Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nők legkedveltebb szexuális fantáziái

A nők is fantáziálnak, nem csak a pasik gondolnak állandóan a szexre.

Hölgyeim, semmi ok az aggodalomra, a szexuális fantáziálgatás normális. Most kiderül, milyen légyottra vágynunk leginkább. A férfiak fantáziavilágára és annak kielégítésére egész iparág épült. Miközben a nők kissé háttérbe szorulnak ezen a téren is, pedig a gyengébbik nem is erős képzelőerővel bír, ha álmaik ágyjelenetét kell elképzelniük.

Sztárral egy ágyban

A leggyakoribb fantáziakép a nők többségénél, hogy egy hírességgel hempereghessenek. Ez azért teljesen érthető. Ki ne érezné magát istennőnek, ha Brad Pitt-tel vagy George Clooney-val hancúrozhatná át az éjszakát? Persze Johnny Depp-et sem sokan tessékelnék ki a hálószobájukból, hacsak nem azért, hogy a ház egy másik pontján essenek egymásnak. Mindez nem azt jelenti, hogy elégedetlenek a jelenlegi szexuális életükkel vagy partnerükkel, csupán kíváncsiak, és nem utasítanának el új tapasztalatokat sem.

Hárman párban

Az ötös lista ezüstérmese a plusz egy fős együttlét. Az, hogy a párod szexuálisan vonzódik hozzád egy dolog. Viszont ahhoz már tudni kell valamit, hogy egyszerre két vas melegedjen a tüzeden! Elég eljátszani a gondolattal, hogy az a helyes pasi a közértből és a kedvesed egyszerre kényeztet éjszaka, és máris dögösnek fogod érezni magad!

Latex és korbács

Domina szerepben, bőrszerkóban vadmacskát alakítani igencsak közkedvelt erotikus álomkép a nők számára. Vagyis, ha eddig nem tekintett az úrnőjének a pasid, egyszerűen csak rá kell nevelni néhány korbácsütéssel, ki az úr az ágyban. Ez a fantázia annak ellenére, hogy tabunak számít, könnyen megvalósítható, ha a párod is nyitott az új izgalmakra.

Szex két nő között

Ha a fantáziádban egy másik nőről rángatod le a bugyit, attól még nem kell kételkedned a szexuális hovatartozásodban. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy csodálod a női testet és vonzódsz a gondolathoz, hogy a magadon tett felfedezéseket bevetve a saját nemednek okozz gyönyört.

A te embered

Meglepőnek tűnhet, de a nők java gyakran képzel el vad és fűtött légyottokat a saját párjával. Ilyenkor eljátszanak a gondolattal, milyen forró éjszakákat töltöttek már együtt, vagy visszaröpítve magukat, újraélik a nászutas huncutkodásokat. Ezekből az erotikus élményekből pillanatok alatt őrült fantáziálgatásba kezdenek, hol és mit tudnának még kezdeni a pasijukkal.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Szexélményem 2 pasival 3. rész

Szexélményem 2 pasival 3. rész A víz lassan töltötte meg a kádat. Finom érzés volt ahogy emelkedő szintje érintette a bőrömet. Alex behunyt szemmel, hátrahajtott fejjel lustán simogatta a hajamat, a másik keze pedig a hasamon nyugodott. Ati is ernyedten dőlt a kád széléhez, és félig lehunyt szemmel minket figyelt. Enyhén szétterpesztett lábai között pont az ágyékára láttam. Milyen ártalmatlannak tűnt így ellazult állapotban. Elmosolyodott látva mit nézek, és egy kicsit jobban széttárta a lábait. - Ha...
Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt - Szex Blog

Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt

Amikor elérem, és az ujjam hegye megérinti a nedves részt, ő ismét megremeg, ahogy én is. Az ujjaim egyre merészebbek, és egyre mélyebben túrnak bele, amitől az egyre nedvesebbé, és lüktetőbbé válik. Így éljük át egymás felfedezésének az örömét, amikor megérzem, hogy nem bírom visszatartani a belőlem kitörni készülő áradatot. Érzem, amikor elindul, és azt is, amikor az első cseppek elszállnak a messzeségbe, amikor az ajtóban megjelenik Móni, és mondana valamit, de az arca valami rosszat sejtet.

Mozgattam a fejemet, hogy csúszkáljon a számban, vigyáztam, hogy a fogam ne karcolja. Marie-Laure és a férje megtanított szopni - Szex Blog

Marie-Laure és a férje megtanított szopni

Marie-Laure és a férje megtanított szopni Egy francia házaspár megtanított szopni. Ennek a történetét osztom meg most mindenkivel. A múlt nyáron két hetet a francia Riviérán töltöttem a szüleimmel. Persze nem lóghat az ember állandóan a szülei nyakán, a szállodában és a strandon sok velem egykorú lánnyal és sráccal ismerkedtem meg. Együtt mászkáltunk, végig látogattuk a környék összes strandját, esténként diszkóztunk, jól éreztük magunkat. Egyik nap egyedül csavarogtam a strandon, és bevallom, veszettül unatkoztam. A szüleim...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük