Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élőben nyomjuk a szex műsort hármasban

Webkamerás szex a munkánk. A párommal együtt adunk műsort már 10 hónapja, és mondhatom jól megy. Amikor elkezdtük sokan mondták, hogy ez neméri meg, de ez így nem igaz. Amikor elkezdtük, vagyis én, akkor lassan haladt a dolog, de rávettem Zolit, hogy vegyen részt benne, mert akkor jobban megy. Így is lett. a bevételünk nagyjából a duplájára emelkedett. Ahogy telt az idő, azt vettük észre, hogy ha nem csak ketten vagyunk, hanem van egy harmadik is, akkor még jobban megy, és még sikeresebbek lehetünk.

Összedugtuk a fejünket, hogy megbeszéljük, ki lenne, lehetne az a harmadik, aki beállna velünk a kamera elé. Volt vita bőven, főleg arról hogy pasi vagy csaj legyen. Abban maradtunk, hogy nő legyen, mert rájuk sokkal nagyobb az igény. De mégis ki lenne az? Ez volt a legnehezebb dolog, mert nem állhattam oda a barátnőm elé, hogy figyi, beállsz harmadiknak? Egy hónapig keresgéltünk, de nem sok sikerrel, amikor egyszer a véletlen a segítségünkre sietett.

A felettünk lévő lakásban egy csajszi lakik, egyedül. Egy nap, amikor épp a vacsorát csináltam, becsöngettek. Nem tudtam volna még tippelni sem arra, hogy este nyolckor ki a fene jön hozzánk, mert ilyen még nem volt. Váratlanul nem. Amig én a kaját csinálom, Zoli kimegy, hogy megnézze ki az. E felettünk lakó csaj, Beatrix volt. Zoli elmondta, hogy azért keresett, mert a számítógépével valami baj van, és szeretne segítséget kérni, és ő belement. A házban mindenki tudja, hogy ő ebben szakértő.

Amikor a vacsival végzünk, Zoli felmegy hozzá, hogy megcsinálja a gépét, én meg beteszek egy filmet, hogy elüssem az időt. Fél óra múlva már meg is jön, és fülig érő szájjal elkezd mesélni.

– Nem fogod elhinni amit most mondok, de hidd el így van.
– Csak nem leszopott a csaj? – kérdezem tőle egy kissé idegesen, de nem erről van szó.
– Nem dehogy. A gépéhez nyúltam csak hozzá.
– Mi volt a baja.
Egy driver szállt el, amitől nem működött a webkamerája, de megcsináltam neki. Nem is ez a lényeg. Amikor leteszteltem a működést, akkor ért a meglepetés.
– Ne csigázz már, mond el mi volt.
– Jól van. Szóval elindította a programot, amihez kell neki a kamera. Tudod milyen program ez?
– Honnan tudnám.
– Ugyan az, amit mi is használunk.
– A szexkamerás?
– Igen, az. Mint kiderült ő is fent van, és ő is műsort ad. Én persze úgy tettem, mintha nem tudnám miről van szó.
– És akkor…?
– Nem érted? Ő lehetne a harmadik. Közel van, ismerjük, még ha felületesen is, és nem utolsó sorban jól néz ki a csaj.
– Már meg is nézted?
– Annyira nem. de azért látszik rajta. Szóval szerintem ő lehetne a harmadik, persze csak ha komolyan gondolod.
– Nem is tudom…
– Nem baj, gondolkodj el rajta, és ha benne vagy akkor áthívom, és megbeszéljük.

***

Másnap délután már tudtam hogy belemegyek a dologba. Én is láttam már a csajt, és tényleg jól néz ki, de többet én sem tudok róla.
– Zoli, végig gondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy próbáljuk meg, még ha nem is megye bele, azért egy próbát megér.
– Rendben. Szólok neki, hogy beszélni akarunk vele.

Tíz perc múlva hármasban ülünk az étkezőasztalnál, és beszélgetünk a lehetőségekről. Én viszem a szót, mert nem akarom azt a látszatot kelteni, mintha a férjem csak rá akarna hajtani.
– Szóval Lili, úgy tudom hogy te is a szexiparban dolgozol. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésünk, és esetleg egy ajánlatunk számodra.
– Oké, de honnan tudjátok hogy szexben dolgozom?
– Zoli tegnap megcsinálta a gépedet, és akkor kiderült, hogy ugyan azt használod, amit mi is.
– Tényleg? Ti is ebben nyomjátok? Hú de ciki, nem akartam lebukni, de… miféle ajánlat?
– Tudod, az van, hogy vannak olyan formációk, amik sikeresebbek, mint mások, mint például a hármas felállás. Ezért arra gondoltunk, hogy keresünk magunk mellé valakit harmadiknak, de nem könnyű. Mivel te is ebben mozogsz, kézenfekvő, hogy te lehetnél az, ha neked is jó lenne. Mit gondolsz?
– Nem is tudom mit mondjak erre. Váratlanul ért most ez engem.
– Persze, megértem, semmi gond. Gondold át, és megbeszéljük. Nem lenne rossz neked sem, ha egy kis pluszt tudnál csinálni ezzel a közös munkával.
– Persze. De kérek egy kis gondolkodási időt.
– Jól van gondolkozz amig akarod, de azt tudd, hogy amig nem mondasz igent, addig tovább keressük a harmadik partnert.
– Oké. Értem.

Ezek után még sokáig beszélgettünk, minden más dologról, amikor Lili elköszön, mert mint mondja neki az esti időszakok a legjobbak, ilyenkor tud a legtöbbet keresni.
Elköszöntünk tőle, majd mi is belevetettük magunkat a munkába.

***

Másnap reggel kopogtak. Álmosan és meztelenül megyek az ajtóhoz, és kinyitom. Lili áll az ajtóban, egy kicsit meglepetten, mire beinvitálom őt, és elindulok a konyha felé, hogy kávét főzzek.
– Kérsz kávét? – kérdezem tőle.
– Igen, szeretnék. – mondja még mindig meglepetten, miközben engem néz, ahogy a kávét csinálom.
– Gondolkodtál a dolgon?
– Igen, ezért is vagyok itt.
– Elmondod mire jutottál?
– Arra hogy benne vagyok.
– Ennek örülök. Ha megittuk a kávét, akkor meg is csináljuk neked a regisztrációt, hogy mielőbb elkezdhessük a munkát. Ekkor Lili a zsebébe nyúl, és egy pendrive-ot tesz az asztalra.
– Ezen van, minden, ami kell hozzá. Készültem.
– Hát persze, hisz ismered a rendszer működését.

A kávé elkészült, és mi az asztal mellett ülve beszélgetünk a munkáról, hogy felkészülhessünk. Ekkor megérkezik Zoli is, és persze ő is meztelenül, és persze most is áll a farka, mint minden reggel.
– Jó reggelt Drágám, a kávéd már kész, gyere ülj le te is közénk.
– Szia Lili. Meghoztad a döntést?
– Igen. Már meg is beszéltünk a továbbiakat.
– Van valami ami engem is érint?
– Hát lényegében minden, hisz hárman fogunk műsort adni, és gondolom hogy nem külön-külön.
– Én nagyon bízom a sikerben. – mondja Zoli, miközben végignéz rajtunk.

Ekkor tudatosul bennem, hogy ha hárman fogjuk csinálni, akkor… Még belegondolni is rossz, hogy ez a Lili a szájába veszi a kedvesem farkát, és még szopni is fogja. Beleborzongok, de aztán belátom, hogy ez csak munka, amit el kell végezni, és amiért megkapjuk a fizetségünket.

***

Késő délután van már, és mi készülünk az esti műsorra. Zoli óránként megnézi, hogy megjött-e már Lili elfogadása, de még nem. Rajta nem látok semmit, nem izgul, nem fél, olyan mint máskor, pedig most két nővel lesz együtt a műsorban, amiről azt gondoltam hogy egy kicsit felvillanyozza, de nem.
– Tudod, nekem még most is remeg a gyomrom, ha arra gondolok, hogy egy másik nő a farkaddal játszadozik.
– Ugyan már, ez csak munka.
– Tudom, én is ezzel nyugtatom magam.
– Lehet hogy mégsem akarod ezt?
– De. Akarom, csak még hozzá kell szokni a gondolathoz.
– És arra gondoltál már, hogy ő esetleg a te puncidat fogja simogatni, vagy kinyalni?
– Fújj, erről ne is beszélj, a hideg is kiráz tőle.
– Nem gond, majd nyalsz te neki. – mondja nekem, amitől ismét a remegés vesz erőt rajtam.

Egy kicsivel később.
– Megvan! kiáltja Zoli. Gondolom, az elfogadás van meg. Ez elég változó, van hogy néhány óra alatt megérkezik az elfogadás, de van amikor napokig kell rá várni. A lényeg hogy megvan.
– Akkor menj fel és szólj neki.
– Inkább csak felhívom.
– Ó, szóval neked már a száma is megvan?
– Ne légy buta, manapság ez az alap.

Tíz perc múlva Lili megérkezik. Hozza magával a saját játékait, amit letesz a kanapéra, majd téblábol, és látszik rajta hogy zavarban van. Zoli beállítja a műsorhoz szükséges dolgokat, majd ledobja magáról a ruhát, ami csak egy alsó és egy póló, majd leül a kanapéra.
– Mi van lányok? Ti nem jöttök?
– De, mindjárt, addig kezd el egyedül. – mondom neki, majd Lilihez fordulok. Vetkőzz, munka van.
Amikor minden ruha eltűnik, leülünk Zoli mellé. Én az egyik oldalán, Lili a másikon, és nem tudjuk hol kezdjünk hozzá. Zoli persze nem vár senkire, ő már hegyesre masszírozta a farkát. A tétovaságot egy néző kérése töri meg, miszerint azt szeretné látni, hogy szopjuk a pasi faszát. Én persze egyből veszem az adást, és rábukok Zoli faszára, majd szopni kezdem. nehogy már egy másik nő vegye a szájába.

Amint szopom az imádott faszt, azt veszem észre, hogy Lili keze is jelen van. Simogatja és morzsolgatja a zacsiját. Erre az első reakcióm az, hogy dühöt érzek. Ebben a pillanatban legszívesebben pofán vágnám a csajt, de aztán rájövök, hogy ez csak munka. Amig a számban ki-be jár Zoli farka, addig én csak nézem a csaj kezét, ahogy simogat, és megmarkol. Eközben Zoli átnyúl fölöttem, és a pinámat kezdi el simogatni. Ez egy kicsit megnyugtat, és egyben fel is zaklat. Olyan izgalom tör rám, mint még soha, miközben nézem Lili kezét. Aztán egy pillanat alatt elönt a forróság, és elélvezek. Remegek mint a nyárfalevél, és nem múlik. Aztán megpillantom Lilit, amint rábukik Zoli faszára, és szopja tovább. Ismét a forróság és megint a remegés, és a már jól ismert orgazmus terít le.

Rá kell jönnöm, hogy felizgat a látvány, hogy egy másik nő kényezteti a párocskámat, aki szemmel láthatóan élvezi ezt. Odahajolok Zolihoz, megcsókolom, miközben a kezem rámarkol a farkára. Érzem hogy nyálas, és sikamlós, ami még inkább felizgat. A csiklómat kezdem simogatni, miközben csak nézem őket, és közben az egész testem remeg. Mindjárt megint elélvezek.

Hogy a gondolatomat egy kicsit eltereljem, megnézem a képernyőn, hogy vajon hányan néznek most. Baszki! Majdnem háromezren. Eddig a legtöbb néző, csak öt-hatszáz volt. Tényleg jó ez a hármas felállás. Megnézem a pénzt is, hogy vajon mennyi, de ismét csak eltátom a szám, hiszen most az első negyed órában annyi a bevétel, mint máskor több órányi munka után.

Felizgat ez is. Hajrá. Ismét megmarkolom Zoli faszát, és húzgálom, miközben Lili szopja. Így olyan, mintha a szájába verném ki. Ekkor ismét egy kérés bukkan fel a képernyőn. A kívánság szerint, meg kell lovagolni Zolit. Ki legyen az? Engedjem át a csajnak, vagy inkább én tegyem meg? Lilivel egyszerre mozdulunk, ám amikor egymásra nézünk, a mozdulat megtörik, és mintha azt látnám, hogy Lili elvörösödik. Döntök, és átengedem neki a lehetőséget. Lili nem tétovázik, egyből ráhúzza magát a férjem farkára. Most megint az a düh, és ezzel együtt az izgalom járja át a lelkem. Lili vágtába kezd, és én élvezem, felizgat a látvány hogy a férjem egy idegen nőt baszik meg. Megint megsimogatom magam, és érzem hogy a pinám olyan lucskos, hogy alattam a takaró is étnedvesedett. Odahajolok, és simogatom Zoli farkát, már ami kívül van, amikor Lili lecsusszan róla, és odasúgja nekem.
– Most te jössz.

Nem váratom meg, egy pillanat alatt ráhúzom a pinámat Zoli faszára, és örült tempóban meglovagolom. Aztán megdermedek. Azt érzem, hogy Lili a segglyukamat nyalogatja, majd a pinámat is. Ahogy lovaglok Zolin, azt érzem, hogy a seggem, hozzácsapódik Lili arcához, aki megállíthatatlanul nyal engem, így rohamosan közeledik egy újabb orgazmus. Nem bírom megállítani, pedig érzem, hogy Zoli is majdnem ott van már. Lecsusszanok a faszról, és mellé térdelek, hogy szophassam. Imádom amikor Zoli fasza nedves a pinámtól, imádom igy szopni. Lili csatlakozik hozzám, ő is nyalogatni kezdi a faszt, amitől megint felizgulok. Egyet én nyalok rá, egyet ő., aztán ketten közrefogjuk, és két oldalról nyalogatjuk, amig Zoli tolja-vonja a szánkon a faszát, mintha csak így dugna meg két szájat egyszerre.

Aztán megáll, hátra húzódik, és marokra fogja, amiből tudom hogy most fog elélvezni. Odatérdelek elé, és tátott szájjal várom a zuhatagot. Lili szintén ebben a pózban helyezkedik el, mintha tudná, hogy ő is kap belőle. Ebben a pillanatban csak Zolin múlik, hogy ki kap, és mennyit.

Az első lövést én kapom, aztán a többit felválva osztja el. Az arcomon folyik a sok geci, és amikor ránézek Lilire, látom hogy ő is kapott eleget. Amikor Zoli végez, hátralép és magunkra hagy. Lili odajön hozzám, és elkezdi lenyalni az arcomról a férjem gecijét. Nagyon izgat a dolog, ezért én is lenyalom az ő arcáról, amig mind el nem tűnik.

Pihenésképpen hátra dőlök a Kanapén, és becsukom a szemem. Ebben a pillanatban érzem meg, ahogy Lili belenyal a pinámba. Szinte mindenem összerezzen az élvezettől. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom élvezni, amikor egy nő nyúl hozzám. Istenien tud nyalni. Ahogy a lábam között térdel, a segge az ég felé mered, akkor látom meg, hogy Zoli ott áll mögötte, és arra készül hogy megdugja őt. Az elmémben felbukkan egy gondolat, hogy most dühöngenem kellene, hisz a férjem a szemem láttára kúrja meg a felső szomszédunkat, de a düh elmarad, helyette annyira felizgulok, hogy amint nézem őt, hogy betolja Lilinek a farkát, és rendesen megbassza, akkor a remegésem felerősödik, a szívverésem felgyorsul, és egy pillanat alatt elélvezek Lili nyalásától.

Még mindig remegek, amikor felkelek, rogyadozó léptekkel helyet cserélek a nővel, és nyalni kezdem őt, miközben Zoli a pinámba tolja a faszát, és alaposan megkúrja. A pinanyalás számomra eddig csak beszédtéma volt, de rá kellett jönnöm, hogy szeretem. Ahogy imádom maszturbálás után is lenyalni az ujjaimat, mert finom és izgat, ahogy most is, mikor Lili lucskos pináját nyalogatom, és ahogy nem tudok betelni vele. Körbenyalom az ajkakat, beledugom a nyelvem, amitől egyre nedvesebb lesz. Aztán azt veszem észre, hogy Zoli keze is rátalál, amig én az ajkait nyalogatom, ő a csiklóját simogatja, aminek meg is lesz az eredménye, mert Lili hangos visongással elélvez.

Miután mindhárman kielégültünk, csak ülünk egymás mellett, nézzük a monitort, és az események menetén elmélkedünk. Legalább is én.
– Mit gondolsz Lili? Holnap is csatlakozol hozzánk?
Lili rám néz, és meglepett ábrázattal vissza kérdez.
– Hogy hogy holnap? Mára vége? De hiszen az esti időpontok a legjobbak, ilyenkor lehet a legtöbb bevételt csinálni.
– Tényleg? – Kérdezi tőle Zoli.
– Naná. Az esti órákban többet tudok összehozni, amint egész nap. Ez nem akarom kihagyni.
– Érdekes amit mondasz, késő este még nem voltunk adásban, de ha azt mondod, hogy megéri, akkor folytassuk.

Így alakult, hogy hajnali egyig nyomtuk a műsort, és valóban megéri, hisz csak a mai napon annyi bevételt csináltunk, mint az előző héten együttvéve. Lili másnap is átjött, és ezután szinte minden nap, és a munka mellett össze is barátkoztunk, hisz kiderült hogy jó fej csaj. Már az sem zavar, ha Zoli faszát szopja.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Alaposan felizgatjuk egymást- Szex Blog

Alaposan felizgatjuk egymást

Alaposan felizgatjuk egymást Ez az eset még fiatal koromban történt velem, amikor vidéken éltünk, egy nagy házban, egy kellemesen csendes kis faluban. Mint ilyen, nem igazán volt társasági élet, nem volt olyan hely, ahova egy fiatal fiú elmehetett volna szórakozni. Akkor még csak tizenhét éves voltam, és szinte az egész napomat otthon töltöttem, bár néha elmentünk néhány haverommal a környéken csavarogni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a haverok másik településen éltek, és így ritkán...
Szexuális zavarok

Szexuális zavarok

Szexuális zavarok A szexualitás életünk egyik meghatározó és nagyon összetett területe. Nemcsak az utódnemzést szolgálja, hanem intimitást élhetünk meg általa, szeretetet és örömöt, de számos norma, társadalmi elvárás, sőt, médiahatás is kapcsolódik hozzá. A szexualitással kapcsolatos problémák rendkívül gyakoriak. A szexuális viselkedéssel kapcsolatos zavarok a szexuális aktus négy szakaszához köthetők: A szex a vágyakozással kezdődik. Az intim kapcsolatok iránti érdeklődés, erotikus fantáziák, vágyódás érzése jellemez. A vágyakozással kapcsolatos zavarok, a szexuális érdeklődés csökkenését, avagy teljes hiányát jelentik. Szélsőséges formában averzív...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük