Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

16 éves voltam. Azon a nyáron végeztem el a középiskola második osztályát. amikor szüleim elváltak. Szép, nagy, Belgrád-rakparti lakásunkat, két kisebbre cserélték, így kerültünk anyámmal egy kőrúti bérház harmadik emeletén lévő lakásba. Anyám technikus volt, három műszakban dolgozott egy nagy szolgáltató cégnél. Ebben az időben testileg erős, szép nagy szerszámmal rendelkező, de eléggé gátlásos, kissé visszahúzódó, esetlen kamasz voltam, de már elégé önálló. Anyám három műszakos munkaideje miatt nekem is ki kellett venni a részemet az otthoni munkákból. Az új lakásunk bejárati ajtaja a lépcsőházra nyílt, velünk szemben volt még egy ajtó, abban a lakásban Edit néni, egy ötven év körüli, kedves gyógyszerésznő lakott.

Anyám, és Edit néni hamar összebarátkoztak, megkedvelték egymást. Edit néni egyetemet végzett, művelt, olvasott, de befelé forduló, csöndes, kissé mindig szomorú nő volt. Külsőre, amolyan szürke kis veréb, akit az utcán nem néznek meg a férfiak, nem öltözött divatosan, a hajviselete mindig egyszerű volt, talán nem is járt fodrászhoz.

Mint írtam, abban, időben gátlásos, de túlfűtött kamasz voltam, aki társaságban azonnal leblokkolt, lányok előtt, szinte meg sem tudtam szólalni. Nem is igen barátkoztam senkivel. Mikor egyedül voltam otthon, szabadjára engedtem fantáziámat, valamelyik szép iskolatársnőmre, vagy moziban, televízióban látott nőre gondolva, vadul maszturbáltam.

Edit néni és anyám nagyon jól megértették egymást. Edit néni nem ment férjhez, anyám is magányos volt. Egyszer-egyszer elmentek együtt moziba, nagyritkán színházba, és én is nagyon megkedveltem ezt a kedves nőt. Nagyon szerettem átmenni hozzá, rengeteg könyve volt, jó olvasni valókat adott, a lakása is otthonos volt. Azt észrevettem, hogy Edit néni lakásában mindig van innivaló, főleg konyak és vodka, néha láttam poharat a mosogatóban, amit egyszer megszagoltam és italszagú volt, de Edit nénin soha nem látszott, az ital hatása. Ügyes, zúg ivó volt.

Edit néni is igen sokat dolgozott, minden nap estefelé ért haza. Ezért többször megkért, hogy neki is vásároljak ezt-azt, feladtam egy-egy levelét, befizettem helyette egy-egy csekket.

Szeptemberben megkezdődött az iskola. Most kezdtem igazán örülni a vele kialakult kapcsolatunknak, mert nagyon sokat tudott segíteni, ugyanis. kémiából, matematikából, fizikából igen gyenge voltam. Megkért, hogy ne szólítsam néninek, mert még nem érzi magát olyan öregnek. Így Editnek, néha Editkének szólítottam.

Egyik este, mikor anyám délutános volt, egy igen nehéz matek példa miatt átmentem Edithez. Elégé nyűgösnek látszott, mikor rákérdeztem, elmondta, hogy fáj a háta, meg ilyesmi. Ennek ellenére elmagyarázta a feladatott, hamar megértettem, és meg is tudtam oldani. Magyarázás közben, mikor közel hajolt hozzám, enyhe italszagot éreztem. Mikor kész voltam a feladattal, még ott maradtam, és beszélgettünk. Megkérdezte, hogy állok a lányokkal, Elmondtam, hogy sehogy, nincs bátorságom kezdeményezni. Még nem is csókolóztam, pedig a legtöbb osztálytársam már régen túl van ezeken a dolgokon. Megvigasztalt, hogy előbb-utóbb találok majd valami helyes lányt. Beszélgetés közben többször kiment a konyhába, és mikor visszajött mindig éreztem, hogy ihatott valamit. Leült mellém a kanapéra, és azt mondta, hogy. nagyon fáj a háta, és szeretné, ha jól megmasszíroznám.

Természetesen igent mondtam. Hátat fordított nekem, térdét felhúzta az álláig, fejét lehajtotta, és én elkezdtem óvatosan, kissé ügyetlenül masszírozni nyakától lefelé a derekáig, és vissza. Kellemes érzés volt, éreztem meleg testét a vastag köntösön keresztül, és egyszer csak rádöbbentem, hogy nem „Edit néni” hátát simogatom masszírozás ürügyén, hanem végre egy nőt érinthetek. Éreztem, hogy szívem szaporábban ver, kezdtem felizgulni. Edit nem mozdult, de mintha ő is gyorsabban szedte volna a levegőt. Pár perc múlva, mikor éppen a derekánál járt a kezem, megálltam pihenni, de kezemet nem vettem le róla, Edit megszólalt:

– Jaj ne hagyd abba, csináld még egy kicsit, olyan jól esik!
– Jó, – feleltem, – csak ez a vacak köntös kidörzsöli a tenyeremet.

Edit felemelte a fejét, rám nézett, majd felállt, és kiment a konyhába. Pár pillanat múlva visszajött, rám mosolygott, megsimogatta az arcomat, és újból leült mellém, hátat fordított, majd egy hirtelen mozdulattal köntösét hátratolva, kibújt belőle. Ott ült előttem, derékig meztelen háttal, melltartó nélkül. Remegő kézzel értem a bőréhez, és most már nem masszíroztam, hanem tudatosan simogatni kezdtem. Ravaszul, mikor a melle magasságában járt a kezem, szándékosan a kisujjammal, mintha véletlen lenne, meg-megérintettem a mellét. Bőre forró volt, és éreztem, hogy néha enyhén megremeg a teste. Egyszer csak hátranyúlt, megfogta a kezem, és szép lassan rátette egyik mellére. Finoman körbe simogattam, mellbimbója előre meredt, tenyeremben először éreztem egy remegő, finom tapintású női mellet. Megfogtam a másik mellét is.

Nagyon izgató volt, hogy mellbimbói kemények voltak, és szinte hüvelykujj nagyságúra nőve meredtek előre. Ö hozzám dőlt, oldalra fordította a fejét, és megcsókolt. Ügyetlenül visszacsókoltam, egyre jobban belemelegedve vadul csókolóztunk, miközben kezem a melleivel volt elfoglalva. Mintha mindig ezt tettem volna, dörzsöltem a mellbimbóit, éreztem, hogy ez jól esik neki, Edit felém fordult, egyik kezével átölelt, a másik kezével benyúlt a nadrágomba. A farkam már régóta vadul ágaskodott, kezébe fogta, végig simogatta, mikor a zacskómhoz ért, azt hittem megőrülök. A tenyere égetett, mint a tűz. Majd hirtelen elengedte lüktető farkamat,

Megfogta a kezem és odatette a pinájához, kérte, hogy nyúljak bele, és simogassam szép finoman. Ujjam simán belecsúszott nedves, forró pinájába, és elkezdtem benne matatni. Ügyetlen lehettem, mert megfogta a kezem és odatette az ujjam a csiklójához, kérve, hogy itt játszadozzak. Edit egyre gyorsabban szedte a levegőt, furcsa, sohasem hallott hangokat hallatott, most már legalább három ujjam volt benne és az ujjaim érezték, hogy a pinája, mint a pumpa összehúzódik, kienged ütemesen.

Hirtelen felült, elkapta a karom, felkelt a kanapéról és szinte futva húzott a hálószoba felé. Nem volt beágyazva, az ágy előtt megállt, levette rólam a pulcsimat, szinte rám kiabált, hogy vetkőzzek. Ő is ledobta a köntöst, beestünk az ágyba meztelenül. Fölém térdelt, megfogta a farkam, és odatette pinája bejáratához. Szép lassan beleült, farkam lassan egyre beljebb csúszott egy lucskos, forró alagútba.

– Ne mozogj! – mondta, majd én.

Mikor a farkam tövig bent volt a pinájában, akkor éreztem igazán, hogy micsoda jó helyre került. Edit pinája szűk volt, forró, és pinájának izmai ütemesen, pumpaként működtek. Mikor ellazult szorítása, Edit kissé felemelkedett, pinája felcsúszott a farkam hegyéig, majd szép lassan vissza a tövéig, Amikor leért, ismét éreztem a pumpáló szorítást. Ennyi jó már sok volt nekem, nem bírtam tovább, és belespricceltem. Úgy éreztem, mintha legalább egy liter gecit lövelltem volna bele. Eszméletlen jó érzés volt.

Edit látva zavaromat elnevette magát, és vidáman mondta, hogy, nyugi, semmi baj.

Kiment megmosakodni, és mikor visszajött, engem is kiküldött. Mikor visszajöttem a szobába, ujjból mellé bújtam, éreztem, hogy farkam megint merevedni kezd. Ő rábökött a mellére, és azt mondta, hogy ezekkel kell először szót értenem. Számhoz tette az egyik nagy mellbimbóját, szopogattam, nyalogattam egyiket a másik után, kezemmel meg a pináját kezdtem simogatni.

– Na, gyere! – suttogta.

Széttárt lábai közé feküdtem, farkam szinte magától csúszott be a nedves lyukba. Ismét éreztem pinája forró lüktetését. Farkam föl-alá járt pinájában, lábai, mint az acélpánt a hordót, úgy szorították a derekamat, segge fordítva követte farkam mozgását. Edit, mintha korbácsolták volna, úgy vonaglott, csókolt, harapdált, és egyszer csak elfojtott sikolyt hallottam, éreztem, hogy hosszan elélvez alattam. A pinája úgy szorította a farkam, hogy szinte fájt. A farkam ebben a pillanatban elsült, de igazán csak most kezdtem érzékelni, hogy mit is jelent egy igazi dugás.

Feküdtünk, hosszú percekig, egyikünk, se mert megszólalni. Az állólámpa diszkrét fényében, titokban megnéztem Editet. És láss csodát, a kis szürke hamupipőke így meztelenül hercegnővé változott. Megkímélt teste fiatalos, karcsú volt, (korábban aktívan sportolt) szép telt melleit, hosszú combjait sok fiatal lány is megirigyelhette volna. Bőre szép volt, sehol egy anyajegy, haját most leengedte, és így szemüveg nélküli kedves kis arcával, egy szép érett nő feküdt mellettem. Nyugodtan, így egy tíz évet letagadhatott volna. Iszonyú büszkeség fogott el, heuréka, most már én is férfi lettem.

Edit hirtelen felállt, gyorsan felkapta a köntösét, kiment a konyhába, majd hallottam, hogy lehúzza a WC-t. Visszajött, most kijózanodva mérte csak fel, hogy mit is tettünk, hiszen én csak 16 vagyok, Ő meg, mint később megtudtam 47 éves. Olyan ideges volt, hogy sírva fakadt. Valahogy megéreztem, hogy most nekem kell megszólalnom.

– Nézze, Edit, bár még nem vagyok felnőtt, de bízhat bennem. Ezt az estét sohasem fogom elfelejteni, de ígérem, hogy nem fogok vele soha visszaélni, és hogy ez kettőnk titka marad örökre.

Edit nem szólt egy szót se, letörölte a könnyeit, majd csendesen, ellentmondást nem tűrően kért, hogy menjek haza. Mire anyám hazaért, már ágyban voltam, de elaludni nem tudtam, újból és újból felidéztem magamban a történteket.

Napokig nem találkoztam Edittel. Úgy vélem, mégis csak kínos lehetett számára a dolog. Én se szívesen kerültem volna a szeme elé, mert egyszerűen nem tudtam, mi lenne a helyes viselkedés vele szemben. A következő héten anyám éjszakás volt. Hétfőn egész délután vadul tanultam.

Mikor végeztem a leckével, lefeküdtem a heverőre, és Editen járt az eszem. Visszaidéztem a történteket, és alig vártam, hogy anyám elmenjen dolgozni, mert eldöntöttem, hogy átmegyek valamilyen ürüggyel Edithez, tisztázzuk a dolgokat, és talán úgy fog minden alakulni, hogy ismét dugunk egyet. Tudtam, hogy jó későn szokott lefeküdni, biztosan be fog engedni. Mikor anyám, úgy kilenc óra felé elment, becsengettem Edithez. A szívem majd ki ugrott a helyéből, mikor ajtót nyitott. Szó nélkül beengedett, a szeme alatt karikák voltak, láttam rajta, hogy nagyon megviselték az események.

Leültem a kanapéra, Edit megállt előttem, én megfogtam a kezét, elfeledve minden előre megfogalmazott mondatot, magam mellé húztam, és amikor leült, nekiestem, és vadul elkezdtem csókolni. Eleinte megpróbált elhúzódni, de én olyan kétségbeesve öleltem át, hogy meg se tudott mozdulni. Pár pillanat múlva megszűnt az ellenállása, és egyszer csak éreztem, hogy visszacsókol. Kezem már a melleit simogatta, majd a lába között, a bugyijában kezdtem kotorászni.

Megismétlődött mindaz, ami az elmúlt héten történt. Csak annyi volt a különbség, hogy most miénk volt az egész éjszaka. Reggelig többször megdugtam Editet, mindketten többször jutottunk el a csúcsig. A legcsodálatosabb az volt, mikor orgazmusa volt. Nagyon hosszan tartott nála, és a pinája ilyenkor önálló életre kelt. Azt is elmondta, hogy valami műtét miatt nem lehet gyereke, nem kell vigyáznunk.

Ez a viszony egy évig tartott. Most, így visszagondolva, furcsa pár voltunk. Egy mohó, fiatal erős bikaborjú, akinek sok tapasztalni valója akadt, és egy idősödő, tüzelő, kiéhezett szuka, akinek sok behozni valója akadt. Editnek ugyan nem sok tapasztalata volt, elmondása szerint alig volt férfi az életében, azok se hosszú ideig, az utóbbi 10 évben, egyáltalán nem volt férfival. Mikor már elég közel kerültünk egymáshoz, elmesélte, milyen szerencsétlenül alakult az élete. Diplomaosztás után, évfolyamtársaival nagy bulit rendeztek. Elég sokat ittak, és hajnal felé, mikor már többen hazamentek, az egyik fiú erőszakoskodni kezdett vele. Mikor nem hagyta magát, bejött még kettő, lefogták, megverték, majd mind a hárman, egymás után kíméletlenül megerőszakolták. Az egyik fiú kádergyerek volt, az apja elintézte, hogy ne legyen ügy a dologból.

Észrevette, hogy terhes, abortuszt hajtottak végre rajta, de valami komplikáció következtében nem lehetett többé gyereke. Hosszú szünet következet, félt minden kapcsolattól. Egyszer mégis összejött egy férfival, aki tetszett neki. Már házasságról beszéltek, mikor a férfi hirtelen lelépett. Megint szünet következett. A következő férfi nős volt, de úgy tudta, hogy válófélben vannak. Jó hosszú idő múlva derült ki, hogy a férfi csak ámította, esze ágában sem volt elválni, sőt két gyereke is volt. Akkor határozta el, hogy többé nem próbálkozik.

Az volt a legnagyobb baj, hogy számára a szexualitás nagyon fontos volt. Ekkor szerzett be egy gumiból készült műfaszt, ezzel elégítette ki magát, vele élt házas életet. Így, hát most kellett bepótolnia az elveszett éveket. Bár, mint írtam nem volt sok tapasztalata, de szexuális fantáziája elképesztő volt. Én meg kiváló alany voltam minden marhaságra. Csináltuk mindenhol, ágyban fekve, széken ülve, földön állva, csináltuk orálisan, análisan, odakötöztük egymást az ágyhoz, lepisiltük egymást a kádban, kipróbáltunk mindent, amit olvastunk, hallottunk, láttunk a nyugatról behozott pornó füzetekben. Egyszer, megkérdeztem tőle, minden nőnek ilyen a pinája? Azt felelte, nem hinné, nála ez részben adottság, részben egy torna eredménye, hogy a gyűrűs izmait így tudja mozgatni.

Anyám, pár hónap múltán rájött a viszonyunkra, és óriási balhét akart csapni. Megbeszélték a dolgot apámmal, akivel válásuk ellenére normális emberi kapcsolatban maradtak, de aztán lehet, hogy apám tanácsára lecsillapodott. Döntő érv szólt mellettünk, látta, hogy Edit nincs rám rossz hatással, sőt, mivel megszerettette velem a tanulást, jegyeim rohamosan javulni kezdtek. Más osztálytársammal éppen fordítva történt, némelyik becsajozott, és a tanulást hanyagolták. Anyám, úgy tett, mintha nem tulajdonítana nagy jelentőséget az egésznek, de láttam rajta, hogy majd időnként majd szétveti a méreg, ha valamiért Edit kerül szóba, és a barátságuk elhidegült.

Edit nagyon megváltozott. Vásárolt egy sor divatos holmit, szép frizurát készíttetett magának, szemüveg helyett kontaktlencsét kezdett hordani. Mindenki, aki ismerte, csodájára járt ennek az átváltozásnak. Csinos, mutatós nőt varázsolt magából.

Bár, ezek az éjszakai műszakok nagyon megviseltek, olyan voltam ezeken a hétvégeken, mint akin átment az úthenger, de mennyei élvezetekben volt részem. Edit szerint, amikor csak délután tudtunk együtt lenni rövid időre, az csak arra volt jó, hogy jól tudjon aludni. Az igazi szeretkezések az egész éjszakások voltak. Lassan kezdtem megtanulni a szakmát, tudásban már bizonyára sok felnőtt férfin is túltettem.

Egyszer hirtelen vége szakadt az egésznek, kiürült a lekváros üveg.

Edit nyáron kapott egy beutalót, az üdülőben megismerkedett egy korban hozzá illő, megözvegyült vidéken élő orvossal, és karácsony előtt összeházasodtak. Edit leköltözött férje szép vidéki házába. A doktor úr, ha szeretett dugni, megütötte a főnyereményt.

Búcsúnk gyors volt és rövid. Mikor a bútorszállító munkások levitték az utolsó darabot, Edit átölelt, gyengéden megcsókolt, szemében könny csillogott, és a fülembe súgta:

– Soha nem foglak elfelejteni!

Aztán elment, nem láttam többé.

Mit mondjak még? Mikor eljött az ideje, nagyon jó eredménnyel leérettségiztem, később diplomát szereztem. Eltelt jó pár év, sok nővel volt azóta dolgom, megnősültem, de olyan csodálatos puncit, mint amilyen neki volt, azóta sem találtam.

Mai napig nem tudom, mit gondoljak kettőnk viszonyáról. Én, amolyan kamasz módra azt hiszem szerelmes voltam, de Ő csak valami élő vibrátornak használt. Velem elégítette ki minden eddigi elfojtott szenvedélyét, valósíthatta meg titkos szexuális vágyait. De bármi is volt, csodálatos hónapok voltak.

Ennyi lenne annak a kapcsolatnak a története, amely megváltoztatta mindkettőnk életét. Ha Edit nem lett volna, biztos más fordulatot vett volna az életem. Idétlen kamaszból, magabiztos fiatalembert faragott belőlem, nélküle soha nem jutottam volna el az egyetemig, és sok csodálatos szexuális élménytől fosztott volna meg a sors. Ezért én se felejtem el Őt soha.


A segítőkész eladó - Szex Blog

A segítőkész eladó

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt.

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

Újra összejöttem az ex-csajommal - Szex Blog

Újra összejöttem az ex-csajommal

Gabi közelebb csusszan hozzám, majd ráhajol a farkamra, és szopni kezdi. Atya ég, hogy ez mennyire finom. Ismét feltolulnak bennem a régei emlékek, és ebben a pillanatban már bánom, hogy szakítottunk. Ritka az olyan nő, aki ennyire jól tud szopni. Csukott szemmel élvezem a játékát, miközben arra gondolok, hogy talán még van rá esély, hogy újra összejöjjünk.

Évi és Nelli a legjobb barátnők

 És hát én se vagyok kutya… A mellem majdnem akkora, mint az övé, a testemre sem panaszkodhatok, forognak utánam is a férfiak. De nem tudtam, hogyan kezdjem el. Ha nem jön be, rámegy a barátságunk. Aztán váratlanul eljött az alkalom. Hétvégi kirándulásra menünk volna egy nagyobb társasággal, hajnalban kellett volna indulnunk, úgy hogy Nelli átjött hozzám már péntek este, mert annyira messze lakott, hogy nagy kerülő lett volna érte külön elmenni a kisbusszal.Megfürödve, hálóingben, köntösben pletykálgattunk este....
punciborotvalas

Az első punciborotválás

Az első punciborotválás Mire 14 éves lettem, egy sűrű pamacs (sőt őserdő) volt a puncimon. Habár én szőke vagyok, az teljesen sötét volt és ronda. Nem akartam úgy kinézni, mint egy öreg nő szőrös pinával. De azt gondoltam, hogy most már így kell élnem örökké. Senki nem mondta, hogy másképp is lehetne, amíg nem találkoztam Csillával, aki bebizonyította eztCsilla új lány volt a suliban, igazán csinos volt és azonnal népszerű lett nemcsak az osztályban, hanem az...
Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

One thought on “Edit néni, a magányos szomszéd

  1. Jack Sparrow szerint:

    Nekem is volt egy ilyen szomszédom, amikor még középiskolába jártam. A mi kapcsolatunk nem volt titkos, bár nem beszéltünk erről senkinek, de a házban, szinte mindenki tudta, hogy összejárunk. Szinte mindig nála akcióztunk, volt, amikor csak egy kávéra hívott át, de volt olyan is hogy reggelig keféltünk. Az egy nagyon jó időszak volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük