Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A csajom, a húga szájába veri bele a faszom

Már késő este van, Abigél és én az ágyban fekszünk. Ő még mindig liheg a második menettől, amikor jól seggbe kúrtam, de hát ő ezt szereti. Szeret ő sok mást is, például, amikor hármasban nyomjuk, két csaj és én, néha a spanom is beszáll, akkor ketten kúrjuk meg őt. Voltunk már swinger buliban, dugtunk az utcán fényes nappal, még a villamoson is. Strandon, fürdőben, munkahelyen, és még ki tudja hol nem. Szeretem őt, mert ilyen perverz kiscsaj, uncsi lenne, ha nem lenne ilyen. Már el sem tudnék képzelni olyan partnert, aki csak a konvencionális módon képes élvezni a szexet.

Szóval az ágyban fekszünk, Abi csak szuszog, én meg mindjárt elalszom, amikor megszólal.
– Tudod mit szeretnék csinálni?
– Na mit?
– Egy csaj szájába verni a faszod.
– Az én faszomat? Egy másik csajnak a szájába?
– Igen. Én is pont ezt mondtam.
– De ilyen már volt, nem is egyszer. Most miért lenne más?
– Mert ami már volt, az más, mint például tegnap is, amikor Ancsa feljött este, és miután mindkettőnket alaposan megbasztad, akkor az arcunkra verted a faszod, és ennyi.
– Mit kellett volna még tennem?
– Az jó volt úgy, ahogy csináltad, de ÉN szeretném a másik lány arcára verni a farkad. Érted a különbséget?
– Értem – mondom halkan, szinte csak magamnak, majd elképzelem a tegnap történteket úgy, hogy nem én verem ki rájuk a farkam, hanem Abi. Hmmm…. tetszik a dolog. Próbálom felidézni, hogy volt- e már ehhez hasonló, de tényleg nem ugrik be semmi. Általában én verem ki rájuk, esetleg felváltva szopnak.
– Érdekes ötlet. Hogyan gondolod?
– Nagyon egyszerű. Megy a móka, mint máskor is, ám a végén, amikor kivered az arcunkra, akkor nem te csinálod, hanem én, és egyenesen bele a másik szájába, esetleg az arcára.
– Jól hangzik – mondom az igazságnak megfelelően.
– Örülök, hogy tetszik.

Kérdeznék még tőle, ám erre semmi szükség, mert megered a nyelve, és csak mondja tovább.
– Elképzeltem, ahogy kifejem a farkad, miközben előtted térdelünk, majd, amikor megindul a geci, akkor a csaj arcára irányítom, és gyönyörködöm benne, ahogy kibuggyan belőled, majd átszeli azt az alig arasznyi távolságot, és az arcára csurran, hogy aztán lassan lecsordogáljon róla. Aztán változtatok, és úgy irányítom, hogy a szájába menjen, egészen le a torkára, hogy csak nyelni tudja. Baromira felizgat az is, amikor látom a kinyújtott nyelvét, rajta a makkodat, amint kicseppen belőle a geci, majd a lány nyelvén folytatja az útját, megint csak a torkáig.
Abi teljesen beleéli magát a képzelete által elévetített képekbe, és talán észre sem veszi, hogy közben maszturbál. Ettől persze nekem is feláll a faszom, és amíg folytatja a képzelgéseit, én is rárántok.

– Neked is izgi, ugye? – kérdezi tőlem, miközben a szeme rám tapad, és nézi, ahogy kiverem a faszom. – Úgy is tetszene a dolog, hogy a csaj szájába nyomom a farkad, majd, amikor ő szopni kezdi, akkor én a kis kezeimmel játszom rajta, hogy aztán a szájába verjem mindazt, amit kisajtolok belőled. Te hogyan szeretnéd, hogy tetszene a legjobban?
Abigél kérdése elszáll a fülem mellett, mert csak nézem, ahogy a finom ujjaival simogatja a csiklóját, miközben nyögdécsel. Volna elképzelésem erről az akcióról, de most valahogy nem jutok szóhoz, mert mindjárt elélvezek a gyönyörtől. Amikor Abi látja ezt, feltérdel előttem, és mondja tovább az ábrándjait.
– Igen, így térdel előtted a csaj, én meg ott kuporgok melletted, és verem a faszod, miközben a csaj már epekedve várja, hogy a szájába spricceljünk.
Talán mondaná tovább is, de megremeg, majd összeroskad, miközben vadul sikálja a pináját, és közben hangosan jajgat is hozzá.
– Gyere Bébi, verd a számba a faszod, érezni akarom a gecid ízét!

Mivel nincs más választásom, egyszerűen a szájába spriccelek, ő meg úgy habzsolja, mintha még sose kóstolta volna. Amikor vége van, csak elterül mellettem, és tovább ábrándozik.
– Már érted mire gondolok?
– Persze hogy értem, még mindig perverz vagy – mondom neki vigyorogva. – És én így imádlak.
– Tudom, hogy imádsz, én meg téged. Nincs még egy pasi, akinek ilyen jó fasza van.
– Tudtam, hogy csak a faszom miatt kellek neked!
– Nem is – mondja nekem Abi, majd rám veti magát, és addig csapkod a karjaival, amíg le nem állítom.
– Szóval? Melyik barátnődnek akarod a szájába verni a faszom?
– Lássuk csak.
Abi mintha gondolkodna, forgatja a szemeit, majd rám néz.
– Mit szólnál Katihoz? Ő is imádja a gecit.
– Én nem is ismerem.
– Dehogynem, akivel shoppingolni szoktam menni.
– Látod? Tényleg nem ismerem.
– Kár, pedig jó nagy csöcsei vannak, amit imádnál, és még szopni is jól tud. Ja, és imádja a gecit, mint már említettem.
– Tőlem jöhet.
– Várj, még gondolkodom, hogy ki jöhet szóba.
Abi újra elkezd agyalni, és közben megint simogatja magát, bár most nem a lábai között, csak a melleit, és a bimbóját csavargatja. Sajnos a gondolkodási idő lejárt, mert elnyom az álom, és reggelig fel sem ébredek.

***

– Jó reggelt álomszuszék. Hasadra süt a nap.
Alig jut el a tudatomig a hangja, ám amit csinál, az annál inkább. Behunyt szemmel fekszem még az ágyban, amikor Abigél már a faszomat nyálazza.
– Jó reggelt – ismétli meg újra, majd a következő pillanatban már a torkában van a farkam, és csak pillanatok választanak el attól, hogy elélvezzek, ám ő megáll.
– Na mi van? Miért hagytad abba, már majdnem jó volt!
– Ezembe jutott, hogy kit hívjunk meg.
– Igen? És ki az?
– A húgom, Nilla.
– De neki van pasija, nem?
– És az miért lenne baj? Tudom, hogy szeret szopni.
– Jól van, én nem bánom.
– Az jó, mert mindjárt megérkezik.
– Micsoda? Máris?
– Persze. Amíg aludtál, én lebeszéltem vele a dolgot, és benne van.
– Remek. Akkor nekem mit kell tennem?
– Amit máskor is. Alaposan ki kell, hogy elégíts minket, aminek a végén én fogom a faszod Nilla arcára verni. Vagy a szájába. Ahogy sikerül. Na gyere, már elkészítettem neked a reggelit!

Alighogy a villámra szúrom az első falatot, megszólal a csengő. Felnézek Abire, és megkérdezem tőle.
– Miért ilyen korán?
– Nincs is korán, mindjárt tizenegy.
– Tényleg?
Abi már nem válaszol, megy ajtót nyitni, hogy aztán a húgával együtt letelepedjenek az asztal mellé.
– Szia Nilla. – Köszönök rá két falat között.
– Szia. – Mondja ő is, majd a villámról leveszi azt a falat rántottát, és bekapja.
– Van még ilyened? – kérdezi Abigéltől.
– Persze. Kérsz?
– Igen, ha lehet. Szóval mi az a játék, amibe be akartok vonni?
– Mindjárt megtudod. – Mondja Abi, miközben kiszedi neki is tányérra a tojást, majd leül mellé. – Az a helyzet, hogy szeretnék egy új élményt szerezni magamnak.
– Miféle élményt?
– Azt ugye tudod, hogy a mi szexuális életünk, hogy úgy mondjam eléggé szerteágazó.
– Igen, ki nem tudja. Csak nem engem is be akartok vonni ebbe?
– Nem teljesen, vagyis csak egy kicsit. Pontosabban csak annyira, ami neked még belefér.
– Miről van szó?

Amíg befejezem a reggelimet, Abi elmondja, hogy mire akarja őt rávenni. Meglepetésemre Nilla egyből belemegy a játékba. Az asztal alatt odanyúl hozzám, és megmarkolja a farkam.
– Szóval ezt akarod rám kiverni?
– Igen.
– Jó, de nem lehetne előbb egy kicsit… ráhangolódni?
– Dehogynem. Amihez csak kedved van.
– Bármit lehet?
– Hát persze. De a végén tudod mit akarok.
– Persze – mondja Nilla, majd kissé előrehajol, és megnyalja a makkomat.
– Szopjad csak bátran, tök izgi nézni, ahogy a húgom leszopja a pasimat.

Nilla lelkesen szopogatja a farkam, Abi meg nézi őt, miközben szétrakott lábakkal ül a másik széken, és a csiklóját simogatja. Egy darabig elvan így, de aztán feláll, odalép Nilla mögé, és elkezdi lehámozni róla a ruháit. Amikor már szabaddá tett mindent, leguggol mögötte, és benyal neki. Nilla láthatóan élvezi ezt a fajta játékot, mert még többet akar. Abbahagyja a szopást, és megfordul, majd a farkamat a pinájához igazítja, és egy lendülettel tövig ráhúzza magát a farkamra, majd lovaglásba kezd.
Abi kicsit helyezkedik, egészen addig, amíg hozzá nem fér a húga pinájához, hogy tovább nyalja.

Nekem tetszik ez a fajta felállás, szeretem az ilyet, ahogy Abi is odavan érte. Szeretjük, ha nem csak ketten élvezzük a szex örömeit, ha van rá lehetőség bevonunk másokat is. Nilla is egy valódi bombázó. A teste, mint egy istennő, csak azt nem tudom megszokni, hogy zöld a haja. Ha már itt van, akkor őt is meg akarom baszni.
Kicsit megemelem a seggét, hogy kimásszak alóla, ám Abi résen van, és a kiszabaduló farkamra rábukva tovább szopja. Nilla eközben mögé kerül, és most ő nyal be neki, amitől Abi egyre vadabb szopásba kezd. Nilla már mellettem áll, és csak néz minket. Egy idő után Abi is feláll, majd néhány mozdulattal letakarítja az asztalt, és felül rá. Kapva kapunk a lehetőségen, hogy végre a farkamra húzzam Abit, ám Nilla megelőz, mert odahajol elé, és elkezdi nyalni. Ha így, akkor legyen így.

Nilla mögé lépek, majd az ujjam megnyálazva bedugom a pinájába, utána meg a farkammal célzom meg, és tövig nyomom belé. A lassú tempóról hamar átváltok gyors baszásba, amitől a csaj simán elélvez. Nilla remegő térdekkel visszaül a székre, én meg odalépek Abi elé, és folytatom, amit elkezdtem. Miután Abigél is elélvez, lecsusszan az asztalról, hogy lenyalhassa a farkamról a nedveit.

Ezután én ülök az asztalra, hogy a két nő hozzám férjen. Egyik oldalról Abi, a másikról meg Nilla kényeztet. Jó így, mondanom sem kell, már közel vagyok a csúcshoz. Végigdőlök az asztalon, és hagyom, hogy élvezzék a játékot.
Nilla fölém hajol, és rábukik a farkamra. Előbb csak nyalogatja, majd a makkomat szopja, aztán az egész eltűnik benne. Abi mellette áll, és a zacsimat markolássza, miközben próbálja Nillától visszaszerezni a farkam. Abi megöleli a húgát és a fejét tartva úgy játszik a farkammal, hogy annak csak a makkja legyen a szájában, miközben a másik kezével szép lassan húzgálja.
Nilla megérti, hogy most van az a rész, amiben az ő együttműködését kértük, ezért nem tesz szinte semmit, csak tátott szájjal várja, hogy megtörténjen. Abi nem kapkodja el, szép lassan csinálja, hogy kiélvezze minden pillanatát.
– Ez az Hugi, nyisd nagyra a szád.
– Igen, már várom a gecit.
– Csak nyugi. élvezni akarom, nem elkapkodni.

Abi már lassabban húzgálja a farkam, mint eddig, ám a jelenet, ami a szemem előtt játszódik le, baromira felizgat. Attól tartok, hamarabb élvezek el, mint azt várnák, ezért taktikát váltok. Kiveszem a farkam Abi kezéből, és én folytatom tovább, ám arra vigyázok, hogy ne ingereljem magam jobban, mint ami feltétlenül szükséges. Abi csak könyököl mellettem, és nézi ahogy maszturbálok, és ahogy Nilla tátott szájjal várja az áldást.

Ismerem magam elég jól, hogy tudjam, minél tovább húzom az időt, annál több anyag fog kilőni belőlem, ami talán majd kárpótolja őket az időhúzásért. A lényeg, hogy Abi élvezze, az már csak másodlagos, hogy Nilla is élvezi. Amikor már a végét járom, átadom Abinek a farkam, aki először gyorsan veri, aztán visszatér az eredeti lassú tempóhoz.
Amikor a makkom Nilla szájához ér, az kidugja a nyelvét, és finoman megnyalogat, néha viszont Abi veszi a szájába, és mintha csak megnyálazná, alaposan megszívja. Úgy tűnik, már türelmetlen.
Abi ismét csak húzgálja a farkam, Nilla meg várja, hogy a gecim beterítse. Hát akkor adjunk neki. Ránézek Abire, egy apró kacsintással jelzem, hogy én készen állok. Abi megint átöleli a tesóját, kissé magához szorítja, és szinte erőből veri a faszomat, ügyesen megcélozva a lány száját, amit az ujjaival tart nyitva.

Amikor az első csepp előbukkan, Abi szája a füléig ér, majd lelassít, talán, hogy jobban lássa mi történik. Az az első csepp egyenesen Nilla szájába repül, majd a következő is. Abi a szemeivel követi a fehér csepp útját, és amikor az eltűnik a húga torkában, enyhe remegés fut végig rajta.
A következő csepp már célt téveszt, így Nilla orra alatt landol, majd lassú nyúlással igyekszik a társai után, de Abi megelőzi, és lenyalja róla.
A további spriccek már gyorsan jönnek egymás után, így nincs módja arra, hogy kövesse az útjukat. Úgy tűnik Abi így is elégedett, mert széles vigyorral az arcán néz rám, majd Nillára, akinek az arcán nem kevés geci gyűlt össze, hiszen a nővére a nagy izgalmában nem célzott pontosan.

Amikor már nincs több, Abi lenyalogatja az eltévedt cseppeket, majd megcsókolja a tesóját, aztán feláll, és engem is, utána csak annyit mond.
– Köszönöm nektek, ez igazán élvezetes volt. Remélem lesz még folytatása.
Eközben Nilla is összekapja magát, majd belebújik a ruhájába.
– Bocsi, de mint mondtam csak kevés időm van, így most el kell mennem, de ha kellek, csak szóljatok nyugodtan, benne vagyok a folytatásban.
Alig egy perc múlva, kattan a bejárati ajtó, és mi ketten maradunk.
– Így gondoltad?
– Pontosan. De…
– Mondd ki.
– Most már azt is szeretném, ha egy csaj, nekem verné a számba a farkad.
– Ennek semmi akadálya, legközelebb majd erre is figyelünk.
A nap hátralevő részében Abi részletesen elmesélte nekem, hogy mennyire jó volt, és azt akarja, hogy legyen folytatás.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Az ügyintéző - Szex Blog

Az ügyintéző

Frank hanyatt dőlt az ágyon, Evelin pedig föléje térdelt és kezével a szeméremajkai közé igazította a férfi péniszét, majd lassan leengedve a fenekét, magába fogadta a forrón lüktető férfit. Alig akarta elhinni, de már ettől majdnem orgazmusa volt. Alig bírta visszatartani. Pedig még kérdezni akart valamit, mielőtt teljesen elvesznek a hormonok tengerében.

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam - Szex Blog

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam. Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük