Vélemények – Ajánlások

Szeretnénk fejlődni, szeretnénk a legjobb történeteket közzétenni, de ehhez tudnunk kell, hogy neked mi tetszik, mi a kedvenc sztorid. Segíts nekünk, és egy mondatban foglald össze, hogy miért tetszik az oldal, mit olvasnál szívesen.
Segíts nekünk egy megosztással is, hogy mások is értesüljenek arról, ami neked tetszik.

Személyes adatokat nem teszünk közzé!
Foglald össze egy mondatban hogy miért tetszik neked a weboldal, mit gondolsz a történetekről.

Ancsa

Sok oldalon olvasok szexuális tartalmú történeteket, de ide mindig visszatérek, mert itt találom a legváltozatosabb kínálatot. Az is tetszik, hogy gyakran kerülnek fel új írások. Aki szereti az erotikus történeteket, itt biztosan megtalálja a neki tetszőt, csak tudjon választani!

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Tündérke

Sokszor jártam már az oldalon, és mindig örömmel olvasom az új történeteket, főleg hétvégén, amikor jólesik a kikapcsolódás. Nem mondom, hogy minden történet tetszik, de nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Ha valaki szeret szexuális fantáziákról szóló történeteket olvasni, akkor ezen az oldalon jó helyen jár.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

István

A legtöbb történet tetszik, izgató és izgalmas is egyben, de azért vannak olyanok is, amik nem tetszenek. Nem vagyunk egyformák. Szívesen olvasgatom az oldalt, amikor nincs más tennivalóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szexuális fantáziákat.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Nick Wood

Szeretek írni, szeretem ha a írásaim olvasottak, ezért igyekszem minden esetben olyan történeteket írni, ami nem felületes, nem sablonos, és végképp nem unalmas. Örömmel tölt el, ha az írásaim másoknak is örömet okoznak, ha felébresztik a vágyakat, és némely esetben még új dolgot is megtanít.
Igazán örülnék, ha több visszajelzést kapnánk, mert ezzel van elismerve a munkánk, nem utolsó sorban ez ad ihletet ahhoz, hogy a következő történet is olyan legyen, amit az olvasók szeretnek.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Szex reggelire nagyon egészséges - Szex Blog történetek

Szex reggeli

A sperma pompás aromája remekül illik a füstölt sajt jellegzetes ízéhez. Ott fogyasszuk el, guggolva, hadd lássa a férfi, hogy milyen huncut mosollyal harapjuk a zsíros kenyérszeletet, és hogy nyúlik nyelvünkön az olvadt sajt és a fehér sperma.

A barátom nője, és az óriás dildó - Szex Blog

A barátom nője, és az óriás dildó

Én csak nézem, miközben fel vagyok izgulva. Nem kicsit, nagyon. Úgy áll a faszom, hogy legszívesebben elővenném és kiverném rá, de nem merem megtenni. A harmincöt centi kétharmada már benne van, ami teljesen kitölti őt. Megdöbbentő a látvány és ezzel együtt izgató is. Ha nem a barátom nője lenne, akkor most… Eszembe jut egy apróság. Igen, ezek után csak apróságnak tűnik a farkam, ha bedugnám neki, legfeljebb harangozni tudnék benne, ezzel a mérettel szemben én nem vagyok versenyképes.

A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam a kertben. Néztem ahogy a pasi simogatja magát, és én úgyan abban az ütemben simogattam a puncimat.Így maszturbáltunk együtt, egymástól többszáz méterre, egymás számára tök idegenül, de élveztem.

Pajzán Viccek gyűjteménye 2 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 2

Az ifjú férj és feleség nem tudnak betelni egymással a nászéjszakán. Egy percig kimerülten fekszenek egymás mellett, amikor hirtelen megszólal a férfi:
– Drágám, most egy darabig nem látsz majd. – Hogy-hogy? Még csak most kezdődött a nászutunk, hová mész máris? – Sehová! Csak fordulj meg!

Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is. Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
A meztelenkedő - Szex Blog Történetek

A meztelenkedő

A meztelenkedő Tegnap figyeltem fel rá, csak úgy, véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjá éledő aszfaltdzsungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel, s alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide-oda. Odaragadtam az ablak elé, nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat. Kíváncsian figyeltem, mi következik. Semmi. Néha kiment a...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%