Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Igaz történetem

Egy kék és sötét szürke Triumph Tiger 850 Sport Review gördül be Péter portájára. A fekete, teljesen elsötétített bukósisak alól egy csinos fej bukkant elő. Bár sejteni lehetett a feszes bőrszerkóról, hogy egy hölgy a lovasa. Nyitja a sisakot, és széles mosollyal üdvözölte a ház gazdáját.
– Szia. Tudnál segíteni? Kissé eltévedtem – kérdezte erős akcentussal beszélve franciául. Széles mosolya alatt ragyogó, hófehér fogai megcsillantak a nap fényében.
– Azt látom. A ház ura nem volt maradéktalanul boldog, és ez látszott is rajta.
– Valami rosszat mondtam? Amina érezte nem látja szívesen őt a számára még idegen férfi. Ránézésre nem lehetett több huszonötnél. Egy kerti nyugágyban fekszik, egy szál bokszeralsóban. Nemrég szexelhetett, vagy csak simán erekciója volt. Tisztán kivehető volt a pasi még nem teljesen lelankadt pénisze, annak kidomborodó körvonala. A bokszeralsón a makknál, kissé jobban kidomborodó dudor, picike nedves folt jelzi, sejtetni engedi az akciót. A tag, olyan se nem vékony, nem is az az izompacsirta típus. Inkább egy teljesen átlagos pasi, akin látszik, hogy nem hanyagolja el a testét. Rendszeresen sportol. És aki most rendkívül barátságtalan.

– Szia! Segíthetek? – kérdezte barátságos hangnemben egy negyvenes nő, aki a kis házból jött ki. Idősebb a férfinél jóval, ugyanakkor látszik, hogy ad magára. Egy virágokkal tarkított otthonkát visel, és ahogy átsüt a nap rajta, a szinte átlátszóvá váló ruhadarab megmutat mindent. A nő szőrös lába közét, formás csípőjét, hatalmas melleit, amelyek önnön magukat tartják. Szeretőnek öreg a férfihoz. Talán a rokona lehet? De akkor miért mezítelen szinte teljesen? Amina az apró ruhadarab pántjait nézte, egyetlen mozdulattal a nő megszabadulhat tőle, ha akar.
– Igen, reméltem, hogy kapok egy kis segítséget. Fogytán a benzinem, és keresek egy helyet, ahol feltölthetném, de vannak, akik nem túl barátságosak ezen a környéken! – nézett szúrósan, a még mindig a nyugágyon heverő és duzzogó férfira.

– Értem! Ezek szerint megismerkedtél a szeretőmmel. Sajnálom, azért morcos, mert éppen leszoptam, és akkor élvezett el, amikor érkeztél, így a levezetés elmaradt. Nem akartalak úgy fogadni, hogy csepeg a geci az ajkamról.
– Oh bocsánat, már megyek is! Akkor a nő kacagni kezdett.
– Jaj, ne hülyülj már, csak szívattalak! Igazából csak tudni akartam nem vagy-e újságíró, azért volt ez az egész. És a barátom azért morcos, mert a tulipán ágyásában álltál meg a motoroddal.
Ekkor megszólalt a faszi.
– Egészen pontosan a fekete tulipánjaimon! Amik épp most bújnának ki, ha nem taposna rajta egy buta trampli, a rozzant mocijával az ágyásukban terpeszkedve!
Amina hihetetlenül dühös lett. Évek óta senki sem tudta így felbosszantani, mint ez a seggfej, alig tíz másodperc alatt. Elkezdett szentségelni és kiosztotta ezt a puha pöcsöt, miközben motorját kitolta az ágyásból arra, amerre jött, hogy minél kevesebb kárt okozzon a már meglévőn kívül.

– Na idefigyelj te büdös bunkó! Egy, nem vagyok se trampli, se semmi más. Neked a megszólításom, kedves hölgyem! De ez nem is érdekel, mert pontosan tudom milyen a testem. Nincs se önértékelési zavarom, se pedig kisebbségi komplexusom. Te viszont egy paraszt vagy! Kettő, nem tűröm, hogy a motoromat fikázd! Három, csak azért nem mutatom meg neked, mit is tud ez a motorok felső kategóriájába tartozó Adventure és az, aki meglovagolja, mert szeretem a virágokat! Főképp a tulipánokat, az orgonát és a gyöngyvirágot! – mutatott a kertben lévő virágokra. – Tudod?! Gyöngyvirág, tudományos nevén a convallaria majalis. Ami a spárgafélék családjába tartozik. Vagy épp a tűzliliomról is beszélgethetnénk, amit szemmel láthatóan igencsak elhanyagoltál. – mutatott az alig két méterre lévő kocsikerék méretű virágszigetre. – Latin neve lilium bulbiferum. Fényigényes, de nem szereti a tűző napot, se azt, ha tocsog alatta a víz. Te nagy kertész! És öt nyelven beszélek, írok, olvasok, abból hármat anyanyelvi szinten. Nekem, sokakkal ellentétben van diplomám is, amit nem a legyek hordtak össze, és nem a nyuszi hozta! Ennyit a buta trampliról. Na puhapöcs, tudod überelni?

A negyvenhez közelítő nő őszintén, teli tüdőből kacagott. Még a könnye is kicsordult. A szentségelő Aminának segített kitolni a motorját. A férfi meg sem mozdult, láthatóan igen szíven vágta a tény, hogy kiosztották. Majd amikor a motor már kikerült a virágágyásból, a nő, Amina felé fordulva a kezét nyújtotta.
– Akkor talán kezdjük elölről. Jázmin vagyok. A Miss Universe Hungary egykori győztese, valamikori szépségkirálynője. Meglepetésem őszinte volt.
– Te beszélsz magyarul? – innentől már magyarul folytattam – Ezt nem hiszem el? Egy valódi szépségkirálynő?
– Pedig így van, az voltam valamikor, és ezért is ijesztjük el az újságírókat. Valóban beszélek magyarul, bár a környezetemben sokan egy szót sem értenek belőle, és örülök neki, hogy tudok végre valakivel egy kicsit magyarul is társalogni. A páromra meg ne haragudj, kicsit morci ma szegény. Minden hétvégén, és ünnepnap dolgozik, nyomja a huszonnégy órákat. Muszáj neki, hiszen nemrég diplomázott le, summa cum laude. De ez az orvostársadalmat nem érdekli. Minden kulimunkát rábasznak.
– Az kemény, és ma péntek délután van. Így érthető, hogy feszült.
– Ez van. Szülészorvos a drágám, és mostanában nagyüzem van a Marseille-i klinikán. Na, dobd le a bőrszerkót, és gyere be! Iszunk egy kapucsínót. Nem is gondolkodtam sokat a dolgon. A pasi meg pukkadjon csak meg. Lekerült a bőrszerkó, csak a miniszoknya és a zöld virágos pólóm maradt, amit az alatt viseltem. Se bugyi se más!
– Apportez-nous deux cappuccinos au chocolat, s’il vous plaît!
És a pasi, elindult a házba. A nők már lendületesen beszélgettek, amikor is a férfi hozta a két csokis kapucsínót, amit épp az előbb kért tőle párja. Szemmel láthatóan a férfi farka cseppet sem lankadt. Inkább mintha még nagyobb lenne, mint az előbb.
– Merci beaucoup mon cher! Tetszel neki – mosolyodott el Jázmin Aminára nézve.
– Hát ez az én formám. Minden jó pasi, akinek bejövök, és ér is valamit, foglalt.
– Bejön neked ez a kategória? – Jázmin mosolyogva nézett rám.
– Nagyon is. De hát ő a te pasid, hacsak nincs egy testvére. Én meg nem nyúlom le senki párját.
– Kérdezhetek valami meredeket? – nézett rá Jázmin, és meg se várva a választ megkérdezte. – Szexfüggő vagy, igaz?
– Ezt miből gondolod? – néztem rá megdöbbenve. Valahogy váratlanul ért ez a fajta nyíltság.
– Mert én is az vagyok, és látom a jeleket. A bimbóid majd átbökik a pólódat, féloldalt ülsz a combodon a lábaidat keresztbe téve. Nem vagy biszex, mert nem engem stírölsz, hanem a pasim farkát, mezítelen felsőtestét. Ami engem nem csak, hogy nem zavar, de izgat is. Pedig én is a faszikat szeretem. Illetve hat éve csak ezt az egyet. És nem csak, hogy nem tesz féltékennyé, de nagyon is meg akarom osztani veled őt. Felizgat már csak a gondolata is, hogy dugtok.
– Azt hiszem félreértettél. Valóban van egy kis gondom a nimfomániás énemmel, de nem szoktam fűnek fának kibeszélni. És nem, nem vagyok ráizgulva a pasidra!
– Valóban? Megfoghatom a csúnyádat? Ha igazat mondasz akkor száraz ott lent minden. Ha nem akkor viszont tocsogsz kisanyám, mint apáca, akit baszni visznek. Normális szituációban simán felpattanok és elhúzok a francba. De nem ezt tettem, magam se értve miért. Szétnyitottam a lábam és szó nélkül engedtem, hogy mellém húzza a kerti székét.

A két szék egymással szemben, de egymás mellett. Mindkét székben egy-egy bombázó, enyhén széttett lábakkal. Jázmin bal keze végigsimította érzékien Amina combjának belső felét, majd szeméremdombját érintve vándoroltak lejjebb, a szeméremajkakhoz. Oda, ahová előtte nő még nem nyúlt. Lassan nyíltak a combok. Az ezidáig is elég nedves pinavirág, elkezdett kibontakozni, kinyílni. Jázmin megtalálta Amina csiklóját, a másik kezével megfogta a lány odasettenkedő bal kezét, és a combjai közé vezette, egyenesen a csiklójára tapasztva. Amina meglepődött. Jázmin szeméremdombja felülről akár az őserdő, míg az alsó taktusa, mint a babapopsi, teljesen szőrtelen és sima. Jázmin a hüvelyk és mutatóujjával finoman morzsolni kezdte Amina pöckét, míg Amina a bal keze mutatóujjával a teljes szeméremajkat hosszában masszírozva izgatta az addigra tisztességesen benedvesedett pinát.
– Jól csinálod nagyon kisanyám!
– A tied is nagyon kellemes, gyengéd vagy, ugyanakkor erőszakos.
– Na, akarsz dugni a szeretőmmel?
– Igen! De előbb leszopnám. Serdülő kislánykorom óta szeretem, imádom a sperma ízét.
– Jó választás, akkor lássunk hozzá. Úgyis elmaradt a szopás utáni levezetés. Péter gyere ide, a vendégünknek szüksége van rád!

Magyarul szólt, és a férfi már ott is volt. Bakker! Ezek szerint minden szót értett. Péter kemény pélója a bokszeralsó börtönébe szorulva feszült. Amina mellé állva le akarta húzni azt, de a nő ráütött a kezére.
– Nem mondtam, hogy leveheted! – szólt rá határozottan – Ezért büntetés jár! És szabad jobb karjával lehúzta a gatyát, az a földre esett. Elkapta a férfi heréit, és odahúzta magához, hogy a faszát elérje a szájával. A lüktető péniszt ajkaihoz irányította, a férfi heréit, a golyókat markolva. Majd ugyanúgy a herezacskónál fogva húzta hátra a bőrt, szabaddá téve a makkot a fitymától. Csukott szemmel kapta be a makkot, majd ajkait szorosan összezárva erősen szívni kezdte. Jobb kezével a herét markolászta meg-megszorítva, míg bal kezével Jázmin pináját masszírozta, próbálva tovább izgatni őt. Eközben Jázmin a szeméremajkai közt matat, és a csiklóját morzsolgatja. Péter légzése gyorsult. Egyik kezével párja tarkóján cirógatta a haját, míg másikkal Amina jobb karját, amivel a herezacskóját húzogatta előre-hátra. Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba. Érzi, valaki megcsókolja, nyelvével szájából spermamaradékokat lopva. Jázmin volt az. Majd a férfi lanyhuló, kókadó faszát vette kezelésbe. Csalódottan tapasztalva, nem tudja merevedésre, izgalomra bírni a faszt. Nem, ezt most kicsit pihentetni kell, majd utána. Pedig neki sperma kell, megint.

Jázmin mindennél jobban vágyott rá. De Pétert leamortizálták, most nem volt többre képes. Akkor Amina lábai közé térdel és nyalni kezdte a feldagadt pina által kiokádott nedveket. Amina képtelen volt újra élvezni, hisz alig pár perce volt egy fenomenális kéjjel teli gyönyöre! Szexuális mámorban úszva, teljesen beterpesztett lábait felhúzva hagyta, hogy Jázmin tegye, amit akar. Az a puncinyalásról lassan átment ánuszára és nyelvével masszírozva a gyűrűizmot, próbálva oda behatolni, tovább izgatta a nőt. A férfi addigra már a pokrócon feküdt. Látva mit csinál a két nő, farka ágaskodni kezdett. Jázmin észrevéve ezt, még intenzívebben csinálta, nyalta Amina popóját, segglyukát, ám amikor a férfi fasza szíve ütemében remegni kezdett, abbahagyta a nyalást. Amina már majdnem újra elélvezett. A popónyalás eszébe juttatta első anális behatolását, ott, a lánynevelde tíz hektáros kertjében azzal a tornatanárral. Kissé csalódott volt, de akkor meglátta Péter harcra kész péniszét, és nem gondolkodott, meglovagolta a férfit. Egyszerűen beleült Péter keményen álló faszába, a férfi kezeit darázs derekára tette, irányította. Előbb lassan, majd egyre gyorsabban előre-hátra csúszkálva rajta úgy, hogy előre fele pucsított, míg hátrafele lefeszítette csípőjét és combjait. Így csiklója a férfi alhasához dörzsölődve extra impulzusokhoz jutott. Amikor a férfi beleélvezett, ő még nem volt készen! Nem állt le, sőt olyan vad vágtába kezdett, hogy a férfi farka képtelen volt lelankadni. Még tizenöt, húsz-harminc teljes csuszásra, dugási taktusra volt szüksége a férfi merev faszán és hasán, mire a hüvelyi orgazmusa utolérve őt, görcsbe rántva egész testét! A férfi lihegett, de szemmel láthatóan élvezte. Ki akart szállni Amina vaginájából, de a lány ráfeszült, nem engedte.

– Ne merészeld! Még nem végeztem veled te paraszt! Nem engedtem meg neked, hogy pihengess!
Ő szállt le a faszról, és a férfi hasán összegyűlt trutyiba ülve, térdeit felemelve, combját kitárva, belemártotta ánuszát a szerelem összekeveredett matériájába. Jázmin őket nézte és maszturbált. Akkor a férfinek nem kellett mondani, masszírozni kezdte a segglyukat, bele-belemártva kezeit a síkos masszába. Majd a férfi kezét a saját hasára fektette Amina úgy, hogy ujjainak hegyei éppen csak hozzáérjenek saját, még mindig kemény faszához. És a férfit ebben a pozícióban tartva, beletolatott a síkos makkba ánuszával. Óvatosan, ne okozzon sérülést se magának, se a férfinek. Majd teljes súlyával ránehezedve a pénisz eltűnt a végbelében. Előbb lassan, majd egyre gyorsulva, tempósabban baszatta a valagát. Pacs, pacs, pacs, pacs, pacs, pacs-pacs-pacs-pacs-pacs. Péter keze, bütykei, dugás közben izgatták a csiklóját. És most ő ment el előbb, előre tudva, mi fog történni! Teste görcsbe rándult, egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, ötször. És ő kielégülten csusszant le a férfiről.

– Gyere! Most te jössz. – lihegte. Szemmel láthatólag Jázmin vacillált. – Na, ne gondolkodj, szeretni fogod…segítek.
És Jázmin jött, átlépve a férfit ráült. Akkor Amina bekente a síkos matériával Jázmin ánuszát, és nyomni, dörzsölni kezdte. Hangosan nyögött a volt szépségkirálynő, a volt Miss Universe Hungary, tolva magát Amina síkos, gyorsan mozgó ujja felé. Egész addig jött hátra, amíg el nem érte Péter alaposan bekent makkját. Amina marokra fogva a vaskos dildót, azt dörzsölte tovább a szőrös ánuszba, másik kezével folyamatosan síkosítva. Jázmin segglyuka kinyílt, magába fogadva Péter faszát. Amina ezt még sohasem látta, csak átélte. Főleg nem ilyen közelről. Már Jázmin is kezdte élvezni. Péter kezét ugyanoda tette, ahová Amina mutatta neki, aztán hangosakat sikkantva, hörögve élvezte élete első sikeres anális közösülését. Teljesen magán kívül volt, transzba esve várt rá az az orgazmus, amit még sohasem tapasztalt, tapasztalhatott meg! Amina Péter szabad kezét tolta a vaginájába. Két ujj, aztán három, majd négy. Erőltetve befelé, amíg még jólesett neki, míg a kint maradt hüvelykujjal a saját csiklóját dörzsölte. Legnagyobb meglepetésére Jázminnal egyszerre élvezett el, pedig már nem számított újabb orgazmusra.

Kielégülten feküdtek naplementéig a pokrócon a meleg nyári estén.
– Jázmin – szólt alig elhaló hangon Amina. – Mégiscsak kell nekem a pasid!
– A tiéd, viheted. Huszonöt éves, kevés kilométert futott, frissen szervizelt. És van benne kajak! Mit adsz érte?
– Megkapod a mocimat. Meg a bőrszerkót és a többit hozzá.
– Megdumáltuk!
– Csajok, nekem nincs beleszólásom? – mindketten egyszerre válaszoltak.
– Nincs, nincs!
– Pedig nekem, mint férfinak a háznál, uratoknak és parancsolótoknak kelletek mind a ketten!
– Nekem, nem lenne ellenemre – mondta nevetve Amina.
– Édes vagy kicsim. – könyökölt fel Jázmin – De maradjunk a realitások talaján. Pár hónap, és negyven leszek. Szép éveket töltöttünk együtt, de mindketten tudtuk, eljön ez is. Nem akarom, hogy láss megöregedni. És köztetek már az első másodpercben szikrázott a levegő. Ha ti nem is, én azonnal láttam. Tapasztalt, sokat megélt kemény picsa vagyok. Nem én vagyok életed szerelme, tudod te is. Marasztalsz, mert rendes pasi vagy.
– Én is el tudnám viselni veled az édes hármast. Pedig először voltam nővel. És lehet, hogy megunom a kötöttséget és tovább állok. Ki tudja?
– Aranyosak vagytok, de tényleg. Itt az idő, mennem kell. Péter! Túlzottan szeretlek ahhoz, hogy elvegyem a fiatalságod. Neked családra, gyerekekre van szükséged és egy fiatal feleségre. Ezt én már nem adhatom meg neked. Amina, te mennyi vagy? Huszonhárom, huszonnégy? Te megadhatod neki azt, amit szeretne. Minden téren. Ő kielégíti a legperverzebb vágyaidat is. Bírja szusszal, nem úgy, mint én. Ebbe az utolsóba majdnem belehaltam! Amina nevetni kezdett. – Nem vicc! Tényleg azt hittem belehalok, akkorát élveztem. Sosem akart vége lenni!
– Nem azon nevetek – kacarászott Amina. – Hanem amikor a mesterem először seggbekúrt, ugyanazt gondoltam, mint te. Ezt most nem élem túl! Pedig én tizenhárom éves voltam.
– Tizenhárom?! – kérdezték mind a ketten.
– Bizony annyi, és sohasem bántam meg. Ha nem csap bele a villám, hozzámentem volna, amint betöltöm a tizennyolcat. Tudjátok mire gondoltam?
– Mire? – kérdezték mind a ketten.
– Maradhatnánk együtt, amíg Jázmin be nem tölti a negyvenet. Aztán még megbeszélhetjük.
– Jó ötlet! – mondta Péter
– Amikor először csináltad, az anált, tényleg te is azt hitted belehalsz?
– Igen, azt. Téged az análnál hányszor szippantott vissza magába az orgazmusod amikor elmentél?
– Hétszer, és tényleg azt hittem belehalok! Amina felnevetett.
– Szép teljesítmény. Engem most hatszor, és nagyon élveztem. De anno, először, az nagyon durva volt! Tizenháromszor és a vége felé el is ájultam egy párszor, de a mesterem faszának erőteljes pumpálása mindig visszarántott a valóságba!
– Na jó, maradok január végéig. De ahogy betöltöm a negyvenet, elmegyek haza Magyarországra. Így rendben?
Rendben volt. Aznap este nem tusoltak le, nem fürödtek meg. Hárman feküdtek le a nagy francia ágyba ruhástól, és szinte azonnal elaludtak. Hajnalban Péter elment tusolni, majd dolgozni és mi nők aludtunk tovább, majdnem fél tízig….

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
public-beach-blowjob

Cap d’Agde – A meztelen város

Cap d'Agde - A meztelen város A híres Cap d'Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap. A Franciaország délkeleti részén található Cap d'Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét. A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől - a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az...
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe - Szex Blog

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%
author-avatar

About Amanda

Járom a világot és élek, na nem nagylábon. Csak nagyon kevesen, barátaim tudják ki is vagyok valójában. Valószínűleg simán elmennél mellettem az utcán jól megnézve a seggem. És nekem ez pont jó igy.

One thought on “Igaz történetem

  1. Viktor szerint:

    Tök jó a történet, de azért van egy kérdésem:
    Ha annyira okos művelt, és felsőbbrendű az a motoros csaj, akkor vajon miért motorozik be egy idegen birtokára, és miért pont a virágágyásba parkol?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük