Saját történetek beküldése

Saját történetek beküldése. Itt lehetőséged van arra, hogy beküldd nekünk a saját történeted, ami felizgat másokat, vagy ami téged izgatott fel. Ha neked még nem volt ilyen élményed, akkor elküldheted a másokkal történt események leírását, vagy ha erre késztetést érzel használd a fantáziádat, és írj saját gondolataid alapján, valami izgalmasat.

  • A beküldött írásokat moderálás után közzétesszük, az elbírálás alapja teljesen szubjektív.
  • Az el nem fogadott anyagokat nem küldjük vissza, arról értesítést nem küldünk.
  • A beküldött írások elsődleges feltétele, hogy nyelvtanilag, helyesírásilag, szerkezetileg megfelelő legyen, nem javítunk semmit.
  • A beküldött fájl formátuma kizárólag  doc, docx, txt, rtf lehet.
  • a felhasználó törlése (októl függetlenül) esetén a közzétett írások maradnak az oldalon.

Nosza, ne kímélj minket töltsd ki a formot, és izgasd fel az olvasóinkat.


Feltölthető fájlformátumok: DOC,DOCX,RTF,TXT,ODT,
Feltölthető fájlformátumok: JPG, JPEG. A fájlok mérete legyen: 1200 x 675 pixel. Vízjel, és egyéb azonosító nélkül!
Szex munka közben - Szex Blog

Szex munka közben

Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.

A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok. Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van. Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még...
Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni. Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
Hogy szopd le a kedvesedet? - Szex Blog

Hogy szopd le a kedvesedet?

Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

A kishúgom kíváncsisága megőrjít - Szex Blog

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva, hugi is mellé fekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan, játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Oda hajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

napoztattam-a-hasam-mellem-es-puncim

Elfoglalt szülők gyereke

Elfoglalt szülők gyereke Pár éve történt, 20 éves koromban. Gazdag, de elfoglalt szülők gyereke Csaba már 14 éves volt, de rá kellett vigyáznom, mivel a szülők igen gyakran jöttek haza 10 után, rám maradt a vacsorafőzés, házifeladat ellenőrzés, takarítás. Csabával soha nem volt sok gond. Öcsémként kezeltem, akivel néha lehet értelmesen beszélni, néha meg hülye, mint egy állat. A köztünk lévő hat év miatt sosem gondoltam úgy rá, mint férfira. Amit el akarok mesélni, az nyáron történt. A...
A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

Nudista strandon a vízben szopott le

Nudista strandon a vízben szopott le Reggel amikor magamhoz tértem, láttam, hogy a többiek is ugyanúgy lustálkodnak. Hozzám hasonlóan, ők sem tudják, hogy kinyissák-e a szemüket vagy inkább aludjanak tovább. Judit teste csodálatos volt a reggeli napsütésben is. Amikor megmozdultam, karjával átölelt és egy forró csókkal jelezte, hogy ő is ébren van.   Beletúrtam a hajába és nyelvemmel a nyakát ízlelgettem és élveztem testének természetes illatát, amely még reggel is olyan volt, mintha egy csecsemőt csókolgattam volna. Magammal...
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%