Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Három lány verte ki a farkam a vécében

Tavaly nyáron voltam egy rockfesztiválon, ami nagyon jó volt, ám volt egy kis hiányosság is, miszerint a klotyók száma sokkal kevesebb volt, mint amennyi szükséges lett volna. Volt több kijelölt és elkerített rész, ahol kék műanyag WC-k voltak több sorban, ám ez nagyon kevés volt, mert mindenki ivott, és mindenki pisilni járt. A WC-k előtt sorállás volt, jó esetben beértél, mielőtt késő lett volna, de sokan nem kockáztatták, inkább önkényesen kijelöltek egy másik WC-t, ami a természet része volt, és csak néhány bokor választotta el a fesztiváltól.

Eleinte én is a műanyag lerakóhoz mentem, de hamar rájöttem hogy ez nem fog működni. Amikor rátaláltam, a természetes pisildére, és bementem, akkor derült ki számomra, hogy ebben nincs semmiféle szabály. Fiúk lányok vegyesen, sokszor egymás mellett vagy előtt intézik a dolgukat, senkit sem zavart, hogy mások is láthatják.

Mivel már nagyon kellett pisilnem, nem tétováztam sokat, bementem a bokros vécébe, majd elővettem a farkam hogy pisiljek. Már javában csorgott, amikor jött három lány, akik közvetlenül mellettem, igyekeztek megkönnyebbülni. Az egyik felhúzza a szoknyáját, majd leveszi a bugyit, leguggol, és elkezdi csorgatni a lét. Még soha nem láttam élőben nőt pisilni, ez volt az első alkalom, és bizony felizgatott a látvány. Időközben a másik kettő is, a guggolást választva kezdett csorgatni mellettem.

Ahogy nézem őket, eluralkodik rajtam az izgalom, a farkam egyre merevebben áll, és alig bírom a pisit kinyomni. A farkam elég hosszú, (23 cm) de nem túl vastag, így a lányoknak is szemet szúr a dolog, így megjegyzéseket tesznek rám, és a farkamra. Ez nem válik előnyömre, mert még inkább megnőtt. Amint végzek a pisivel, megpróbálom a nadrágba gyömöszölni, de nem bírok vele.

Ekkor az elsőnek érkezett lány, aki már végzett a pisiléssel, odajön hozzám, és megmarkolja a dákómat, és egy kicsit meghúzgálja.
– Mi lenne ha kivernéd, akkor talán könnyebben befér a nadrágba?
A kérdésre és a markolásra tökre elpirulok, ám a farkam még most is mereven áll. Próbálok valamit válaszolni, de nem jön ki hang a számból.
– Akarod hogy segítsünk? – kérdezi tőlem, miközben még inkább marokra fogja a farkam, és lazán húzgálni kezdi.
– Bizony nagyfiú, ha akarod segítünk neked. – mondja a másik, aki szintén ott áll mellettem és bámulja a szerszámomat, amivel még most is küzdök, hogy eltegyem, de a lány aki fogja, nem engedi. Mire kettőt pislantok, már a harmadik is ott áll mellettem, aki szintén megmarkolja, és immár közös erővel húzgálják a farkam.

Az izgalmam az egekben, a farkam mindjárt eldurran, miközben további emberek jönnek a pisildébe, ám szerencsére nem foglalkoznak azzal, hogy mi készül. A három lány körbevesz, hárman három kézzel verik a farkam, ami pillanatok alatt elsül, amitől a lányok hangos visongásba kezdenek, majd elköszönnek és magamra hagynak. Kicsit letörölgetem egy papírzsepivel, majd miután már lelankadt, bezárom a nadrágba. és tovább állok én is. Később még többször is benéztem, hátha ott vannak a lányok, de többet nem láttam őket.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Rejtélyes nő a vonaton - Szex Blog

Rejtélyes nő a vonaton

A nő kis mozdulatokkal az ujjbegyével ütögette a csiklóját, aztán félrehúzta a bugyiját, és a kisajkai között megnedvesített ujjával dörzsölgetni kezdte. A simára borotvált nagyajkak csillogtak a szétkenődött nedvességtől, a csikló környéke vörösen duzzadt

Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük