Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Jó reggelt Kedvesem

Este úgy aludtam el hogy rád gondoltam. Vajon miként és hogyan fogsz ismerkedni az játékoddal, vajon kell-e hozzá segítség, vagy megtalálod a módját, könnyedén, hogy kielégítsd a vágyaidat és a kielégülést nyerj általa. Aztán elaludtam.

Reggel arra ébredtem hogy áll a farkam, és lüktet. Ismét csak nálad jártam gondolatban, hogy milyen jó lenne veled ébredni, és milyen jó lenne, ha az álló farkam most Te simogatnád, úgy ahogy most én teszem.

Gondolatban most is ott vagyok veled, nézem ahogy felébredsz, ahogy kinyitod a szemed, rám nézel és mondod hogy Jó reggelt. Én csak nézlek és simogatom a tested, finoman és egyben mohón. A szemed ismét csukva, de a légzésed árulja el hogy élvezed a helyzetet, hagyod hogy az érzés átjárjon, nem múló pillanattá sűrűsödve.

A simogatások az arcod körül kezdődik, és halad egyre lejjebb, nem kihagyva a füled és a nyakad, majd egyre lejjebb, a válladon át, körbejárlak a melleken, ahol is kicsit elidőzve a bimbókat simogatom keményre. Ez annyira szép és izgató hogy nem tudok ellenállni a késztetésnek hogy a számba vegyem őket és egyiket a másik után csókolgatva, és szopva még tovább izgassam őket, és ezzel magamat is.

Aztán tovább haladok lefelé, a pocak mentén, egészen addig, ahol a kezem eltűnik a combod közötti forróságban. Érzem a puncid nedves leheletét, ahogy hívogatóan kitárulkozik, várva hogy mélyebb élményben részesülhessünk. Ahogy az ujjaim egyre mélyebben merülnek el a nedves ajkaid között, úgy a légzésed is egyre szaporább lesz, ám ez még tovább fokozódik amikor a csiklód megérintem és könnyed mozgással simogatom.

Az egyik kezed eközben a melled kemény bimbóját csavargatja, a másik pedig rajtam matat jó fogást keresve, de mielőtt megtalálnád, én odébb csúszok, és a két combod között a puncidba fúrom az arcomat, és hozzálátok a finom édesség nyalogatásának. Érzem hogy a nyelvem minden mozdulatára megrezzen a tested, és ezt nagyon élvezem. Végig nyalogatom a nyílástól a gyöngyszemig, mindkét oldalon eljátszadozva a csordogáló cseppekkel, de minden alkalommal visszatérek az egyre nagyobb és feszesebb csiklódhoz, amit a számba veszek, és szopom, s közben ameddig elérem körbenyalogatom.

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed. Amikor már majdnem jó, akkor egy picit visszaveszek a tempóból, hogy tovább tartson, de épp csak annyira, hogy az élvezet hulláma még ne érjen el. Aztán újra felkorbácsolom a érzések felszínét, majd ismét a lassítás, és ezt addig csinálom így, amíg már egészen közeli a beteljesülés élménye.

Ekkor helyzetet váltok, és szinte azonnal tövig nyomom a farkam a forró és nedves puncidba, hogy a következő felfelé ívelő hullámmal elérjen téged a vágyott érzés.
Ez hamar be is következik. A tested követelőzően magába szippant, a lábaiddal átkarolod a hátam, más még jobban magadba rántasz, pont abban az ütemben, hogy én is mozgok, és ettől szinte azonnali és mindent elsöprő hullámokban tör rád a kéj ismétlődő hullámaival.

Mielőtt én is elélveznék a puncidban, kihúzom belőled, és az magam fejezem be, ráverem a farkam a puncidra, a pocakra, a cicikre, de néhány csepp jut a nyakadra és az arcodra is.
Amikor már egy kissé lecsillapodott a heves izgalom okozta kéjhullámok sora, akkor én is köszöntelek téged.
– Jó reggelt Kedvesem.

Ezután melléd fekszem, és csak simogatlak, ahol elér a kezem, s közben érzem, ahogy a remegés is lassan kezd csillapodni, és csak fekszünk egymás mellett, hogy csak a szuszogás hallatszik.

Amikor kinyitom a szemem, akkor tudatosul bennem, hogy nem vagy mellettem, sőt nagyon messze vagy, de az érzés itt van velem, hogy jó veled, és ezzel együtt egy kis csalódás is, hogy nem is téged locsoltalak meg a friss meleg tejemmel, hanem a saját pocakomat, de ez nem változtat azon, hogy még jobban akarlak.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Miki-móka a játszótéren - Szex Blog

Miki-móka a játszótéren

Ezután végre belémhatol. Erősen. Mélyre. Tövig. Majd újra, újra, és újra. Aztán hirtelen kiveszi a farkát belőlem, és leveszi rólam a combfixet. Még nem tudom, mi a terve, de lassan összeáll a kép. A hasamra fordít, a hinta, ahol az előbb leszoptam, még mindig lengedezik. Hirtelen megfogja a jobb csuklómat, és a hintához kötözi a combfixemmel, majd ugyanígy tesz a bal kezemmel is. És akkor hátulról hatol belém. Ez nagyon jó, nagyon jól csinálja.

Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt - Szex Blog

Bassza meg, ez egy izgalmas nap volt

Amikor elérem, és az ujjam hegye megérinti a nedves részt, ő ismét megremeg, ahogy én is. Az ujjaim egyre merészebbek, és egyre mélyebben túrnak bele, amitől az egyre nedvesebbé, és lüktetőbbé válik. Így éljük át egymás felfedezésének az örömét, amikor megérzem, hogy nem bírom visszatartani a belőlem kitörni készülő áradatot. Érzem, amikor elindul, és azt is, amikor az első cseppek elszállnak a messzeségbe, amikor az ajtóban megjelenik Móni, és mondana valamit, de az arca valami rosszat sejtet.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük