IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%

Kedd… D tegnap szállt le a géppel. 1 hónap telt el az utolsó találkozásunk óta. 1 hónapja csak az írás, a chat-szex az, ami miatt visszaszámolgattuk a napokat. Tudtuk, hogy ha újra találkozunk, nagyot fog szólni… jó ég, azok a beszélgetések, fantáziálások…
Írt. Itthon. Találkozzunk MINÉL HAMARABB!!!! Bár átjönne – gondoltam. Este, kinn a szabadban, ahol senki nem jár már. Mert persze a lakás tabu. Már izgatottan vártam, leírtam neki, mire vágyom: “Azt akarom, hogy nekinyomj egy fának,a kezeim emeld fel, és fogd le erősen, hogy ne tudjak mozdulni! Csókold a nyakam hevesen, aztán csak lökj le a fűbe, és tedd belém, hatolj mélyre, mint még soha…!” Majdnem….majdnem így is lett. De sajnos közbejött az ez, meg az, így az éjszaka csak még jobban fokozta a bennünnk már kitörni készülő vágyat. Éjjel 2kor kaptam az üzenetet, hogy 9kor övé a lakás….
Uhhhh, régi álmomat akartam már valóra váltani: azzal ébreszteni, hogy a takarója alatt bekapom a farkát, és leszopom. Nincs is jobb, mint erre kelni mindenféle vekker, vagy kakaskukorékolás helyett, nem? Nem vettem fel bugyit, egy lenge kis miniszoknya volt rajtam (ez volt a kívánság, rendelés). Azt akartam, hogy amikor ajtót nyit, már az előszobában nekem essen, ha már felébresztem a csengővel. Természetesen ismét változott a terv….istenem… hát sehogyse jön össze ez????? Egyre jobban akartam, de a lakás nem volt üres. Megkérdezte a villamosmegállóban, van-e rajtam bugyi. Nem hitte el, hogy nincs. Már csak 20 perc és beérünk a munkahelyére, már nem kell sokáig kitartanunk.
Én egy emelettel feljebb voltam, egyedül… Be se ment az irodájába, csak jött egyből a harmadikra. Felvágott az asztalra, én levettem a pólóját, ő meg a melltartómat. Már attól beindult, hogy megérintette a melleimet. Azonnal elővettem a farkát, és verni kezdtem, majd hirtelen hátradöntött, a fejem kicsit lelógott, ő pedig a számba dugta egészen tövig, ki se húzta teljesen, újra meg újra lenyomta a torkomon. Majd felállított, és hassal az asztalra döntött úgy, hogy a két szélébe megkapaszkodtam, a lábaim pedig a földön. Hátulról tette belém, de 2-3 döngetés után azt, mondta, nem bírja már sokáig…. Annyira heves voltam, be voltam indulva teljesen. Hirtelen kivette, és lenyomta a farkát a torkomon újra. Szinte felfogni se volt időm, olyan gyorsan történt minden. még 8 másodperc, és kész….elélvezett.
Hát így ünnepeltük meg a hazaérkezését, valamivel csillapítanom kellett a szomjamat…
Eltelt 1 hónap, hogy csak gerjesztettük magunkat, fel voltam készülve rá, hogy gyors menet lesz. Dehát folytatásos regényről beszélünk…

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account