Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Úgy vársz rám

A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok.

Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van.

Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még egyet, közben végig simítok az arcodon, le a nyakadon, a válladig, aztán még lejjebb is…
Szó nélkül hozzád hajolok, és könnyed csókokat lehelek a szádra, majd az arcod, utána a nyakadon folytatom, a füled a fülcimpád, finom harapdálásával, s közben a kezeim lassan kioldom a köntöst és elkezdem kibontani az ajándékomat. Téged.

A köntöst a válladon áttolva, a hátad mögött leejtem, és közben már a melledet csókolgatom, megszabadítva őket a kalodátol, két kézbe veszem és nyalom csókolom, és harapdálom őket.

Igyekszem megszabadulni a rajtad lévő ruhától, míg te ugyan ezt teszed velem. Ahogy húzom le a köntösöd, az összeakad a melltartóval és szinte elakad, se előre, se hátra nem mozdul. ekkor egy kicsit erőteljesebb rántással igyekszem túljutni a holtponton, de ettől még jobban megfeszül, az ujjai még a karodon, és így elakadunk. A további erőfeszítések eredménye képpenmindkét kezed a hátad mögött, ami szinte mozdulatlanná tesz, miközben csókollak ahol érlek. Érzem a légzésed ütemének a gyorsulását, és ezt a remegést, ami végigfut rajtad.

Ekkor felnézek rád, és a szemedben meglátom azt a csillogást, amit ezelőtt még nem láttam. Gyönyörű vagy.
Mögéd lépek és megpróbálom a karjaidat kiszabadítani, de ez csak úgy lehetséges, ha egy kissé jobban megfeszítem rajtad az anyagot, ám ekkor egy sikkantást hallatsz, és ezzel együtt a remegésed is intenzívebbé válik, és remegő hangon csak annyit mondasz.
– Ez így nagyon jó, csináld még.
Egy pillanat alatt felmérem a helyzetet, és belém villan a felismerés. Még szorosabbra húzom rajtad a textilt, mire újabb sikkantás a válaszod. A selyemköntös mint kötél egyre feszesebben fogja át a karodat a könyöködnél, és én egyre jobban körbe tekerem vele, gyakorlatilag mindkét kezed hátra kötöm. Ekkor már szinte mindened remeg. Elindulunk a szoba felé, de egy kis ellenállást érzékelek. Ismét megcsókollak, ám a fejed úgy fordítod, hogy a hajad az arcomba csap, és ehhez szinte könnyes szemmel úgy nézel rám, hogy attól én teljesen kész vagyok. A kezemmel beletúrok a hajadba, úgy húzlak magamhoz, és újabb csókokkal hintelek meg, mire újra felém lendíted a hajad és én belemarkolok, mire szinte az egész tested beleremeg.

A hajad markolva lépek egyet hátra, és Te csillogó szemmel követsz. Így már mindent értek. A hajad markolva elvezetlek be a szobába, és megállunk az ágy előtt. szembe fordítalak, vele, és még jobban megszorítom a kötést a kezeden, Majd egy laza mozdulattal, rálöklek az ágyra.

Ekkor látom csak meg a bugyidat, pont az én kedvencem, mit eddig azért nem láthattam, mert annyira pici, hogy szinte nincs is. Elkezdem lehúzni rólad, apró mozdulatokkal, aztán eszembe jut a remegésed, és hogy ezt mennyire élvezed, ezért nem is veszem le rólad, hanem egyszerűen letépem.

Én még mindig teljesen felöltözve, de most nem is én vagyok a lényeg, hanem az hogy neked jó legyen, és ezért megteszek mindent, hogy elérjem. Ahogy ott hasalsz előttem az ágyon, nem is látod hogy mit csinálok, de ez így jó.
Letérdelek, és egy hirtelen mozdulattal benyalok neked, de úgy hogy a csiklódtól a popsilukig végig nyalom mindened.
Utána felállok, és a sliccem mögül kiszabadítom a farkam, és odateszem a puncidhoz, és csak apró érintésekkel jelzem hogy ott van, majd mint egy ostorral, ráütök vele a fenekedre. Ez egy újabb kis sikolyt csal elő, és ezen felbátorodva, újabb csapásokkal illetem a meztelen feneked, ami szemmel láthatóan jó neked.

Ezután segítek feljebb csúszni az ágyon, és megfordítalak, hogy lássam az arcod, hogy átérezhessem az örömöd, hogy élvezed a helyzetet. Melléd térdelek, és a melledet simogatom, csókolgatom, a bimbót harapdálom, amire ismét a már ismert reakciókat kapom, ami felbátorít a cselekvésre. a köntösödnek a kötője, kilóg alólad, és én ezzel megcsapkodom az egyik melledet, a másikat pedig simogatom, majd váltok és a bimbódat morzsolgatom két ujjam közé csippentve.
Erre a sikkantások mér szinte folyamatosan lesznek. ekkor a szemem a letépett bugyidra téved, amit a kezembe veszek, és kéjesen az orrom elé tartva beleszagolok. Isteni punciillata van. Majd összetekerem egy gombócba, és a szádba tömöm.

Ezután a köntös övével, körbe tekerem az egyik melled, és egy kissé megfeszítve meg is csomózom, majd a másik végével a másik melled, és a közte levő részét, egyszerűen a fejed mögé, a nyakadra teszem, mint egy melltartó, de anyag nélkül.
Ekkor más csukott szemmel, pihegsz az ágyon, a mellbimbók a helyzettől megkeményedve merednem rám, és én ismét a farkammal rájuk ütök felváltva, időnként egy kicsit oldalról is.

Nekem már nagyon melegem van, ezért leveszem a nyakkendőt és az inget. Amikor a szemem a nyakkendőre téved, s már tudom is mi kell még neked. A lábaidat szétnyitva a bokádra kötöm, a másik végét pedig az ágy végéhez erősítem. Aztán a másik bokádra a nadrágszíj kerül, aminek a másik vég szintén az agyhoz lesz erősítve.

Ahogy így fekszel előttem, kívánatosabb vagy mint valaha. Odahasalok a puncidhoz, és elkezdem nyalogatni, alaposan fel és le, kívül és belül, s közben úgy szopom a csiklódat, ahogy szereted. Amikor már érzem hogy közeledsz a csúcshoz, akkor abba hagyom. Néhány pillanatnyi szünet és újra, és újra. Mikor már érzem hogy majdnem jó, akkor letolom a nadrágomat is úgy helyezkedek, hogy a farkam tövig tolhassam a forró puncidba.

Mindvégig ügyelek arra, hogy a csúcspontot elkerüljük, mert más terven van. Részben.
Amikor így kúrom a puncidat, közben nézem az arcod, és ez annyira jó, látom rajtad hogy élvezed, és ezt így szeretem.
Mikor már közel jársz ahhoz hogy elélvezz tőlem, amikor már érzem hogy jön neked és amikor már nincs esély arra hogy leállással megszakítsam, akkor az utolsó pillanatban kiveszem a farkam a puncidból, és hagyom hogy úgy élvezz, hogy hozzá sem érek, vagyis nem úgy. Amikor mér megindul nálad a hullámok sora, akkor a tenyeremmel, finoman megcsapkodom a puncidat, úgy hogy a kezem teljesen lefedje, és pont akkorát csapok rá hogy az ne fájjon, azaz egy picit mégis, és ezek az ütések, együtt az összehúzódásokkal, azt eredményezik, hogy elélvezel a szemem láttára, és én csak gyönyörködöm benned.

Amire a végére érsz a kéj hullámainak, még néhányszor megpaskolom a husidat, és finoman meg is simogatom, majd ismét eléd kerülve kinyalom belőled a finom édes nedveket.
Mindeközben a szádban lévő bugyit kiköpted, persze kellet a heves lihegés miatt a szabad áramlás. felemelt fejjel, nézel rám, hogy nyallak, és érzem hogy közben újra a csúcs felé szárnyalsz, és látom az arcodon, hogy ez nincs is már messze.

De ekkor megint várok, és a fejed felett az ágyon térdelve, a farkam az arcod előtt, és közben két kézzel morzsolgatom a mellbimbókat, amik nagyok és kemények. Minden szorításra összerezzen a tested és minden simításra, beleremeg.

Eközben a nyelveddel simogatod a farkam, egyre igyekezvén azt a szádban tudni, de én egy kicsit mindig visszahúzom.
Ahogy nyújtogatod a nyakad, egyre feljebb fordítva a fejed, egy re inkább vágyom hogy a szádba vedd. Amikor a makkomat a nyelveddel körbejárod, és próbálkozol a szád felé terelni, én egy kicsit rásegítek, és úgy helyezkedem hogy ez könnyedén sikerüljön is. A fejed szinte teljesen hátra hajtva, én egy kicsit megemelkedve elkezdem a szádba tolni, s közben várom, hogy a nyelveddel jelzed, hogy meddig még, de ehelyett csak szívod magadba megállíthatatlanul és én egyre mélyebben adom át neked. Eközben a zacsim az orrod hegyén, és ahogy forgatod egy kissé a fejed, hogy még jobban hozzáférj, a golyókat pöckölgeted, és ez nagyon izgató.

Miután már tövig a szádban van és te hevesen szopod, és ennek ütemében járok ki és be. Érzem hogy ez nagyon hamar eljuttat a beteljesüléshez, és már nem is akarok tovább halasztani. Ám amikor érzem hogy kevés a levegő, akkor kicsit lazítok, és ilyenkor ismét érzem ahogy a szádban mozgok, és közben a nyelved is hevesen csapkod. Időnként felpörgetem a tempót, pont úgy ahogy néhány perccel korábban a puncidat basztam, és ettől érzem, hogy pillanatokon belül elélvezek tőled, rád, beléd.

Amikor érzem hogy már itt van, és nagyokat lüktet, akkor lassan kihúzom a szádból de Te egyre csak nyújtózol utána, ám ebben a pillanatban elsül a farkam. az élvezet pillanatában pont ott nyalogatod meg a makkom alatt, ahol a legérzékenyebb, és ettől szinte kirobban belőlem. Az első lövés a melledet találja el, utána szinte mindent beterít. A többi lövés már kicsit irányítottan igyekszem juttatni mindenhova, ahova csak szeretnéd, jut bőven a szádba a nyakadra, még az orrod hegyére is. Közben a nyelved folyamatosan körbe simogat, és ahogy húzom a kezemmel irányítom, már újra a szádban a vége, és szinte kiszívod belőle az utolsó cseppeket is.

Ezután a melleden, pont a kemény bimbón lévő cseppeket elkezdem masszírozni, aztán a többit is, és ettől ismét izgalom jár át. A szád szélét eközben körbe nyalogattad már, de a bajuszodon és az orrod hegyén még mindig ott csillog, ám azokat a cseppeket én nyalom fel rólad.

Aztán csak nézlek, és nem tudok betelni a látvánnyal, hisz annyira szép vagy és izgató. Néhány percnyi pihegés után kiszabadítok a lábaidat, majd hasra fordulsz és a kezed is szabaddá teszem, aminek könnyű, mert valóban, jó munkát végeztem.

Ekkor elnyúlunk egymás mellett és csak nézzük egymást, és lassan lecsillapodik a remegés is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
mirol-almodik-a-no

Miről álmodik a nő

Miről álmodik a nő Volt egyszer egy éj, amikor a levegő édes felfedezéseket ígérő vaníliaillattal telt, s a szoba falán gyertyalángok árnyéka vonagló táncot lejtett. Az öröm vele tombolt, mint láncaiból kiszabadított, amint a nő korlátlan szenvedéllyel vette birtokba saját külső és belső nőiességét. Szabad volt... Ha visszanézett a mögötte levő útra, nem látott mást, csak korlátokat. Külsőket. Belsőket. Szülei mindenre megtanították, amit tudni kellett ahhoz, hogyan kell rosszul szeretni. Aztán jöttek mindenféle önjelölt vallási vezetők, akik...
Hadkielégítő Parancsnokság - Szex Blog

Hadkielégítő Parancsnokság

Ő is lecsusszan az asztalról, letérdel előttem, majd a farkam a szájába veszi, és kiszopja. Így szó szerint kiszopja, ugyanis olyan a játéka, hogy attól még egy halott is elélvezne. Amikor az utolsó csepp gecit is kiszopja belőlem, visszaül az asztal szélére, ismét magához húz, amitől a farkam megint benne van, így folytatjuk a dugást. Eközben a másik nő, a másik asztal szélén ül, és maszturbál. Az ő pinája is bozontos, csak egy árnyalattal világosabb a színe. Ahogy nézem a kezét, amint simogatja a csiklóját, és ami időnként a csuklójáig eltűnik benne, a farkam megint keményen döngeti az asztalon ülő pináját.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük