Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Párcserés szex a nudi strandon

Ma reggel, amikor kinyitom a szemem, még alig látok, ám azt igen, hogy Anna mellettem fekszik az ágyon, és maszturbál. Erre igazán felébredek, majd felkönyökölve nézem, ahogy játszik magával, miközben én is magamhoz nyúlok, hisz a farkam áll, mint a cövek, így hamar elélvezek, szinte pontosan egyszerre érünk a csúcsra mindketten.
– Jó reggelt Drágám. – köszöntöm őt.
– Jó reggelt neked is. Bocsi, de nem tudtam kivárni, amig felébredsz.
– Semmi baj. Tudod, szeretem az ilyen közös játékokat. Mi a terved mára?
– Nem is tudom. Jó idő van, ma is kánikula lesz, mi lenne, ha kimennénk a tóra nudizni?
– Benne vagyok.
– Akkor mielőbb el kéne indulni, hogy jó helyet találjunk. Csinálok valami reggelit, aztán indulhatunk is.

Szeretünk nudizni, úszni, és a szabad ég alatt huncutkodni. Amig Anna a konyhában készíti a reggelit, én magamra kapok valamit, majd összeszedek néhány cuccot, amit magunkkal viszünk, aztán megyek utána a konyhába.
– Jókor jöttél, kész a kaja.
– Akkor jó étvágyat.

Csendben felfaljuk a rántottát, megisszuk a kávét, és már indulunk is. Mivel kocsival nem tudunk a partig menni, egy közeli utcában, árnyékban letesszük a kocsit, és innen gyalog megyünk tovább. Nagyjából húsz perc kényelmes séta, és már ott is vagyunk. A megszokott mód az, hogy amikor elhagyjuk a lakott részt, akkor levetkőzünk, és pucéran megyünk tovább. Ez részben rendben is van így, ám vannak olyanok is ezen a környéken, akik nem nudisták, egyszerűen csak erre sétálnak. Na ők, tökre kiakadnak rajta, amikor meglátnak minket meztelenül, és ez engem módfelett megnevettet. Érdekes reakciókat látok az emberek arcán, ami a hely sajátosságait figyelembe véve, számomra nem reális.

Séta közben, ahogy a rövidnadrág simogatja a farkam, az kezd megmerevedni. Sőt mi több, tök kellemes érzés, hogy minden lépésnél az anyag végig simít rajta. Amikor elérjük azt a pontot, amikor a ruháinkat betesszük a táskámba, már rendesen áll a farkam, és amikor a nadrágot leveszem, Anna meg is jegyzi ezt.
– Veled meg mi történt? Láttál valamit, vagy mi?
– Nem. Az van hogy a nadrágom simogatása izgatott fel ennyire.
– Így fogsz jönni a vízig?
– Ha akarod felveszem a nacit, ha téged ez zavar.
– Dehogy zavar, sőt inkább tetszik, ha neked nem gond, akkor jöhetsz így is.

Tovább megyünk, ám az álló farkam mások számára egy kicsit meghökkentő lehet, mert többen néznek rám, kissé ferde szemmel, de nem érdekel. Azt gondolom, hogy mire a vízhez érünk, addigra majd lelankad, és alapra áll. Nem így történt.

Amikor megérkezünk a vízhez, már csak olyan hely van, ahol mások is vannak, bár a távolság miatt ez nem annyira zavaró. Letelepedünk a kiterített takarókra, majd irány a víz. Talán az majd segít a farkamnak, hogy lelankadjon.
Egy kis úszkálás után ismét a parton állunk mindhárman. Igen a farkam még most is mereven előre mutat. Más körülmények között tetszene a dolog, ám itt és most, amikor mások is vannak körülöttünk egy kicsit zavaró.
– Úgy tűnik, hogy nem csak nekem tetszik a farkad, mások is bámulják.
– Nem vicces. – mondom Annának egy kicsit frusztráltan.
– Nem bizony, inkább izgató.

Amig Anna azt nézi, hogy mások miként reagálnak a helyzetemre, és leheveredek a plédre, és hason fekve elterülök. Anna mellém fekszik, és tovább cukkol.
– Mi lenne, ha megfordulnál?
– Azt szeretnéd, ha mindenki látná?
– Az nem érdekel, de én akarom.
– Ha te látod, akkor mindenki más is láthatja.
– Nem is értem, mióta zavar téged, ha megcsodálják a farkad.
– Nem zavar, csak épp nudi helyen illetlenségnek számít.
– Akkor majd eltakarom. Na, ne kéresd magad, fordulj meg kérlek.

Mit tehettem volna, megfordultam. Ettől a farkam az ég felé meredve jól láthatóan keményen áll. Mielőtt bármit csinálhattam volna, Anna megmarkolja, és maga felé húzza. Eleinte csak húzgálja, simogatja, és hogy ne legyen annyire feltűnő, egy kissé oldalra fordulok, mert így legalább félig takarásban vagyok a kíváncsi szemek elől. Anna ennek megörül, és nemes egyszerűséggel rábukik, és tövig a szájába veszi, majd lassú megfontolt tempóban szopni kezdi. Nem telik bele néhány perc, amikor elélvezek. Persze a szájába, amit ő lelkesen nyel. Arra számítok, hogy ezután lelankad, és nem fog feszélyezni a dolog, de tévedtem. A szopás után ugyan úgy áll, mint előtte.

Ez kissé zavarba ejtő. Ha otthon lennénk, akkor nem lenne gond, addig basznám a kis pináját meg a seggét, amig a farkam el nem alél. Ám itt egy kicsit más a helyzet. Anna helyet változtat, pontosabban hátat fordít nekem, és addig helyezkedik, amig a farkamra húzza a pinácskáját, ami tűz forró, és baromi szaftos. Gondolom hogy felizgatja a helyzet.

Lassan mozog, hogy lehetőleg ne keltsen nagy feltűnést, hisz a szomszédaink, alig néhány méterre vannak tőlünk. Bármennyire is óvatosan mozog, mégis észrevesznek minket. A hozzánk közelebbi pár, immár ülve nézik, ahogy Anna mozog. Kizárt, hogy nem vették észre, hogy mi folyik itt. Anna még mindig lassan, ám annál erőteljesebben mozog a farkamon, így hamar jön nála az orgazmus. Most is csendben élvez el, a remegését meg csak én érzékelem.

Amikor a remegése már elcsitul, a szomszédaink egy szolid és csendes tapssal jutalmazzák a műsorunkat. Anna feláll, és egy pukedlivel megköszöni nekik az elismerést.
– Most már mehetünk pancsizni. – mondja nekem, majd eliramodik a víz felé, ám én csak nézem, ahogy belecsobban, majd eltűnik a hullámokban. A farkam még mindig áll mint a cövek, hiába a kelégülés, ez sem segít rajtam. Most már minden mindegy alapon feltápászkodok, és Anna után vetem magam a vízbe. Egy kis lubickolás után ismét a parton állunk, és örömmel konstatálom, hogy a hideg víz jót tett a férfiasságomnak, hisz most már csak félárbócon meredezik.

Anna velem szemben áll, én meg igyekszem úgy helyezkedni, hogy amennyire lehet ő eltakarjon a kíváncsi szemek elől, ám ő egy laza mozdulattal megmarkolja a farkam, majd ránt rajta egyet-kettőt, minek a hatása sem marad el, egy pillanat alatt ismét keményen meredezik. Anna még midig a kezében fogja, majd odahajol hozzám, és a fülembe súg.
– Baromira izgató nekem, hogy álló fasszal vagy.
– Nekem nem annyira izgató, inkább kellemetlen.
– Most már bevallom neked a bűmet.
– Én mi lenne az?
– A reggelidbe egy viagrát tettem, amit összetörve, belekevertem a rántottába.
– Mi van? Ez most vicc ugye?
– Nem. Ez az igazság. Tudod, hogy nem hazudnék neked.
– De hát miért? Miért tetted?
– Mert az éjjel azt álmodta, hogy itt vagyunk a nudin, és neked egyfolytában állt a farkad, és ez engem baromira felizgatott. Reggel is ezért nyúltam magamhoz, mert még az álmom hatása alatt álltam, és kibaszottul bizsergett a pinám.
– Erre ne is tudom mit mondjak. Egyáltalán honnan van neked viagra?
– Egy barátnőm kért meg hogy vegyek neki, de aztán elfeledkeztünk róla. Ma reggel viszont eszembe jutott, és gondoltam…
– Szóval téged felizgat, hogy mindenki az én farkamat bámulja?
– Igen. Én imádom a faszod, főleg mikor ilyen kemény. És az is izgat, hogy mások is láthatják ezt.
– Te meg vagy őrülve. Meddig tart ennek a szaknak a hatása?
– Nagyjából nyolc-tizenkét óra. Mindenkinél más.
– Hát ez remek.
– Most mit vagy úgy oda? Máskor is volt már ilyen, kék pirula nélkül is.
– Persze, de akkor otthon voltunk kettesben.

Még mindig ott állunk a víz partján, és arról vitázunk, hogy kinek van igaza. Az oké, hogy neki tetszik, de ez engem kissé váratlanul ért, és ez kissé zavarba ejtő. A vita, vagyis inkább az eszmecsere vége az lett, hogy mint mindig, Annáé az utolsó szó. Miután ezt a szót kimondja, megfordul, és otthagy engem, majd odasétál a minket bámuló párhoz, leguggol és valamit mond nekik. Na még ez is. Mire készül már megint.

Alig egy percig beszélgetnek, amikor Anna int nekem, hogy menjek oda. Mi a picsa? Minek kell a cirkusz? Na mindegy. Odaballagok hozzájuk, miközben a farkam próbálim úgy takarni, hogy ne legyen nagyon feltűnő. Persze a takarás miatt válik a dolog igazán feltűnővé, de már mindegy.
– Figyelj Drágám. – kezdi a mondókáját Anna. – Ők itt Zsóka és András. Az van, hogy Zsókát felizgatta a farkad, és szeretné megfogni, persze András belelegyezésével. Mit gondolsz? Lehet róla szó?
– Nem. – mondom határozottan, és már fordulok is vissza a helyünk felé, amikor Zsóka utánam szól.
– Léci, léci, csak egy kicsit szeretném megfogni.

Megállok, és visszafordulok. Nem azért mert meggondoltam magam, hanem mert a csaj úgy mondta, amit mondott, hogy az megmozdított bennem valamit. Amikor visszanézek, azt látom, hogy Anna már ott ül mellettük, és András faszát markolja, míg Zsóka csak nézi, és közben mintha simogatná is magát. Ahogy nézem Annát, amint egy idegen faszi faszát markolja, elönt a forróság. Ha most épp nem állna a faszom, erre a látványra biztosan felállna. Baromira felizgat a dolog, ahogy a kezében tartja a faszt, miközben lassan mozog rajta a keze.

Egy lépéssel közelebb megyek, hogy jobban láthassam, amikor Anna ráhajol, és a szájába veszi András faszát. Ismét az izgalom jár át, így még azt sem veszem észre, amikor Zsóka megmarkolja a farkam, miközben a makkomat nyalogatja. Amikor ráeszmélek, hogy nincs visszaút, átadom magam az élvezetnek. Zsóka immár rendesen szopja a faszomat, miközben a kezével veri rá a ritmust. Eközben én Annát nézem, ahogy szopja az idegen pasi faszát, és láthatóan nagyon élvezi, mert közben engem néz.
– Gyere, és ülj le te is közénk. – mondja nekem Zsóka, majd még mindig Annát nézve, leülök a mutatott helyre, és hagyom magam az élvezetek szárnyán nyargalni.

Amikor Zsóka hanyatt dönt a pléden, még épp látom, hogy András, Anna punciját simogatja, közben az ujjai belemerülnek a szaftos kis kelyhébe. Amikor már a hátamon fekszem, Zsóka fölém térdel, és úgy szopja tovább a farkam, hogy közben rám ül, és szinte megbassza a számat. A szopása nagyon rutinos, érzem hogy nem ma kezdte gyakorolni. Én sem lazsálok, nyalom a pináját, amig el nem élvez, aztán lelököm magamról, és egyszerűen az arcára verem a farkam. Eközben Anna is belead mindent, úgy szopja András faszát, hogy az megfeszül, az arca eltorzul, majd amikor előtör belőle a geci, akkor ordítva élvez Anna arcára.

Miután mindannyian kielégültünk, leheveredünk a takarókra, és beszélgetünk. Ők elmondják, hogy ez a formáció nekik már régi vágyuk, de eddig még nem találkoztak olyan párral, aki ebben partner lehetne. Miután eléggé összebarátkoztunk, megállapodunk abban, hogy megismételjük ezt a partit.

Amikor elindulunk hazafelé, nekem még mindig áll a farkam, azért amikor a kocsihoz érünk, Anna rábukik, és megint kielégít, bár már csak néhány csepp jön belőlem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

A feleségem 2 nővel

A feleségem két nővel Egy nő barátommal találkoztam, méghozzá a feleségem tudtával. Nem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom, de talán a legbensőségesebb. Kedvesem mégis teljes lelki nyugalommal engedett el, pontosan tudta, hogy nem kell féltékenykednie... Nagyon érdekes nő ez az Erika. Régebb óta ismerem mint a páromat, és soha nem volt szó a barátságnál szorosabb kapcsolatról. Még az esküvőnkre is eljött. Nem túl gyakran találkoztam vele, általában 2-3 havonta egyszer ültünk le beszélgetni valahol. Ilyenkor...
Szex egy idegen pasival - Szex Blog - szexblog.com

Szex egy idegen pasival

Szex egy idegen pasival Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jó pár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is,...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük