Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az erkélyen masztizok, amikor a szomszéd megles

Ez a történet számomra a legizgalmasabb ilyen esemény, legalábbis eddig, de bízom benne, hogy nem az egyetlen, és lesz még hasonló élményem.

Ez az eset néhány éve történt nyáron, amikor a nyári szünet idején egyedül voltam otthon, mert anyunak dolgozni kellett. Reggeli után, amikor már a nap odasütött az erkélyre, kifeküdtem, hogy napozzak. Vittem magammal mindenféle dolgot, hogy ne unatkozzak nagyon. Többek között egy női magazint anyu készletéből.

A nap melegen süt, én meg ott fekszem, kezemben az újsággal, és olvasgatok. Van benne egy cikk, ami arról szól, hogy a nők mennyire szeretik a meztelenséget, sokkal jobban, mint a férfiak. Ők inkább csak a nőket bámulják ha ilyen helyzetben vannak. Elgondolkodtam ezen egy kicsit, és rájöttem hogy valójában tök egyedül vagyok, minek van rajtam a bikini? Leveszem hát, és most már pucéran fekszem a napon, és élvezem a hogy a sugarai simogatnak. Valóban nagyon jó érzés. Eddig többnyire csak a lakásban voltam meztelen, bár az is nagyon jó, de ez, hogy a szabadban is így lehetek, új távlatokat nyitott meg előttem.

Ahogy ott fekszem, és érzem a nap forró melegét, megérzem azt is, ahogy a puncimat simogatja a napsugár. Isteni érzés. Megérintem az egyik kezemmel, és meglepetten veszem észre, hogy nedves. Nem kicsit hanem nagyon. Kicsit jobban beletúrok az ujjaimmal, és meglepődök azon, hogy mennyire bizsergető, és izgató érzés. Kicsit simogatom, aztán egyszer csak arra eszmélek, hogy elélvezek. Remeg mindenem, és baromira fel vagyok izgulva, így hát folytatom a játékot. Szép lassan, érzékien simogatom magam, hogy minél több élvezet legyen benne.

Amikor már nagyon meleg van, folyik rólam a víz, és már vagy ötször elélveztem, úgy döntök, hogy mára elég lesz ennyi is. Még egy kicsit heverészek a kempingágyon, amikor mozgásra leszek figyelmes. Meresztem a szemem, hogy meglássam a mozgást. Mindeközben úgy csinálok, mintha szundikálnék, amikor észreveszem. A felettünk levő emeleten, a szomszéd lakás erkélye. Ott elvileg egy nő lakik, akit én csak Margit Néninek hívok, mert idősebb nálam, de nem igazán néni, inkább csak a negyvenes évei elején járhat. Még egy kicsit figyelem az erkélyt, amikor ismét meglátom. Az ő erkélye körbe van rakva virágládával, így csak a növények mögött látom a fejének a körvonalait, és ahogy mozog, egyértelmű hogy meglesett engem.

Na ez volt az a pont, amikor ismét felizgult a pinám. Felizgatott a do9log hogy kilesnek maszti közben. Még mindig ott fekszem a napágyon, és Margit Néni még mindig ott kertészkedik a növényei között. Az izgalom hatására késztetést érzek arra, hogy elölről kezdjem a játékomat, Szeretném megsimogatni magam, miközben más nézi, hogy éppen maszturbálok.

Amig azt latolgatom, hogy újrakezdjem-e vagy sem, Margit Néni felszívódik, és már nem látom őt. Itt az ideje hogy én is bevonuljak az árnyékba egy kis hűsölésre.
A nap hátralevő részében már nem történt semmi említésre méltó, ám másnap annál inkább.

***

Még reggel korán elmentem vásárolni, mert anya egy listát írt nekem, hogy mire hazaér vásároljak be. Ez rendben is van, csakhogy történt valami a vásárlás közben. Amikor már a sorban állok, egy hang mögöttem a fülembe súg.
– Láttam ám mit csináltál az erkélyen.
Egy pillanatra ledermedek, nem tudom mit válaszoljak erre, vagy egyáltalán válaszoljak-e. De mivel tudom, hogy ki áll mögöttem, nem akarom kockáztatni, hogy a rossz nyelvek a szájukra vesznek, ezért egy kissé ingerülten hátra fordulok, és mémileg arrogánsak így szólok hozzá.
– Igen? Remélem tetszett?
Választ sem várva visszafordulok, miközben forr bennem a düh. Ám Margit Néni meglep.
– Igen. Nagyon tetszett. Örülnék ha többet is láthatnék.
Erre kikerekedik a szemem, amit ő persze nem lát, és ezzel együtt a düh is elillan, helyébe az izgalom lép. Visszafordulok felé, és a szemébe nézek.
– Ez most komoly? Vagy csak…
– Teljesen komoly.

Ismét előre fordulok, részben mert én vagyok a soros a kasszánál, másrészt meg fogalmam sincs hogy erre mit válaszolhatnék. Amikor végzek a pénztárnál, amilyen gyorsan csak tudok, megyek haza, nem akarom, hogy Margit Néni utolérjen. Nem ért utol, sőt nem is ebbe az irányba jött, így nem is láttam őt.

Amikor felérek a lakásba, kipakolom a cuccokat, és elülök egy székre. Agyalok a történteken. Mi van ha csak csőbe akar húzni? Mi van ha van nála valaki, és cirkuszi attrakciót akar csinálni belőlem? És mi van akkor ha tényleg csak nézni akarja ahogy simogatom magam? Nem tudom mit tegyek.

A nap már magasan jár, a nap is melegen süt. ezért úgy döntök, hogy kimegyek az erkélyre napozni, de szigorúan csak konvencionális módon, semmi extra.
Már vagy egy órája kint fekszem, de Margit Néninek nyomát sem láttam eddig. Lehet hogy nincs is otthon? A magazin lapozgatása eltereli a figyelmem, ezért csak akkor eszmélek fel, amikor épp le akar csukódni a szemem, és majdnem elalszom. Mintha kopogást hallottam volna. De ki kopogna ha van csengő is? Addig mélázok, amig újra meg nem hallom a kopogást. Feltápászkodok, és elindulok az ajtó felé. Amikor kinyitom, ismét meglepődök. Margit Néni áll az ajtóban.
– Szia, remélem nem zavarok.
– Csókolom, nem zavar. Segíthetek valamiben?
– Azt hiszem igen. Bejöhetek?
Félreállok, hogy beléphessen, de a konyhában megáll, és felém fordul.
– Először is, nem csókolom, és nem Margit Néni, csak harmincnyolc vagyok.
– Oké, rendben. Szóval? Miben segíthetek?
– Egy vallomással tartozom neked.
– Nocsak?
– Be kell vallanom neked, hogy kilestelek, amikor az erkélyen maszturbáltál, és ami engem baromira felizgatott.

Ismét egy meglepetés. Azt tudtam hogy meglesett, de azt nem, hogy rá is izgult. Eddig azt hittem, hogy anyámnál akar bemószerolni, de az, hogy rám izgult a nő, most engem is meglepett. Nem is tudom mit mondjak erre. Csak nézek rá ártatlan szemekkel.
– Bocsi, hogy így rád rontok ezzel, de örülnék, ha máskor is láthatnálak, ha nézhetném, ahogy kényezteted magad.
– Ez jó. Nem is tudom mit mondjak erre. – mondom neki őszintén.
– Mondhatnád azt is hogy benne vagy.
– Na igen, mondhatnám, de most rajtam a sor hogy meglepődjek. Egyáltalán honnan jött ez az ötlete?
– Margit, ha kérhetlek.
– Oké Margit, honnan jött az ötlet, hogy megless?
– Spontán történt. A virágokat locsoltam, amikor megláttalak, és hát…
– Felizgatott a látvány?
– Igen, nagyon. Szóval? Mi a válaszod?
– Nem is tudom, ez így túl direkt. Mi lenne ha előbb egy kicsit megismernénk egymást?
– Én benne vagyok. – mondja nekem, majd egy lépéssel közelebb jön hozzám, és egészen közelről a szemembe néz. – Csak mond hogy mit kell tennem, és en megteszem.

Végig nézek Margiton, és arra a megállapításra jutok, hogy tetszik nekem. Kellemes mosolygós az arca, a mellei hetykén néznek szembe velem, és a ruha alatt is jól láthatóak a körvonalai, ami számomra sokat jelent. Felizgat a gondolat, hogy együtt huncutkodjunk.
– Vedd le a ruhád. utasítom őt, mire azonnal mozdul és egy pillanat alatt ledobja magáról az otthoni viseletre szánt ruhát. Alatta anyaszült meztelen. Egyre jobban tetszik nekem a csaj.

Kinyújtom a karom, és megfogom a melleit. Finom, és érzéki. Egy lépéssel közelebb lépek hozzá, és magamhoz ölelem. Belemarkolok a hajába, és magam felé fordítom, majd határozottan megcsókolom, amit hasonló módon viszonoz. Mire észbe kapnék, már le is veszi rólam a bikinim felső részét, és megmarkolja a mellemet, amitől ismét szétárad bennem a forróság.

– Gyere velem. – mondom neki, majd elindulok az erkély felé. Itt akartál látni igaz?
– Igen.
Ledobom magamról a tangámat, és elhelyezkedek a napozóágyon, pont vele szemben. Széttárt lábakkal nézek rá, és látom rajta hogy izgatja a dolog. De hogy még izgalmasabb legyen, megnyalom az két középső ujjam, és lassan feldugom magamnak, és lassan ki-be mozgatom a pinácskámban. Ő csak néz engem, és láthatóan felizgatja a látvány, mert az egyik kezével a mellét masszírozza, a másik meg a pinájában matat. Ez viszont engem izgat fel, és egyre hevesebben ujjazom magam.

Margit láthatóan nem bír magával, és elém térdel, és a puncimat kezdi el simogatni, amig a másik kezével magát izgatja. Itt sem áll meg, hanem odahajol hozzám, és a csiklómat kezdi nyalogatni. Elveszem a kezem, és átadom neki a terepet, mert kíváncsi vagyok arra, hogy vajon mit is tud valójában.

Nagyon ügyes a nő. Nem csak a kinyújtott nyelvével bökdös, hanem valóban nyalja a pinámat, pont úgy, ahogy én szeretem. De még ennél is tovább megy. Az egyik ujját a pinámba dugja, míg a másik az ánuszomban indul felfedezésre. Aztán duplázik, és már két ujja van a pinámban és kettő a segglyukamban, és intenzíven döfköd vele, miközben a csiklómat szívja, szopja. Ennek nem is marad el a következménye, mert nagyon hamar elélvezek, és nem is akárhogy.

Ahogy a testem megfeszül, amikor minden izmom összehúzódik, egy robbanásszerű élvezet tör fel belőlem. Remegek, és vonaglok, miközben megállíthatatlanul, sugárban jön belőlem a pisi, ami beteríti Margit arcát, és szinte mindent, ami a közelben van. Amikor az orgazmus véget ér, akkor veszem észre, hogy a keze, a pinámban van. nem csak néhány ujja, hanem az egész kézfeje. Amikor kihúzza belőlem, egy halk cuppanás kíséretében, csak az ürességet érzem, és arra gondolok, hogy ezt még akarom érezni.

Margit fölém áll, majd leereszkedik rám úgy, hogy szinte ráül a számra, betakarva engem a forró és nedves pinájával. Én belenyalok, és ismét vágyat érzek a folytatásra. Nem kell semmit mondanom, tudja mit kell tennie, tudja mit szeretek. A punciját lassan húzgálja a számon, az államtól, az orrom hegyéig. aztán már csak a csiklóját nyomja a számba, és én szopom, és szívom, ahogy csak bírom. Szeretem ha egy nő így bassza meg a számat.

Nála is hamar jön az orgazmus. Amikor már érzem hogy az egész teste remeg, amikor már csak a pináját gyömöszöli a számba, tudom hogy mindjárt jön. Mielőtt elélvezne, egy pillanatra megáll, eláll a remegés is, majd ezt követően kirobban belőle. Én továbbra is nyalom a pináját, ám ez neki nem elég, mert az egyik kezével alaposan megdörzsöli, ami tovább fokozza nála az élvezetet. Amikor a csúcson van, és megfeszül a teste, akkor én is megkapom a forró zuhanyt. Az arany eső nagy erővel csapódik az arcomba, majd végig ömlik rajtam, meglocsol mindenhol, és jut belőle mindenhova. Amikor a remegés már elcsitul, csak a pisi jön belőle, én meg csak nyelem, és hagyom hogy végig áradjon rajtam.

– Arról volt szó, hogy csak nézni akarod, ahogy masztizok. Igaz?
– Igy van, de jobban felizgattál, mint azt gondoltam volna. Mit szólnál hozzá, ha ezentúl többször láthatnálak?
– Nem jó ötlet. Ezek után már kevés az ha csak nézel. Érezni akarlak, és jobban megismerni téged.
– Ennek nincs akadálya. Holnap is itthon leszek. örülnék ha együtt tölthetnénk egy kis időt.
– Így legyen. Beszélgessünk, ismerkedjünk.

Margit minden további szó nélkül hazament, én meg ott maradtam az erkélyen egyedül és meztelenül a gondolataimmal. Ezek után rendszeressé válik, hogy az erkélyről néz engem, miközben ő maga is maszturbál a látványra.
A nyár végéig szinte össze is barátkozunk, néha átjön hozzám, időnként én látogatom meg. Az igazi meglepetés csak szeptemberben ér, amikor bemutatja nekem a lányát, aki velem egy idős, és gyönyörű szép. Az ismerkedés hamar komoly kapcsolatba fordul, ettől kezdve van hogy hármasban is élvezzük egymás társaságát.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Ajándékot készítek neked.

Ajándékot készítek neked. A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal. Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt. Letolom...
Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon - Szex Blog

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon Az apám, a munkája miatt, elég sokat utazik, és a legjobb az egészben, hogy nem akárhova, hanem a legmenőbb helyekre, és sokszor elvisz engem is magával. Tavaly nyáron, Miamiban töltöttünk el három hetet, ami újabb élményekkel gazdagított. A ház, amiben laktunk ez idő alatt, az óceán-parton volt, onnan nagyjából pár száz méterre. Bazi nagy ház, kilátással. Amúgy az egészet az a cég fizeti, akinek dolgozik. A házban több szoba, fürdőszoba...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

2 thoughts on “Az erkélyen masztizok, amikor a szomszéd megles

  1. Nilla szerint:

    Tetszik az ötlet, meg a csaj bátorsága, hogy mindjárt az erkélyre vonja kukkolóját. Nemrég kezdtem egy hasonlót. Úgy érzem ezt a merészséget bele kell vennem.
    Köszönöm, hogy olvashattam.

    1. SzexBlog szerint:

      Remélem hamarosan olvashatjuk is, hogy a főhősöd mennyire lesz bevállalós 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük