Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó, ezért a saját történetem írom le. A barátnőmmel amikor még semelyiküknek nem volt komoly kapcsolata sorra faltuk a férfiakat. Egy este beültünk a kedvenc bárunkba. Miután elfogyasztottuk az első pohár pezsgőnket kimentünk a bár kerthelyiségébe elszívni egy cigit. Ott kint ült egy asztaltársaság, hat férfi.

Mindegyik sármos volt. Leültünk melléjük. Nem kell mondanom, hogy a kémia beindult. Legszívesebben ott ránk másztak volna. Így felmentünk velük egyikük lakására. Öt férfin osztozkodtunk akkor este a barátnőmmel. A hatodik férfinak akkor már menyasszonya volt, így ő leült az ággyal szemben lévő fotelre és nem csak hogy végig nézte, hanem le is videózta a kefélést.

Barátnőmet két férfi dugta velem egy ágyban. Az egyik épp leszopatta magát vele. Lenyomva a farkát a barátnőm torkán aki ügyesen vette is az akadályt. Pedig elég méretes farka volt a srácnak.

A másik egyik pillanatban a punciját a másik pillanatban a seggét dugta. Nekem maradt három férfi. A legsármosabbal kinyalattam a puncimat. Imádtam nézni ahogy nyelve végig simít a csupasz, nedves forró puncimon. Imádtam ahogy a borostája karcolta az érzékeny csiklóm. Nem csak nyalta. Beszívta, aztán a nyelvével dugott meg. Olyan mélyre dugta bennem a nyelvét amennyire csak lehet. Felizgatta a kettő intim piercingem látványa.

Láttam ahogy közben kiveri a farkát és azon járt az agyam mikor szophatom le végre. A másik srác valósággal megbaszta a számat, nem kímélt cseppet sem. Éreztem ahogy a számba keményedik meg a farka, a duzzadó erekciója miatt még keményebben kezdtem el szopni. Ha már szopást akart akkor olyat kapjon mintha a világ legjobban fizetett luxus prostiját baszná.

A harmadik férfi csatlakozott ahhoz aki a számat dugta, így már két fasz töltötte meg a szám. Szenvedéllyel és teljes mámorral szoptam őket és nyaltam végig a golyóikat. Aztán helyet cseréltek. Az egyik a hátára feküdt az ágyon és kérte másszak rá. Nem a farkába ültem először, hanem a szája fölé térdelve nyalattam ki a puncim. Ezután már annyira bevadultak a dolgok hogy azt sem tudtam épp melyik férfi farkát verem éppen ki, melyik van tövig bennem és melyik bassza kedvére a fenekem. Szendvicsbe vágtak.

Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig. Utána pedig hogy a férfiak újra dugjanak minket végig csókoltuk egymás testét, megszívva egymás mellbimbóját, leszorítva egymás csiklóját, lefelé haladva mindegyikünknek sikerült a másik szájába tocsogó puncival elélveznie újra.


uj-eletem-kezdete

Az új életem kezdete

Az új életem kezdete Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik.Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált „a társaság”-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra – bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza – és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre.Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el...

Szexélményem 2 pasival 3. rész

Szexélményem 2 pasival 3. rész A víz lassan töltötte meg a kádat. Finom érzés volt ahogy emelkedő szintje érintette a bőrömet. Alex behunyt szemmel, hátrahajtott fejjel lustán simogatta a hajamat, a másik keze pedig a hasamon nyugodott. Ati is ernyedten dőlt a kád széléhez, és félig lehunyt szemmel minket figyelt. Enyhén szétterpesztett lábai között pont az ágyékára láttam. Milyen ártalmatlannak tűnt így ellazult állapotban. Elmosolyodott látva mit nézek, és egy kicsit jobban széttárta a lábait.- Ha...
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat.A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
A lányom barátnője - Szex Blog - szexblog.com

A lányom barátnője

Még ki sem mondta, már spricceltem is bele. Mindkettőnket rázott az eksztázis, csillagokat láttam, és csak élveztem, élveztem bele a fiatal punciba. Egyszerre élveztünk el. Nem akartam kivenni belőle a farkamat, nem akartam megtörni ezt a pillanatot. Aztán leengedtem a lábát és átöleltem. Szorosan, magamhoz, kis terpeszben állt, láttam, ahogyan folyik ki belőle a magom. Csak öleltem és simogattam a melleit, punciját és a nyakát csókoltam. Percek telhettek el így, már teljesen lelohadt a dorongom, mikor megfordult, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte

Titkok – Ruhynga VI - Szex Blog

Titkok – Ruhynga VI

Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. - Szex blog Történetek

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában.

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. Egy iskolai három napos kiránduláson történt,  4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, míg a többieknek a folyosó végén lévő zuhanyzóban WC-be kellett kimenniük.Beköltöztem a szobába, még egyedül...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

One thought on “Osztozkodni jó

  1. Péter szerint:

    Jó kis történet. Ez inkább olyan, mint egy tinilány fantáziálása arról, hogy milyen lenne több pasival.
    Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük