Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexélményem Ica nénivel az erkélyen

A szexélményem akkor történt, amikor alig voltam 16 éves, amikor ez az eset megtörtént velem. Nyár volt, és nyitva volt minden ablak, még az erkély ajtó is. Egyedül voltam otthon, és ezért kihasználtam a helyzetet, és az erkélyen süttetem magam a napon. Leterítettem egy takarót, és azon feküdtem, és egy könyvet olvastam.

Aztán egyszer csak meglátom, hogy a szomszédasszony is hasonlóképpen élvezi a jó időt. Kihozza a plédet, leteríti, és lefekszik rá, majd, ahogy én is, elővesz egy könyvet és olvasni kezd. Én kicsit megbámulom, aztán olvasok tovább.

A szomszéd nő férjes, de nincs gyereke, ám simán az anyám lehetne, de ez nem is érdekes. Amúgy jó viszonyban vagyunk, köszönünk egymásnak, és mint jó szomszéd, ennyi elég is. Persze Anyámmal kicsit más a viszonya, mondhatni barátnők.

Ott fekszem az erkélyen, olvasom a könyvet. Megszomjazok, és bemegyek, hogy igyak valamit, és hozzak magammal is, hogy kéznél legyen. Amikor visszafelé jövök, leteszem az innivalót, és rápillantok a szomszéd erkélyre. A nő épp nekem háttal ül, és pont leveszi a fürdőruci felsőjét, majd hátradől, lefekszik, és letolja magáról a bugyit is. Én csak nézem megigézve, mert csodálattal tölt el a nagy lógó melle, és a borotvált pinájának a látványa. Ebben a korban még nem jellemző, hogy egy fiatal srác, karnyújtásnyi távolságból megleshet egy pucér nőt.

Csak nézem, és nem tudok betelni a látvánnyal. Aztán észreveszem, hogy a farkam áll, mint a cövek, és ettől egy pillanatra megijedek, de aztán hamar elmúlik, és a helyét átveszi a kíváncsiság és az izgalom. Megfogom, megmarkolom, és érzem, hogy baromi izgató. Nézem Ica nénit, és közben a farkam simogatom. Nagyon felizgat a helyzet, és ettől egyre közelebb kerül a pillanat, amikor elélvezek. Amikor érzem, hogy mindjárt jó, csak a nőt bámulom, és ekkor jön az élvezet. Ahogy verem a farkam, a geci csak úgy száll mindenfelé, amikor a nő elkezd mocorogni. Gyorsan felpattanok, és bemegyek, mielőtt még felém nézne és rajtakap, hogy rá verem a farkam.

Bemegyek a fürdőbe, és megmosom, de még mindig áll, és még mindig kemény. Jön egy gondolat. Megint ki kéne verni. Jól esne újra. Elindulok vissza az erkélyre, hogy megnézzem mit csinál a szomszéd. Ahogy kilépek egyből le is bukok.

Ica néni ott áll az erkélyén, a kezével a korlátnak támaszkodva, és persze még mindig meztelen. Ahogy kilépek, egyből felém néz, és meglátja az álló farkam, mire megszólít.

– Szia. Látom neked is meleged van.
– Csókolom. Mondom bizonytalanul, és egy választ is kipréselek magamból. – Igen, meleg van. Aztán végignéz rajtam, alaposan szemrevételezi a farkam, és hozzáteszi.
– Na de ennyire? És az ujjával rám is mutat, vagyis inkább a farkamra. Ettől elönt a pír, és szinte belém fagy a szó. Legszívesebben beszaladnék, de nem tudok, mert le vagyok fagyva, a meleg ellenére is.

– Már meg volt, vagy csak most kezded? Kérdezi tőlem, miközben egyfolytában a farkam bámulja.
– Őőőőő… Válaszolom neki, mire ő elmosolyogja magát és folytatja.
– Ha már túl vagy rajta, akkor egészségedre, de ha még csak most kezdesz bele, akkor szívesen végig nézném.
– De hát mit?
– Tudod…
– Ne tessék haragudni, de nem tudom. Mondom neki, miközben még mindig a korlátott markolom, és még mindig le vagyok fagyva.
– Tudod, azt gondoltam, hogy ha még nem tetted meg, és most fogsz hozzá, akkor szívesen megnézném, ahogy maszturbálsz.
– Értem. Ennyit sikerül kinyögni, miközben a meztelenségét bámulom és eközben a farkam megint feláll, de úgy, hogy már titkolni sem tudom.

– Szóval. Szeretném látni.
– Jóóó… Jólvan, de mit csináljak? Tök égő vagyok, de a helyzet szokatlan mivolta miatt képtelen vagyok a normális gondolkodásra.
– Csak fogd meg, és húzgáljad, biztos csináltál már ilyet. Ettől megint elönt az izgalom, és érzem ahogy a farkam lüktetni kezd, de nem csak úgy, hanem le-fel rángatózik, és érzem, hogy mindjárt elsül pedig még csak hozzá sem érek. Aztán megtörténik. Tovább rángatózik, és közben ömlik belőle a geci, és talán még több mint az előző volt. Ahogy állok az erkélykorlátnak támaszkodva, a rács között, kilövöm egy részét az utcára, aztán már csak csorog belőle a lában elé.

– Hát ez így igazán érdekes volt. Mondja Ica néni, és közben csendesen megtapsol. – Még egy darabig itt leszek, ha úgy gondolod, akkor szívesen nézem ahogy kivered nekem. Azzal leheveredik megint a takarójára, de most fordítva, úgy, hogy a pináját felém fordítja. Én leülök, és csak nézem őt, ahogy ott fekszik. Aztán egy kicsivel később megint bemegyek, és csak szidom magam, hogy hogy voltam képes ennyire béna lenni.

Egy kicsit teszek veszek a szobámban, aztán megint eszembe jut a nő. Meg kéne nézni, hogy tényleg ott van-e még. Ott van. De nem csak úgy ott van, hanem a pináját simogatja. Ettől megint kiver a víz, és csak nézem, és élvezem a látványt. Ez előtt még soha nem láttam élőben, amikor egy nő maszturbál, ám most ez a látvány ismét felizgat. Ahogy őt nézem, a farkam megint ágaskodik, de most nem hagyom, hogy önállóan működjön, inkább megmarkolom, és elkezdem húzgálni.

Egy pillanattal később a nő megáll, hátra nyúl a feje mögé, és egy vibrátort vesz a kezébe. Bekapcsolja, és lassan elkezdi magába nyomni. Innen is hallom, ahogy a pinája cuppog, amikor betolja, és akkor is, amikor visszafelé mozog. A farkam már teljesen áll, és én húzgálom, miközben a látványtól majd szétreped.

Ica Néni megint megáll, majd felül, és rám néz.
– Tetszik a látvány?
– Igen, nagyon. Érdekes, hogy most nem vagyok lefagyva, simán ki tudtam mondani.
– Akkor mutasd meg te is nekem, hogy csinálod.
Kilépek az ajtófélfa mögül, a farkammal a kezemben odaállok a korláthoz, és egészen közelről nézem a pináját, amiből kilóg a vibrátor, és láthatóan folyik belőle a nedve.
– Ez az, így csináld nekem, hogy jól lássam.
– Jó. Mondom lelkesen, miközben már rendesen verem a farkam, ő pedig a vibrátorával bassza a saját pináját. Aztán néhány pillanat múlva ő elélvez, de közben a keze nem áll meg, folyamatosan jár benne a vibri, de ő már engem néz, pontosabban a farkam, ahogy kiverem rá.

Aztán megint elélvezek, és megint elspriccelem a gecit, de most Ica néni is kap belőle, igaz hogy csak a bokájára megy egy csepp, de ettől megrémülök hogy vajon mit fog szólni hozzá, ám ő látja rajtam a riadalmat, és megnyugtat.
– Semmi baj, szeretem az ilyet. Mondja nekem, miközben kinyújtja a karját, és az ujjával, felcsippenti a cseppemet, majd lenyalja azt az ujja hegyéről.
– Fincsi vagy. Remélem kaphatok még belőle.
– Nem is tudom, hogy tetszik gondolni?
– Hát úgy, hogy legközelebb nem az utcára lövöd, hanem nekem, és akkor én nagyon hálás leszek ezért neked.
– Jó. Csak ennyit sikerült kinyögnöm, aztán beszaladtam ismét, de most m ár az izgalom miatt, mert hát a szomszéd néni még többet akar velem tenni.

Aznap már nem láttam őt kint, de később többször is találkoztunk. Amikor a férje nem volt otthon, vagy amikor én voltam egyedül, akkor találkozgattunk. Sajnos ez a helyzet nem tarott sokáig, mert elköltöztek, és hagyta meg az új címét.

Néhány hónappal később írt nekem egy levelet, amiben kifejtette, hogy ez a kapcsolat nem helyénvaló, és nem is akarja hogy legyen folytatás, ezért is hagyott nekem elérhetőséget.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

Gyönyör a fürdőben - Szex Blog Történetek

Gyönyör a fürdőben

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

One thought on “Szexélményem Ica nénivel az erkélyen

  1. Robert szerint:

    De jó lenne egy ilyen szomszéd…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük