Szex Blog Szex történetek, valós és fantáziált szexélmények

A Szex Blog értetek van, nektek szól és a tiétek! A célunk az, hogy lehetőséget adjuk mindenkinek, hogy névvel, vagy akár név nélkül megoszthasson másokkal olyan élményeket, ami maradandó élményt jelent, ami fantasztikusan élvezetes volt, vagy csak egy vágy beteljesülése.

Az már világossá vált, hogy szerettek olvasni, szeretitek átélni mások izgató élményeit, és ez jó. Ám még jobb lenne, ha Te is megosztanád velünk a legizgalmasabb esetedet, vagy csak egyszerűen írd le, élvezetes fordulatokkal elképzelt szexuális vágyálmaidat, amit szeretnél átélni, kipróbálni. Esetleg a már beteljesült szex élményed, amit régóta élvezettel gondoltál végig, és amitől mindig felizgultál

Meséld el nekünk azt az esetet, amikor annyira felizgultál, hogy szó szerint tocsogott a puncid a nedves bugyiban, és azt is, amikor könnyítettél magadon, és ennek hatására egy hatalmas sorozatot élveztél, a saját ujjaid által. Mond el másoknak, mi volt az az élmény, amitől úgy állt a faszod, hogy majd szétrobban, és persze mindenki kíváncsi arra is, hogy mi lett az eset boldog vége.

Milyen a szex a barátoddal, a barátnőddel? Milyen a szex a hitveseddel? Vagy már nem is nyúltok egymáshoz? Inkább egyedül maszturbálsz? Írhatsz arról is hogy milyen a szex egyedül, mire gondolsz közben, mi a legélvezetesebb módszered, milyen eszközöket használsz? Hidd el kimondatlanul is kíváncsi erre nagyon sok ember, de nem miattad, hisz nem is ismer téged, egyszerűen csak tudni szeretnék mások, hogy a szex mennyire lehet változatos, hisz nagyon sokan, leragadtak ott, hogy ráhasal a nőre, megdugja fél perc alatt és utána már horkol is.

Az ilyen férfiaknak meg kell tanulni, hogy ennél azért többről szól, a nőknek pedig meg kell mutatni, hogy az ilyen férfiakon kívül még nagyon sokan vannak, akik művészi szinten tudják a nőket az élvezetek csúcsára juttatni. Tanulni sosem késő.

Jó hír neked.

Ha szeretnéd megosztani a legjobb szex élményeidet, de úgy gondolod hogy nem tudnád jól leírni, akkor tedd meg képekben. Küldj el néhány saját képet, ami téma neked a legizgatóbb, amit a legjobban szeretsz. Lehet magányos vagy párban elkövetett szex is, a lényeg hogy felizgasson másokat is, ami persze rád ia hatással lesz, hisz ha belegondolsz, hogy hányan fogják élvezni a képeidet, és hány maszti lesz hozzárendelve, akkor elégedett leszel.

Szóval igen! Itt ti vagytok a főszereplők, nektek és rólatok szól itt minden csepp élvezet. A mai világban annyi minden szól a rossz dolgokról a problémákról, de kevés szó esik azokról a dolgokról amik igazán élvezetesek, mint a szex. Nem perverz megnyilvánulásokat várunk, hanem az igazán jó és élvezetes pillanatokat, ami neked jó élmény volt, az valószínűleg másoknak is az lesz.

Kati Zsuzsa és a kutya

Kati Zsuzsa és a kutya Zsuzsa a ház előtt várt már, amikor befutottam eléjük a kocsival. Integetett, aztán felkapta lába mellől a sporttáskát és bedobta mögém a hátsó ülésre, hogy aztán körülfutva megkerülje a kocsit és ő is bezuttyanjon mellém. Pillanatok alatt akartunk egymásnak mindent elmondani az indulással és a hétvégével kapcsolatban, aztán mégis én kezdtem. - Még a városban [...]

Szex a metrón

Szex a metrón Minden reggel metróval megyek dolgozni Queensből Manhattantre. Általában tömve vannak a szerelvények, túl sokan zsúfolódnak össze. Egyáltalán nem szokatlan, ha valaki gyengén hozzáér a mellemhez vagy a fenekemhez. Legtöbbször ez persze minden szándék nélkül történik. Néha persze tapiznak, meg dörzsölődnek is. Emiatt persze nem szoktam dühös lenni, sőt őszintén szólva egy kicsit izgató, hogy egy idegen hozzámér [...]

© 2014 - 2022 Szex Blog - Szextörténetek, Sztorik, Izgalmas események.

Log in with your credentials

Forgot your details?