Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Évezzük a napozást

Befejeztük az ebédet, és jóllakottan kifeküdtünk a kertbe, hogy süttessük magunkat a napon. Mindketten szeretjük a meleget, a napsütést, így ha lehet a legtöbb időt kint töltjük a szabadban.

A meleg és a csend egy kissé elnyomott, és pár perc szundikálás után amikor kinyitottam a szemem, az első pillantásom rád esett. Úgy fekszel mint aki alszik, az egész tested fénylik a napon. Az egyik kezed a melleden, a másik a pocakodon és én csak nézlek gyönyörködöm a látványban. Tetszel nekem. Gyönyörű vagy és én csak csodállak.

Aztán arra leszek figyelmes, hogy a kezed, a melleden aprókat mozdul, s ahogy figyelem, felfedezem, hogy az ujjaddal a keményre meredt bimbódat simogatod körbe-körbe. Ez tetszik. Aztán mozdul a másik kezed is, a pocakodról egyre lejjebb vándorol, egészen a lábad közé, amikor odaér, a combodat egy kicsivel jobban szétteszed, így a kezed simán becsusszan a puncidra, és apró mozdulatokkal, lassan simogatod.
Ekkor már az ébredező farkam is egyre magasabbra emelkedik, mintha ő is gyönyörködne benned.

Eközben a ciciden matató ujjaid már erőteljesen csipkedik csavargatják a bimbódat, amitől az egészen kipirosodik és szemmel láthatóan nagyon keményen meredezik. A másik kezed a punciban ütemesen simogatja az ajkaidat, és időnként mélyebben megmártózik benne, és tudom hogy ilyenkor a nedveidet simogatod szét, hogy jobban csússzon és még finomabb legyen az érintés.

Én ekkor már a farkamat markolom, és húzom, szorítom, pontosan olyan ütemben, ahogy neked mozog a kezed. Nagyon felizgatsz. A meztelen tested látványa mindig izgalomba hoz, de amikor ennyire finom érintésekkel kényezteted magad, az maga a mennyország.

Egyszer csak azt látom, hogy a tested remegni kezd, és a kezeid mozgása egyre gyorsabb, és ahogy a tested megfeszül máris tudom hogy azonnal elélvezel. Nem is tévedtem, csendben, szótlanul, ahogy máskor is. Amikor a remegés alábbhagy, a kezeid megállnak, és néhány pillanatig mozdulatlanul fekszel.

Ekkor lassan kinyílik a szemed és rám pillantasz. Ahogy meglátod hogy a kemény farkam a markomban áll, és tudatosul benned, hogy végig néztem ahogy elélvezel, a szemeid még inkább kikerekednek, és a csillogásából látom hogy ismét benned ég a vágy, pontosabban még mindig. Ekkor a kezed újra mozgásba kezd, ahogy az enyém is, és csak nézzük egymást szótlanul, de végül én töröm meg a csendet.

– Tetszik a farkam Baba?
– Igen, nagyon.
– Szereted nézni ahogy élvezem a látványodat, és közben játszok vele?
– Igen, imádom.
– Szeretnéd szopni is?
– Igen, akarom.
– Akkor kérd hogy tegyem a szádba.
– Szeretném ha számba tennéd a farkad és megengeded hogy szopjam.

Ekkor felállok, és egy lépéssel oda állok az arcodhoz, úgy hogy a farkam pont az orrod előtt van, és úgy teszek mintha nem engedném hogy a szádba vedd.
– Kérlek tedd a számba, szeretnélek leszopni.
Ekkor a végét épp csak annyira a szádba engedem hogy csak a fejét tudd bekapni, majd újra elhúzom, és csak nézlek, és mondom hogy:
– Most inkább szeretném megdugni a szádat, csak nyisd ki, és máris megkapod amit szeretnél.
Ahogy kimondom, már tátod is, és várakozón nézel, én pedig azonnal betolom neked, és te azonnal rá is zárod a finom ajkaid, és hevesen szopod, én pedig nyomom neked egyre erősebben és hevesebben, pont úgy dugom a szád, ahogy máskor a puncidat.
A heves mozgás, és az erős lökések hatására önkéntelenül is eltolsz magadtól a kezeiddel, mert szinte fullaszt, a tövig szádban mozgó farkam. Ekkor belemarkolok a hajadba és szinte ráhúzlak, hogy ne is tudj eltolni, de a kezeiddel mégis erővel tartasz távol.
– Ez így nem fog menni. Maradj itt mindjárt jövök.
Bemegyek a szobába és előveszem azt a selyemsálat, amivel a kezeidet szoktam megkötni, de hogy biztos legyen a dolog, egyből kettőt hozok magammal.

Oda állok melléd és a kéz kezed elég szorosan hozzá kötöm a napozóágy oldaléhoz, majd újra eléd állok és ismét az előbbi lendülettel megdugom a szád, és közben a hajadnál fogva szinte ráhúzom magamra az arcod. Ilyenkor csak a nyögdécselés és a szuszogás hallatszik, ám arra ügyelek, hogy levegőt azért kapj, hisz nem a kínzás a cég hanem az élvezet.

Amikor már érzem hogy nem sok van hátra, kiveszem a szádból és kézzel kezdem verni a farkam, úgy hogy közben az arcodhoz dörzsölöm a fejét, megpaskolom vele az arcod, az orrod, és időnként újra lenyomom a torkodon hogy elég nedves legyen. Néhány pillanat múlva én is megfeszülök és hatalmas spicceléssel beterítelek a friss meleg spermával, amiből jut a hajadra is, de a legtöbb az arcodra és az orrodra kerül, onnan csepeg tovább a szádra, majd le a nyakadra, és folyik végig a melleiden. A végén az utolsó cseppeket a szádba cseppentem, majd újra bekapod a farkam és olyan hevesen kezded szopni, hogy újra merevedni kezd. Ezután a farkammal elkenem az arcodon a csordogáló cseppeket, majd odatérdelek melléd és megcsókollak. Mélyen szenvedélyesen. Érzem még a nyelveden a saját ízemet, ahogy a nyelvünk játékosan felnyalogatja az utolsó cseppeket is, a szád szélén és az orrod hegyéről tovább csordogál lefelé, és mi közösen lenyalogatjuk egymásról mind az utolsó cseppig.
Mindeközben a kezünk egymást kutatja, simogatja, láthatóan még akarunk az élvezetből, ezért most váltunk, és a kedvesem kezét megszabadítom a köteléktől, majd a kezem nyújtva segítek felállni, és lassú léptekkel elvezetem az asztalig, amin még ott az ebéd utáni maradék, de ez nem fog zavarni mert eltolom az asztal végéig, majd egy kérdést teszek fel a Babámnak, aki csak néz rám és minden ízében remeg.
– Akarod még folytatni?
– Igen akarom, basszál meg kérlek.
– Rendben, pont erre gondoltam én is.

Szembefordítalak az asztallal, és erőteljesen de nem durván hason fekve rányomlak, a lapjára, és az előbb is használt kendővel az asztal másik oldalán a csuklóidat lekötözöm az asztal lábához, így mozdulni sem bírsz.
Letérdelek mögötted és a kezemmel széthúzom a feneked, és az arcom belefúrom a punci-popsiba, és nyalni kezdem. Előbb az egyiket majd a másikat felváltva, ám mivel nem rég élveztél egy hatalmasat, a puncidból a fincsi nedűt alaposan kinyalom, mindeközben az egyik ujjam a fenekedben merül el, és így duplán izgatom a tested.

– Jó így neked? Élvezed?
– Igen, nagyon élvezem de szeretném ha végre megbasznád a puncimat.
– Nagyon szívesen csak kérned kell, tudod hogy bármit megteszek neked.
– Kérlek, kérlek, kérlek basszál meg!!
– Rendben, mivel ilyen szépen kéred, nagyon szívesen megteszem neked.

Ekkor a farkamat odaillesztem a puncihoz, és lassan, belemártogatom, hogy jobban csússzon. Amikor úgy érzem hogy már nem lehet nedvesebb, betolom neked tövig, majd ütemesen elkezdek benned mozogni.
– Kérlek basszál meg rendesen, azt akarom hogy szétkúrd a puncimat.

Nem kell többször kérni, máris úgy járok benned mint a dugattyú, minden lökésnél nagyot csattanok a fenekeden, a zacsim a csiklódat csapkodja, és érzem hogy a remegésed már újra a tetőpontos van, tudom hogy hamar elélvezel, ezért még jobban fokozom a tempót, egészem addig, amig megérzem ahogy a puncid szinte magába szívja a farkam és elélvezel, a puncid mint egy szivattyú csak szív és szorít, remeg mindened, veled együtt én is.

Miután az élvezet hullámai lecsillapodnak, kioldom a csuklódat, magam felé fordítalak, és újra csókban forrunk egymásba. Néhány perccel később csak annyit mondok neked:

– És most szopjál. Te mint engedelmes nő, aki tisztában van azzal hogy ki a főnök letérdelsz előttem és szopni kezded a farkam. Ám most nem dugom a szádba, hagyom hogy kiszolgáld magad, mert még a farkam lucskos a puncidtól amit szeretsz minden alkalommal lenyalogatni róla, pont úgy mint most is. Amikor elélvezek a szádban nem is engeded el, csak szopod és szívod, ahogy én is szeretem, de a szád szélén kifolyik a nedű és csorog végig a melleden, a pocidon.
Mikor már alaposan lenyalogattad az utolsó cseppig mindet, akkor felállsz előttem és csak nézzük egymást, mert pontosan tudjuk, hogy ez így tökéletes volt, és mindketten végletekig élvezzük az ilyen helyzeteket, ám egy hosszú csók a végére elmaradhatatlan.

Majd újra leheveredünk a napozóágyra, és én meggyújtok egy cigit, és átadom neked, majd gyújtok egyet magamnak is, elnyúlunk az ágyon és csak nézzük egymást.

Folytatás következik.

napozás

 


oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

Nyelvlecke nőknek - avagy mi kell a férfinak A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb...
A női orgazmus

A női orgazmus titkai

A női orgazmus titkai A nők többsége köztudomásúlag nehezebben éri el az orgazmust, mint a férfiak. Vajon mi lehet ennek az oka? A férfiak és a nők közötti különbségeket nagyon sokan boncolgatták már, hiszen a téma kimeríthetetlen forrásból fakad. Milliók élnek át orgazmussal kapcsolatos zavarokat, s most, amikor a korlátlan férfiuralom már a múlté, természetes, hogy foglalkozzunk a problémával.Elmúlt az az időszak, amikor a szexualitásról tilos volt beszélni, s csak a férfiak élvezhették az együttléteket. Az...
Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

így baszom meg a szád

Szexel indul a hét, a legjobb hétfő

hevesen kezdesz szopni, én pedig tövig nyomom, így baszom meg a szád, amíg érzem hogy elélvezek. Az első lövések még a szádba mennek, de aztán kiveszem, és telespriccelem az arcod a friss és forró gecivel, ami a homlokodtól lassan folyik végig az arcodon, és az álladról lecsepeg a melledre és a combodra.

Gyönyör a fürdőben - Szex Blog Történetek

Gyönyör a fürdőben

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Az én kezem az ő bugyijában, ő pedig a farkam masszírozta, és csak remegtünk a vágytól. Éjjel a deák téren basztunk egy padon - Szex Blog

Éjjel a deák téren basztunk egy padon

Éjjel a deák téren basztunk egy padon Ez is egy régi és maradandó emlék, hisz izgalmas volt, és... kezdjük az elején. Egy céges buli volt, de arra már nem emlékszem hogy milyen alkalomból, ám arra igen, hogy volt pia bőven, és lányok is. Egy cég, ahol a nők aránya 90% körül mozog lehet következtetni, hogy vannak olyan esetek, amikor a vágyak valósággá válnak.Volt egy kolléganőm, akivel jól elvoltunk egymás mellett, sokat beszélgettünk, és mondhatni hogy baráti...
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük