Vélemények – Ajánlások

Szeretnénk fejlődni, szeretnénk a legjobb történeteket közzétenni, de ehhez tudnunk kell, hogy neked mi tetszik, mi a kedvenc sztorid. Segíts nekünk, és egy mondatban foglald össze, hogy miért tetszik az oldal, mit olvasnál szívesen.
Segíts nekünk egy megosztással is, hogy mások is értesüljenek arról, ami neked tetszik.

Személyes adatokat nem teszünk közzé!
Foglald össze egy mondatban hogy miért tetszik neked a weboldal, mit gondolsz a történetekről.

Ancsa

Sok oldalon olvasok szexuális tartalmú történeteket, de ide mindig visszatérek, mert itt találom a legváltozatosabb kínálatot. Az is tetszik, hogy gyakran kerülnek fel új írások. Aki szereti az erotikus történeteket, itt biztosan megtalálja a neki tetszőt, csak tudjon választani!

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Tündérke

Sokszor jártam már az oldalon, és mindig örömmel olvasom az új történeteket, főleg hétvégén, amikor jólesik a kikapcsolódás. Nem mondom, hogy minden történet tetszik, de nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Ha valaki szeret szexuális fantáziákról szóló történeteket olvasni, akkor ezen az oldalon jó helyen jár.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

István

A legtöbb történet tetszik, izgató és izgalmas is egyben, de azért vannak olyanok is, amik nem tetszenek. Nem vagyunk egyformák. Szívesen olvasgatom az oldalt, amikor nincs más tennivalóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szexuális fantáziákat.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Nick Wood

Szeretek írni, szeretem ha a írásaim olvasottak, ezért igyekszem minden esetben olyan történeteket írni, ami nem felületes, nem sablonos, és végképp nem unalmas. Örömmel tölt el, ha az írásaim másoknak is örömet okoznak, ha felébresztik a vágyakat, és némely esetben még új dolgot is megtanít.
Igazán örülnék, ha több visszajelzést kapnánk, mert ezzel van elismerve a munkánk, nem utolsó sorban ez ad ihletet ahhoz, hogy a következő történet is olyan legyen, amit az olvasók szeretnek.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)