Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szilvia a megcsalt feleség

Egy nyári napon amikor egyedül vagyok otthon, épp azt tervezgetem, hogy kéne egy kis kikapcsolódás. Sorra veszem a barátaimat, hogy vajon ki lenne az, aki velem tartana. Persze még azt sem tudom, hogy hova mennék, mit akarok csinálni, mert ez csak egy ötlet, amiből még bármi lehet.

A tervezésnek az az oka, hogy tegnap a munkahelyen a főnököm behivatott, amitől kissé szarul éreztem magam, mert hát milyen az, amikor egy főnök ilyet csinál. De végül nem volt gáz, egyszerűen csak elmondta, hogy most helyzet van és ki kell adnia a szabadságokat, mert az előrejelzés szerint, jönnek a nagy munkák, és akkor nem lesz rá lehetőség.
Szóval most tervezgetek. A meleg szobában kortyolgatok egy hideg sört, miközben hívogatom azokat, akikről úgy gondolom, hogy… Csengetnek.

Amikor kinyitom az ajtót, Szilvi áll előttem, aki egy zsepivel törölgeti az szemeit, mert épp sír. Nem is vesz észre, csak, amikor már az orrát fújja bele a már eléggé átázott zsebkendőbe.
– Szia. Ne haragudj, hogy így… szóval az van…
– Gyere beljebb és mondd el mi a baj.
Szilvi becsoszog mellettem, majd leül oda, ahol eddig én ültem, én meg hozok neki is egy hideg sört, és melléülök.
– Na? Elmondod, mi a baj?
– Nem is tudom, hogy el akarom-e mondani. Tudod, a férjem…
– Mi van vele?
– Megcsal az a szemétláda.
– Te ezt honnan tudod?
– Honnan? Még hogy honnan? Telefonált az a ribanc, de mivel nem voltunk itthon, hagyott egy üzenetet a rögzítőn.
– És?
– Viktort hívta, és elmondta neki, hogy terhes, és hogy azonnal hívja vissza.
– Hát ez elég egyértelmű. És te most ezért sírsz?
– Gondolhatod. Nem is igazán Viktor miatt, hanem azért, ami…
Szilvi megint csak bőg, így adok a kezébe még egy zsepit, amivel megint a szemét dörzsölgeti. Beletelik egy kis időbe, amíg újra képes beszélni, akkor viszont ott folytatja, ahol abbamaradt.
– Nem Viktor miatt vagyok kiborulva, még csak nem is a szajhája miatt, hanem mert most lesz az évfordulónk, és azt mondta, hogy elvisz nyaralni.
– És ez miért baj?
– Még kérded? Hogy menjek így el vele, és hogy érezzem jól magam? Hacsak rágondolok, hogy ez a mocsok a farkát más nőkbe dugdossa, kiráz a hideg.
– És én miben segíthetek neked?
– Nem tudom. Segíteni akarsz?
– Persze, ha tudok.
– Tényleg?
– Persze.
Szilvi egy kicsit mintha gondolkodna, majd rám néz és mintha mosolyt látnék az arcán.
– Tudod, van valami, amiben most segíthetnél nekem.
– Mi lenne az?
– Basszál meg. Jó alaposan, aztán élvezz belém.
– Micsoda? – kérdezem tőle, meglepetten.

Igaz, hogy már régóta ismerjük egymást, Viktor meg szinte a barátom, erre most a felesége arra kér, hogy basszam meg. Ez igazán meglepő fordulat, egy szomszédi viszonyban. Amíg ezek a gondolatok végigsuhannak rajtam, csak nézek rá, ő meg vissza rám. Vajon komolyan gondolja? Vagy csak a felindultság mondatja vele?
Nem kell tovább törni rajta a fejem, mert Szilvi maga adja meg erre a választ. A zsepijét csak ledobja a szőnyegre, majd felém fordul, és a nadrágomat kezdi lerángatni rólam. Kezdetben ellenállok neki, hogy Viktor miatt…

A francba Viktorral, hisz aki megcsalja a nejét, ne számítson semmi jóra. Szilvi már a térdemig lehúzza a nacimat, és a farkam morzsolgatja az ujjaival. Az az igazság, hogy nekem bejön Szilvi, sokszor fantáziáltam róla maszti közben, de csak ennyi. Most viszont szinte erőszakkal próbál meg rávenni arra, hogy ebben a formában segédkezzek neki, hogy bosszút álljon a csalón.
Amikor már Szilvi szájában van a farkam, felhagyok az elmélkedéssel, inkább átadom magam az élvezetnek. Hamar feláll a farkam, mert Szilvi ügyes, és mert jól csinálja, amit csinál, de aztán egy pillanatra megáll, majd feláll előttem, és csak néz rám.

Azt gondolom, hogy észhez tért, és mégsem akar leszopni, de tévedtem. Szilvi ledobja magáról a ruhát,   ajd a melltartót, és végül a bugyiját is. Fölém térdel, majd egy hirtelen mozdulattal rácsusszan az álló farkamra, hogy aztán örült vágtába kezdjen rajtam. Nem tart sokáig a derbi, mert Szilvi hamar elélvez, majd mellém dőlve elterül a kanapémon.
– Hát ez nagyon jól esett – mondja két szusszantás között.

– Ennek örülök – mondom neki válaszként, bár ez korántsem igaz, mert én még nem vagyok kész.
Szilvi helyezkedik egy kicsit, majd felém fordul, és nézi az álló farkam.
– Te aztán nem vagy semmi. Már megint feláll a farkad?
– Nem igazán, mert az az igazság, hogy én még nem mentem el.
– Tényleg? Bocsika, de azt hittem, hogy te is…

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.
– Köszönöm. Ez megint jól esett. Tudod, Viktor azt tervezte, hogy az évfordulónkra elvisz egy tengerparti nyaralásra, de ennek lőttek. Nem akarok már elmenni vele sehova. Nem akarom látni a képét sem, ahogy a homokos strandon a félig pucér nőket, nézegeti. Undorom még a gondolatától is.
– Akkor mehet egyedül.
– Na azt már nem. Eldugtam a papírokat, a jegyeket, és minden mást is. Ő sem fog elmenni, de még csak vissza se tudja váltani.
– Akkor elmarad a nyaralás?
– Hát el – mondja Szilvi, miközben elmereng egy pillanatra. – hacsak… – és rámnéz.
– Mi az? – kérdezem tőle.
– Mit gondolsz, ki tudnál venni, két hét szabit?
– Mi, hogy én?
– Hát persze. Eljönnél velem?
– Hát ez… Nem is tudom mit mondjak erre.
– Van szabid vagy nincs?
– Van, egyébként most is szabin vagyok, még három hétig.
Szilvi felém fordul, de most már vigyorogva, néz rám.
– Komolyan?
– Persze.
– Akkor ezennel meghívlak, hogy tölts el velem két hetet Franciaországban a tengerparton.
– Ez komoly? – kérdezem tőle meglepetten.
– Persze. A legkomolyabb. Egy fullos apartmant béreltünk ki, van benne minden, és a tenger is elég közel van.
– Jó, jó, de miért pont én?
– Lehetek hozzád őszinte?
– Hát persze.
– Akkor elmondom, hogy már régóta tetszel nekem, és hát… elég sokat fantáziáltam rólad, hogy milyen lehetsz az ágyban, képes lennél-e kielégíteni, és bevallom, igen.
– Mi igen?
– Amikor maszturbálok, rád is szoktam gondolni, és olyankor mindig hamar elélvezek. Hát ezért. Szóval? Eljössz velem?

Némi töprengés után belegondolok, hogy pont erre vágytam, hogy találjak valakit, aki velem töltene két-három hetet, szinte egy egész nyarat, és most itt van a szomszéd nő, aki egyszerűen meghív egy tengerparti nyaralásra. Lehet erre nemet mondani?
– Igen – mondom neki most már én is vigyorogva.
– Hát ez remek. Tudod, nem szívesen hagynám veszni azt a rengeteg pénzt, amibe ez került.
– Mégis mennyi pénz?
– Ezt nem szeretném elmondani, ugye megértesz.
– Persze, csak…
Nem hagyja, hogy végigmondjam, mert az ujját a számra teszi, és már megint az ölemben ül. Némi mocorgással eléri, hogy a farkam ismét bevethető állapotba kerüljön, amit én be is vetek, hiszen szinte magától belecsusszan a még mos is nedves puncijába.

Ahogy összefonódva élvezzük egymás közelségét, miközben simogatjuk egymást és csókolózunk, az idő megszűnik létezni, csak ő van és én egymás karjában. Nem tudom meddig tart ez az állapot, de nem is igazán fontos, csak élvezem a testét, ahogy egymást követik az orgazmusok, amitől a puncija, annyira rászorít a farkamra, hogy a harmadik élvezet már egyszerre történik, mert ahogy a fülembe liheg, ahogy a csípőjét mozgatja, én is elélvezek, egyenesen bele a forró pinájába.
Amikor vége van, tovább ül rajtam, és csak a nyakamat csókolgatja. Amikor a farkam kicsusszan belőle, azt követi a forró folyam is, a kettőnk közös nedve, ami végigfolyik rajtam, le a zacsimra, hogy aztán a kanapé kárpitján a semmibe vesszen.

Egy ideig még így ülünk egymásba fonódva, amikor Szilvi rám néz, majd feláll. Ahogy ott áll előttem, még látom, ahogy a combján csordogál a szerelem nedve, de ő láthatóan nem törődik vele, mert belebújik a ruhájába.
– Áthozom neked a papírokat, hogy ez a barom ne is találja meg. Négy nap múlva indulunk, addigra legyél készen.
– Jól van – mondom neki, amíg elkísérem az ajtóig, ahol eltűnik a szemem elől, hogy aztán néhány perc múlva ismét bekopoghasson.
– Itt van minden, jól rejtsd el, sose lehet tudni, hogy… Ugye, tudod?
A papírokat e kezembe nyomja, majd mielőtt megint magamra hagy, csak ennyit mond.
– Ha tudok, még este benézek hozzád. De ha nem, akkor legyél készen az indulásra.

Aznap már nem láttam őt, sőt a következő három napban sem, de ahogy meghagyta, elkészültem mindennel, amire csak szükségem lehet, és vártam, hogy elteljen végre az a három nap.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

És ebben a pillanatban kitör belőled egy hatalmas sóhaj, ezt követi a remegés, ami az egész tested átjárja, és a megfeszülő izmok szinte pattanásig feszülő ívbe hajtják az egész tested és csak remegsz, luktetve, lélegzetvisszafojtva

Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +2
  • -0
  • 2
2 X
Tetszik
100% 0%

One thought on “Szilvia a megcsalt feleség

  1. Samantha szerint:

    Olyan érzésem volt, mint a sorozatoknál, itt is pont a legjobb résznél lett vége, hogy várja az ember a következő részt. Ugye lesz folytatása, hogy mi történt a tengerparton?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük