Szex Blog Szex történetek, valós és fantáziált szexélmények

A Szex Blog értetek van, nektek szól és a tiétek! A célunk az, hogy lehetőséget adjuk mindenkinek, hogy névvel, vagy akár név nélkül megoszthasson másokkal olyan élményeket, ami maradandó élményt jelent, ami fantasztikusan élvezetes volt, vagy csak egy vágy beteljesülése.

Az már világossá vált, hogy szerettek olvasni, szeretitek átélni mások izgató élményeit, és ez jó. Ám még jobb lenne, ha Te is megosztanád velünk a legizgalmasabb esetedet, vagy csak egyszerűen írd le, élvezetes fordulatokkal elképzelt szexuális vágyálmaidat, amit szeretnél átélni, kipróbálni. Esetleg a már beteljesült szex élményed, amit régóta élvezettel gondoltál végig, és amitől mindig felizgultál

Meséld el nekünk azt az esetet, amikor annyira felizgultál, hogy szó szerint tocsogott a puncid a nedves bugyiban, és azt is, amikor könnyítettél magadon, és ennek hatására egy hatalmas sorozatot élveztél, a saját ujjaid által. Mond el másoknak, mi volt az az élmény, amitől úgy állt a faszod, hogy majd szétrobban, és persze mindenki kíváncsi arra is, hogy mi lett az eset boldog vége.

Milyen a szex a barátoddal, a barátnőddel? Milyen a szex a hitveseddel? Vagy már nem is nyúltok egymáshoz? Inkább egyedül maszturbálsz? Írhatsz arról is hogy milyen a szex egyedül, mire gondolsz közben, mi a legélvezetesebb módszered, milyen eszközöket használsz? Hidd el kimondatlanul is kíváncsi erre nagyon sok ember, de nem miattad, hisz nem is ismer téged, egyszerűen csak tudni szeretnék mások, hogy a szex mennyire lehet változatos, hisz nagyon sokan, leragadtak ott, hogy ráhasal a nőre, megdugja fél perc alatt és utána már horkol is.

Az ilyen férfiaknak meg kell tanulni, hogy ennél azért többről szól, a nőknek pedig meg kell mutatni, hogy az ilyen férfiakon kívül még nagyon sokan vannak, akik művészi szinten tudják a nőket az élvezetek csúcsára juttatni. Tanulni sosem késő.

Jó hír neked.

Ha szeretnéd megosztani a legjobb szex élményeidet, de úgy gondolod hogy nem tudnád jól leírni, akkor tedd meg képekben. Küldj el néhány saját képet, ami téma neked a legizgatóbb, amit a legjobban szeretsz. Lehet magányos vagy párban elkövetett szex is, a lényeg hogy felizgasson másokat is, ami persze rád ia hatással lesz, hisz ha belegondolsz, hogy hányan fogják élvezni a képeidet, és hány maszti lesz hozzárendelve, akkor elégedett leszel.

Szóval igen! Itt ti vagytok a főszereplők, nektek és rólatok szól itt minden csepp élvezet. A mai világban annyi minden szól a rossz dolgokról a problémákról, de kevés szó esik azokról a dolgokról amik igazán élvezetesek, mint a szex. Nem perverz megnyilvánulásokat várunk, hanem az igazán jó és élvezetes pillanatokat, ami neked jó élmény volt, az valószínűleg másoknak is az lesz.

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek. Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk.

Erotikus fotózás a Duna Parton

Térden állva mutatja a kamerának a seggét, a segglyukát a pináját, amin tisztán látható hogy nedves, szinte csordogál belőle a nedve. Aztán hanyatt fekszik, és így is kitárja felém a szépségét, miközben egyre sűrűbben érinti meg magát, egyre hosszabb ideig simogatja a szeméremajkait és a csiklóját.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%