Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Maszturbátor: Anyu velem élvezi

Abban a korban vagyok, amikor egy férfi állandóan szexelne, persze csak ha van kivel. Nekem momentán nincs csajom, így marad a maszturbálás, amit elég gyakran művelek, mert szinte mindenre feláll a farkam.
Egy nap épp a neten nézegettem a csajokat, amikor megakadt a szemem egy hirdetésen. Egy műpina. Pontosabban fogalmazva egy maszturbátor, ami olyan, mint a csajoknak a vibrátor, csak épp ez negatív forma, vagyis egy puncit utánzó nyilás van egy olyan eszközön, ami belül puha szilikon, kívül meg leginkább egy termoszhoz hasonlít. Szóval csak rá kell húzni a farkamra, amitől olyan érzésem támad, mintha tényleg szexelnék, csak épp ennek a másik végén nincs nő.
Nézegetem egy ideig a shop kínálatát, és elhatározom, hogy kell nekem egy ilyen. Némi adminisztráció után meg is rendelem. Micsoda bulikat fogunk mi rendezni!

Néhány nappal később, amikor hazaérek a munkából, anya azzal fogad, hogy „megjött a termoszod”.
– Te kibontottad a csomagot, ami nekem jött?
– Persze, bocsi, nem tudtam, hogy te is rendeltél.
– Na jó, de azért nem kellett volna kibontani. Amúgy te mit rendeltél?
– Egy pár szép cipőt. Azt hittem az jött meg, de tévedtem. A termoszodat a szobádba vittem.
– Köszi anya.
Kicsit duzzogva megyek a szobámba, ahol tényleg ott áll az asztalomon a kincsem. Már alig várom, hogy kipróbálhassam.
Kézbe veszem, nézegetem, megtapintom, ami bizony nem egészen olyan, mint egy valódi punci, de azért megteszi. Unom már hogy mindig kézzel verem ki a farkam, kell egy kis változatosság. Visszateszem az asztalra, hogy majd egy alkalmas pillanatban végre kipróbálhassam.

Vacsora közben anyu felteszi nekem a kérdést.
– Elmondod, hogy miért kell neked egy termosz?
– Hát… tudod, amikor kirándulni megyünk a haverokkal, jó, ha van egy ilyen.
– Valóban hasznos lehet kirándulás közben. Ha ideadod nekem, akkor alaposan kimosom, mielőtt használnád.
– Nem kell. Én már… kimostam.
– Az jó, ki tudja, mi történhet vele, amíg a boltokba kerül.
– Bizony – mondom türelmetlenül, mert anyu vacsi után általában lefekszik, és nézi a tévét, ami nekem remek lehetőséget biztosít, hogy végre kipróbáljam.

A vacsora végeztével anyu a szokásának megfelelően elvonul a szobájába, és én végre rávethetem magam az új játékomra.
A szobámba lépve egyből a szekrényhez nyúlok, hogy elővegyem az új barátomat. Pontosítok: a barátnőmet. Levetkőzök, majd leheveredek az ágyamra, és nézegetem a termoszomat. Letekerem a kupakját, vagy inkább nevezném felső résznek, ami alatt feltárul előttem a rózsaszínű punci forma. Puha és kellemes a tapintása, ám egy cseppet sem síkos, kell hozzá a síkosító. Kiveszem a fiókból, majd a punci résébe nyomok belőle. Tapintásra így már sokkal jobban hasonlít a puncira, így nem is teketóriázok, odaillesztem a farkamhoz, és ráhúzom. Azaz csak húznám, mert az még nem igazán kész a behatolásra, így alaposan körbe kell „nyálaznom” a már eléggé nedves puncival. Lassan sikerül a művelet, és a farkam egyre beljebb hatol a szilikonba, ami kellemesnek mondható, de kicsit fura is egyben.

Amikor már alaposan átjárja a síkosító, már bátrabban mozgatom, ami így már sokkal jobb érzés. Lassan benyomom tövig a farkam, aztán hagyom, hogy kicsússzon belőle, majd újra betolom, ami egyre kellemesebb érzést vált ki belőlem. Némi síkosító rátöltéssel már sokkal jobb, most már lendületesen húzgálom a farkamon a játékot, ezáltal érzem, hogy egyre jobban stimulálja a farkam. Jó lesz ez.

Némi gyakorlás kell csak, és már rá is érzek, hogy miként juthatok el a csúcsra. Igaz, hogy csak hasonlít az igazi puncira, ám az anyag pont úgy stimulálja az idegvégződéseimet, hogy attól egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy végre elélvezzek.
Néhány heves mozdulat elég ahhoz, hogy beleélvezzek a műpinába. Kicsit más, kicsit furcsa érzés, viszont a célnak tökéletesen megfelel, gyors és intenzív orgazmust hoz létre. Amikor kész vagyok, a farkam összemegy, majd elernyedek az ágyamon, aztán szinte észrevétlenül elalszom.

Másnap, miután vége a munkának, sietek haza, hogy újra kipróbálhassam. Anyu már otthon van, és furcsán szótlan. Mivel csak szűkszavúan válaszol a kérdéseimre, otthagyom őt és megyek a szobámba, hogy kimossam a játékomat, mielőtt újra használatba venném.
A szobába lépve megdermedek. Az ágyam bevetve, a dolgaim mind a helyén, ám a termoszt nem látom. Feltúrom a szobámat, de nem találom. Csak anyu tehette, de mit csinált vele? Bosszúsan kirontok a szobámból, majd anyu elé állva, megkérdezem tőle.
– Hova tetted?
– Mit? – kérdezi csodálkozva, majd mintha rájönne miről is van szó, csak ennyit mond:
– A szárítóban van.

Megyek a konyhába, és tényleg ott van. A műanyag külső része három darabban, a belseje pedig azon keresztben, ernyedten fekszik. Még nedves. Visszamegyek anyuhoz.
– Mit csináltál vele?
– Hogyhogy mit? Hát kimostam.
– De hát… anya!
– Most mi van?
– Nem kellett volna, hogy ezt tedd, sőt a kezedbe sem kellett volna venned!
– Most már tudom. Persze egy órája még azt gondoltam, hogy tényleg termosz, csak, amikor kinyitottam, akkor szembesültem vele, hogy nem az.
– Na de anya!
– Most mi van? Legalább jó volt?
– Mégis miről beszélsz?
– Azt kérdeztem, hogy jó volt-e?
Na erre mit válaszoljak? Anyám megtalálta a játékomat, ami még nem lenne olyan baj, de még ki is mosta. Tök ciki, mert este alaposan beleélveztem, lehetett benne jócskán anyag, ő meg kimossa. Megáll az eszem.
– …biztos jó volt, mert alaposan megtöltötted – mondja ismét, miközben cinkos mosoly suhan át az arcán. – Amúgy meg ne gondold, hogy csak neked van ilyened.
– Miről beszélsz?
– Nekem is van ilyen játékszerem. Vagyis kicsit más, egy vibrátor.
– Anya! Légy szíves kímélj meg a részletektől.
– Jól van. Nem nyaggatlak.
– Akkor jó – válaszolok neki durcásan, majd megyek a konyhába, hogy összeszedjem a termoszt.
Ezután megint a szobámban fekszem az ágyon és már nem is vágyom annyira arra, hogy újra birtokba vegyem. A termosz ott fekszik mellettem, és amikor rápillantok, anyu mondata visszhangzik a fülemben. „Nekem is van ilyen játékszerem”.
Persze ez érthető is, hiszen apu már öt éve lelépett, anyu meg azóta is egyedül van, soha nem láttam senkit, aki közeledne hozzá. Még fiatal, alig negyven, így érthető, hogy neki is vannak vágyai, amiket ki kell elégíteni.

Amint ezen elmélkedek, a farkam egyre meredekebben ágaskodik.
– Na mi van haver? Meggondoltad magad?
Nem válaszol, hogy is tehetné, de azért kiszabadítom a nadrágból, és marokra fogom. Egyből reagál, és egyre keményebben feszül a tenyerembe. A másik kezemmel a termosz után nyúlok, kinyitom, majd nyomok bele egy kis síkosítót, aztán ráhúzom a farkamra. Most nem kell az előjáték, csak egy gyors élvezésre vágyom. Lendületesen húzgálom, és egyre jobban élvezem a szilikon jótékony hatását, amikor kinyílik az ajtó, és anyu néz be a résen.
– Megnézhetem, hogy csinálod? Még nem láttam ilyet.
– Neeeem! Anyu, légy szíves hagyj magamra!

Becsukja az ajtót, hogy folytathassam, mert már nem sok van hátra, amikor ismét anyu van az ajtóban, ám most nem áll meg, hanem odajön hozzám, leül az ágyam szélére, és csak néz.
– Most mi van? – kérdezem dühösen.
– Semmi, csak csináld. Látni akarom, hogy élvezed.
– Ne már anyu… – ellenkeznék, de már késő, mert az orgazmusom elindult. Az első gondolatom az, hogy nem kellene beleélvezni, mert…
Amikor az első lövés elindul, lerántom a farkamról a termoszt. Anyu csak ül mellettem és kerek szemekkel nézi, ahogy az első csepp kicsurran belőlem, majd a többi, ami már nagy ívben elszáll, miközben a farkam fel és le rángatózik. Ösztönösen rámarkolok, hogy a végét már így fejezzem be, amit anyu végignéz.
Tök ciki, mindig igyekeztem úgy csinálni, hogy ne bukjak le, mert nem tudtam, hogy miként reagálna. Most már tudom. Úgy tűnik tetszik neki, mert a szemeivel rátapad a farkamra, miközben az ajkait nyalogatja a nyelvével.

Amikor befejezem a műveletet, anyu feláll az ágyamról, és kimegy a szobából. Mivel a termosz most tiszta maradt, nem érzem szükségét, hogy kimossam, ezért csak rátekerem a kupakját, és beteszem a párnám alá. Felhúzom a nadrágomat, majd leülök a számítógépem elé, hogy levezessem az izgalmaimat.
Egy kicsit később a szomszéd szobából furcsa hangokat hallok, de elterelem a gondolataimat, majd később bebújok az ágyba, és alszom reggelig.

Másnap, amikor hazaérek, anyu már jobb hangulatban van, beszélgetünk egy kicsit, elmondjuk mindketten, hogy mi történt aznap, majd megvacsorázunk és visszavonulunk a saját szobánkba.

Megint az ágyamon fekszem, az egyik oldalamon a termosz, a másikon meg a síkosító. Már régen hozzáláttam volna a művelethez, de attól tartok, hogy anyu megint rám ront, ezért még kivárok. Amikor már úgy vélem, hogy nem kell tartanom a látogatásától, lassan elkezdem a farkam felállítani. Csak a kezeimmel simogatom, megszorítom, húzgálom, amitől hamar megkeményedik, így hát kézbe veszem a síkosítót, nyomok belőle a termosz nyílásába, a punciforma résre, majd odaillesztem a makkomra.
Ebben a pillanatban kinyílik az ajtó, és anyu belép hozzám a szobába, majd leül az ágyam szélére.
– Pont jókor jöttem?
– Ne már anyu, ez nem oké, hogy nézel engem, miközben…
– Miért nem? Nekem tetszik, ahogy kivered a farkad, és szerintem neked sem rossz, hogy nézlek közben, de most…
Elhallgat, és csak néz, majd néhány pillanat elteltével a háta mögé nyúl, és maga elé tarja a vibrátorát.
– Most én is szeretnék veled együtt elélvezni.

Ahogy ezt kimondja, a hálóingét felhúzza magán, ami alatt nincs semmi, majd a vibrátorát a puncijához illeszti. Én csak nézem, nem is tudom mit mondjak erre. Ő közben a játékszert egyre beljebb nyomja magába.

Nagyon fura ez nekem. Láttam már nőket maszturbálni vibrátorral és minden mással is, de az anyámat még soha. Egy kissé felzaklat, és felizgat egyszerre, ám az izgatottság az erősebb. Ahogy nézem őt, hogy egyre hevesebben és egyre mélyebben nyomja magába a vibrátort, az én izgalmam is fellángol, ezért a műpinát ráhúzom a farkamra. Addig se bámulja, mert talán ez zavar a leginkább.

Az ágyamon ülünk és mindketten a saját játékszerünkkel izgatjuk magunkat, és csak nézzük a másikat. Engem izgat, ahogy egyre izgatottabbá válik attól, hogy néz engem, ahogy a szilikonpinát húzgálom a farkamon, miközben az ő izgatottsága is egyre magasabb szintre lép, ahogy néz engem.
Egy pillanatra az villan be, hogy nem is az élvezet miatt csináljuk, hanem azért, hogy hosszan tartson. Már egészen közel jártam az orgazmushoz, de lelassítottam, hogy még nézhessem, ahogy élvezettel döngeti magát. Persze anyu is megáll, kicsit mintha lazítana, hogy aztán újra lendületesen folytassa.
Persze eljön az a pillanat is, amikor már nincs mód arra, hogy megállítsam a folyamatot, mert a farkam már szinte magától jár a termoszban, ahogy lüktet, belefeszül, majd elernyed, végigsimít rajta, így már szinte mozdulatlan vagyok, amikor megindul az élvezetem.

Megint lerántom róla a termoszt, és hagyom, hogy szétfröcskölje a gecimet, miközben csak a tövét markolom, és tartom szorosan. Anyu szemei megint rátapadnak, és amint nézi a kilövelléseimet, ő is elélvez. Hangosan nyöszörög, kicsit dobálja magát, de a szemeit végig rajtam tartja, hogy láthassa, ahogy megint telefröcskölöm az ágyamat.
Nagyjából egyszerre érünk az orgazmus végére, amikor anyu kihúzza a puncijából a vibrátort, majd a szája elé tartja, és lenyalogatja. Én csak megigézve nézem a műveletet, egészen addig amíg megáll, az eszközt felém tartja, és megkérdezi.
– Megkóstolod?
Már majdnem odahajolok hozzá, hogy megnyaljam, mikor ráeszmélek, hogy talán mégsem kéne.
– Nem – válaszolom.
Anyu viszont másképp látja a dolgokat, mert a combomon csordogáló cseppek közül kiválaszt egy jó kövéret, amit az ujjával felcsippent, és a szájába veszi.
– Fincsi.
Én csak tátom a szám, amikor ő felkel az ágyamról, kisétál a szobából, miközben csak annyit mond.
– Jó éjt.

Ezek után, szinte mindennap eljátsszuk ezt a közös élvezést, ám egy nap valami megváltozik.
Hosszabb szünet után végre megint van barátnőm, és ahogy az ilyenkor lenni szokott feljön hozzám, hogy végre megtegyük, amit szeretnénk. Anyu persze tud róla, ahogy arról is, hogy éjjel velem lesz, így hát kimondatlanul is abban reménykedem, hogy ma éjjel nem fog meglátogatni. Tévedtem.
Amikor Anikóval már a szobámban vagyunk, ruhátlanul simulunk egymás karjaiba, és kényeztetjük egymást, kinyílik az ajtó, anyu csak áll ott, és néz minket egy darabig. Majd, amikor már kissé kínos a csend, akkor megszólal.
– Bejöhetek?
– Nem. – vágom rá hirtelen.
– Igen. Gyere csak be! – mondja Anikó mézesmázos hangon, mire anyu bejön, és leül az ágyam szélére.
– Nem akarok zavarni, csak néznélek titeket, ha nem gond.
Szóhoz sem jutok a meglepetéstől, amikor Anikó megmozdul, odahajol anyuhoz, majd megcsókolja, amit ő élvezettel viszonoz.
Csak tátom a számat, mert erre nem számítottam, arra végképp nem, ami ezután történik. Anikó a csók közben lassan lefejti anyuról a ruháját, majd egymás testét simogatva eldőlnek mellettem az ágyon. Csak falják egymást, mintha én ott sem lennék, én meg csak nézem őket, miközben a farkam egyre keményebben feszül a markomba.

A folytatásban elmondom a részleteket is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Éjszaka is nyitva van a sarki bolt - Szex Blog

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt

Elkezdi kicsatolni az övemet, majd lehúzza a sliccem, és kiveszi a farkam a nadrágból. Én körül nézek az utcán, hogy jár-e arra valaki, de az utca üres. Iszik egy kortyot a sörből, majd leguggol előttem, és a szájába feszi a makkomat. Érzem ahogy a hideg sör körbejárja, ahogy a nyelve is ugyan ezt teszi, és ettől még jobban megkeményedik, és baromira felizgulok.

egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet. Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük