Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hogy szopd le a kedvesedet?

Az orális szexben a legjobb, hogy univerzális: előjátékként éppúgy megállja a helyét, mint pajkos reggeli ébresztőként vagy fő műsorként.

A pasi természetesen nem bánja, ha az utóbbi valósul meg, de bármelyik verziót művelheted olyan forrón, hogy szóhoz se jusson a gyönyörtől. Akármelyik változatot választod azonban, a művelet minden helyzetben kreativitást, odaadást és tudást igényel. Amennyire nehéz ugyanis lehengerlően csinálni, olyan könnyű lehangolóan, de néhány csajos fondorlattal bárki a szájmágia királynője lehet!
Hosszú kényeztetés: Ha a lelkesedés és az őszinte örömszerzés vágya megvan, az már fél siker. A következő a sorban az idő. Ha nem egy útmenti tisztáson vagytok épp, ahol rizikós a dolog, és nem is egy vad menetre vágytok, akkor add meg a kényeztetés módját!
Fedezd fel bátran a pasi péniszét, és ne térj rögtön a tárgyra: játszadozz vele, ismerd meg minden apró hajlatát, szeresd, hiszen ezzel fejezheted ki a legjobban párod iránti vágyadat. Ne kapkodj el semmit, és szánj időt az apró részletekre, a lassabb és gyorsabb periódusokra, hiszen így cserébe te is elvárhatod, hogy párod alaposan kényeztessen, amikor te kerülsz sorra!

Ami a legjobb orális technikákat illeti, érdemes a szakirodalomból is ötletet merítened, de támaszkodj bátran párodra is: ahogy a szexben általában, itt is fontos, hogy vágyaitokat megosszátok egymással.
Nyugodtan kérdezz rá tehát a pihegés időszakában, hogy melyik mozdulat hogyan lehetne még izgatóbb a számára, de nem lesz baj abból sem, ha épp furulyázás közben teszed ezt, sőt, a legtöbb pasira kimondottan izgatóan hat!

Ami minden beválik: Ha nem szeretnél rögtön technikai útbaigazítást kérni párodtól, tippek nélkül is lenyűgözheted, hiszen a jó orális szex lényege, hogy légy változatos és bevállalós. Kezdetnek a finom cirógatás, enyhébb harapdálás és a nyelvvel való kutakodás lehet a nyerő, sok puszival ötvözve. Gondolj gyermekkorod kedvenc jégkrémjére vagy egy fagyira: ha eleinte így nyalogatod a péniszt, annak gyors és látható eredménye lesz. Ezek után vedd a szádba a makkot, és használd a nyelved, mintha csókolóznál, közben pedig próbáld szívni a levegőt.
Használd a kezeidet is: egyikkel markold meg párod fegyverzetét határozottan, de ne túl erősen, a másikkal pedig simogasd a combjait, a felsőtestét, és ha eléred, az ajkait. A pasik is kedvelik, ha elhúzod az orgazmust, de egy idő után a makk érzékeny lesz, ami miatt fájdalmas lehet minden további nyelvmozdulat, ezért folyamatosan figyeld a reakcióit!

Végjáték: Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

Hozzátartozik azonban, hogy a pasik nagy részére izgatóan hat, ha mindez nem egy zsebkendőbe kerül, hanem egyéb testrészekre, adott esetben a szádba. Erre azonban csak akkor vállalkozz, ha megbarátkoztál a gondolattal és nem tartod visszataszítónak, hiszen a párodnak is az a jó, ami neked ugyanúgy élvezetes, mint neki. Tegyetek meg mindent egymásnak!


Osztozkodni jó - Szex Blog Beküldött térténetek

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó – Szex Blog. Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig.

Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

Pornómozi kirándulás után - Szex Blog

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük