IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
 • +7
 • -1
 • 8
8 X
Tetszik! Nem tetszik!
87.5% 12.5%

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó, ezért a saját történetem írom le. A barátnőmmel amikor még semelyiküknek nem volt komoly kapcsolata sorra faltuk a férfiakat. Egy este beültünk a kedvenc bárunkba. Miután elfogyasztottuk az első pohár pezsgőnket kimentünk a bár kerthelyiségébe elszívni egy cigit. Ott kint ült egy asztaltársaság, hat férfi.

Mindegyik sármos volt. Leültünk melléjük. Nem kell mondanom, hogy a kémia beindult. Legszívesebben ott ránk másztak volna. Így felmentünk velük egyikük lakására. Öt férfin osztozkodtunk akkor este a barátnőmmel. A hatodik férfinak akkor már menyasszonya volt, így ő leült az ággyal szemben lévő fotelre és nem csak hogy végig nézte, hanem le is videózta a kefélést.

Barátnőmet két férfi dugta velem egy ágyban. Az egyik épp leszopatta magát vele. Lenyomva a farkát a barátnőm torkán aki ügyesen vette is az akadályt. Pedig elég méretes farka volt a srácnak.

A másik egyik pillanatban a punciját a másik pillanatban a seggét dugta. Nekem maradt három férfi. A legsármosabbal kinyalattam a puncimat. Imádtam nézni ahogy nyelve végig simít a csupasz, nedves forró puncimon. Imádtam ahogy a borostája karcolta az érzékeny csiklóm. Nem csak nyalta. Beszívta, aztán a nyelvével dugott meg. Olyan mélyre dugta bennem a nyelvét amennyire csak lehet. Felizgatta a kettő intim piercingem látványa.

Láttam ahogy közben kiveri a farkát és azon járt az agyam mikor szophatom le végre. A másik srác valósággal megbaszta a számat, nem kímélt cseppet sem. Éreztem ahogy a számba keményedik meg a farka, a duzzadó erekciója miatt még keményebben kezdtem el szopni. Ha már szopást akart akkor olyat kapjon mintha a világ legjobban fizetett luxus prostiját baszná.

A harmadik férfi csatlakozott ahhoz aki a számat dugta, így már két fasz töltötte meg a szám. Szenvedéllyel és teljes mámorral szoptam őket és nyaltam végig a golyóikat. Aztán helyet cseréltek. Az egyik a hátára feküdt az ágyon és kérte másszak rá. Nem a farkába ültem először, hanem a szája fölé térdelve nyalattam ki a puncim. Ezután már annyira bevadultak a dolgok hogy azt sem tudtam épp melyik férfi farkát verem éppen ki, melyik van tövig bennem és melyik bassza kedvére a fenekem. Szendvicsbe vágtak.

Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig. Utána pedig hogy a férfiak újra dugjanak minket végig csókoltuk egymás testét, megszívva egymás mellbimbóját, leszorítva egymás csiklóját, lefelé haladva mindegyikünknek sikerült a másik szájába tocsogó puncival elélveznie újra.

 • +7
 • -1
 • 8
8 X
Tetszik! Nem tetszik!
87.5% 12.5%
IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
Tags:
1 Comment
 1. Péter 2 év ago

  Jó kis történet. Ez inkább olyan, mint egy tinilány fantáziálása arról, hogy milyen lenne több pasival.
  Köszönjük.

  • +1
  • -0
  • 1
  1 X
  Tetszik! Nem tetszik!
  100% 0%

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account