Vélemények – Ajánlások

Szeretnénk fejlődni, szeretnénk a legjobb történeteket közzétenni, de ehhez tudnunk kell, hogy neked mi tetszik, mi a kedvenc sztorid. Segíts nekünk, és egy mondatban foglald össze, hogy miért tetszik az oldal, mit olvasnál szívesen.
Segíts nekünk egy megosztással is, hogy mások is értesüljenek arról, ami neked tetszik.

Személyes adatokat nem teszünk közzé!
Foglald össze egy mondatban hogy miért tetszik neked a weboldal, mit gondolsz a történetekről.

Ancsa

Sok oldalon olvasok szexuális tartalmú történeteket, de ide mindig visszatérek, mert itt találom a legváltozatosabb kínálatot. Az is tetszik, hogy gyakran kerülnek fel új írások. Aki szereti az erotikus történeteket, itt biztosan megtalálja a neki tetszőt, csak tudjon választani!

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Tündérke

Sokszor jártam már az oldalon, és mindig örömmel olvasom az új történeteket, főleg hétvégén, amikor jólesik a kikapcsolódás. Nem mondom, hogy minden történet tetszik, de nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Ha valaki szeret szexuális fantáziákról szóló történeteket olvasni, akkor ezen az oldalon jó helyen jár.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

István

A legtöbb történet tetszik, izgató és izgalmas is egyben, de azért vannak olyanok is, amik nem tetszenek. Nem vagyunk egyformák. Szívesen olvasgatom az oldalt, amikor nincs más tennivalóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szexuális fantáziákat.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Nick Wood

Szeretek írni, szeretem ha a írásaim olvasottak, ezért igyekszem minden esetben olyan történeteket írni, ami nem felületes, nem sablonos, és végképp nem unalmas. Örömmel tölt el, ha az írásaim másoknak is örömet okoznak, ha felébresztik a vágyakat, és némely esetben még új dolgot is megtanít.
Igazán örülnék, ha több visszajelzést kapnánk, mert ezzel van elismerve a munkánk, nem utolsó sorban ez ad ihletet ahhoz, hogy a következő történet is olyan legyen, amit az olvasók szeretnek.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

csepeg a pinámbol a geci

A feleségem pasija nyitott ajtót.

A feleségem pasija nyitott ajtót. Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő-halott voltam annyira rossz volt. De aztán túléltem hisz' valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már,hogy hazaérjek és elmondjon mindent. Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és három hét után értem haza....
simogattuk egymás popsiját, punciját

Hármasban

Hármasban Mindig a férfiak vonzottak, sosem gondoltam a nőkre úgy, mint szex partnerre. Megismerkedtem egy lánnyal - aki az óta is a legjobb barátnőm - és akkor valami megváltozott bennem. Nevezzük Beának. Ő nem titkoltan a lányokkal is flörtölt és bár nem mondta, biztos voltam benne hogy szex élménye is volt már. Továbbra is szexuális téren a pasik vonzottak, de más szemmel kezdtem nézni a csajokra, főleg Őrá.  Csodaszép arc, hamvas bőr, ébenfekete hosszú haj, csinos...
A lányom barátnője - Szex Blog - szexblog.com

A lányom barátnője

Még ki sem mondta, már spricceltem is bele. Mindkettőnket rázott az eksztázis, csillagokat láttam, és csak élveztem, élveztem bele a fiatal punciba. Egyszerre élveztünk el. Nem akartam kivenni belőle a farkamat, nem akartam megtörni ezt a pillanatot. Aztán leengedtem a lábát és átöleltem. Szorosan, magamhoz, kis terpeszben állt, láttam, ahogyan folyik ki belőle a magom. Csak öleltem és simogattam a melleit, punciját és a nyakát csókoltam. Percek telhettek el így, már teljesen lelohadt a dorongom, mikor megfordult, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon - Szex Blog

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon Az apám, a munkája miatt, elég sokat utazik, és a legjobb az egészben, hogy nem akárhova, hanem a legmenőbb helyekre, és sokszor elvisz engem is magával. Tavaly nyáron, Miamiban töltöttünk el három hetet, ami újabb élményekkel gazdagított. A ház, amiben laktunk ez idő alatt, az óceán-parton volt, onnan nagyjából pár száz méterre. Bazi nagy ház, kilátással. Amúgy az egészet az a cég fizeti, akinek dolgozik. A házban több szoba, fürdőszoba...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%