Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hármasban izgalmas maszturbálni

Ez az eset, még nyáron történt, de még most is élénken emlékszem minden részletére. Azon a napon kifejezetten meleg volt, már kora reggel harminc fok körüli hőmérséklet izzasztott minket. Még szerencse, hogy hétvége volt, így nem kellett semmi komoly dologra számítani, csak hűsöltünk az árnyékban.

Kint a kertben egy fokkal kellemesebb volt a levegő, mert a pázsitot fellocsoltam, amitől kissé hűvösebb lett a levegő, ám a meleg hatása miatt, a párolgás egyre fojtogatóbbá tette a meleget is.

A napernyő alatt fekszünk mindketten, persze árnyékban, csak rövid szóváltásokkal igyekszünk fenntartani a párbeszédet, inkább csak meztelenül heverünk a napozóágyon.
– Mit csináljak ebédre? – kérdezi tőlem Dia.
– Semmit -mondom neki, miközben egy izzadtságcseppet morzsolok el a homlokomon.
– De akkor mit együnk?
– Semmit. Ilyen melegben nem is vagyok éhes.
– És ha mégis megéhezel?
– Akkor eszek fagyit, az van még bőven, vagy csak sört iszok.
– Fagyira sört?
– Még akár az is lehet.

Miután ezt megbeszéltük, majdnem elszundikálok az árnyékban fekve, amikor hangokat hallok. Felemelkedek kissé, és körülnézek, de semmit nem látok. Aztán mégis. A ház felől jönnek a hangok. Erre felkelek, és elindulok a hang irányába, mert tudni akarom, mi folyik odabent.

Amikor belépek a házba, egy darabig semmit nem látok, de aztán lassan hozzászokik a szemem a félhomályhoz, és meglátom Gittát. Gitta a szomszédasszony, aki néha átjön Diához egy kis csevejre, ahogy most is. Most a konyha bejáratában áll, és ijedten néz engem. Talán nincs ahhoz hozzászokva, hogy meztelenül fogadom a vendégeket, ezért nem tudja, hogy most mitévő legyen.
– Szia Gitta! Mi járatban vagy?
– Ööö… Csak…

Látom a zavarát, ezért nem is firtatom tovább a dolgot, a kert felé intek.
– Diához jöttél? Ő kint van a kertben.
Ez persze hülye kérdés volt, mert nem hozzám szokott jönni, biztosan Diával akar csevegni most is. Gitta lassan megkerül engem, miközben igyekszik nem rám nézni, majd amikor elslisszol mellettem, sietős léptekkel megy a kertbe Diához.
Ha már itt vagyok, kiveszek egy hideg sört a hűtőből, majd másik kettőt is, amit kiviszek nekik.

Dia a napozóágyon fekszik, mellette Gitta térdel a füvön, és mintha sugdolóznának. Amikor odaérek melléjük, a kezükbe adok egy-egy sört, majd visszafekszem az ágyra, aztán a sört a számhoz emelem, és jó nagyokat kortyolok belőle. Ahogy nézem őket, egyre inkább az a meggyőződésem, hogy valami susmus folyik köztük, pillanatonként rám néznek, és a beszéd is olyan halk, hogy nem is hallom. Jól van, csak dumáljatok, én addig bemegyek.

Feltápászkodok az ágyról, majd feléjük intek, és bemegyek. A nappaliban most talán hűvösebb van, ezért leülök a kanapéra, és bekapcsolom a tévét. Nem azért, mert kíváncsi vagyok rá, hanem csak hogy legyen valami háttérzaj, és hogy a csajok ne gondolják, hogy hallom, amit beszélnek.

A tévé előtt ülve, ha oldalra nézek, pont látom őket a nyitott ajtóban. Gitta jó nő, pont a kedvemre való. Jó segge van, bögyös, az alakjával minden rendben, csakhogy szomszéd, és mint olyan, tabu. Amúgy sem akarnék a kedvesem mellett más kalandot keresni. Gitta maradjon csak szomszéd.

Fél szemmel a tévét nézem, a másikat viszont rajtuk tartom. Gitta épp felemelkedik Dia mellől, és leül a másik napozóágyra, miközben tovább beszélgetnek. Úgy döntök, hogy megvárom, amíg hazamegy, nem akarok pucéran mutatkozni előtte, mert úgy láttam, hogy ettől zavarban van.

Kiveszek egy újabb sört a hűtőből, és tovább figyelem az eseményeket. A tévében nincs sok változás, hárman beszélgetnek egy stúdióban, ám a kertben annál több. Dia és Gitta most már nem sugdolóznak, hanem vidáman beszélgetnek valamiről.

A következő dolog, amin megakad a szemem, hogy Gitta leveszi a pólóját, és így beszélgetnek tovább. Persze a rövidnadrág még most is rajta van, ám a mellei szabadon, és én csak bámulom. Nagyon szépek. Nem hallom, hogy miről beszélgetnek, ám azt észreveszem, hogy időnként felém néznek, vagy mutatnak. Persze lehet, hogy csak a konyhára utal ez a mozdulat, ki tudja.

Megiszom a söröm maradékát, majd az üres dobozt egy ügyes mozdulattal beledobom a szemetesbe, majd kényelmesen elterülök, és tovább bámulom a tévét, bár most egyre sűrűbben pislantok a kertben, az ágyon fekvő lányokra. Nem is hiába.

Gitta kicsit fészkelődik, majd azt látom, hogy a nadrágját az ágy mellé ejti a fűre, és végigfekszik az ágyon. Hú, egyre izgalmasabb. Tovább bámulom a jelenséget, amikor ismét meglepetésben van részem. Gitta a lábait kissé széttárja, így megláthatom a punciját is, ami még ilyen távolságból is csillog a nedvességtől. Megint húúúú.

Amíg őket bámulom, a farkam egyre inkább meredezik, én meg a kezembe veszem, és játszom vele, miközben arra gondolok, hogy talán azt akarja, hogy lássam. Ettől még inkább felizgulok, és már rendesen simogatom a farkam, ami immár keményen simul a tenyerembe.

A merengésből Dia hangja ránt vissza a jelenbe.
– András!
Ez én vagyok, de vajon mit akarhatnak tőlem. Amikor kinézek az ajtónyílásból, látom, hogy Dia felém mereszti a szemét, de persze nem láthat, mert bent félhomály van, kint meg tűz a nap.
– András! – ismét szólít, de most már konkrétabb. – Lennél olyan kedves, hogy hozol nekünk még két sört?
– Persze – mondom magamban, de így álló fasszal nem fogok kimenni.

Felállok, majd az ajtóhoz sétálok, de úgy, hogy csak Dia láthasson. Amikor felém néz, a kezemmel mutatom neki, hogy nem, miközben a farkamra is mutatok, hogy lássa, „baleset ért”.
Dia megismétli a kérését, miközben int nekem, hogy menjek már, de én nem mozdulok. Továbbra is csak bámulom őket, a farkam még most is áll, amikor Dia ismét beszól nekem.
– Kijöhetsz így is, láttunk mi már álló faszt! Igaz, Gitta?
– Így igaz – kontrázik a szomszédasszony is.

Hát jó. Odalépek a hűtőhöz, kiveszek két sört, majd elindulok kifelé. Az egyiket Dia kezébe adom, a másikat meg Gittának, aki nem is a sörre figyel, hanem az álló farkam stíröli. Miután mégis átveszi tőlem a dobozt, megfordulok, és visszamegyek a házba, majd leülök a kanapéra, és tovább bámulom a képernyőt, hátha az segít a figyelmem elterelni a csajokról. Nem sikerül.
– András! – hallom meg ismét Dia hangját. Már megint mi a fenét akar?
– Mi az? – kiáltom ki feléjük.
– Legyél olyan drága és hozd ki nekem a cigimet!
– Mindjárt viszem.
Miközben feltápászkodok, magamban morgok, hogy ha már így felizgattak, miért nem hagynak nekem annyi időt, hogy kiverjem a farkam.

Megkeresem a cigit, gyújtót, és persze hamutartót is, majd elindulok feléjük. Amikor odaérek, mindketten engem bámulnak, pontosabban a farkam, ami most már nem annyira keményen, inkább csak félárbócon áll. Odanyújtom Diának a kért cuccot, majd fordulnék vissza, amikor megfogja a kezem.
– Maradj itt, hozz magadnak ide egy napágyat, és maradj itt velünk!
– Tényleg?
– Persze – mondja Dia, miközben Gitta is bólogat.

Megfogom az egyik napágyat, ami a napon áll, majd odahúzom melléjük. Mielőtt ráfeküdnék, a kerti locsolóval lehűtöm, mert biztosan tűzforró a naptól. Miután végzek, ráterítek egy türcsit, majd leheveredek melléjük.
– Mi a téma? – kérdezem tőlük.
– Semmi komoly – mondja Dia. – Csak jobban szeretem, ha a közelemben vagy.
– Arról beszéltünk éppen, hogy ma milyen kibaszott meleg van. Ki sem lehet bírni ruhában, mert ráég a bőrömre.
– Ez igaz, ezért is vagyunk mi pucéran.
– Így már elviselhető – válaszol Gitta, majd mintha csak véletlenül tenné, a felhúzott térdeit kissé szétnyitja, és így bámul tovább engem.

Kár volt ezt tennie, mert a farkam már kezd megnyugodni, szinte csak lóg, ám ettől a mozdulattól megint érzem, hogy nem sokáig marad így. Igyekszem nem odanézni, de nem tudom megállni. A következő pillanatban azt veszem észre, hogy Gitta puncija megcsillan. Ahogy jobban figyelek, észre is veszem ennek az okát. Egy pár csepp pisi jött ki belőle, ami lassan lecsordogál a napágy rácsán, és lecsöppen a fűbe. Gitta mintha észre sem venné, tovább beszél Diához, épp a heti eseményeket részletezi, ami a munkahelyén történt vele.

Megint. Most egy kicsit több csurran elő belőle, ami kis ívben, nem a lába között folyik le, de ugyanúgy az ágy rácsa között cseppen a fűbe. Bassza meg! Mintha tudná, hogy ez nekem mennyire izgató. Hogy ezt igazoljam, a farkam megint merevedni kezd, miközben a punciját lesem, hogy vajon van-e még benne valami. Naná, hogy van! Amíg Gitta beszél, nem Diára néz, hanem engem, és ismét csurrant egy nagyot, ami nagy ívben az ágy előtti pázsitra hullik.

A farkam szinte pillanatról pillanatra emelkedik, majd teljes pompájában mered előre. Gitta csak néz, miközben elakad a szava, tátott szájjal mered a farkamra.
– Aztakurva…! – mondja Gitta, miközben Diára néz, de még hozzáteszi: – Igazad van, tényleg felállt.
Ekkor már Dia is engem néz, vagyis a farkamat, Gitta meg ismét elindít egy hosszabb csurrantást, ami majdnem elér hozzám is. Aztán egy következő is elindul felém, miközben csak vigyorog. Dia sem marad le tőle, ő is elenged egy laza pisit, ami Gittáén keresztben a másik oldalamon landol.

Gitta helyezkedik egy kicsit, a kezeivel széthúzza a punciját, és most egy erőteljes sugarat küld felém, ami a lábamra megy. Dia már nem bírja, felkel az ágyról, odalép hozzám, majd terpeszben megáll a napágyam végénél, és a punciját kissé széthúzva, egyszerűen végigpisil rajtam. Amikor végzett, visszafekszik a helyére, és vigyorogva néz rám, amint rámarkolok a farkamra.

Gitta is felbátorodik, s ahogy Dia is tette, a napágyam felé tipeg, de nem a végénél áll meg, hanem mellettem, és a farkamra pisil, vastag, erős sugárban. Én csak élvezem, ahogy a forró vizelet végigfolyik rajtam, és a makkomat csapkodja. Már nem bírok magammal, a kezem a farkamon játszik, és ha nem hagyja abba a pisilést, akkor pillanatokon belül elélvezek rá. Abbahagyta.

Megint Dia jön felém. Megáll a napágy végénél, majd a lábai közé fogva azt, felém araszol, egészen addig, amíg fölöttem meg nem áll. Ekkor lassan leereszkedik, és a lucskos punciját, egy pillanat alatt ráhúzza a farkamra. Ezután fel, s le csúszkál rajta, ahogy mindketten szeretjük, miközben a csiklóját simogatja, egy percen belül el is élvez. Ezután még a farkamra csurrant egy nagyobbacska sugarat, majd visszafekszik a saját napágyára.

Mivel engem otthagy kielégületlenül, megint a farkam markolom, és lassú tempóban izgatom magam, miközben őket nézem. Van is mit, mert mindketten magukat simogatják, miközben egymást nézzük. Baromi izgalmas így hármasban a maszturbálás. Gitta megint feláll, odajön hozzám, pont, mint Dia, majd ő is ráereszkedik a farkamra. Ám ez nem zökkenőmentes, mert Dia felpattan, és rákiált.
– Ne már, erről nem volt szó!
De Gittának már mindegy is volt, ahogy rám ereszkedik, szinte abban a pillanatban elélvez, miközben ismét vastag sugárban lövell belőle a pisije, ami beterít engem, és még Dia is kap belőle.

Dia, kissé csalódottan áll mellettünk, hisz most más használta a farkamat, amire eddig nem volt példa mióta együtt vagyunk. Amikor tudatosul benne, hogy én még most sem bírtam elélvezni, Gittát egyszerűen lerángatja rólam, majd ráül a faszomra, és meglovagol. Ahogy fel-le jár rajtam, Gitta is magához tér, és Dia segge alatt a zacsimat morzsolgatja.

Dia megfeszül rajtam, és elélvez. Nem is egyszer, szinte sorozatos az orgazmusa, abba sem bírja hagyni. Aztán végre én is elélvezek, ám ezt ő észre is veszi, mert leszáll rólam, letérdel mellettem, és rábukik a faszomra, úgy szopja és szívja, hogy elkerülhetetlen a vég. Amikor kitör belőlem a sok geci, szinte áhítattal nézi, ahogy minden irányban elrepkednek a cseppjei.

Ekkor már ott térdel az ágyam másik oldalán Gitta is, aki besegít Diának, már amennyire hozzáfér a farkamhoz. Amikor már nem jön több belőle, Dia lenyalogatja a makkomat, majd visszafekszik a napágyra, és csak liheg. Gitta kihasználja a helyzetet, és rábukik a faszomra, majd alaposan körbenyalogatja. Miután végez, visszafekszik ő is az ágyára, így egy ideig csend van.

Dia szólal meg elsőnek, ami nekem meglepetést okozott.
– Mi lenne, ha folytatnánk?
– Komolyan kérdezed?
– Persze Gitta. Ha már úgyis a szádba vetted a pasim faszát, miért állnánk meg? Élvezzük a helyzetet!
– Én benne vagyok – mondja Gitta, majd a lába közé nyúl, megsimogatja a punciját, majd lenyalja az ujjait. – Még mindig nedves vagyok.
– Engem meg sem kérdeztek?
– Nem. Ma csak annyi a dolgod, hogy kielégíts minket, mi majd élvezzük. Igaz Gitta?
– Úgy ám – helyesel ő is.

Dia, hogy nyomatékot adjon annak, hogy valóban komolyan gondolta a dolgot, odajön hozzám, leül a napozó szélére, és simogatni kezdi a farkam, ami hamarosan ébredezni kezd, és kellemesen belesimul a tenyerébe.
– Na mi lesz? Te nem segítesz?
– Dehogynem, már megyek is – mondja Gitta, majd felkel az ágyról, odalép mellém, majd leül a másik oldalamra.

Ketten, a két oldalamon ülve simogatnak, aminek meg is van az eredménye, hiszen a farkam ismét keményen áll, készen arra, hogy kielégítsen két szexéhes nőt.
– De ugye nem fogsz rám fújni ezek után? – kérdezi Gitta Diától.
– Dehogy. Csak élvezd!
Dia előrehajol, és a szájába veszi a farkam, hogy szopja, miközben Gitta megint a zacsimat morzsolgatja. Próbálna közelebb kerülni hozzám, de Dia nem hagy neki elég helyet, ezért Gitta feláll, majd a fejemhez lép, és egyszerűen rám pisil. Bele a számba, a hasamra, de még a farkamra is elér. Dia nem zavartatja magát, sőt előrébb hajol, hogy Gitta az ő szájába is csorgasson az arany nedűből. Miután eláll a zuhany, egyszerűen ráereszkedik a számra, és a pináját az arcomra nyomva alaposan összeken vele, hiszen annyira nedves, hogy szinte harapni lehet belőle, amit én nagyon szeretek.
– Akarsz cserélni? – kérdezi most Dia Gittától, aki válasz helyett csak bólogat, majd egy pillanat alatt ott terem a farkamnál, amit a szájába szippant és szopni kezdi.

Eközben Dia elfoglalja azt a helyet, ahol az imént még Gitta állt, majd beroggyantott térdekkel, ő is lepisil engem. Ám ebből Gitta sokkal többet kap, amíg a faszom a szájában van, Dia úgy pisil rá, hogy a feje búbjáról csorog le a lé, ami mindenünket benedvesíti. Már ami eddig még nem volt nedves.

A folytatás ismét csak az előzőhöz hasonlóan alakul. Dia a számra ül, és szinte megbassza, miközben az ujjaival a csiklóját morzsolgatja. Gitta sem marad tétlen, miután elege van a szopásból felemelkedik, majd rácsusszan a farkamra, majd lassú mozgásba kezd. Fel és le.

Én így alig kapok levegőt, pedig az izgalom hatására, egyre inkább légszomjam van, de valahogy megküzdök ezzel is, a lényeg, hogy a csajok élvezzék a dolgot, mert akkor talán lesz majd folytatása is.

És akkor…
Legnagobb meglepetésemre, a két nő, ahelyett, hogy élvezné a helyzetet, mit gondolsz mit csinálnak? Beszélgetnek. Mintha még most is az asztalnál ülnének, és csevegnének, csakhogy most az egyik a számon, a másik a farkamon van. Persze ez is nagyon izgató, hiszen a csevej néha megszakad, mert hol az egyik, hol meg a másik éppen elélvez, ám egy pillanattal később, már folytatja is az épp megkezdett mondatot.

Már jó ideje így dugunk hármasban, amikor Gitta kérdez.
– Mit szólnál, ha cserélnénk?
– Benne vagyok – mondja Dia, majd leszáll rólam, így végre elegendő levegőhöz jutok, mielőtt még Gitta a számra ülne. Miután megtörténik a csere, folytatódik az előbbi koreográfia. Gitta kúrja a számat, Dia meg a farkamon lovagol, miközben egyfolytában folyik a csevej.

A számon ülő miatt nem igazán értem, hogy miről beszélnek, de nem is igazán érdekel, mert nekem mindjárt jó lesz. Igyekszem még visszatartani, de nem megy, érzem, hogy minden pillanattal közelebb kerülök ahhoz, hogy elélvezzek.

Amikor már tényleg nem bírom tovább, megütögetem Dia combját, hogy jelezzem neki, hogy számomra vége a játéknak. Dia leszáll rólam, miközben épp meghallom, amit mond.
– Gyere! – csak ennyit mond.

Mindketten mellettem kuporognak, és a farkam ápolják, ami épp kitörni készül. Dia a makkomat szopogatja, miközben Gitta a tövénél nyalogat. Időnként váltanak, hogy a másik is kapjon belőle, amikor…

Ebben a pillanatban elélvezek. Mindkettőjük szája szorosan rátapad a farkamra, fel-le siklanak rajta, miközben az első adag geci magasan a fejük felett elszáll. Dia a következőt már megszerzi magának, mivel a szája szorosan a makkomra tapad, miközben szívja, szopja. Gitta is akar belőle, ezért simán kiveszi a farkam Dia kezéből, majd rábukik, hogy ő szophassa tovább. Az utolsó cseppeket, már felváltva nyalogatják a még most is keményen álló farkamról.

Én az ágyon maradok, miközben ők ketten a kerti csapnál alaposan lecsutakolják egymást, de a végét nem várom meg, mert elnyom az álom. Amikor magamhoz térek, ismét ott kuporognak mellettem, amiből megértem, hogy folytatást akarnak. Folytattuk is egészen estig, amíg Gitta haza nem ment.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...
A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

  • +2
  • -0
  • 2
2 X
Tetszik
100% 0%

One thought on “Hármasban izgalmas maszturbálni

  1. Leslie szerint:

    Különleges, rendkívül izgató történet, szépen kidolgozott történettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük