Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Baleset a nudista strandon

Baleset ért egyszer a nudista strandon. Ez a baleset, mondhatni nyáridőben szokványosnak mondható, de nem így, ebben a formában. Az történt ugyan is, hogy amig a napon süttettem a hasam, egy darázs rászállt a makkomra. Ez önmagában még nem lett volna baj, de amikor odacsaptam rá, akkor a fitymám rácsúszott, és csapdába eltette. Mire lehúztam róla, már jól meg is szúrt, és lehet hogy nem is csak egyszer.

Pokoli érzés volt. Égetett mint a tűz, és fájt is. Csípett már meg darázs, de ott még soha. Féltem attól, hogy az érzékeny helyen, esetleg valami más tünetet is okozhat. Nem tévedtem. Alaposan bedagadt. Rögtönzött kezelés gyanánt, beültem a vízbe, hogy az talán majd lehűti, és jótékonyan hat rá. Részben igazam is lett, ám nem volt tökéletes megoldás. A víz hőmérséklete, pancsoláshoz ideális volt, ám ehhez a kezeléshez nem volt elég hideg. Talán.

Egy idő után a fájdalom ugyan csillapodott, ám helyette jött a viszketés. Olyan elemi erővel viszketett, hogy ha nem ott lett volna, akkor biztos véresre vakarom, de így ezt nem tehettem meg. Helyette, egy kímélőbb megoldást választottam, a kezemmel dörzsölgettem, mégpedig úgy hogy a fitymát húzgáltam rajta. Aki ezt látta, azt gondolhatta volna, hogy maszturbálok. Mégis ki láthatta egy hétvégén a tóparton? Bárki vagy akár mindenki, de ez akkor ott engem egy cseppet sem érdekelt. Jöttek-mentek az emberek, de én pont nem foglalkoztam azzal hogy ki mit lát meg, vagy épp mit gondol.

Amig húzgáltam-dörzsöltem, addig a viszketés is elviselhető volt, főleg úgy, hogy a húzgálás eredményeképpen el is élveztem. Akkor egy kicsit megnyugodott, de néhány perc elteltével kezdődött elölről a viszketés, én pedig újra dörzsölni kezdtem. És lám, megint elélveztem. Sőt kétszeresen is, mert amig az orgazmus tartott, az idő alatt a viszketés is eltűnni látszott. De ezzel még nincs vége a dolognak.

A csípés valamivel kettő után történt, ám én ott ültem a vízben egészen addig, amig a nap már lemenőben volt. Időnkét járkáltam, vagy épp úsztam egyet, mert akkor egy kicsit csillapodott az égető viszketés. Ami tetszett benne, hogy egész végig, sőt még este is miután hazaértem, úgy állt a farkam mint a cövek.

Amikor elindultam hazafelé, felvettem a rövidnacit, és a pólót, a bringámat mag csak toltam, mert az a kérdéses helyen elég kellemetlen érzést váltott ki. Lassan haladtam, mert a nadrág miatt, felerősöf9tt a viszketés, ami miatt meg kellett állnom, és a vízbe menni, ami hűsíti, és ami kissé elfedi mások elöl, hogy épp kiverem a farkam.

Amikor már elhagytam a vizes szakaszt, a nadrágot fel sem vettem, mert úgy elviselhetőbb volt a dolog, Útközben találkoztam emberekkel, de nem igazán foglalkoztak velem, még azon sem akadtak fenn, hogy a póló alól ki áll a farkam. Mire hazaértem, már sötét este volt. Fürdés után bekentem valami krémmel, ami elvileg jótékonyan hat rá, de a viszketés csak nemakart elmúlni.

Miután ágyba kerültem, alaposan megvizsgáltam a cuccot, és elég meglepőnek tartottam az állapotát. A makkom még mindig duzzadt volt, oly annyira, hogy a bőrét alig tudtam ráhúzni, mert bele feszült.  Amúgy az állandó erekció is csökkenni látszott. Arra gondoltam, hogy ha a viszketés el is múlik, azért ez az új méret megmaradhatna. Még egy darabig dörzsölgettem, amit már bátran tettem, mert nem volt benne  semmi, csak a meleg levegő jött belőle.

Lehet hogy ezzel valamilyen rekordot is megdöntöttem, mert a délután folyamán, legalább tizenöt alkalommal sikerült elélveznem, a dörzsölés hatásara. Szerencsére azóta nem történt ilyen baleset.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A lányom barátnője - Szex Blog - szexblog.com

A lányom barátnője

Még ki sem mondta, már spricceltem is bele. Mindkettőnket rázott az eksztázis, csillagokat láttam, és csak élveztem, élveztem bele a fiatal punciba. Egyszerre élveztünk el. Nem akartam kivenni belőle a farkamat, nem akartam megtörni ezt a pillanatot. Aztán leengedtem a lábát és átöleltem. Szorosan, magamhoz, kis terpeszben állt, láttam, ahogyan folyik ki belőle a magom. Csak öleltem és simogattam a melleit, punciját és a nyakát csókoltam. Percek telhettek el így, már teljesen lelohadt a dorongom, mikor megfordult, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte

A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

Egy gondolat a következőről: „Baleset a nudista strandon

 1. Dia szerint:

  Hát ez szívás! 🙂

  • +0
  • -0
  • 0
  0 X
  Tetszik
  0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük