Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó, ezért a saját történetem írom le. A barátnőmmel amikor még semelyiküknek nem volt komoly kapcsolata sorra faltuk a férfiakat. Egy este beültünk a kedvenc bárunkba. Miután elfogyasztottuk az első pohár pezsgőnket kimentünk a bár kerthelyiségébe elszívni egy cigit. Ott kint ült egy asztaltársaság, hat férfi.

Mindegyik sármos volt. Leültünk melléjük. Nem kell mondanom, hogy a kémia beindult. Legszívesebben ott ránk másztak volna. Így felmentünk velük egyikük lakására. Öt férfin osztozkodtunk akkor este a barátnőmmel. A hatodik férfinak akkor már menyasszonya volt, így ő leült az ággyal szemben lévő fotelre és nem csak hogy végig nézte, hanem le is videózta a kefélést.

Barátnőmet két férfi dugta velem egy ágyban. Az egyik épp leszopatta magát vele. Lenyomva a farkát a barátnőm torkán aki ügyesen vette is az akadályt. Pedig elég méretes farka volt a srácnak.

A másik egyik pillanatban a punciját a másik pillanatban a seggét dugta. Nekem maradt három férfi. A legsármosabbal kinyalattam a puncimat. Imádtam nézni ahogy nyelve végig simít a csupasz, nedves forró puncimon. Imádtam ahogy a borostája karcolta az érzékeny csiklóm. Nem csak nyalta. Beszívta, aztán a nyelvével dugott meg. Olyan mélyre dugta bennem a nyelvét amennyire csak lehet. Felizgatta a kettő intim piercingem látványa.

Láttam ahogy közben kiveri a farkát és azon járt az agyam mikor szophatom le végre. A másik srác valósággal megbaszta a számat, nem kímélt cseppet sem. Éreztem ahogy a számba keményedik meg a farka, a duzzadó erekciója miatt még keményebben kezdtem el szopni. Ha már szopást akart akkor olyat kapjon mintha a világ legjobban fizetett luxus prostiját baszná.

A harmadik férfi csatlakozott ahhoz aki a számat dugta, így már két fasz töltötte meg a szám. Szenvedéllyel és teljes mámorral szoptam őket és nyaltam végig a golyóikat. Aztán helyet cseréltek. Az egyik a hátára feküdt az ágyon és kérte másszak rá. Nem a farkába ültem először, hanem a szája fölé térdelve nyalattam ki a puncim. Ezután már annyira bevadultak a dolgok hogy azt sem tudtam épp melyik férfi farkát verem éppen ki, melyik van tövig bennem és melyik bassza kedvére a fenekem. Szendvicsbe vágtak.

Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig. Utána pedig hogy a férfiak újra dugjanak minket végig csókoltuk egymás testét, megszívva egymás mellbimbóját, leszorítva egymás csiklóját, lefelé haladva mindegyikünknek sikerült a másik szájába tocsogó puncival elélveznie újra.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
nőnapi-maszti

Egyedül ünnepelt nőnap

Egyedül ünnepelt nőnap Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a. Evelin is várta az estét, várt egész nap... ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától... de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja... Evelin körül...
ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Egy gondolat a következőről: „Osztozkodni jó

  1. Péter szerint:

    Jó kis történet. Ez inkább olyan, mint egy tinilány fantáziálása arról, hogy milyen lenne több pasival.
    Köszönjük.

    • +0
    • -0
    • 0
    0 X
    Tetszik
    0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük