Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében

Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával.
Az ember teste csak egy burok, egy eszköz, amivel meg tudjuk változtatni, a körülöttünk lévő világot.
Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy egy ember valójában 2 részből áll. Az egyik a test, ami mindenki számára ismert, valójában csak egy biológiai egység. A másik a lélek. Ez az a rész, ami sokak számára csak egy misztikus valami, ami a legtöbb ember számára nem reális.

Az emberi lélek, valójában egy kortalan, nemtelen energia entitás. Nincs fizikai kiterjedése, nincs mérhető paramétere, nincs súlya, nincs szaga, és láthatatlan. (Nem mindenki számára láthatatlan, vannak olyan emberek, akik képesek meglátni ezeket, és olyan is van, aki képes velük kapcsolatba kerülni, – kommunikálni). Ezek az energia lények népesítik be az univerzumot. Van hogy testben élnek, ám ez nem feltétlenül szükséges a létezésükhöz, bár itt a földi létben, ez elengedhetetlen. Ők örök életű lények, akiknek a kora néha csak néhány száz év, de van hogy sok millió, vagy még ennél is több.

A test és a lélek kapcsolata viszonylag egyszerű. Itt a földön, ahhoz, szükséges egy test, mert enélkül erre nem vagyunk képesek semmire. Ez csak itt a földi létben van így, máshol ez nem feltétlenül van így. Ez egy szükséges, „szimbiózis” hisz a test, lélek nélkül csak egy test, ami ugyan élő, de tudatos cselekvésre képtelen, nagyjából úgy ahogy az állatok, de sokszor még annyira sem. (Kómás állapot) Ugyanígy a lélek sem képes valódi életet élni. („szellemvilág”)

Itt kapcsolódik a lélek a testhez. A test élettartama csupán 70-80 év, míg a lélek halhatatlan. A lélek a létezéséhez szükséges testet, úgy ölti magára, ahogy egy ruhát szoktunk, ám az, amikor megöregszik, és meghal, akkor ismét szükségessé válik egy új test. Ez a folyamat ismétlődik sok millió éve, szerte az univerzumban. Vannak nagyon „öreg” lelkek, akiknek a tudása egyszerűen felmérhetetlen, ám ez nem hozzáférhető, mert az új test felvételekor, ezt a tudást egy felsőbb hatalom, hozzáférhetetlené teszi. (Ez már egy másik témakör)

Maga a test, a test működését irányító agy, kizárólag a test működésben tartásáért felel, minden tudás, ismeret, emlék, a lélek sajátja, ez az ami magában hordozza, és viszi magával életről-életre.

Ez az a folyamat, amit a legtöbben lélekvándorlásnak neveznek.

Az új születések alkalmával, az előző élet minden tudása (és az összes azt megelőző életé is!), hozzáférhetetlen, ezért egy újszülöttnek mindent elölről kell kezdeni. És itt van egy rés, ami azt jelenti, hogy egy új élet kezdetekor, kb 8 éves korig, a blokkolás ellenére, „átszivárognak” az előző életekből származó információk, esetleg csak részletek, néha csak villanások, ám nagyon sokan, ennél lényegesen több tudáshoz is hozzáférnek. Ilyenek például a „csodagyerekek”, akik már nagyon fiatalon képesek olyan dolgokra, amihez másoknak több évtizedes tanulás szükséges, mert az előző életéből magával hozta ezt a tudást.

Mint már említettem, a lélek nemtelen, nincs férfi vagy nő, nincs semmilyen nemi identitás, ebből a szempontból mind egyenlő. Egy új ember születésekor, a nemi identitás viszont adott, aki nőként születik, az általában az egész életet nőként éli le, a férfiak szintén ebben a formában férfiként élik le az életüket. Hétköznapi dolognak számít, hogy aki most férfi, vagy épp nő, az az előző életében az ellenkező nemhez tartozott. Sőt a múltban leélt életek nagyjából fele esetekben volt valaki nő és férfi is.

Néha előfordul, hogy a gyerekkorban, az előző életekből is átcseng valami, – teljesen véletlenszerűen, – amely „flash” tartalmazhat olyan információkat az előző életből, ami a nemi identitással van kapcsolatban. Esetenként nem csak szivárgás történik, hanem ténylegesen sok információ jelenik meg, ami határozottan valóságosnak hat. Előfordul olyan eset is, amikor egy férfinél átszivárog valamilyen információ, emlék az előző életből, (az előző életek valamelyikéből) mikor ő nő volt. Ilyenkor a családban jellemző nevelési szokásoktól függ, hogy az ilyen identitás felerősödik, vagy épp el lesz nyomva. Ha a gyereket, istenítik, hogy „nézzétek milyen cuki a mi Pistiként a rózsaszín lányruhában” vagy bármilyen más módon elérik nála hogy kitartson ezeknél a megnyilvánulásoknál, akkor ez lényegében beépül a személyiségébe, és úgy is marad, vagyis teljesen beleéli magát ebbe a „szerepbe” amig az teljes mértékben megváltoztatja az eredeti identitását. Ugyan ez érvényes a nőkre is. (A szülő helyett lehet nagyszülő, nevelő, gondviselő, stb.)

Régebben nem volt ennyi eset, mert a gyereknevelés is teljesen más volt, valamint a szociális megnyilvánulások mértéke és mennyisége jóval a mostani alatt volt, így nem volt hozzá elég idő, kellő mennyiségű megerősítés, hogy ez a fejlődő gyerekre maradandóan hatással legyen.

Sokan találgatják, hogy vajon e jelenség bűn, betegség, vagy maga a végzet? Egyik sem, ez részben a tudatlanság számlájára írható, részben pedig a ma jellemző szociális és nevelési szokásokra vezethető vissza.

Ne hidd el a fentebb leírtakat, de tegyél egy próbát. Nézz körül gyerkeres családokban, vagy akár analizáld a saját családi szokásaitokat, és vedd észre azokat a jeleket, ami a fenti leírás alapján oka lehet annak ha egy gyerek nem olyan lesz, mint amit te elvársz. Én már megtettem, és sok esetben rá is kérdeztem a szülöknél, hogy miért szükséges ezeket az indikátorokat tudatosan megerősíteni, mire a legtöbb azt válaszolta, hogy majd a gyerek eldönti, hogy neki mi a jó. Igen, biztos lehetsz benne, hogy eldönti, ám ehhez a szülök is nagymértékben hozzájárulnak, pedig nagyon sokan nem is akarják ezt, csak épp nincs erről semmi információjuk.

Nagyon valószínű, hogy ez az írásom, sokaknál kiveri a biztosítékot, ám ez nem azt jelenti, hogy nem igaz. Ha képes vagy konfrontálódni a helyzettel, és képes vagy arra, hogy ránézz a dolgokra, akkor lehet hogy arra is rájössz, hogy a leírtak igazak, ám ha nem, akkor számodra marad az, ami neked igaz.

Van egy másik aspektusa is ennek a jelenségnek, de erről egy következő írásban

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
szex-idős-korban

Szex ötven felett is – az időskori szex nyomában

Szex ötven felett is - az időskori szex nyomában Nemcsak a húszéveseké? Hát nagy csodákat nem fogunk állítani ebben a cikkben, és nem találjuk fel az örök fiatalság vizét sem, sokkal inkább megpróbálunk néhány tippet adni, mit tehet az, aki már idősebb, de mégis szereti az intimitást, és a szexet! Hormonok! Sokan azt gondolják, hogy a szexualitás maximum a harmincas éveink végéig erős, aztán szép lassan kihuny… jönnek a hölgyeknél a menopauza évei, csökken a női hormonok szintje,...
Titkok – Ruhynga VI - Szex Blog

Titkok – Ruhynga VI

Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget. Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük