Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Anna leszopja a kukkolókat

A kora nyári jó időben a csajom rávett, hogy sétáljunk egyet a közeli parkban. Máskor is volt már ilyen, ám ez a mostani minden eddigi élményt felülmúlt.

Eleinte nem történt semmi különös, sétálunk majd letelepedünk egy padra, és beszélgetünk. A téma megint a szex, ami rendszeresen felbukkan köztünk, szeretjük megbeszélni a közelmúlt, és a jelen eseményeit. Anna szereti a nyilvános helyeken elkövetett szexet, mert szereti ha közben meglesik. Most is ez a beszédtéma. Felveti a lehetőséget, hogy mi lenne ha, most itt a padon megbasznám, miközben a fák közül valaki meglesné, ahogy épp elélvez. Volt már ilyen máskor is, úgy hogy nem ért meglepetésként a dolog.

Ahogy egyre inkább belemerülünk a témába, Anna egyre jobban felizgul, aminek egyenes következménye, hogy a ruhája alá nyúl, és simogatja magát.
– Téged nem izgat fel, ha meglesnek engem, ahogy simogatom magam?
– Nem is tudom, de ha simogatod magad, az mindenképpen felizgat.
– Az jó, mert engem is izgat amikor nézel közben.
– Tudom Drágám. Hát még az mennyire izgatna fel téged, ha a bokorban lenne valaki, aki megles.
– Igen, az tök izgi lenne.

Amig simogatja magát, én nézem őt, miközben a farkam egyre inkább megkeményedik. Aztán észreveszem, hogy valaki közelít a fasor vége felől.
– Nézd csak, lehet, hogy a  vágyad hamarosan beteljesül. – mondom neki, miközben a mutatott irányba fordul ő is.
– Egy pasi. – mondja meglepetten, majd összekapja magán a ruhát.
– Igen az. Nem akarod hogy meglessen?
– De. – súgja nekem remegő hangon, majd ismét meglazítja magán a ruhát, és a keze a puncijára simul.
– Izgi? – kérdem tőle.
– Igen.

A pasi egyre közelebb jár, miközben Anna úgy helyezkedik, hogy a jövevény mindenképpen láthassa hogy mit csinál. Ahogy a csiklóját simogatja, én átölelem, és érzem, hogy az egész teste remeg az izgalomtól. Az idegen már csak alig néhány méternyire van tőlünk, és egyre közelebb ér. Amikor észre vesz minket, a tempója egy kicsit lelassul, szinte megáll, és úgy nézi Anna játékát, mintha még soha nem látott volna masztizó nőt. A pasi szeme szinte rátapad a nőm pinájára, szinte felfalja a tekintetével.

Ahogy lassan tovább halad, még vissza-vissza néz, majd lassan eltűnik a kanyarban. Anna rám néz kéjes vigyorral, miközben még mindig a punciját izgatja.
– Látom felizgatott a dolog. – mondom neki, egy kacsintás kíséretében.
– Majdnem elélveztem.
– Mi tart vissza?
– Hátha visszajön még.
– Gondolod?
– Talán.

Magamhoz húzom őt, és megcsókolom, miközben fél szemmel a kanyart figyelem, hogy vajon visszajön-e az idegen. Anna kibontakozik az ölelésemből, majd a nadrágomon matat, egy pillanattal később már a szájában van a farkam, és ő lelkesen szopja.
– Szeretném ha most megdugnál. – Lihegi nekem, miközben elengedi a szerszámom, majd feláll, és feltérdel a padra, úgy, hogy a ruháját felemelve, szinte felkínálja nekem a punciját.

Nem akarom megváratni, már csak azért sem, mert én is eléggé fel vagyok izgulva. Felállok, és hátulról betolom a farkam a nedves, lucskos pinájába, amitól ő szinte megvadul, és úgy jár rajtam, mintha verseny lenne. Ahogy tolom neki hátulról, észreveszem, hogy az emberünk mégis csak visszajön. Nem az úton közelít, hanem a fák takarásában, mintha csak lopakodna. Egyik fától a másikig, miközben minket néz, egyre közelebb ér.

Anna a pad támlájának támaszkodva, élvezi a játékot, mire én próbálom őt úgy irányítani, hogy a jövevény felé fordulva meglássa azt. Sikerül is. Amikor észreveszi, hogy a leskelődő ismét ott van, és megint csak őt nézi, akkor még izgatottabbá válik, és a remegése megint erőteljessé válik. Így baszom őt hátulról, amiközben ő a pasit nézi, aki épp most veszi elő a farkát a nadrágjából, majd hozzákezd a maszturbáláshoz.

Anna közel van ahhoz hogy elélvezzen, apró sikolyok közepette adja a tempót, és én követem őt. A kukkoló megint egy lépéssel közelebb merészkedik, így már alig három méterre van tőlünk, miközben vadul veri a faszát.

Én nem látom Anna arcát, csak azt veszem észre. hogy kinyújtja a karját az idegen felé, mintha meg akarná fogni. Nem tudom mi a terve, csak remélni tudom, hogy nem akarja az idegen pasi faszát kiverni. Vagy mégis? Csak nyújtogatja a karját, a pasi felé, aki nem mer mozdulni, csak nézi Annát, és időnként rám pillant. Mi járhat a fejélben?

Az idegen kérdő tekintettel néz rám, én meg nem tudom mit tegyek. Abból indulok ki, hogy Anna érte nyúlna, tehát valamit akar. Ha ezt akarja, ám legyen. Bólintok a pasi felé, aki máris mozdul, és odalép Annához, aki a kinyújtott karjával egyből rámarkol az idegen faszra, majd magához húzza, a szájába veszi, és vadul szopja. Erre nem számítottam.

Egy pillanatra kiver a víz, mi az hogy a csajom egy idegen faszt vesz a szájába? Aztán a következő pillanatban már egy másik érzés söpör rajtam végig. Az izgalom. Baromi izgalmas dolog látni, hogy a nőm, egy idegen pasi faszát szopja, miközben én hátulról baszom őt. Ez így megy néhány percig, amikor egy újabb kukkoló érkezik. Őt nem vettem észre, mert a hátam mögül közelített. Amikor megpillantom, már ott áll mellettem, és ez is a faszát veri, miközben néz minket. Némi toporgás után, ő is Anna elé lép, miközben a farkát oda tolja, azt remélve, hogy ő is részese lehet az élménynek. Amikor Anna észre veszi, gondolkodás nélkül őt is magához húzza, és szopni kezdi. Felváltva hogy az egyik, hol a másik faszt veszi a szájába, hogy mindkettőt szophassa.

Én még mindig hátulról baszom őt, amikor megérzem, hogy elélvez. Csak csendben, szinte egy hang nélkül, ám érzem a testén a feszültséget és a remegést. Mindeközben a vele szemben álló faszinak teljes gőzzel veri a faszát, majd amikor az elélvez, az összes gecijét, a saját arcára spricceli, majd a végén lenyalogatja a faszt is. Ekkor csere van, az előző tag, elrakja a farkát, és csendben eloldalog, hogy átadhassa a helyét a másiknak. A jelenet megismétlődik, ezt a faszt is a saját arcára veri, majd lenyalogatja. Mindeközben újra és újra elélvez, amit már én sem bírom sokáig. Amikor érzi, hogy én is lövök, megfordul, és az én farkam is kiveri, megint csak az arcára.

Anna kimerült, így leül a padra, és csak vigyorog rám. Az arcán három adag sűrű friss geci csordogál, így most kihagyom a csókot, helyette elveszek a táskámból egy csomag zsepit, és a kezébe adom. Mire mindent letakarít, a maradékot a sminkes kendőjével törli le. Amikor úgy ahogy megtisztul, megigazítja magán a ruháját, és még mindig vigyorogva néz rám.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A barátnőm, és a nudista hétvége - Szex Blog

A barátnőm, és a nudista hétvége

Ott ülök vele szemben, és közösem maszturbálunk, miközben egymást nézzük és a látványban gyönyörködünk. Az érkezőt már csak akkor veszem észre, amikor beül vera a harmadik helyre, majd ő is a pináját kezdi simogatni, miközben minket néz. Egy idő után megáll a keze, és belecsobban a vízbe, majd egészen közel jön hozzám, és úgy nézi a farkamat, majd megfordul, és Melindához intézi a szavait.

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát - Szex Blog

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva. – Ez nagyon szép volt. – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik.

Nudista élményem Noémivel - Szex Blog

Nudista élményem Noémivel

Ebben a pillanatban Noémi egészen apró mozdulatokkal még jobban rám préseli magát, miközben a karjaival erősen magához szorít, aztán felém fordul, és a szemeiben azt látom, hogy élvezi. A csípőmozgása még erőteljesebbé válik, majd, mint akinek már minden mindegy, vad vágtába kezd, és egy pillanattal később elélvez. Még most is úgy szorít magához, hogy alig kapok levegőt, de már nem az idegent nézi, hanem az arcát a nyakamhoz szorítva remeg tovább.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük