Szex Blog Szex történetek, valós és fantáziált szexélmények

A Szex Blog értetek van, nektek szól és a tiétek! A célunk az, hogy lehetőséget adjuk mindenkinek, hogy névvel, vagy akár név nélkül megoszthasson másokkal olyan élményeket, ami maradandó élményt jelent, ami fantasztikusan élvezetes volt, vagy csak egy vágy beteljesülése.

Az már világossá vált, hogy szerettek olvasni, szeretitek átélni mások izgató élményeit, és ez jó. Ám még jobb lenne, ha Te is megosztanád velünk a legizgalmasabb esetedet, vagy csak egyszerűen írd le, élvezetes fordulatokkal elképzelt szexuális vágyálmaidat, amit szeretnél átélni, kipróbálni. Esetleg a már beteljesült szex élményed, amit régóta élvezettel gondoltál végig, és amitől mindig felizgultál

Meséld el nekünk azt az esetet, amikor annyira felizgultál, hogy szó szerint tocsogott a puncid a nedves bugyiban, és azt is, amikor könnyítettél magadon, és ennek hatására egy hatalmas sorozatot élveztél, a saját ujjaid által. Mond el másoknak, mi volt az az élmény, amitől úgy állt a faszod, hogy majd szétrobban, és persze mindenki kíváncsi arra is, hogy mi lett az eset boldog vége.

Milyen a szex a barátoddal, a barátnőddel? Milyen a szex a hitveseddel? Vagy már nem is nyúltok egymáshoz? Inkább egyedül maszturbálsz? Írhatsz arról is hogy milyen a szex egyedül, mire gondolsz közben, mi a legélvezetesebb módszered, milyen eszközöket használsz? Hidd el kimondatlanul is kíváncsi erre nagyon sok ember, de nem miattad, hisz nem is ismer téged, egyszerűen csak tudni szeretnék mások, hogy a szex mennyire lehet változatos, hisz nagyon sokan, leragadtak ott, hogy ráhasal a nőre, megdugja fél perc alatt és utána már horkol is.

Az ilyen férfiaknak meg kell tanulni, hogy ennél azért többről szól, a nőknek pedig meg kell mutatni, hogy az ilyen férfiakon kívül még nagyon sokan vannak, akik művészi szinten tudják a nőket az élvezetek csúcsára juttatni. Tanulni sosem késő.

Jó hír neked.

Ha szeretnéd megosztani a legjobb szex élményeidet, de úgy gondolod hogy nem tudnád jól leírni, akkor tedd meg képekben. Küldj el néhány saját képet, ami téma neked a legizgatóbb, amit a legjobban szeretsz. Lehet magányos vagy párban elkövetett szex is, a lényeg hogy felizgasson másokat is, ami persze rád ia hatással lesz, hisz ha belegondolsz, hogy hányan fogják élvezni a képeidet, és hány maszti lesz hozzárendelve, akkor elégedett leszel.

Szóval igen! Itt ti vagytok a főszereplők, nektek és rólatok szól itt minden csepp élvezet. A mai világban annyi minden szól a rossz dolgokról a problémákról, de kevés szó esik azokról a dolgokról amik igazán élvezetesek, mint a szex. Nem perverz megnyilvánulásokat várunk, hanem az igazán jó és élvezetes pillanatokat, ami neked jó élmény volt, az valószínűleg másoknak is az lesz.

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek. Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk.

Erotikus fotózás a Duna Parton

Térden állva mutatja a kamerának a seggét, a segglyukát a pináját, amin tisztán látható hogy nedves, szinte csordogál belőle a nedve. Aztán hanyatt fekszik, és így is kitárja felém a szépségét, miközben egyre sűrűbben érinti meg magát, egyre hosszabb ideig simogatja a szeméremajkait és a csiklóját.

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten A barátommal egy éve szakítottunk. Komoly kapcsolat volt a miénk, 2 évig voltunk együtt, a szüzességünket együtt vesztettük el (sőt mindennemű első szexuális élményünk egymástól származott), mindenki szerint álompár voltunk. Soha egy veszekedés vagy rossz szó a másikra. Senki nem értette 2 év után miért vetettünk véget az idillnek (szerintük idill volt). Mi tudtuk; egyszerűen meguntuk a nagy szerelmet. Nekem nagyon fájt az egész, szerintem neki is. Titkon mindig reménykedtem, hogy még helyre...
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Nudi kemping szex

Hamarabb fejezték be, felültek a homokon és néztek minket. Katicám nem bírta visszatertani magát, nagy nyögések között elélvezett, én meg teletöltöttem forró puncikáját. Utána egy jót fürödtünk. A párral nem tudtunk megismerkedni, eltűntek. De nem keseredtünk el, ez volt még csak az első napunk.

Szex a parton - Szex Blog Történetek

Szex a parton

Anne-Mary fölém hajolt, a félhosszú vörös haját az arcomra lógatta, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstől és csóktól amit tőle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az első finom előfolyás, amit ő érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan körözni kezdtünk, egymás szájában.

Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka

Otthonvégezhető munka Amióta műkörmöshöz járok és szoliba, kicsit megcsappant a zsé a malacperselyemben. De hát jár nekem ennyi kényeztetés és a kuncsaftok is meghálálják. Vadászok viszont másodmelóra. Böngésztem a neten az otthon végezhető melók közt. Azt előre borítékolták, hogy a borítékolás lósz@rt sem ér, és átvágás az egész. kerestek ugyan táncoslányokat is, de bébiszitterre nem telne abból is még, meg rezsire is. Bár lehet a Lajossal egyezkedni a természetbeni törlesztést illetően, de a laptop után új autóra...
Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza - Szex Blog Történetek

Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza

Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza A tükörből egy szép arc néz vissza. Hosszú szempillák, fekete szemek és szív alakú, bájos arc. Hosszú, fekete göndör haj keretezi a szép arcot és leér egészen derékig. Mila egyedül van otthon. Éppen befejezte a fürdést. Megköti magán rózsaszín plüss köntösét, majd kilép a fürdőből. - Oké, nézzünk valami filmet – lép a DVD-s polcához. Elég sok film közül választhat, de most valahogy egyikhez sincs kedve. Majd a polc leghátsó...
Aphrodite

Szexualitás – Hiedelmek babonák népszokások

Szexualitás - Hiedelmek babonák népszokások A régi korok emberei a szexet felszabadultabban, szabadosabban, időtől-helytől függetlenül űzték. A szentélyekben, templomokban a nemi szerveket, a különböző erotikus pozitúrákat, szexpraktikákat, a szexuális aktussal egyetemben, gyakorta ábrázolták. India és Nepál hindu templomai bővelkednek az anális, orális, valamint csoportszexet bemutató ábrázolásokban. A szerelemben prűd muszlimok erotikus művészete ugyancsak hosszú múltra tekint vissza. Valaha még a szent könyvekben sem volt ismert fogalom a szemérmesség. Az antik görögöknél a szerelem istennője, Aphrodité testesítette meg...
Megvalósult álom - Szex Blog Történetek

Megvalósult álom

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.

fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%