Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó, ezért a saját történetem írom le. A barátnőmmel amikor még semelyiküknek nem volt komoly kapcsolata sorra faltuk a férfiakat. Egy este beültünk a kedvenc bárunkba. Miután elfogyasztottuk az első pohár pezsgőnket kimentünk a bár kerthelyiségébe elszívni egy cigit. Ott kint ült egy asztaltársaság, hat férfi.

Mindegyik sármos volt. Leültünk melléjük. Nem kell mondanom, hogy a kémia beindult. Legszívesebben ott ránk másztak volna. Így felmentünk velük egyikük lakására. Öt férfin osztozkodtunk akkor este a barátnőmmel. A hatodik férfinak akkor már menyasszonya volt, így ő leült az ággyal szemben lévő fotelre és nem csak hogy végig nézte, hanem le is videózta a kefélést.

Barátnőmet két férfi dugta velem egy ágyban. Az egyik épp leszopatta magát vele. Lenyomva a farkát a barátnőm torkán aki ügyesen vette is az akadályt. Pedig elég méretes farka volt a srácnak.

A másik egyik pillanatban a punciját a másik pillanatban a seggét dugta. Nekem maradt három férfi. A legsármosabbal kinyalattam a puncimat. Imádtam nézni ahogy nyelve végig simít a csupasz, nedves forró puncimon. Imádtam ahogy a borostája karcolta az érzékeny csiklóm. Nem csak nyalta. Beszívta, aztán a nyelvével dugott meg. Olyan mélyre dugta bennem a nyelvét amennyire csak lehet. Felizgatta a kettő intim piercingem látványa.

Láttam ahogy közben kiveri a farkát és azon járt az agyam mikor szophatom le végre. A másik srác valósággal megbaszta a számat, nem kímélt cseppet sem. Éreztem ahogy a számba keményedik meg a farka, a duzzadó erekciója miatt még keményebben kezdtem el szopni. Ha már szopást akart akkor olyat kapjon mintha a világ legjobban fizetett luxus prostiját baszná.

A harmadik férfi csatlakozott ahhoz aki a számat dugta, így már két fasz töltötte meg a szám. Szenvedéllyel és teljes mámorral szoptam őket és nyaltam végig a golyóikat. Aztán helyet cseréltek. Az egyik a hátára feküdt az ágyon és kérte másszak rá. Nem a farkába ültem először, hanem a szája fölé térdelve nyalattam ki a puncim. Ezután már annyira bevadultak a dolgok hogy azt sem tudtam épp melyik férfi farkát verem éppen ki, melyik van tövig bennem és melyik bassza kedvére a fenekem. Szendvicsbe vágtak.

Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig. Utána pedig hogy a férfiak újra dugjanak minket végig csókoltuk egymás testét, megszívva egymás mellbimbóját, leszorítva egymás csiklóját, lefelé haladva mindegyikünknek sikerült a másik szájába tocsogó puncival elélveznie újra.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam - Szex Blog

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam. Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

Gyors autós szex az ebédszünetben

Gyors autós szex az ebédszünetben

A kezeid a zacsimon simiznek, és a fenekem markolják, de megfogom az egyiket és a fejed felett markolva rátámaszkodok, majd a másikat is hozzáfogom, és így már könnyedén megbaszhatom a szádat. Amikor betolom, szinte érzem a nyelved önkéntelen ellenállását, ám a visszaúton pont ennek az ellenkezőjét, szinte vissza akar tartani

Családi szexkalandom három nővel - Szex Blog

Családi szexkalandom három nővel

A világosban meglátom, hogy akit épp a csúcsra repítettem, az nem Dorka volt, hanem az anyukája. A belépő hangot is azonnal felismerem, Dorka az. Kirántom a farkam anyuból, megfordulok, és a szemem Dorkára meresztem, hiszen meglepetést okozott, mivel én azt hittem ő van alattam. Dorka viszont meglepetés nélkül odasétál hozzám, ledobja magáról a törölközőjét, és kérdés nélkül rábukik a farkamra, hogy alaposan megnyálazza.
– Szóval? Van még itt hely számomra? – kérdezi újra Dorka, mire anyu válaszol neki.
– Persze, én már megkaptam, amire vágytam, most már tiéd a fiúka.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Egy gondolat a következőről: „Osztozkodni jó

  1. Péter szerint:

    Jó kis történet. Ez inkább olyan, mint egy tinilány fantáziálása arról, hogy milyen lenne több pasival.
    Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük