Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szex munka közben

A középiskolát befejezve egy csomagszállító cégnél kezdtem dolgozni. Szerettem, aránylag jól kerestem, egész nap kocsikáztam és történt pár extra dolog is velem, a legdurvábbat írom most le.

A csomag tartalmát sosem ismertük, esetleg ha a feladó neve utalt rá valamilyen formában, hogy mivel foglalkozik a cég. Átlagos napnak indult ez is, túl voltunk a reggeli szortírozáson és minden futár indult az útjára. Kiszállítottam pár címre, aztán megérkeztem az ominózus kertvárosi házhoz. Látszott rajta, nem szegények, de nem is középosztályhoz tartozók lakják. Gondoltam jó borravalót kapok. De ez attól sokkal több volt. Becsengettem. Nem szólt senki csak nyílt az ajtó, végig baktattam a kerten és ott voltam a ház bejáratánál. Kinyílt az ajtó és egy dögös, bögyös, vörös, B52-es bombázó állt velem szemben kb 45-50 éves lehetett. Olyan szexi miniruhában volt, hogy bárki, aki látta volna egyből le akarta volna teperni. Megkért vigyem be a csomagot, mert bent van a pénztárcája. Befelé menet lopva körül néztem, és mivel csak nőcis cuccokat láttam, arra a megállapításra jutottam, hogy egyedül él. Kifizette és kérte várjak, amíg kibontja, megnézi, minden rendben van e vele. Miközben a ragasztó szalagot vágta le a dobozról hihetetlen kacéran rám nézett mosolyogva és kérdezte:
– Tudod mi van benne?
– Neem, nem – dadogtam, kicsit zavarba jöttem.
Kinyílt a csomag és egy méretes vibrátort vett elő belőle. Kibontotta, rutinosan belerakta az elemeket és megrezegtette. Próbáltam terelni a meglepődöttségem.
– Minden ok – mondta
– Akkor én megyek is – fordultam, irány az ajtó, de utánam szólt
– Van kedved egy kis extra borravalóért élesben letesztelni az új játékszerem?
Felszívtam magam, visszafordultam és totál határozottan ezt mondtam:
– Már azt hittem sosem kérdezed meg.

Elindult egy szoba felé és a mutató ujjával őrjítően szexi mosollyal kísérve mutatta, menjek én is. A többi csomag sorsa valahogy nem érdekelt most.
Mire beértem már az ágyon ült pucéron, lábait széttárva, egyértelmű jelét adva hogy mit is vár tőlem. Nagyon jól nézett ki, látszott, hogy rendszeresen sportol, mindene feszes volt, hatalmas mellei nem lógtak, bár ez a szilikon miatt lehetett. Meg akartam csókolni, gondoltam kis előizgatás, de nem engedte, határozottan letolta a fejem a puncijához. Itt már értettem, hogy nem szex lesz, hanem dugás. Frissen borotvált teljesen csupasz puncijának nagyon jó illata volt. Puszilgatni kezdtem mire felsóhajtott és azt mondta:
– Ha ügyes leszel, nem fogod megbánni.
Mindig is szerettem orálisan kielégíteni a lányokat, szóval összeszedtem minden rutinomat és elkezdtem eljuttatni a gyönyörök csúcsára.
Finoman, lassan körkörösen a nyelvem hegyével kezdtem nyalni. Közben Ő az új vibrátorával simogatta az egész testét, mellét, néha a puncijához is odaérintette.
Nem telt el sok idő és rendesen nedvesedni kezdett. Halkan nyögdécselt, teste néha megrándult, ebből tudtam, hogy nem marad el a beígért jutalmam.
Néha az ujjammal be akartam nyúlni neki, de ilyenkor mindig óvatosan eltolta a kezem. Nyaltam lassan, nyaltam gyorsabban, bedugtam a nyelven amilyen mélyre csak tudtam és belül is rendesen szétnyaltam. Kezembe adta a vibrátort.
– Dugd fel amennyire csak tudod – kérte
Óvatosan toltam fel neki, félúton bekapcsoltam. Felszisszent, összerándult a teste, és ahogy kényeztettem a vibrátorral egyre hevesebben és hangosabban nyögdécselt.
Eközben a nyelvemmel a csiklóját nyalogattam, puszilgattam. Szó szerint gyönyörű puncija volt.
Kis idő után lenyúlt a kezemhez, megfogta és kihúzta a vibrátort. Levetkőztetett, és masszírozni kezdte a golyóimat, a farkamat párszor finoman megsimogatta. Legszívesebben betoltam volna neki abban a pillanatban, de tudtam most Ő irányít, és én csinálom, amit mond. Az ágy mellet lévő szekrénykéből elővett egy tubust, nyomott a tenyerembe belőle. Megfordult az ágy elé térdelt háttal nekem, odahúzta a kezem a seggéhez, és alaposan bekentük a popsiját vele. Síkosító volt.
– Keményen szeretem – ennyit mondott és a kezembe rakta a vibrátort.
Nem túl finoman, egy hirtelen mozdulattal úgy félig feltoltam a popsijába. Sikított egy nagyot és ezt fűzte hozzá:
– Ez az…
Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.
Nagyon élvezte, hosszú vörös haját ide-oda dobálgatta, aztán erős rángások közepette egy hatalmas sikollyal kísérve elélvezett. Ráborult felsőtestével az ágyra, odahajoltam a fenekéhez és megpuszilgattam. Megfordult és közölte:
– Most Te vagy a főnök, azt csinálom, amit Te akarsz.
Egy durva lovaglást jó ötletnek tartottam. És még megkértem, hogy mindkét kéjnyílásával dolgozzon meg. Lefektetett az ágyra, megcsókolgatta a makkom, nyelvével megpaskolta a farkam és rám ült. Szépen, lassan mozgott, egyik kezével a mellkasomon támaszkodott, a másikkal hátranyúlt és a golyóimat masszírozta.
Én a két kezemmel hol a melleit fogdostam, hol a fenekét markolásztam, hol a punci környékét simogattam. Nem tudtam betelni az élménnyel. Nagyon lassan lecsúszott a farkamról, a fejem alá tett egy párnát.
– Remélem tetszeni fog, amit most látsz majd – mosolygott.
A popsijuk következett, kent még egy kis síkosítót oda és guggoló pózban belecsúszott, egyik kezével megtámaszkodott, a másikkal a vibrátort a puncijába tolta. Azonos ritmussal és intenzitással mozogni kezdett közben végig a szemembe nézve mosolygott. Amikor a farkam teljesen bent volt a popóban, akkor a vibrátor is a punciban. Éreztem nem sokára elérek a végére. Tapasztalt szexbombaként ezt észre is vette, még tolt rajtam és a vibrin kettőt, hármat, gyorsan leszállt és kézbe vette a dolgokat, ügyelve rá hogy minden mozzanatát lássam jól. Hátrahúzta a bőrt, a makkomat bekapta és úgy nyalogatta, közben a keze járt a farkamon. Az első kilövellés után gyors mozdulatokkal dolgozta ki belőlem az összes anyagot, irányított belőle az arcára, szájára, mellére. Szépen körbe nyaldosta, letisztította. Odahajolt és ezt súgta a fülembe:
– Ügyes voltál – megcsókolta a nyakamat.
A történet folytatása már nem lényeges. Az biztos, hogy az eset után az önbizalmam az egeket verdeste. És persze pár csomag kiszállításom még volt erre a címre…


Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra.- Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
Halloween szex éjjel a temetőben - Szex Blog

Halloween szex, éjjel a temetőben

A lány megint elém lép, majd egy erőteljes mozdulattal hanyattdönt, hogy szinte koppan a fejem a hideg kövön. Majd fölém guggol, majd újra rám ereszkedik, és kezdi előlről az aktust. Szinte ugrál rajtam, megállás nélkül vonyít, amitől a hideg futkos a hátamon. A vonyítása olyan, mint aki épp az orgazmushoz közelit, ám van benne némi állatias morgásszerű hang is. A mozgása már annyira erőteljes, és annyira vad, hogy szinte fáj mindenem. A hátam, amit a hideg kőhöz présel, a lábam, amire támaszkodik, és úgy érzem, hogy a farkam is fáj, pedig az most a legjobb helyen van.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük