Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Családi nudista kalandjaim az autóban

Ma megint jó meleg lesz. Még csak reggel nyolc óra van, de más most 32 fok van árnyékban. Még szerencse, hogy hétvége van, nem bírnám ha ma is suliban kéne lennem. Ehelyett sokkal jobb családi program elé nézünk, megyünk nudizni. Régi nudista család a miénk, már egészen kiskorom óta visznek a szülők, és már annyira hozzászoktam, hogy sokszor a normális strandon is leveszem a fürdőgatyámat.

A kishúgom szintén nudista, bár nála még észrevehető, hogy zavarba jön, ha sokan vannak körülöttünk, ám ha csak kettesben vagyunk, akkor aztán kinyílik a pofája. A leskelődés nála alapvető, mindig megles, ha a kertben napozok, közben meg ki tudja miket művel. Anyuékról nem is beszélek, ők az alapja a mi meztelenségünknek. Belerángattak, ha lehet így mondani.

Szóval készülődünk, pakolunk a kocsiba, mindent és bármit, amire szükség lehet. Nem megyünk messze, csak a falu végére, a bányatóhoz, de hát akkor is kell egy csomó motyó, de leginkább enni és innivaló.

Mivel nudisták vagyunk, és a nudista tóhoz készülünk, már eleve ruha nélkül vagyunk, így is megyünk egészen a vízpartig, ott aztán kipakolunk, és kezdődhet a lazulás. Apu vezet. Mi már a kocsiban ülünk, amikor kinyitja a kertkaput majd kinéz az utcára, és csak ezután ül be, hogy kihajtson. Ott aztán kiugrik, mondanom sem kell hogy meztelenül, becsukja a kertkaput, majd bepattan a kocsiba, és más repesztünk is. Az út nagyjából húsz perc, de nem azért mert messze megyünk, hanem mert olyan szar az út. Csak lépésben lehet menni, miközben kerülgetjük a gyalog és bringával közlekedőket. Gyalog is nagyjából huszonöt perc az út, de bringával csak alig tíz. Én bringával szoktam kijárni, amikor egyedül megyek.

Az úton zötykölődünk, kerülgetve a kátyúkat, és a gyalogjárókat. A sebesség miatt, vagyis inkább a sebesség hiánya miatt, olyan meleg van a kocsiban, mintha egy kazánban ülnénk, hiába van minden ablak letekerve, a forróság így is megizzaszt.

Apa épp kikerül egy gyalogost, amikor megáll az út közepén, és a visszapillantó tükörbe bámul.
– Ez nem Júlia? – kérdezi csak úgy.
Erre anyu is hátrafordul, és nézi az említett nőt, aki szintén meztelenül, egy nagy szatyorral a kezében, és egy napernyővel a vállán, lassan beér minket.
– De igen, ő az.

Amikor Júlia odaér hozzánk, akkor ismer csak meg minket.
– Sziasztok. Van még egy hely számomra? – kérdezi tőlünk, miközben benéz, de látja hogy minden hely foglalt.
– Persze. A gyerekek egy kicsit összehúzzák magukat, és te is beférsz. Ildikó, húzódjatok kicsit össze, vagy akár a bátyád ölébe is ülhetsz.
– Azt már nem. – kiált fel a húgom. – A múltkor is, amikor az ölébe ültem, akkor…
Elkapom a húgomat, és tenyerem a szájára tapasztom, miközben úgy nézek rá, hogy attól még az alvó oroszlán is azt hinné, hogy már kimúlt. Ildikó abbahagyja a megkezdett mondatot, miközben kimászik a kocsiból, hogy utat engedjen Júliának. Eközben vigyorogva néz rám, a nyitott ajtóból.

Ez az eset, csak a mi titkunk. Megbeszéltük, hogy anyuék nem tudhatnak róla, legalábbis jó lenne ha ez így maradna. Azt történt ugyanis, hogy néhány héttel ezelőtt, amikor szintén a tóhoz mentünk, apu akkor is felvett valakit, akit én nem ismertem, és úgy tűnt hogy a többiek sem. Akkor Ildi nem volt ilyen nagyszájú, talán kicsit megszeppent a nagydarab fickótól, aki akkor benyomult a kocsiba, és akitől alig maradt nekünk hely. Ildikó akkor tartotta a távolságot az idegentől, ezért szinte az ölembe ült. Mit szinte, pont az ölembe ült. Ahogy tovább haladtunk a göröngyös úton, egyfolytában ugrált rajtam, pontosabban az út egyenetlensége miatt úgy ficánkolt az ölemben, hogy attól a farkam felállt. Jó keményen, majd’ eltört, amikor egy nagyobb bukkanóba ment a kerék. Ildi persze élvezte  helyzetet, még rá is játszott egy kicsit, mígnem egy nagyobb döccenés miatt, a farkam egyszerűen belecsusszan a kis pinájába. Ő persze megijedt, ahogy én is, mert ugye sok dolog belefér, de a dugás, a szex tabu téma volt mindig.

Szóval a farkam becsusszant Ildinek, aki egyből pozíciót váltott, hogy még véletlenül se forduljon elő mégegyszer egy ilyen baleset. Próbálta magát tartani, de valahogy ez nem jött össze, mert a farkam még mindig egyenesen állt, és Ildinek a formás feneke még mindig izgatta. A nagy igyekezet ellenére, a következő zöttyenőnél, megint belecsúszott, ám most már ügyesebben tartotta magát, ezért nem az egész ment bele, csak a hegye. Ami meglepett, hogy most nem igazán tartotta vissza magát, sőt, mintha élvezte is volna a dolgot. Én persze megpróbáltam visszaszerezni a farkam, de amig rajta ült erre nem voltam képes. Így zötykölődtünk tovább, amikor Ildi egyszercsak átölel, magához szorít, majd az arcát a nyakamhoz szorítva a fülembe súgta.
– Baszki, elélveztem.

Ildi továbbra is szorosan magához ölel, miközben már csak az utolsó méterek választanak el a vízparttól, ahogy végre vége, ennek a közjátéknak. Mielőtt a kocsi megállt volna, Ildi újra elélvezett, de most úgy, hogy közben a fülembe lihegett, így félreérthetetlen volt az orgazmusa. Amikor a kocsi végre megállt, Ildi kiugrott, és simán beszaladt a vízbe, én meg ott maradtam álló fasszal. Ezen eset után, megegyeztünk abban, hogy ez a mi titkunk marad.

A mostani helyzet is erre az eseményre emlékeztet. azzal a különbséggel, hogy most nem a húgom fog az ölembe ülni, hanem Júlia. Szerencsére nem ez történt, vagyis nem ült az ölembe, megelégedett azzal, hogy mellettem ülhet, Ildikó meg a másik oldalán, az ablak mellett. Persze mondanom sem kell, hogy a helyszűke miatt a testünk összeér, mi több, a meleg miatt, szinte összeragad a bőrünk. Júlia jó csaj, kicsit fiatalabb mint anyu, de jó nagyok a dudái, és a puncija is simára van borotválva, ami nekem nagyon bejön.

Megint úton vagyunk, és az autó megint ki-be ugrál a kátyúkba, és mi megint csak rázkódunk a kocsiban. Mivel attól tartok, hogy megint fel fog állni a farkam, kinézek az ablakon, és nézem ahogy a táj elsuhan mellettünk. Elsuhan mi? Hiába igyekszem a gondolataimat elterelni, egyre csak visszatérnek a mellettem ülő pucér bombázóhoz. Érzem, ahogy a mellei ringatóznak, ahogy a karomhoz ér, szinte bizsereg a bőröm tőle. Jó, nem csak a bőröm. Már nem vagyunk messze, csak reménykedek benne, hogy odaérünk, még mielőtt baj lenne. Nem volt szerencsém.

El kell hogy mondjam, az ülés nem volt igazán kényelmes, mert a lábamnál a padlón volt a hűtősáska, amitől a lábaim nem előttem voltak, hanem inkább Julia előtt. Ez volt a baj. Az történt ugyanis, hogy Julia anyuékkal beszélgetett, és hogy jobban hallja amit mondanak, előredőlt, és a kezeit a háttámlán tartotta. Ez volt a vég. Ettől ugyanis, a mellei, amit már említettem jó nagyok, amik ebben a pillanatban a térdem fölött himbálóznak, és a bimbója… Na igen. Azok a térdemet csikizték, vagy inkább simogatták, amitől azok egyre keményebbek lettek, így egyre intenzívebben izgatták a térdem felett a lábam.

Persze egy tizenhét éves srácnak ennél több se kell, az erekcióm azonnal az egekig ért. Próbálkoztam mindennel, a combom közé szorítani, vagy ráülni, vagy bármi, amivel elrejthetem, de nem jött össze. Ekkor tetézett a baj, mivel Ildi épp megunta a tájképeket nézegetését, és felém fordul. Persze egyből meglátta, hogy mi a helyzet, és kajánúl vigyorog rám, miközben én kétségbeesetten igyekszem elrejteni a férfiasságomat. A húgom, az a kis dög meg még rá is tesz egy lapáttal. Átnyúl Julia háta mögött, majd megmarkolj a farkam, és mintha csak kiverné nekem, alaposan meghúzgálja, majd széles vigyor kíséretében magamra hagy, hogy tovább gyönyörködjön a tájban.

Ha ez még nem lenne elég, Júlia befejezi a társalgást, és hátradől mellettem, miközben karba teszi a kezeit. Ez részeben jó, mert így eltakarja maga előtt az álló farkam, másrészről meg…

Ahogy a farkam ágaskodik, a könyökével hozzáér, és megint olyan, mintha simogatná. Ezt nem hiszem el, mintha tudná, hogy mi van, és mintha ténylegesen csak fel akarna izgatni. Nem tévedtem.

Ahogy a kocsi rázkódik, ő is együtt mozog a kocsival, ahogy én is. De valami nem stimmel. Az ő mozgása, mintha ellentétes irányú lenne, nincs szinkronban a kocsi mozgásával, ami számomra megint gyanús, de mivel a farkam még most is áll, mint a cövek, inkább meg sem mozdulok. Ehelyett megmozdul Júlia. Immár megunja a karbatett kézzel ülést, leengedi a bal karját, és mintha csak véletlenül tenné, megint a farkamhoz dörgöli magát. Aztán jön a meglepetés.

A másik kezét, ami most még a combján pihen, megemeli, és a másik karja alá teszi. Ez még nem is lenne baj, csakhogy ebben a mozdulatban más is van. Konkrétan, megfogja a farkam, ami már lüktet, és csak hajszál választ el attól, hogy elélvezzek. Rá sem merek nézni. Csak ülök mellette, miközben próbálok valami elterelő gondolatfoszlányt elcsípni, ami kivezet ebből a helyzetből. Nem megy. Érzem, ahogy a keze lassan jár a farkamon, fel, majd le, aztán kezdi újra.

Egy ideig még próbálom visszatartani, ami már elkerülhetetlen, aztán megadom magam, és elélvezek. bele a markába, miközben érzem, hogy a karján, az oldalán, és persze az enyémen is, csorog le a forró geci. Behunyt szemmel ülök, igyekszem mozdulatlan lenni, hogy ne szúrjon szemet senkinek, hogy mi folyik a hátsó sorban.

Amikor vége, már nem jön belőlem semmi, érzem, hogy Júlia elveszi a kezét, így a helyére némi hűvösség árad a bőrömre. Aztán kinyitom a szemem. Először kinézek az ablakon, majd Júlia felé fordulok, aki épp a kezét nyalogatja. Pontosabban a gecimet, ami a kezén csordogál, miközben csak mosolyogva néz rám.

Ebben a pillanatban nagyot zökken az autó, majd leáll a motor is. Megérkeztünk. Hugi mint a rakéta, úgy lő ki, majd a következő pillanatban már el is tűnik a vízben. Mi is kimászunk a kocsiból majd a cuccokat kipakolva, letelepedünk az árnyékba. Itt az ideje, hogy lehűtsem magam, így én is követem Ildi példáját, és beugrom a vízbe. Nagyon jó. Csak élvezem a hűsítő ölelését, miközben lemosom magam kissé, mert a bőröm már ragadt az izzadtságtól és persze nem csak attól.

Amikor már kellőképpen lehűltem, visszafordulok a part felé, amikor meglátom Júliát, amint lépdel be a vízbe. Szeretnék kiérni, mielőtt ő elérne, de nincs esélyem. Félúton találkozunk, és ő megszólít.
– Ugye nem volt rossz neked?
– Nem, dehogy.
– Akkor jó. csak hogy tudd, nagyon felizgattál.
– Én? Mivel? Hiszem te voltál az, aki…
– Nem most kezdődött, már régóta figyellek, persze tudom hogy még fiatal vagy, de mégis nagy hatással vagy rám.
– Tényleg?
– Persze. Kérdezhetek valamit?
– Igen.
– Volna kedved… ahhoz… hogy…
Júlia megáll, mintha keresné a szavakat, de aztán folytatja.
– Szóval azt szeretném kérdezni, hogy volna-e kedved ahhoz, hogy együtt legyünk, úgy igazából.

Mi mást válaszolhattam volna erre, mint hogy igent mondtam. Ám ez már egy másik történet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk. Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem. A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük