Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az elbaszott swinger buli

Ha nőként olvasod a következő sorokat: Fantáziáltál már olyan pillanatról, amikor lovagolsz egy férfi, forró péniszén, miközben egy másik férfit elégítesz ki, mohón? Esetleg mögötted is térdel egy férfi, aki a fenekedbe gyömöszöli a hímtagját? Oldalról pedig fityma csattogás hallatszik? Ha férfiként olvasod: Álmodoztál már róla, hogy 2 nő kéjesen szopja farkadat. Felváltva tömik az ajkaik közé a keményen álló részedet? Az arcodon pedig egy sikamlós punci csiklójába akad a nyelved? Ha biszex vagy: Akkor ezeket a vágyakat keverd össze magadnak! Hát mi álmodoztunk…

Még ma is emlékszem arra a napra… Kellemes, késő nyári nap volt. Ragyogóan tiszta, forró délután. Az éjszaka is forrónak ígérkezett. Na nem a vakítóan ragyogó nap miatt. Nem! A feleségemmel elhatároztuk, hogy megfűszerezzük a kapcsolatunkat. Ellátogatunk egy swinger házibuliba.

Már napok óta izgatottan vártuk azt az estét. Néhány napja találkoztunk a szervező házaspár férfi tagjával egy étteremben. Ragaszkodott hozzá. Kikötötte, hogy csak személyes találkozó és egy kis intim beszélgetés után vehetünk részt a bulin. Teljesen egyetértettünk vele, hisz mi sem engedtünk volna be akárkit a lakásunkba, pláne hogy szexelni is szeretnénk a bulin. Ugyanis lehetett passzívként is jelentkezni, csupán nézelődni a partin. Mint utólag kiderült két pár is hasonlóképpen jelent meg, vagyis az egyik volt valójában passzív, de erről majd később.
Tehát eljött az a szombati nap, amikor a legközelebbi összejövetel ki volt tűzve, amin végre mi is részt vehettünk.

Nagyon izgultunk mindketten. Már előtte való este is két alkalommal szeretkeztünk a feleségemmel, de reggel sem bírtunk magunkkal és teljesen eltérve a szokásainktól, ki se keltünk az ágyból, amíg nem dugtunk egy jót. De ez sem segített. Egész nap kőkemény farokkal járkáltam és láttam az asszonyon is, hogy bár neki nem volt farka, hogy keményen álljon, az ő esze is ott jár ahol az enyém. De mégsem mehetünk kicsavarva egy szexbuliba, nem igaz? Így próbáltuk türtőztetni magunkat és hasznosan eltölteni az estig lévő időnket. Úgy kisubickoltuk az autót, hogy új korában se volt olyan csilli-villi. Késő délutánra járt, mire úgy éreztük, hogy itt az ideje készülődni. Együtt mentünk fürödni – hisz mindig együtt szoktunk – és ismét nem bírtunk magunkkal.

Mire én levetkőztem és álló farokkal a zuhany alá léptem, a feleségem már javában borotválta punciját. Izgatóan hatott rám a halk sercegés, amint a borotva pengéje ott jár, ahol a nyelvemmel én is imádok barangolni. Rám mosolygott, ahogy beléptem a zuhanyfüggöny mögé és azonnal láttam a szemeiben azt a tüzet, ami után hamarosan az orgazmus kerülget. Próbáltam nem reagálni rá, de az álló farkam nem kerülte el a figyelmét. Ránézett áhító tekintettel és elfordulva igyekezett továbbra is a punci borotválásra figyelni. Leöblítettem magam, majd miután átdörzsöltem a bőröm a tusfürdővel, vissza akartam tenni a flakont a polcra, de közben túl közel hajoltam a feleségemhez és persze, hogy az álló farkam rögtön a fenekéhez dörzsölődött. Azonnal egy nyögés hagyta el az ajkait és rögtön felém is fordult. Magához húzott és hosszan, kéjesen megcsókolt.

Tudtam, hogy elvesztettük a csatát a vágyainkkal szemben. Leguggolt és úgy bekapta a farkam, hogy attól tartottam, lenyel mindenestül. Nem tudom ki hogyan van vele, de részemről úgy szeretem az orális szexet igazán, ha én is csinálhatom a partneremnek közben. Tehát a franciázás híve vagyok. Ott és akkor viszont nem volt lehetőségem viszonozni, így csak lehunyt szemmel sóhajtoztam, ahogy az asszonykám le-fel húzogatta a bőrt a farkamon és közben a szájával követte a kezét. Valami isteni volt. Nem voltam képes érzékelni az időt és nem tudom mennyi ideig csinálhatta, talán néhány percig, de lehet hogy csak másodpercek teltek el, mindenesetre éreztem, hogy mindjárt végem.

Ahogy említettem, nem szeretem az egyoldalú élvezeteket – mindig próbálok adni is cserébe -, így mielőtt tele töltöttem volna a feleségem száját, elhúztam a fejét a farkamtól és felsegítettem a guggolásból. Most én csókoltam meg hosszan. Naaa… Most mi van? Ne húzd már a szád! Miért ne csókoltam volna meg? Az én farkam szopta, nem a tiédet. De amúgy is, ha én meg akarom csókolni, akkor meg is csókolom és kész.

Na, szóval lesmároltam, úgy istenesen, a jobb kezemmel a haját cibáltam – csak úgy óvatosan, nem rajongtunk a szadóért – a bal tenyeremmel pedig a punciját kerestem. Gyorsan meg is találtam a félig borotvált szemérmét és azt hittem egy mézes csészébe mártottam az ujjam, amiben forró mézet öntött valaki. Még a víz s e tudta lemosni róla a vágy nedvét. Az se lepett volna meg, ha könyékig csúszik a kezem a kedvesem lábai közé. Mivel addigra már ő is cibálta a farkam és ismét éreztem a közeli véget jelző kellemes bizsergést a hímtagomban, nem halogattam tovább. A fal felé fordítottam, ő pedig előrehajolva megkapaszkodott a tusoló csapjában.

Ha csak tehettem, mindig úgy hatoltam a kéjbarlangjába, hogy a farkamnak nem kellett segítség. Ezt értsd úgy, hogy utat tört magának… Na jó, azért voltak határok, de egy kellemessen nedves punciba, mindennemű segítség nélkül be tudtam dugni, minden pozícióban. De akkor és ott szinte beszippantotta, a kedvesem, jócskán beindult puncija.

Tudtam, hogy csak párat tudok tolni rajta, de úgy voltam vele, hogy legalább megpróbáltam. Már akkor majd elmentem, amikor behatoltam és hidd el, ez az érzés csak erősödött. Na mindegy, akkor is megtöcsköltem hátulról amennyire csak tudtam és összeszorított foggal próbáltam elodázni az elkerülhetetlent. Meg is volt az eredménye.

Már az első lökéstől halk sikítással reagált és néhány pillanat múlva úgy verte a csípőmhöz a fenekét, hogy fájt. Ismét megszűnt az idő létezni. Nem tudom, mennyi idő telt el az aktussal, de biztosan nem volt hosszú. Az utolsó néhány tolást már én is olyan erővel tettem, hogy azt hittem elájulok a fájdalomtól. Alig bírtam megtartani magam, miközben egy vulkánt is megszégyenítő erővel – legalábbis akkor egy pillanatra úgy éreztem – elengedtem a férfiasság folyadékát. A feleségem cserébe olyan élvezést produkált, hogy azt hittem kitépi a tusoló csapját a falból. A vonaglásából és a remegéséből ítélve tényleg nem csodálkoztam volna rajta. Nyögött, zihált és az egyik kezével a tusolót akarta megfojtani, a másikkal pedig a derekamat fogva rángatott magába, másodperceken keresztül.

Miután kilihegtük magunkat és már urai voltunk a testünknek, hozzám fordult és hevesen csókolni kezdett. Lassan, egész lassan hagytuk abba. Mintha valaki komótosan letekerne egy gombot a vezérlő falon, ahonnan irányítja az érzelmeinket. Végül már csak puszilkodás maradt a heves csókolózásból, majd simogatás. Aztán pedig felsercent a borotva és ott folytatta, ahol abbahagyta. Én újra letusoltam magam és döbbenten éreztem, hogy megint bizsereg a kis barátom, az pedig semmi jót nem jelentett. Ezért inkább mihamarabb magára hagytam a feleségem és a borotváját.

Felöltöztem, majd bekapcsoltam a tévét és kerestem valami béna műsort, hátha attól majd lehiggadok. Azt hitted sikerült? Hát nem… Átkoztam magam a telhetetlen farkam miatt. Mások azért szednek bogyókat, hogy felálljon nekik, nekem pedig azért kellene, hogy végre ne álljon. Komolyan! Nem tudom mitől van ez a tulajdonságom, de onnantól kezdve, hogy tizenegy éves koromban arra ébredtem, hogy álmomban elélveztem, nincs tőle nyugtom. Álló farokkal fekszek, álló farokkal kelek. Merev farokkal ülök a WC-n – na ez egy vicces dolog azért – és dudorodó nadrággal megyek munkába. Aztán merev farokkal reggelizek, ebédelek, de még a bevásárlást is mereven végzem. Tuti valami bajom van. Na mindegy, elkalandoztam…

Tehát igyekeztem elhessegetni magamtól mindenféle erotikus gondolatot, de ezen a napon a szokásosnál is reménytelenebb próbálkozásnak tűnt.

A feleségem is kijött a tus alól és egy szál törölközőben illegette magát előttem. Jobbnak láttam, ha inkább kimegyek a konyhába és főzök egy kávét. Úgy is tettem. Elkészítettem a kávét és vártam, hogy a párom is előbújjon a szobából. Jó ideig vártam és egész jól el sikerült terelnem a gondolataimat az estéről, a feleségemről és úgy általában az univerzumról. Már szinte az ősrobbanás előtt jártam gondolatban, amikor megjelent a kedvesem és megkérdezte, hogy mit gondolok, jól néz ki így?

Ekkor értem az ősrobbanáshoz. Az asszonyom látványa robbantotta fel azt a kis izét, amiből mindannyian keletkeztünk, már ha hinni lehet a brit tudósoknak. Mi az, hogy jól nézett ki!? Jobban ki se nézhetett. A szoknyájára elsőbb azt hittem, hogy deréköv, de felvilágosított, hogy az egy miniszoknya. Én inkább mikorszoknyának neveztem volna, mert tutira láttam már szélesebb övet, mint az volt. Alá egy olyan harisnyát vett – gőzöm sincs hogy mi a helyes elnevezése -, ami a halászhálóra emlékeztető, nagy lyukakkal van szőve. De nem az a gusztustalan nagy lyukakkal, hanem finom, diszkrét méretűekkel. Meg kellett dögölni tőle. Hozzá egy fekete tűsarkút párosított. Tudni kell a kedvesemről, hogy sosem volt manöken, de olyan elegánsan tudott lépkedni a tűsarkúban, hogy azt bármelyik filmcsillag is megirigyelhette volna. Időnként látok erre-arra lányokat, nőket, asszonyokat tűsarkúban ügyetlenkedni és olyankor annyira büszke vagyok a feleségem elegáns mozdulataira, hogy csak úgy dagadok a büszkeségtől.

Szóval deréktól lefelé szívdöglesztő volt. Lássuk felfelé. Felülre azt a randicuccot vette fel, amit tőlem kapott nemrégiben. Szinte csak csipke volt az egész, és átlátszó volt, mintha egy függönyből készítették volna. Simán lehetett látni a mellbimbóit, amik amúgy is majdnem kibuktak a szövet mellett. Nem vitték túlzásba a függöny használatát. Ráadásul alul, a puncinál nyitott volt és abban is biztos voltam, hogy nem vett alá bugyit. Minek is vett volna? Nem igaz? Haját loknisra sütötte – jól fog benne állni a sok sperma… Bocs, de ez villant az agyamba akkor -, vállára pedig egy mély dekoltázsú, egygombos blúzt terített. Arcát, szemét és ajkait kifestette ugyan, de csak ízlésesen, mert tudta, hogy nem szeretem a sok vakolatot. Azok nélkül is csodaszép nő volt, de ha már ilyen helyre indulunk, mégis csak meg kell adni a módját. Nem igaz?
Hát így festett az én Drágám. Szerintem rövid időre meghaltam a látványtó. Nem tudom. Mindenesetre megtörtént az ősrobbanás és pedig megint ismét dagadó farokkal kérdeztem:
Te is kérsz kávét?

Ő is kért, de mivel addigra elhűlt, újra kellett melegítenem. Addig is a mikró zümmögésére koncentráltam, ami talán kicsit segített is, de miután felé fordulva átnyújtottam neki a kávét, minden igyekezetem tovaszállt. Ömlött a vér a farkamba. De ezen nem is kellett csodálkozni. Az a nő előttem, bárkiből előhozta volna az álló faszt.

Ugye milyen stílusosan fogalmaztam?! Igazi… Hmmm… Szexistennő állt előttem. Mit mondtál? Hogy szerinted inkább egy kurvára hasonlított? Na, jah. Lehet… De még milyen kurvára. A kurválkodás istennője se lehetett jobb bige. De ez az én gyönyörű kurvám volt. Az én istennőm. Az én istennő kurvám, vagy az én kurva istennőm? Tudja a fa… fene. Ne vulgáriaskodjak már állandóan…! Mindenesetre én meghaltam érte. Nap mint nap. Igen! Úgy imádtuk egymást, hogy az már fájt. Azt kérdezted, hogy akkor minek akartunk swingerbe menni és dugni mindenkivel? Arra is van válaszom, de majd később megdumáljuk.

Tehát kimentünk egy cigire a kávé mellé és beszélgettünk. Érdekes módon kezdtem kissé lenyugodni a kellemes késő délutáni kávézás közben. Pedig szó esett a swinger buliról is, hogy milyen lehet, meg sokan lehetnek e, illetve, hogy mi lesz azután? Hát igen, ez egy érdekes kérdés volt, de erről is majd később.

Végre eljött a pillanat, hogy beültünk a kocsiba és megindultunk a vágyaink mennyországába vezető úton. Szokatlan csend ült ránk. Én vezettem, a feleségem pedig, amennyire a vezetés és az autó belseje engedte, hozzám bújt. Éreztem, hogy mi jár a fejében. Nekem is az járt. Kétségek! Igen, most képzeld el! Faszán beleéled magad, hetek óta készültök rá. Alig várjátok, hogy oda érjetek és jönnek azok a hülye kétségek. Vajon jó ötlet e? Hogy viszonyulunk egymáshoz azután? Egyáltalán milyen társaság lesz? És egyáltalán megéri e? Persze nem anyagi értelemben, hanem érzelmiben. Sok sztorit olvasgattunk mióta felvetődött köztünk a swingerelés. Érdekesek voltak, de eléggé megosztottnak tűntek, mindent összevetve. Nagyjából fele-fele arányban voltak jól végződő – hosszútávra értendően – és kevésbé jól végződő történetek.

Ránk tört a félsz. Nem féltékenység, hiszen aki féltékeny, az kerülje az ilyen dolgokat nagy ívben. Inkább a féltés. Nehéz ezt elmagyarázni. Vidd el csajodat és megtudod, miről papolok.

Félreálltam a kocsival egy erdő bevezető útjára. Lehúztam az ablakokat és cigit vettem elő. Megkínáltam a kedvesem és én is rágyújtottam. Jó volt az idő, nem fújt, nem esett, nyugodtan kiszállhattunk volna cigizni, de nem tettük. Pedig talán azelőtt sosem cigiztünk a kocsiban, de az ott és akkor nagyon kellemes érzésnek hatott. Megvolt a maga romantikája.

Beszélgettünk, de valamiért próbáltuk kerülni a témát, holott azért álltam félre, hogy tudjunk nyugodtan beszélgetni egy kicsit. Szerinted mi lett a vége? Hát persze, hogy szex! Mi más? Már a harmadik aznap. Alapvetően ezzel semmi gond nem lett volna, de szexelni indultunk… Kicsavarva.

Na, de ezt még hadd írjam le! Tehát beszélgettünk, én a haját simogattam, ő a kezem. Előbb csak néhány puszi csattant el, majd a nadrágom kidudorodására tekintett és elmosolyodott, de valójában meglepett arcot akart vágni, csak nem sikerült.
– Már megint áll a faszod? – kérdezte és azzal már simogatni is kezdte a nadrágon keresztül.
– Miért? Szerinted van olyan, hogy nem? Ismerhetnél már!

Nem válaszolt. Nem is tudott volna teli szájjal. Ugyanis eddigre már a nyelve alá is vette a dagadó farkamat, mint valami köhögés elleni gyógyszert. A szokásos technikát alkalmazta. Húzzuk a bőrt előre és hátra, majd kövessük az ajkunkkal. Ezt olyankor szokta használni, ha egy gyors szopással szeretne kedveskedni, mert tudta, hogy másodpercek kérdése ilyenkor, hogy kitőrjön a férfiasság forrása. De nem hagytam magam! De nem ám! Hősiesen felemeltem a fejét és csókolni kezdtem. Ne szólj! Tudod, már említettem!

Szóval hevesen csókolóztunk és már majdnem elkezdtem kibontani a textilből, amikor észbe kaptam, hogy szinte nincs is rajta ruha. Ami van az pedig nyitott alul. Ezért ezt részét elengedtem a dolognak. Helyette hátrahajtottam az ülést, amennyire csak bírtam és elfeküdtem rajta, őt pedig ráültettem a fejemre. Nem kellett nógatni. Gyorsan elhelyezkedett a 69-es pózhoz, amennyire csak kocsiban el lehet és már szájában is volt a farkam. Nekem se kellett több. Imádattal csókoltam meg a szeméremajkait. Említettem már a mézes csésze hasonlatomat a forró mézzel? Igen? Akkor oké, mert kb. mintha egy olyan cuccba nyaltam volna bele. Be volt gerjedve a kedvesem rendesen.

Nyelvemmel néhányszor, hosszan végig nyaltam a csiklójától egészen a fenekéig. Ott kicsit csiklandoztam a lyukszit, amitől mindig kéjesen felnyögött, majd visszatértem a puncijához. A csiklóját az ajkaim közé szorítottam és morzsolni kezdtem a számmal. Ő pedig élvezettel mozgatta a fenekét. De volt egy kis bibi. Már megint úgy éreztem, hogy pillanatokon belül tele töltöm a kedvesem száját némi ondóval. Ne röhögj! Nem vagyok egy maratoni versenyző, de azért ennél tovább szoktam húzni a dolgokat. Persze a feleségemmel nagyon összhangban voltunk és órákon át tartó szeretkezések helyett kb. félórás aktusokat tudtunk produkálni. Na, de azok a félórák, ember!!! Azok olyanok voltak, hogy sokszor azon csodálkoztam, hogy nem haltunk bele. Akkorákat élveztünk, mint ide Nagykáta.

Tehát valamit ki kellett találnom, hogy felturbózzam az asszonyt, mert abban biztos voltam, hogy én már elindultam a lejtőn és nincs fékem. Nem állt ő sem rosszul, de attól tartottam, hogy megelőzöm. Tudom, nem csinált volna gondot belőle, sőt ha úgy tartja kedve megcsinálja magát a kis ujjacskájával, amíg én vezetek, de szerettem volna ha együtt tépjük szét a célszalagot. Gondoltam egyet és ismét a fenekénél találtam magam, a lyukszi körül keringőzve a nyelvemmel. Na, most valami új következik, gondoltam és váratlanul belenyomtam a nyelvem.

Nem számított rá, azt észrevettem a reagálásából. Na, meg én se számítottam rá, hogy megharapja a farkam. Nem, nem volt amatőr, megnyugtatlak! Csak váratlan és óriási orgazmus tört rá. Ahogy rám is. Igaz, tényleg nem esett jól a harapása, de szerencsére nem volt erős és semmilyen további problémát nem okozott. Pár pillanattal később már nem is éreztem. Amit éreztem, az más volt. Az egy zuhatagnak tűnt. Tele toltam szegénykém száját. Nem is akármennyire. Hogy honnan volt bennem ennyi cucc, a harmadik szex végére, azt nem értem. Mindenesetre nem bírta lenyelni az összeset, és a nadrágom, a sliccem körül csillogott a kiömlött cucctól. Pedig mindent megtett, azt éreztem. Igazából akkor pont nem érdekelt volna az sem ha a kocsiból is a geci folyt volna. Megint egy gigászi orgazmuson voltunk túl. Ráadásul tökéletesen időzítve.

Nyalogattam még egy kicsit a fenekét majd a punciját, de óvatosan, mert tudtam, hogy ilyenkor fáj neki ha nem finoman csinálom. Ő szintén tisztában volt az én hasonló tulajdonságommal. Egy két percig fáj nekem is a farkam ilyenkor, de egy kis könnyű és lágy szopással áthidalható ez az apró kellemetlenség. Egyre lágyabban dolgoztunk egymáson majd teljesen abba is hagytuk. Ő felült és megtörölte a száját, majd ivott néhány korty vizet. Megfordult és most az egy puhább farkamra ült, de minden erotika nélkül. Csak úgy lazán.
– Bocs a harapásért! Remélem nem fájt nagyon! – mondta majd lehajolt és megcsókolt. Ne szólj! Igen és akkor mi van? Smároltunk és kész.
– Ugyan, semmi baj. Kárpótolt érte a vége – mondtam, majd előhúztam a telefonom. – Szerintem hagyjuk mára ezt a swingerezést!
– Szerintem is – egyezett bele.
Így történt, hogy nem jutottunk el a szexbuliba, mert elbasztuk az egészet…

(Jaaa… Jut eszembe, maradt néhány nyitott kérdés, amire ígértem, hogy válaszolok. Lapozz csak tovább, olvasgass nyugodtan és verd ki a farkad, vagy dörzsizd meg a puncid. Később visszatérünk a témára!)

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Nudista strandon a vízben szopott le

Nudista strandon a vízben szopott le Reggel amikor magamhoz tértem, láttam, hogy a többiek is ugyanúgy lustálkodnak. Hozzám hasonlóan, ők sem tudják, hogy kinyissák-e a szemüket vagy inkább aludjanak tovább. Judit teste csodálatos volt a reggeli napsütésben is. Amikor megmozdultam, karjával átölelt és egy forró csókkal jelezte, hogy ő is ébren van.   Beletúrtam a hajába és nyelvemmel a nyakát ízlelgettem és élveztem testének természetes illatát, amely még reggel is olyan volt, mintha egy csecsemőt csókolgattam volna. Magammal...
Piroska és a farkas - Szex Blog

Piroska és a farkas

Az idegen nem titkolja, hogy kileste őt, ahogy közeledik hozzá a markában tartott farkát úgy rángatja, mintha le akarná tépni. Piroska megrémül, mert az idegen annyira csúnya, olyan torzonborz, mintha valami mesefigura lenne. Az ősz haja, ami inkább szürke, egybeolvad a szakállával, ami hosszan lelóg, majdnem eltakarja a mellkasát. A léptei szinte döngenek az erdő talaján, és amikor megáll Piroska előtt, akkor látja igazán a méreteit. Hatalmas, mint valami óriás. – Szia kislány.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük