzek, amikor a farkam megint áll, mint a cövek, de azért folytatom, ha már belekezdtem. Amikor a másik felével is végeztem, ismét kapok egy instrukciót.
– Annyira jó a keze, szeretném ha a combomat is alaposan bekenné.
– Persze. – mondom, majd leguggolok, és elkezdem kenegetni a kérdéses testrészt. Alighogy az első simítás megvan, a nő terpeszbe áll előttem, és talán még ki is domborítja a hátsóját. Ettől kiver a víz, hisz a puncija az orrom előtt nyílik meg, amitől a szívritmusom az egekbe száll. Amikor végzek a bal lábával, amit egészen a bokájáig alaposan bekenek, következi a jobb lába. Amikor hozzáérek a naptejes kezemmel, azt veszem észre, hogy a nő egyik keze a puncijában matat, majd egyre gyorsabban simogatja, és fél percen belül elélvez itt az orrom előtt. Ettől persze a farkam még keményebbé válik, és egy pillanatra nem tudom hogy folytassam a kenést, vagy inkább mást kéne csinálnom.

– Bocsánat. Mondja a nekem a nő, miközben láthatóan várja hogy folytassam a kenést. Folytatom, de közben szóba is elegyedek vele. Amig a jobb combját simogatom, – mert ez már inkább simogatás, – addig válaszolok neki.
– Semmi baj, láttam én már ilyet.
– Jó magának.
– Ezt hogy érti?
– Sajnos már évek óta nem érintett így férfi, és ettől egy kissé elvesztettem a fejem. Remélem nem haragszik meg érte.
– Dehogy haragszom. De hogy lehet hogy évek óta…
– Hosszú történet.
– Azt hiszem van időnk.
– Hát jó. Röviden annyi, hogy volt egy családom, ami mára szétesett. A szüleim eltávoztak, a férjem meg lelépett, én meg egyedül nevelem a három kiskorú gyerekünket.
– Hát ez igazán sajnálatos.
– Valóban az. Néha eljön hozzám a nővérem, hogy legyen egy kis szabadidőm, ilyenkor ki szoktam ide jönni, és így ki tudom pihenni a hétköznapokat.
– Így már értem.
– Szóval évek óta így él, és nincs ideje egy kapcsolatra. Hallottam már ilyet.
– Sajnos ez van. három gyerek mellett, ez szinte kivitelezhetetlen.
– Megértem. Van egy ötletem. – mondom neki, miközben még nincs, de kezd körvonalazódni bennem valami.
– Mi lenne az? – kérdezi tőlem, miközben kíváncsian néz rám.
– Nem is tudom hogy mondjam el… Arra gondoltam… Mi lenne ha segítenék egy kicsit?
– Milyen segítség lenne ez?
– Azt hiszem egy kis kielégülést… vagyis…
– Szeretnél kielégíteni?
– Igen, erre gondoltam.
– Mégis hogy gondoltad?
– Nincs konkrét gondolatom, csak szeretnék segíteni.
– Kedves vagy, de talán egy kicsit fiatal vagy hozzám, nem gondolod?
– Ez igaz, de nem is a kezedet kértem meg, csak a segítségemet ajánlottam fel.
– Köszönöm, és meggondolom.
– Rendben. – mondom neki, miközben nézem őt, ahogy leheveredik a törölközőjére.

Én is visszafekszem, és csak merengek a hallottakon. Vajon tényleg igaz, amit mondott, vagy ez csak egy pasizós duma. Amig ezen merengek, időnként oda nézek, hogy lássam mit csinál. Nem tévedtem. A nő, ahogy a hátán fekszik, a fején, vagyis inkább a szemén egy nedves törölköző van, miközben a punciját simogatja. Ahogy nézem a játékát, a farkam megint feláll, és úgy lüktet, hogy közben ugrándozik is. Megmarkolom, hogy lefogjam, de annyira fel van izgulva, hogy érzem, mindjárt elélvezek.

Amikor újra a nőre nézek, azt látom, hogy már nem masztizik, hanem a szemtakaró alól kinézve engem néz, vagyis inkább a farkam, ahogy küzdök vele. Ekkor felül, és tovább nézi a kínlódásomat. Majd feláll, odalép hozzám, és így szól.
– Ne mozdulj.
Erre a farkam is elengedem, és csak nézem őt, ahogy fölém tornyosul, majd lassan rám ereszkedik, megfogja a farkam, és bevezeti magának, ami ellenállás nélkül tövig belecsusszan a nedves puncijába.
– Ne mozogj, majd csak én. Rendben?
– Persze.

Elkezd rajtam lovagolni, és mint az előbb, most sem kell neki egy perc sem ahhoz hogy elélvezzen. Érzem, ahogy a nedvei rám folynak, miközben ő csak mozog rajtam, és újra elélvez. Ezután leszáll rólam, és mellém fekszik, majd megfogja a farkam, és hozzálát hogy kiverje. Egy kis meglepetést okozok neki azzal, hogy már az első húzásra elélvezek, és beterítem őt a gecimmel, de őt ez nem állítja meg, szorgalmasan veri a faszom, amig el nem fogy az anyag belőle. Ezek után lenyalogatja a kezét, és csak ennyit mond.
– Köszönöm.

Mire bármit is válaszolhatnék, ő már ismét a helyén fekszik, és ha jól látom, akkor az arcán a kielégülés mosolya látszik. Én felkelek, és bemegyek a vízbe, hogy lemossam magam és lehűtsem magam. Mire kész vagyok, a nő is bejön, és mellettem megállva csak néz rám.
– Ugye nem bántottalak meg ezzel?
– Nem dehogy. Nekem is pont olyan jó volt mint neked.
– Mit szólnál egy ismétléshez?
– Én benne vagyok, de a… – mire kimondanám, amit akarok, ő már markolja a farkam, és egy pillanat alatt feléleszti, majd nemes egyszerűséggel, beleül, és elkezd rajtam mozogni. Lassan és hosszan élvezzük a helyzetet, és egymást, csak reménykedni tudok abban, a farkam most tovább bírja, mint eddig. Bírja. Nagy örömömre a nő, ismét gyorsan elélvez, és utána még többször is. Amikor érzem hogy én következek, megpróbálom kihúzni belőle a farkam, de nem engedi meg.
– Élvezz belém.
Ezt annyira érzékien és izgatóan súgja a fülembe, hogy abban a pillanatban elélvezek. Érzem, ahogy magába fogadja a gecimet, és mintha szorítana is, nehogy kicsússzak belőle. Amikor vége az aktusnak, kimegyünk a partra, és letelepedünk az én törölközőmre, és csak beszélgetünk. Sokáig, és mindenféle dologról ejtünk szót, így mondhatni hogy megismerjük egymást. Számomra van egy kérdés, amire nem akar válaszolni. Mi a neve? De nem árulja el, még a keresztnevét sem.

A nap hátralevő részeben egyfolytában beszélgettünk, és a beszélgetés szüneteiben kielégítettük egymást. Ezen az eseten kívül csak egyszer találkoztunk ugyan itt, de akkor nem volt semmiféle előjáték, csak egymásnak estünk, és basztunk mint a nyulak, és csak ezek után kezdődött a beszélgetés.
A legnagyobb bánatomra ez után már nem találkoztunk soha többet, á ez a két nap mély nyomot hagyott bennem, és remélem hogy ő benne is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
egyedul-vagy

Hogyan élvezd a szex blogot

Hogyan élvezd a szex blogot A legfontosabb, hogy köszönd meg annak, aki ide elvezetett téged. Ha nincs ilyen személy mert magadtól találtál ránk, akkor jutalmazd meg magad, ahogy szeretnéd, és persze minket is, azzal, hogy lájkolod az oldalunkat, és a neked tetsző írásokat is. Azokat az írásokat, ami neked a legjobban tetszik, kitüntetheted azzal, hogy lájkolod, és hozzáfűzöd a megjegyzéseidet, véleményt, észrevételt, ezzel segítve másokat, hogy könnyebben megtalálják, ami számukra a legizgatóbb. A hozzászóláshoz csak egy regisztrációra van...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük