Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Óriáskerék

Sosem ültem óriáskeréken. De mindig is bakancsilistás álmom volt. Egyesek felülnek a gyerekükkel, mert az “olyan izgi”, mások felülnek nyugdíjasan, mert “az olyan szép”. Én sajnos nem tudok elvonatkoztatni a perverz fantáziámtól. Igen, szeretném egyszer a levegőben csinálni (de nem a repülőgép mosdójában…). És ha én egyszer felülök az óriáskerékre, nem egy barátnőmmel teszem, hanem egy olyan fiúval, akit szó szerint megerőszakolok…
Így történt hát, hogy eljutottam Bécsben a Práterbe. Odavagyok az extrémitásért, Minden izgalmasat ki akarok próbálni. Szeretem a veszélyt, a félelmet, az izgalmakat. De nem ám csak zuhanni, vagy megijedni. Hanem amiatt izgulni, hogy meglát valaki, félni a lebukástól, mert ez tilos… Nyílvános hely… Mások ártatlanul beülnek a kisgyerekekkel, én meg meg akarom szentségteleníteni azt a helyet. Lehet, hogy kitilitanak emiatt a vidámparkból 🙂 Annyi baj legyen…legalább megérte.
Amikor felülök az óriáskerékre, és nekem csupa mocskos gondolatom van… Hogy előtte fél óráig nézem, és számolom, hány percet megy, mi az a pont, ahol már nem látnak. Este van szerencsére, 10 óra, sötét van már, ez talán előny… Kalkulálok. Elindul, a kör negyedénél már “nekiláthatok”. Ott már talán nem látnak be. Jó, de előtte már izgalmi állapotba akarom hozni. Már tudom is, hogyan… A kör negyedénél már nem látnak be, akkor elkezdhetem az előjátékot. A csúcson: hát az lenne a legjobb, ha a csúcson jutnánk a csúcsra…de akkor még az előjátékból mennék át a kökemény szexbe. Nem ám 3 rántás az… A kör háromnegyedénél jó lenne befejezni, vagy félbehagyni? Uhhh ez micsoda gondolat…de 2 kört megy az óriáskerék, talán belefér egy “utómunkálat”, akkor viszont elhúzhatom a dolgot. Kész a terv! Vegyük meg a jegyet, szálljunk fel az óriáskerékre!
Elindulunk. Szorosan mellette ülök, a fülébe pedig mocskos dolgokat suttogok. Eközben a kezét a combomra teszem, amit ő simogatni kezd, és már egyre beljebb nyúl. Megérinti a puncimat. Miiiii???? “nincs rajtad bugyi?” Nincs rajtam bugyi, a szoknyám lenge, és rövid, könnyű hozzámférni. Nyalogatni kezdem a fülét, és puszilgatni a nyakát.
A kör negyedéhez érünk. Átülök a másik oldalra vele szembe, és kicsatolom a nadrágját. Nem cicózok, szopni kezdem hevesen. Kapásból mélyen lenyomom a torkomon. A földön térdelek, és újra meg újra a torkom tövéig nyomom a farkát. Már nagyon merev, már nagyon kemény, már nagyon nagy. Vele szemben az ölébe ülök, és beteszem a farkát… Lovagolni kezdek rajta, a tempóm heves, és gyors. Közben a nyakát harapdálom. A csúcson vagyunk… már annyira heves, de mindjárt a kör három negyedéhez érünk, utána meg már belátnak… Leszállok róla, és verni kezdem a farkát. Nem akarok kapkodni, visszaveszek a tempóból. Lassan leérünk, mindjárt a második kör következik.
Visszaülök mellé, kezemet a combján pihentetem (legalábbis úgy tűnik), közben pedig erősen markolom. Ő ujjaz engem, mintha keze a combomon lenne, de nem….Én nehezen bírom pókerarccal, hisz nagyon jól csinálja. Újra a kör negyedéhez érünk. Ismét vele szembe ülök. Heves smárolásba kezdünk, a farka még mindig merev és kemény. Ráülök, és tényleg ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Érezzük, hogy a levegőben vagyunk, hogy nincs talaj a lábunk alatt. Ez még jobban beindít. Egyre gyorsabb, egyre erősebb. Mindjárt a csúcsra érünk, minden szempontból. Akkor hát időzítsünk így… Lepattanok róla, és hirtelen a számba kapom a farkát. Olyan gyorsan folytatom, ahogy szex közben csináltuk, és olyan mélyre hatol a farkával, ahogyan csak tud. Kezembe veszem, és közben szopom, majd nyög egyet, és elélvez. A csúcson vagyunk. Lassan lemászok róla, és csak pihegünk, amíg leérünk. Megtörlöm a számat, iszom egy korty vizet, és kábultan kilépünk a fülkéből.
Nekem remeg a lábam, ezért szépen lassan sétálunk el az óriáskeréktől egymást átkarolva, de csak hogy el ne essünk… Egyesek felszállnak az óriáskerékre, hogy gyönyörködjenek a város szépségében… Mi is gyönyörködtünk 🙂 Ő legalábbis biztos kilátott az ablakon… Én meg tátott szájjal néztem a várost, amíg aztán be nem tömte a farkával.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt - Szex Blog

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt

Elkezdi kicsatolni az övemet, majd lehúzza a sliccem, és kiveszi a farkam a nadrágból. Én körül nézek az utcán, hogy jár-e arra valaki, de az utca üres. Iszik egy kortyot a sörből, majd leguggol előttem, és a szájába feszi a makkomat. Érzem ahogy a hideg sör körbejárja, ahogy a nyelve is ugyan ezt teszi, és ettől még jobban megkeményedik, és baromira felizgulok.

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi - Szex Blog

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi. Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük