Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem?
Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy…
Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon kanos, és ez tetszik. Magassarkú van rajtam. Leveszi az ingét, uhhh…..totál beindulok rá. A felsőteste, istenem, érinteni akarom!!!! Érintenem kell. Letépi rólam a blúzom. A gombok csak úgy repülnek a sarokba. Egy melltartóban és egy szoknyában fekszem az asztalon. Ő csókolni kezdi a nyakamat, a kulcscsontomat, a melleimet. Leveszi a melltartómat, és a sarokba hajítja. A szoknya még mindig rajtam van. Feljebb csúszok az asztalon, a lábaimat pedig szétfeszíti. Megfogja a neccharisnyámat, és egy durva mozdulattal széttépi rajtam. A csipkés tangámat megpróbálja lehúzni, de olyan erőszakosan ráncigálja, hogy az is elszakad.
A következő pillanatban letolja a nadrágját, és álló dákóját belémnyomja. Te jó ég, milyen kemény, milyen nagy, milyen merev. Belémhatol tövig… Újra és újra belémnyomja. Én csak fekszem ott a szétszaggatott harisnyámban az asztalon szétterpesztett lábbal, és tehetetlen vagyok. A kezeimet erősen az asztalra szorítja, közben pedig a melleimet szopja. Kiveszi a farkát, a felsőtestemet csókolgatja, elér a hasamhoz. Nyalogatni kezdi az ágyékom, eközben a kezével simogatja a combomat, teljesen belül, szinte a vaginámhoz ér. Aztán nyalni kezd, izgatja a csiklómat a nyelvével. Hirtelen viszont elmúlik ez a hevesség. Mert egy finom mozdulattal belelehel a puncimba, egészen közel van. Aztán újra nyalni kezd. De most az ujjával hatol belém, mélyen, erősen, 2 ujjal. Sikítanom kell, annyira nedves vagyok, hogy ezt már nem bírom.
Felülök, és hirtelen leteperem a földre. Ő csak ott fekszik, én pedig fölötte állok. A magassarkúmmal a mellkasára lépek, most én irányítok. Lassan a sarkamat végighúzom a felsőtestén. Aztán letérdelek terpeszben az ágyéka fölött, és ráülök a farkára. Lovagolni kezdek rajta, közben pedig a mellkasát karmolom. Lejjebb megyek, és farkát a két mellem közé szorítom, és húzogatni kezdem rajta a bőrt. Aztán egy váratlan mozdulattal mélyen lenyomom a torkomon. Rúzsos lesz a farka, a tövénél körben végig egy vörös rúzsnyom látszik. Szopom, a nyelvemmel végignyalom a farkát.
D Felül, és a hátamra lök. A földnek nyom, vállaimat leszorítja és belémhatol újra. Most még nedvesbb vagyok, most még mélyebbre hatol. És lök, és megint, és megint. Érzem, hogy mindjárt elélvezek. Én csak hangosan nyögök, hallom, hogy ő is mindjárt elmegy. Csak felhevül mégjobban, még erőteljesebb, még gyorsabb, még keményebb, közeledik a csúcs… És akkor…belémélvez. Én felsikítok… Egyszerre élvezünk…
Elterül a földön izzadtan, én meg sem bírok mozdulni. Csak lihegünk, mintha futottunk volna 10 kört. Hát igen…1 kör volt, de az olyan, hogy…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Titkok – Ruhynga VI - Szex Blog

Titkok – Ruhynga VI

Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”

Élvezzük egymást egész nyáron - Szex Blog

Élvezzük egymást egész nyáron

Amikor már eleget látott, odahajol hozzá, és egy bátortalan puszi nyom Orsi arcára, mire ő is rámosolyog, de szopj a tovább a farkam. Ágin látszik, hogy neki is tetszik a helyzet, de azt is, hogy nem mer továbblépni. Ezt Orsi is észreveszi, és amikor leáll, elengedi a farkam, és Ági felé fordítja. – Akarod? – kérdezi tőle. Ági válasz helyett csak megnyalja a makkomat, majd megint Orsit nézi, aki ismét rábukik, és szopja tovább. Ági is részt akar a játékból, de csak visszafogottan, így az egyik kezével a zacsimat gyömöszöli, miközben a szeme a farkamra tapad, ami eltűnik Orsi szájában.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük