Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nudista élmények

Nudista élmények 16 évesen értek engem először, amikor még a kíváncsiság és az erotika vezérelt, és hogy lányokat-nőket csupaszon láthassak. Nyári szünetemet töltöttem, és egy meleg hétköznapi délelőtt kerékpárra pattantam.

Mint egy 10 km-t tekerve leértem a kis falúba a nudista tóhoz, amivel már oly régóta szemezgettem. Beértem a földútra a tó mellé és először feltérképeztem a területet. Ahogy lassan tekertem láttam, hogy kitaposott kis utak vezetnek a közvetlen vízparthoz. Meg is álltam egy kettőnél besétáltam de nem láttam senkit a parton. Tekertem tovább, és láttam egy Wartburg áll a földút szélén, leszálltam kerékpáromról és besétáltam itt is a kitaposott úton és megpillantottam egy meztelen házaspárt ahogy egymás mellett a hátukon feküdve napoznak. Még 20-25m-re voltam tőlük nem is mertem közelebb menni de már éreztem hogy erősen ver a szívem és erotika önti el a testemet. „ez az jó helyen vagyok” mondtam magamban. Még pár percig nézegettem őket így tisztes távolságból és az erotikus hatás látvány, elindította fütyimben a merevedést. Vissza kimentem, kerékpáromra ültem és tovább tekertem.

Erre már kicsit mozgalmasabb volt a part több autó állt az út szélén. Én kinéztem magamnak egy szimpatikus kis leállást a víz mellett. Lesétáltam a vízpartra a kerékpárommal együtt nehogy ellopják tudjak mivel hazamenni. Kb. 6 méteres kis partszakaszt találtam magamnak, balról egy pici kavicsdomb takart jobbról pedig a vízbe benyúló bokor. Táskámból elővettem a plédemet és leterítettem és elkezdtem vetkőzni. Nagyon kellemes és egyben furcsa bizsergés járta át testemet. Kiléptem a cipőmből levettem a pólómat és utána jött a rövidnadrág amit az alsómmal együtt toltam le magamról.

Ahogy az alsóm elengedte fogságából a fütyimet kissé előugró fél merev állapotba került a szabadba. A szomszédos partszakaszokról nem láthattak, mert takarásban voltam jobbról is, balról is. Csak álltam a pléden félig keményedő teljesen csupaszra borotvált farkincával és élveztem a napsugarak lágy érintéseit csupasz testemen és a szellő gyengéd cirógatását. Mennyei érzés volt erotikával fűszerezve. Majd besétáltam a vízbe, ezen a részen nem mélyült hirtelen, 5 m-re voltam a vízben, ekkor már derékig elmerülve, és ahogy megfordultam, láthattam, hogy a velem szomszédos partszakaszon is nudisták élvezik a nyarat. Az egyik oldalon egy idősebb házaspár volt, a másikon pedig egy család vélhetően velem egy korosztályú kislány gyermekkel.

Amikor felmértem kik vannak mellettem, megfordultam és beúsztam a kellően hűs vízbe. Ahogy már úsztam kifelé mind a két szomszédságomat szemügyre vettem, hisz ezért jöttem ki, meg is álltam a vízbe ahol már leért a lábam. A házaspárból a férfi a hátán fekve napozott a nő pedig ült a parton felém nézve. Kb. 50 évesek lehettek, a nő enyhén molett és termetes elterülő lógó cicikkel nézet felém. Majd integetett köszönően nekem. Hú de nagyon megijedtem, de én is köszönően visszaintegettem, ekkor mér a férfi is felült és köszönt nekem.

A másik oldalon a család készült bejönni a vízbe, és ők is barátságosan köszöntek nekem. A nőnek kis cicije volt sötét bimbókkal, a puncija enyhén fazonírozva ilyen téglalap formában sötét szőrzettel. A férfi normál testalkatú, lógó természetes szőrzettel borított farokkal. A kislánynak még épphogy hegyesedő cicije volt, és gyenge pihés szőr fedte punciját, ami alól a szeméremdombja fehérlett, 13-14éves lehetett a kislány.

Én kimentem a partra, leültem a plédre, szárítottam magam a nap sugaraival és közbe néztem a családot, ahogy aranyosan játszottak a vízben. Matracon voltak a lányok, az apuka meg folyton borítgatta be őket a vízbe. Ez olyan kellemes hatással volt rám, hogy teljesen felállt a fütykösöm. Hasra is fordultam, mert a vízből kellően rám láthattak és nem akartam illetlen lenni. Már mikor nagyon melegem volt, hisz dél körül járhatott az idő, felkeltem, és mivel még mindig vastagabb voltam lent a farkincám, ahogy felálltam, beszaladva csobbantam a vízbe, ne nagyon vegyék észre merev farkamat. A hideg víz megtette hatását, elmúlt az izgalmi állapotom, és vissza kiúsztam a partra. Jól össze is ment a fütykösöm.

Ahogy szárítkoztam, járt az agyam. „A fenébe is azért jöttem hogy meztelen nőket láthassak, én átmegyek egy ürüggyel valamelyik szomszédhoz”. Ki is gondoltam, hogy megkérdem az időt az idősebb házaspártól. Lenéztem magamra, még néhol gyöngyözött rajtam a víz, és nagyon picike volt a kukim. Kezembe vettem és elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Nem úgy, hogy felálljon, csak egy picit megnőjön, így jobb az egómnak is, ha így látnak nem kis kukival.

Mikor már nagyobbacska lett a veszőm, nem húztam teljesen vissza le a makkomra a bőrt, és így besétáltam a vízbe a kavicsdombot megkerülve, és megpillantva az idős házaspárt. Mind a ketten a hátukon feküdve napoztak. Én már láttam őket, de még nem vettek észre, kicsit elbizonytalanodtam, hogy meg kellene fordulnom. De a lépteimre felfigyelt a nő, felült, picit megriadtan összezárta lábait. Na mondom most már nincs visszaút, és odamentem hozzájuk csupaszon, a kukimon kilátszó makkal.

– Elnézést a zavarásért! Csókolom! Azt szeretném megkérdezni, hogy hány óra van? Felült a férfi is.
– Semmi baj, egy pillanat! – És elkezdett matatni a táskájában. A hölgy látta, hogy nem találja az órát, ő is picit hátradőlt, és magához húzta a táskáját.

Végig a hölgy telt egyben lógó melleit néztem, és ahogy hátradőlt szétnyitotta a lábait , és így láthatóvá vált tőlem pár centire egy igazi punci. Természetes barna szőr fedte, de ahogy hátradőlt, enyhén szétnyílt rózsája is. Nem tudtam nem nézni, de ez egyben elindította bennem a hormonokat, és éreztem vér önti el a vesszőmet, és elkezdet megemelkedni. Ahogy előásta az órát és mondta is az időt.

– Félegy van.
– Köszönöm szépen.
– Csak egyedül vagy lent ilyen fiatal létedre?
– Igen, egyedül jöttem

És láttam, hogy a nő az emelkedő vesszőmre szegezte tekintetét. Nagyon ciki volt, és meg is ijedtem, hogy így reagáltam a dolgokra, és hogy illetlen vagyok. Már próbáltam a beszélgetést befejezni, és már fordultam meg ne lássák a meredező farkamat. Még egyszer megköszöntem kedvességüket, és visszamentem a plédemhez. Hiába megijedtem, ekkor már erőteljesen állt a farkincám, és lüktetett a makkom. Nem volt a vízbe senki, én leültem és megfogtam a vesszőmet. Már a makkom nyálkás volt az elő nedvtől, és elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Nagyon kellemes volt természetben maszturbálni, ad egy varázslatos gyönyört az egésznek. Hamar jött is az orgazmusom, oldalra fordultam, megfeszült a hasam, a lábam, egész testem és a kavicsos talajra lőttem ki felgyülemlett tejemet. Utána a hátamra feküdtem, és élveztem a megnyugvó pillanatokat. Még a hasamra folydogált a gyöngyöző ondóm. Egy kicsit el is szunyókáltam így a napon, és utána bementem a vízbe lehűteni magam, jó messzire beúsztam.

Mikor haladtam visszafelé, állt az idős néni a parton, és integetett nekem, hogy menjek oda hozzájuk. Mondtam, hogy egy életem egy halálom és elkezdtem feléjük úszni. Kiléptem hozzájuk, lenéztem magamra hát megint nagyon picik volt a farkam. Ott álltunk mind a hárman hirtelen kínos csend lépett fel. És a hölgy oldotta a feszültséget.

– Bemutatkozok neked, én Anna vagyok, a párom pedig István.
– Csókolom! Péter vagyok.

És kezet fogtam a hölggyel és az úrral is. Ahogy álltunk egymással szembe láttam, hogy a hölgy többször is a csupasz farkamra pillant. És hiába beszélgettünk, nem tudtam a szemébe nézni, végig az asszonyos melleivel, a nagy bimbókkal és a szőrös puncijával szemezgettem.

– Te mivel jöttél?
– Kerékpárral, és tekertem 10 km-et.
– Az szép nagy táv.
Csatlakozott a beszélgetésbe István, majd Anna folytatta.
– Mi kb. 3 óráig leszünk, ha gondolod, szívesen haza viszünk, mi is itt lakunk a környéken.
István vitte tovább a beszélgetést.
– Kombi Trabantunk van, elfér benne a kerékpárod, persze csak ha gondolod.
Aranyos kedves embereknek ismertem meg e pár perc alapján, de tényleg nem ezek a pedofil, hanem barátkozós stílusúak voltak.
– Persze, ha önöknek ez nem gond, nekem sem hiányzik ez a 10 km-es tekerés.
– Miért lenne gond, hisz akkor fel se ajánlottuk volna!

Majd Anna mondta, hogy ha így összebarátkoztunk, vigyem át a cuccomat hozzájuk, és beszélgessünk. Így is tettem, áttoltam a kerékpáromat hozzájuk, majd összeszedtem a ruháimat, táskámat, plédemet, és mentem már az összes motyómmal vissza. Mikor megkerültem a kavicsdombot, kicsit lefagytam. Anna nekem hátal volt négykézláb, és így kereset a táskájában valamit. Hú de nagyon szép látvány volt, még akkor láttam először élőben ilyen pózban női feneket, és a két fenékpofa közül erotikusan előbukkanó puncit. Barna szőr borította a puncit, de így is látszott a puncijának alakja, és középen az összetapadó hüvelybejárata hosszú vonásban. Elkezdtem leteríteni a plédemet, de eközben a farkam beindult, elkezdet merevedni, még nem volt vészes, de látható. Leültünk mind a hárman és beszélgettünk, mindannyian nyújtott lábal voltunk, és én végig Anna punciját néztem, nem tudtam nem nézni.
Anna kezdte megint a beszélgetést.

– Még ilyen csupasz péniszt nem láttam.
És érezhetően az ágaskodni kezdő farkamat nézte,
– Fiatalság bolondság, mi ilyenek vagyunk, az én korosztályomba ez már szinte divattá vált.
– Igen? De meglepően aranyos.
– Egy kicsit kellemetlenül érzem magam, nekem még ez az első nudista napom, és hát ez a helyzet számomra elég furcsa és…
– Igen, látjuk, hogy merev már picit a péniszed, de velünk ilyen téren úgymond szerencséd van, ezt toleráljuk, főleg így első találkozásnál. Ne légy szégyellős, itt csak mi vagyunk, így nem ciki.
– Köszönöm szépen kedvességüket, nekem ez tényleg egy megnyugtató élmény.

Még sokat beszélgettünk, nem volt szemérmes Anna sem, sokszor nagy belátásom volt érett puncijához. Nem tudom, hogy csak a melegtől izzadt, vagy nedves volt a hüvelye, de enyhén csillogós volt, mikor terpeszekben volt a lába forgolódásokkor. Ez hozta az eredményt is nálam, de csak kedves mosollyal fogadta mindig. Jött a három óra, elkezdtünk készülődni, felöltöztünk, és ahogy megígérték hazavittek. Teljesen a háztömbünk előtt tettek ki. Mondták, ha legközelebb lent leszek a tón, s látom őket, nyugodtan csatlakozzak hozzájuk. Rendkívül aranyos és közvetlen pár volt.

Néhány nappal később…

Még javában a nyári szünet tartott. Egy reggel ébredés után az ágyunkban feküdve beszélgettünk húgommal, hogy igen meleg napunk lesz ma is és elmehetnénk strandolni. Megreggeliztünk, lezuhanyoztunk mind a ketten és elkezdtük összekészíteni a strandos motyónkat majd bepakoltuk táskába. Mikor ez a történet játszódott húgom 15 éves volt. Nekem a gondolatomba sokszor előjött az átélt nudista élményem, és mindig jóérzéssel gondoltam vissza rá. Így volt ez pakolás közben is, és azon járt az agyam, hogy is vehetném rá húgomat, hogy ne strandra, hanem inkább nudizni menjünk. De nem tudtam elhozakodni semmi épkézláb ötlettel, így hátunkra kaptuk táskánkat és elindultunk a strandra. Még csak a lépcsőházból értünk ki mikor megszólalt bennem a kisördög.

– Figyelj csak húgi, mit szólnál hozzá ha nem strandra mennénk hanem inkább tópartra?
– Miért?
– Hát amilyen meleg van a strandon biztos tömegnyomor lesz, tóparton meg szerintem jóval kevesebben vannak és még lehet a víz is tisztább lenne.
– Ha jobban belegondolok én se szeretem ha a medencében mindenki rám mászik és még úszni se tudok normálisan.
– Na látod és itt a közelbe tudok egy jó kis bányatavat ami nincs is sokkal messzebb mint a strand.- Na jó meggyőztél!

Majd felültünk egy buszra, ami a tó mellett rakott le minket és elkezdtünk begyalogolni a földúton. Én már egy kicsit céltudatosan mentem és kikötöttünk oda ahol múltkor Annáékkal nudiztam. Állt ott egy kocsi, de ahogy lenéztünk a vízparton nem volt senki. Így hát lementünk és ide telepedtünk le. Nem láttunk magunk körül egy embert sem. Jobbra ugye a picike kavicsdomb takart minket, balra pedig a part folytatásán nem volt senki.

– Nem jobb így? Nincs nyüzsi, miénk az egész part. Mondtam húgomnak.
– El kell ismernem igazad volt, jobban fogom magam itt érezni, mint a strandon a tömegben.

Majd elkezdtünk kipakolni leterítettük a plédet és én levettem a pólómat. Volt bennem egy kis félsz, hogy miként fog reagálni húgom ha lejön mellénk egy nudista és rájön húgi, hogy hova is hoztam őt valójában. De hamar megtörte a kis agyalásomat!

– Jaj! Mivel nem ide terveztünk jönni nincs rajtam a bikini és itt nincsen kabin, hogy átöltözzek.
– Oh, hát hátat fordítasz nekem és úgy felveszed a bikinit. Én se ebbe a rövidnadrágba akarok fürdeni, nekem is át kell vennem. Feleltem.

És elkezdtem a táskába keresni a matracunkat, hogy felfújam. Addig húgi elővette sárga bikinijét és nekem háttal állva levette a rövidnadrágját. Hiába testvérem, jó volt nézni barna vállig érő haját, karcsú testét, gömbölyű fenekét és aprócska fehér tanga bugyiját. Majd letolta és kilépet bugyijából, levette felsőjét valamint a melltartóját. Ott állt nekem háttal teljesen csupaszon. Én már nem is tudtam a matracra koncentrálni. Bikini felsőjét cicijére tette és szólt nekem.

– Peti! Bekötnéd nekem? De ne leskelődj ám! És nevetett.

Én ahogy mentem oda mögé, végig fedetlen csupasz nőies popsiját néztem. Eluralkodott a vágy bennem megmozdult a biológiám és merevedésnek indult a farkam, persze ő ebből mit sem észlelve. Majd picit remegő kézzel kötöttem meg bikini felsőjét. Visszamentem a táskámhoz, hogy elővegyem én is a fürdőgatyámat, ö addig felvette a bikini alsóját is. Majd megfordult és jött felém. Őrülten csinos és szexi volt ebbe a sárga bikiniben. Kicsit felbátorított az átöltözése és tudtam azt is, hogyha nudizni akarok nekem kell megtenni az első lépéseket utalásokat e felé. Így hát hirtelen nem is gondolkodva, húgom előtt letoltam a rövidnadrágomat bokszerommal együtt. Még az átöltözésének hatása nem múlt el teljesen nálam és így libbent a szabadba picit megkeményedett, enyhén megemelkedett csupasz farkam. Látszott az arcán nem tudta hova tenni az én közvetlenségemet. De már egyből vettem is fel a fürdőgatyámat. Ő pedig nem szólt semmit mintha észre se vette volna hogy félig-meddig merev volt a vesszőm.

– Megyünk fürdeni? Már nagyon melegem van! Mondta húgom.
– Menj csak nyugodtan, én még felfújom a matracot.
– Hát jó ahogy gondold.

Ő pedig elkezdet besétálni a vízbe, megmártózott majd beúszott én addig fújtam a matracot. Nem sok idő telt el már úszott is visszafele húgom. Én még mindig a matraccal ügyködtem. Ahogy jött ki a vízből nagyon szexi nőies látványt mutatott nekem vizes teste, nem tudtam testvéremként nézni rá. Sárga bikinijén átrajzolódott barna hegyesedő mellbimbója és az alsója picit bevágott így gyönyörűen átsejlett puncijának vonalai. Jött oda hozzám, láttam rajta, hogy mondanivalója van.

– Nem hiszed el mit láttam! Mondta.
– Miért mit?
– Mellettünk a szomszédos partrészen a kavicsdomb másik oldalán csupaszon fürdenek.
– Áhh! Ne hülyéskedj már! Úgy csináltam mintha nem tudnám hova jöttünk.
– Akkor gyere be a vízbe és meglátod te is! Mondta húgom.

Már kész lettem a matraccal is. Felfújtam rendesen, megfogtam és bementünk a vízbe. Ahogy beljebb mentünk kiértünk a kavicsdomb takarásából, megláttam én is a szomszédságunkba nudizó fiatal párt. Kb. 30 évesek lehettek, mindkettőjüknek kellemes megjelenésük, alakjuk volt. A férfinak csupasz átlagos méretű farka volt és a nőnek is teljesen csupasz puncija. Mi beljebb úsztunk, fürödtünk, lubickoltunk, borítgattuk ki egymást a matracból. Élveztük a kikapcsolódást, hűsölést, de mind a ketten titkon oda-oda nézegettünk a csupaszon fürdőző-napozó párra. Majd mikor már picit elfáradtunk, felfeküdtünk mind a ketten a matracra és élveztük ahogy hullámoztat minket a víz. Pár percig szótlanul szuszogtunk, majd húgi törte meg a csendet.

– Szerintem tiszta furcsa lehet csupaszon strandolni, napozni.
– Miért? – feleltem.
– Hát nem tudom. Én frusztrált lennék, hogy látják a cicimet a popsimat a puncimat.
– Én meg tökre kipróbálnám, hogy milyen lehet a szabadban csupaszon lenni sétálni, úszkálni. Ők is egy aranyos pár és látszik, hogy jól érzik magukat így.
– Én szégyellős vagyok! Nem tudnám elképzelni, hogy csupaszon legyek mások előtt.
– És hogyha csak itt a vízbe kipróbálnánk, hogy milyen csupaszon úszni? Itt úgyse lát minket senki.
– Te tiszta hülye vagy!
– Na ne légy nyuszi! Gyere!

Beugrottam a vízbe és kiborítottam tesómat a matracból. Már nem ért le a lábunk így kapálóztunk vele hogy fen maradjunk és csak néztünk egymásra.

-Komolyan mondod? Kérdezte tőlem húgi.
-Igen komolyan.

Majd lehúztam a fürdőgatyámat és a matracra dobtam. Éreztem hogy lebeg a vízbe a farkam és kellemes szabd érzés volt. Húgom meg csak nevetett és mondogatta hogy tiszta hülye vagyok.

– Te jössz! Kérleltem őt.
– Na jó legyen ha ennyire akarod.

Kikötötte a bikini felsőjét és levette. Majd ő is a matracra dobta. Ahogy rugdalódzott hogy ne merüljön el, fehér cicije fel-fel ugrott a víz felé. Ami nagyon tetszett nekem és nem tudtam nem észrevenni szép kebleit hiába húgom. Nem tudtunk mit mondani egymásnak, csak néztünk ki a fejünkből. Kicsit frusztrált volt a helyzet.

– Az alsót nem veszed le?
– Jaj ne csináld már! Zavarba volt nagyon húgi.
– Én is teljesen csupaszon vagyok. Ne félj már itt nem lát meg senki.

Még kicsit kényes csendbe fagyot légkörbe lubickoltunk, de pár perc múlva láttam, hogy elkezd matatni a víz alatt. És az alsóját is feldobta a matracra, immáron mind a ketten teljesen csupaszon voltunk.

– Na örülsz? Megfelelek így neked?
– Igen nagyon! Válaszoltam mosolyogva neki.

Így teljesen csupaszon szabaddá válva a vízzel összefonódva beúsztunk jól a tó közepébe majd vissza. Még fürödtünk lubickoltunk, de amiatt hogy teljesen csupaszon voltunk nem mertünk egymáshoz érni. Már elfáradtunk jó ideje szívott minket a víz egy kiindultunk a part felé kicsit lazítani.

– Te kimersz jönni a partra csupaszon? Kérdeztem húgit.
– Áhh biztos hogy nem! Miért te kimernél?
– Igen én arra gondoltam, hogy a parton is csupaszon leszek úgy fogok napozni.
– Fuh hát én maximum monokinibe megyek ki. Abba még én is benne vagyok.
– Nagyon örülnék neki. Olyan mintha nudisták lennénk.
– Persze meg nézheted a cicimet. És nevetett.

Erre már nem válaszoltam semmit csak mosolyogtam. A part mellett ahol már leért a lábunk húgom felvette a bikini alsóját és kisétáltunk a partra. Én teljesen csupaszon a hideg víztől összement kukival. Testvérem pedig monokiniben. Tetszett a látvány. Gömbölyű kis cicije hegyes bimbókkal. Megtörülköztünk és láttam hogy közbe néha ránéz a farkamra ami a kinti meleg hatására kezdet visszatérni eredeti állapotához. Leültünk egymás mellé és elkezdtünk falatozni. Jól kiéheztünk a fürdésben. Ahogy eszegettünk csörgést hallottunk. Anna és István sétált le a partra. Annán csak egy póló volt, alulról fedetlenül, így láthattuk szőrös punciját és nagy fenekét.

Istvánon pedig rövidnadrág volt. Mondtam magamba kész innen már teljesen lebuktam húgom előtt. Hisz kiderül, hogy Annáékat már ismerem. Ahogy jöttek le köszöntek nekünk, mi is illemtudóan visszaköszöntünk. Nem közvetlenül hozzánk hanem tőlünk 5m-re pakoltak le és még közbe beszélgettek velünk, hogy milyen szép idő van és nagyon meleg. Ezért is jöttek ki ide hogy itt hűsöljenek. Ahogy beszélgettünk nagyon aranyosak voltak Annáék, mert nem derült ki hogy ismerjük egymást. Közbe levette Anna a pólóját és telt kebleivel, szőrös puncijával és nagy fenekével állt előttünk. István is megszabadult nadrágjától, de belőle nem sok mindent láthattunk, mert egyből hasra feküdt. És Anna is mellé, így napoztak. Kellemes közvetlen jó hangulat volt. Húgomon se látszott, hogy szégyellné cicijét. Mikor már jóllaktunk szólt nekem húgi.

– Jaj Peti! Hol a naptej? Még be se kentük magunkat így nagyon le fogunk égni.
– Itt van! Nyúltam a táskába és adtam oda neki.
– Köszi.
– Bekenjelek?
– Igen, hisz a hátamat nem tudom bekenni és az a lényeg.

Nevettünk egy nagyot, még ezen Annáék is kacagtak. Majd húgom hasra fordult, én felé térdeltem, csepegtettem a naptejből a hátára és elkezdtem bemasszírozni a bőrébe. Nagyon tetszett, ahogy ringatózik feneke és masszírozhatom bársonyos testét. Izgatóan hatót rám. Ráadásul még Annát is néztem, ahogy csupaszon napoztatja magát hátán feküdve. Ezek összetett hatására elkezdet felállni a farkam. Nagyon nem tudtam volna takargatni meg hát az az igazság hogy tetszett is hogy így látnak Annáék és ha megfordul még húgom is. Mikor húgi combját kentem, már teljesen állt a farkam úgy hogy a makkomról is lecsúszott a bőr. Láttam hogy Anna megbökte Istvánt és súgta neki „nézd csak” és a fejével felénk bólintott. Nem tudom miért de erre reagálva feléjük fordultam úgy hogy láthassák teljesen az álló farkamat.

Szörnyen izgalmas volt. És ebből testvérem még semmit nem vett észre. Egy kis játék kezdet kialakulni, mert Anna felém fordult felhúzta lábait és széttárta úgy, hogy belátásom legyen combjai közé kitárulkozó szőrös puncijához. Nagyon néztem szétnyíló ajkait. Ő ezt észre is vette és nem zárta el előlem a látványt, hanem még rátett. Átnyúlt Istvánhoz, megfogta a puha lógó farkét és lassan elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Húgi hátát kellően bekentem és felült velem szembe így már a cicijét is láthattam. Teljesen kész voltam. De ő is mély szinte szúró tekintetett vetett a teljesen álló csupaszra borotvált farkamra. Ráadásul már a makkom is fénylett az elő váladéktól. Majd átnézett Annáék-hoz is. Ekkora már Anna elengedte István farkát.

– Gyere menjünk be a vízbe. Hűtsd le magad. Suttogta húgom.
Felálltunk mind a ketten. Én úgy hogy Annáék végig láthassák álló férfiasságomat. Nem takargattam és besétáltunk így a vízbe. Már messze bent voltunk mikor testvérem megszólalt.
– Nem szégyelled előttem és a másik pár előtt, hogy áll a farkad?
– Most mit tegyek nem tudok neki stopot parancsolni.
– Még sosem láttam így én sem.
– Tudom.
– Ez mi lehet? Valami nudista hely, hogy itt mindenki csupaszon van?
– Nem tudom. De valószínűleg igen. Tettem a hülyét aki mit sem tud.
–  Na lenyugodtál már?
Lenyúltam megfogtam a farkamat.
-Igen! Össze is ment.
Ezen már nevettünk mind a ketten. Majd felfeküdtem csupaszon a matracra és úgy napoztam.
– Te nem próbálod ki még itt a víz közepén sem a csupasz napozást?
– Nagyon rá akarsz venni erre.
– Igen mert nekem nagyon tetszik és kint a parton sem lógnál ki azzal hogy rajtad a bugyi.

Húgi beúszott a matrac alá és kiborított, majd láttam, hogy lenyúl a lábaihoz és odavágta hozzám a bikini alsóját. Egy erőteljes „nesze” kiáltással. Ráugrott a matracra és elkezdte felhúzni magát. Ahogy erőlködött próbált felmászni a matracra én hátulról néztem és láttam bedűlt testét, feneke közül előbukkanó csupasz punciját. Ezekért a látványokért érdemes élni. Hiába testvérem akkor nem érdekelt, mert baromira erotikus szexi volt így bedőlve és négykézláb feltámaszkodva a matracra. Majd hasra vágta magát. Nem tudtam szó nélkül hagyni.

– Hát ez szép volt.
– Gondolom hogy tetszett. Láttál mindent?
– Igen láttam.
– Na ezért nem akartam én nudizni, de már nem érdekel. Nézzen aki akar!
– Hú de bátor lett itt valaki! És ki is mernél jönni így teljesen csupaszon a partra?
– Ki én!
– Akkor menjünk.

Elkezdtem a matraccal tolni a part felé. Mikor kiértünk Anna a hasán feküdt szétnyíló lábakkal István pedig előtte ült hátra támaszkodva. Olyan volt mintha szopta volna. De mikor odamentünk a cuccunkhoz és elkezdtünk törülközni, rájuk néztem és láttam, hogy semmi ilyesmi nincs. Csak félreérthető a póz. Mikor testvéremre pillantottam megláttam, hogy nem is csupasz teljesen a puncija hanem a szeméremdombján van egy ujjnyi vastag csík. Lefeküdt a hátára fejét letakarta törülközővel és úgy napoztatta magát. Én is leültem de közbe húgi meztelen testét nézegettem. Kicsike de formás kerek cicijét és kislányos formájú punciját. Néztem hogy nem állnak ki az ajkai és a csiklója olyan a puncija mint a kisbabáknak csak egy csík egy vágat. De nekem ez nagyon izgató volt. Átpillantottam Annáék-hoz. Anna feje István szőrös picit keményedő farka előtt volt és nyalogatta a makkját. Közbe pedig rám nézet. Egyértelműen nekem ment a műsor. Nem ijedtem meg. Éltem a lehetőséggel és felvettem a játékot. Bekapta István makkját én ekkor megfogtam a már újra keményen álló farkamat és látványosan teljesen hátra húztam a bőrt. Anna bekapta István farkát és ahogy szopta járt a feje úgy húzogattam magamnak a farkamat.

Átnéztem húgomra még mindig a fején volt a törülköző. Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment. Ez volt nálam cérnaszakadás megfeszült a combom a hasam én is elkezdtem élvezni kilövellni farkamból a spermát. István még két adagot lőtt Anna szájára ami perverzül kenődött szét rajta. Én pedig ezalatt végig kis adagokban ontottam ki vesszőmből az ondót. Majd összerogytam, lefeküdtem húgi mellé és nem nézve Annáékat nyugodtam le. Baromira izgalmas volt másokat nézve maszturbálni ráadásul, úgy hogy a saját testvérem közvetlen mellettem van de mégse lát ebből semmit. Még fürödtünk egy utolsót majd összepakoltunk elköszöntünk Annáéktól és elindultunk haza. Aminek nagyon örültem, hogy Annáék nem hozták fel azt a beszélgetések során, hogy mi már ismerjük egymást. Otthon még volt egy jó frissítő zuhany és anyának nem mondtuk el hol voltunk strandolni.

 


Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése - Szex Blog

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése Másnak lenni, nem mindig döntés kérdése, legalábbis nem úgy hogy gondolod. Vannak olyan körülmények, amik szinte kényszerítő hatással vannak az emberekre, hogy mássá váljon. Mi mássá? Egy nő legyen olyan, mint egy férfi, a férfiak meg legyenek nők. Ám ez nem szó szerint értendő. Vissza a kezdetekhez Volt idő, amikor egy nő, nőnek látszott, a férfi meg férfinak. Miért volt ez így? Mert ez a természetes, ez az eredendő nemiség, férfi...
Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát - Szex Blog

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva. – Ez nagyon szép volt. – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik.

Évi és Nelli a legjobb barátnők

 És hát én se vagyok kutya… A mellem majdnem akkora, mint az övé, a testemre sem panaszkodhatok, forognak utánam is a férfiak. De nem tudtam, hogyan kezdjem el. Ha nem jön be, rámegy a barátságunk. Aztán váratlanul eljött az alkalom. Hétvégi kirándulásra menünk volna egy nagyobb társasággal, hajnalban kellett volna indulnunk, úgy hogy Nelli átjött hozzám már péntek este, mert annyira messze lakott, hogy nagy kerülő lett volna érte külön elmenni a kisbusszal.Megfürödve, hálóingben, köntösben pletykálgattunk este....
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

A doktornő álma - Szex Blog Történetek

A doktornő álma

Ami ez után következett, azt alig hinném el, ha nem velem történik. Leült a mellette levő székre, lábait széttárta, párszor benyúlt magának, ismét felállt, közel lépett hozzám, sóhajtott és nyögött nagyokat, mire ágyékomat elöntötte a dús, forró női nedv, ami egyenesen rám ömlött.

mikrobikini

A mikrobikini

A mikrobikini A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt. A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait...
public-beach-blowjob

Cap d’Agde – A meztelen város

Cap d'Agde - A meztelen város A híres Cap d'Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap.A Franciaország délkeleti részén található Cap d'Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét.A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől - a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az...
fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses.Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

One thought on “Nudista élmények

  1. Trelek szerint:

    A történet szerintem nagyon izgalmas volt azonban ket dolog is lelombozott. Az egyik a farkincám, kukacom, kukim stb volt. Nem ilyen történetbe való ez a terminológia. A másik pedig hogy a hugi lehetett volna nővérvagy idősebb, mert így túl pedo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük