Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

A kishúgom még csak tizenhat éves, és az idegeimre megy. Állandóan kérdésekkel nyaggat, állandóan leselkedik utánam, és ezzel az megőrjít. A kérdései még elmennek, hisz fiatal, és tudni akar mindet a felnőttek világáról, ám sok esetben nem is tudom, hogy mit válaszoljak neki.

Lévén hogy még fiatal, – persze én is még csak tizennyolc vagyok, – mindent tudni akar a szexről, mert már fut a fiúk után, és hajtja a kíváncsiság. Azt hiszi rólam, hogy én már mindent tudok ebben a témában, ám a kérdései rávilágítanak arra, hogy közel sem mindent.

A legutóbb például megkérdezte tőlem, hogy a lányok mit csinálnak a kukimmal. Na erre mit lehet válaszolni, egy kislánynak. Csak annyit mondtam neki, hogy simogatják, mert az jó. Erre azt mondja nekem, hogy a minap meglesett, amikor épp maszturbáltam, és látta, ahogy valami kifolyik belőle. Tudni akarja hogy mi az, és miért van. Bakker. Sosem gondoltam volna, hogy a kishúgomat nekem kell egyszer felvilágosítani ebben a témában.

Egy alkalommal feljött hozzám a barátnőm, mert már régen voltunk kettesben, és mert, szóval, azt akartuk csinálni. Nem volt otthon senki, így szabadon hozzáláthattunk a dolognak, mert tudtuk hogy nem fog semmi megzavarni. Eleinte csak simogatás volt, meg csókolóztunk, de aztán egyre jobban belemelegedtünk a dologba, és már ruha is alig volt rajtunk. Ekkor történt meg a tragédia. Na jó, ez egy kicsit túlzás, csak annyi történt, hogy a húgom benyitott hozzánk, és alaposan rajtakapott minket.

De ez még semmi. Egy cseppet sem zavarta őt, hogy az ágyon vagyunk, sőt mindketten pucéran, miközben Ági, épp a meredező farkamat markolja. Verát egy cseppet sem zavarta, hogy rajtakapott minket. Sőt annyira nem, hogy besétál hozzánk megmászik az ágyra, és majdhogy nem, letelepedik kettőnk közé.
– Szia Vera. – köszön neki Ági. – Mi járatban vagy?
– Csak jöttem hogy megtudjam mit csináltok.
– Azt ugye tudod, hogy ilyenkor nem illik másokat zavarni?
– Igen, de én mégis kíváncsi vagyok rá.
– Mit szeretnél tudni?
– Például, hogy most mit csinálsz a bátyus kukacával.

Amig a lányok cseverésznek, én magamra húzok egy takarót, és visszavonulok. Hagyom őket beszélgetni, én inkább át ülök a fotelembe, és csak figyelem miről van sző, hátha én is tanulok belőle.

– És az miért jó bátyusnak, ha a kezedbe fogod a fütyülőjét?
– Hát, ennek van egy elég bonyolult magyarázata, elégedj meg azzal, hogy az jó neki.
– Ő is meg szokta fogni a tiédet?
– Persze, mert az meg nekem jó.
– Neked miért jó?
– Hát… tudod, az egy kellemes érzés.
– Ha nekem megfogják, akkor nekem is kellemes?
– Biztosan az.
– Megfognád nekem? Csak hogy tudjam milyen érzés.
– Én nem fogom meg neked, fogd meg magadnak.
– Azt már próbáltam, de semmi különös nem történt. Mutasd meg hogy kell.

Ahogy figyelem a párbeszédet, egyrészről megértem hugit, mert tudom, hogy sehol senki nem mondja el ezeket a dolgokat, így nincs rá mód, hogy az ember megtanulja. Másrészről meg ahogy nézem Ágit, egyre jobban felizgulok. Nem győzőm a farkam takargatni előlük.

Épp ott tartanak, hogy Ági elmondja Verának, hogy mit kell csinálnia ha egyedül akarja megérinteni magát. Elmondja, hogy a puncinak nem a külső, hanem a belső részét kell megérinteni, és lassan simogatni úgy, ahogy az jó érzés. Vera bólogat hogy érti, de aztán mégis mást mond.
– Mutasd meg hogy kell csinálni.
– Azt akarod, hogy én csináljam, hogy láthasd?
– Aha.
– Na jó, de csak egy kicsit.

Ági szétrakja a lábait, amitől a puncija szétnyílik mint egy virág, majd megérinti az ujja hegyével, és körkörösen végig simogatja az egészet. Vera nézi egy ideig, majd feláll, lehúzza magáról a rövidnadrágot, utána elhelyezkedik, Ágival szemben, és ő is ugyan úgy hozzálát saját maga simogatáshoz. Eleinte csak lassan, szinte utánozva, ahogy Ági is csinálja. Aztán megáll kis keze, elkomorodik az arca, majd felpattan, elmarkolj a nadrágját, és kirohan a szobából. Ági csak néz utána, ahogy én is, de inkább öröm van bennünk, hogy végre kettesben lehetünk.

Én visszamegyek hozzá, az ágyra fekszem mellette, és én folytatom a simogatását. Ági élvezi ahogy én is, amikor a makkomat nyalogatja, időnkét a szájába véve azt. Nagyon finom érzés. Bevallom, hogy eddig még csak kézimunkáztunk együtt, nem volt igazi szex, ám ez is nagyon élvezetes. Eddig csak simogatással jutottunk el a csúcsra, ami nagyon szuper, bár már ennél többet is szeretnék.

Ahogy Ági nyalogatja a makkomat, egyszer csak megáll, rám néz, majd megkérdezi:
– Akarod, hogy végig csináljam?
Amikor eljut a tudatomig, a kérdése, megremegek. Még soha senki nem elégített ki a szájával, és most, hogy Ági ezt megkérdezi tőlem, olyan remegés jön rám, hogy válaszolni is alig tudok. Ági látja rajtam az izgalmat, amit igennek vesz. Egészen közel jön hozzám, és megint a szájába veszi a farkam, ami már majdnem szétdurran az izgalomtól.

Ahogy a makkomat a szájba veszi, és ahogy a nyelvével játszik rajta, szinte önkívületi állapotba kerülök, amitől minden pillanatban azt várom, hogy mikor tör fel belőlem az orgazmus. Ne is kell sokáig várnom. Ági mindent megtesz értem, és valóban szívvel-lélekkel csinálja nekem. Én felkönyökölök, hogy nézhessem őt, ahogy szopja a farkam, és ahogy látszik velem. Izgalmas dolog ezt élőben is látni.

Amikor mér nem bírom tovább, amikor már az egész testem remeg, érzem hogy elindul bennem valami.
– Ági vigyázz, most jövök. – mondom neki, hogy rá tudjon készülni, de Ági, mintha nem is hallaná.

Amikor az első lövés eldurran, Ági még jobban rátapad a makkomra, és csak szívja, szopja, amitől aztán a többi is kilövell belőlem, egyenesen a szájába. Nagyon izgató így látni az eseményeket megtörténni. Ági nem nyeli le, hanem a szája szélénél vastag áradatként ömlik ki belőle a sűrű fehér nedvem. Amikor végre elfogy, Ági elengedi a farkam, majd a lepedővel megtörölgeti, aztán hátra dől. És ekkor csap le ránk újra a mennykő.

Az ajtó kicsapódik, és Vera ront be a szobába.
– Láttam. mondja nekünk széles vigyorral.
– Mit láttál? – kérdezi tőle Ági.
– Azt a fehéret, ami kijött belőle.
– Na és? Az mindig kijön. Amúgy az előbb miért rohantál el?
– Mert megijedtem.
– Na de mitől?
– Hát amikor a puncimat simogattam, akkor olyan furcsa érzésem volt, azt hittem megfulladok, vagy megáll a szívem.
– Ettől ijedtél meg?
– Aha.
– Ez nem ijesztő, sokkal inkább izgalmas. Ehhez majd hozzá fogsz szokni kicsi lány.
– De én akkor is megijedtem.
– És most visszajöttél leskelődni?
– Igen, mert kíváncsi voltam.
– Mire vagy kíváncsi.
– Mindenre. Azt jó volt nézni, amikor bekaptad a bátyus kukacát.
– Tényleg?
– Persze.
– És amikor ezt meglested, akkor is érezted, hogy nem kapsz levegőt?
– Igen. De már nem annyira ijesztő. Bekapnád megint, hogy megnézhessem jobban?
– Tényleg látni szeretnéd?
– Persze.

Ági közelebb kúszik hozzám, majd szabaddá teszi a farkam, és a nyelvével megérinti a makkját, Hugi meg csak tátott szájjal nézi. Ági most a szájába veszi a végét, miközben a nyelvével játszik rajta, és amitől megint keményedni kezd. Ági egyre jobban belelendül, és már rendesen szopja a farkam, amikor a húgom megint megszólal.
– Én is kipróbálhatom?
– Nem.
– Igen.
Egyszerre mondjuk Ágival, bár én mintha hamarabb szóltam volna. Ági rám néz.
– Mért nem? -kérdezi tőlem?
– Mert nem. Nem akarom, hogy a húgom szopja a farkam, ez ennyire egyszerű.
– Nem fogja teljesen kiszopni, csak megpróbálja. Ne legyél már ennyire maradi.
– Én maradi? Ez így nem normális, nem gondolod?
– Naaaa, bátyus, csak egy kicsit, hogy megpróbáljam milyen.
– Nem. – mondom nekik, majd felpattanok az ágyról és kimegyek a szobából.

A konyhába megyek, összeütök magamnak egy szendvicset, öntök hozzá egy pohár tejet, majd leülök a székre, és hozzálátok a falatozásnak. Közben egyre azon jár az agyam, hogy milyen perverzek, hogy a húgommal akar a barátnőm leszopatni, és ő még segédkezik is neki. Ahogy falatotok, és mikét ez a kép ugrik be nekem, azt veszem észre, hogy a farkam áll mint a cövek. De úgy ám, mint még soha, próbálom félrehajtani, de visszaugrik. Lehet hogy én is perverz vagyok? Felizgulok arra, hogy a húgom szopni akarja a farkam? Na és? Csak kipróbálja. Nincs abban semmi. Na de hát ő a húgom. Bassza meg.

Tovább falatozok, amikor a lányok kijönnek utánam, és persze egyből meglátják hogy a farkam az égig mered. Ági leül mellém, hugi meg csak áll mellettem és a farkam bámulja. Miután az utolsó falatot is lenyelem, Ági elviszi előlem a tányért, és utasít, hogy üljek fel az asztalra. Megteszem.

Aztán odahúz elém egy széket, és ő maga ül rá, majd a kezébe veszi a farkam, és játszadozni kezd vele.
– Lazulj el. mondja nekem, majd a kezével hátra tol, így elfekszem az asztalon, és élvezem Ági játékát.
Érzem, ahogy a makkomat nyalogatja, majd a szájába veszi, és finoman szopja, miközben a kezei fel s le járnak rajtam.

Időnként lassabban, majd gyorsabban csinálja, és én egyre közelebb kerülök az orgazmushoz. Érzem, ahogy a szája magába fogad, ahogy a nyelvével játszik, és ettől hamar elélvezek. Amikor elélvezek, felülök, mert nézni akarom, ahogy kiszopja belőlem a nedvemet, és ahogy elkeni azt az arcán. Ám ebben a pillanatban megint, megdöbbenek.

Ági ül a széken, a kezében fogja a farkam, amit szép lassan húzogat, ám a makkomat a húgom szopja, és ugyan úgy folyik ki a szája szélén a sok geci, ahogy Ági esetében is történt. A döbbenetem leblokkol engem, meg sem bírok szólalni, csak nézem a jelenetet, ami velem történik meg. Ágira nézek, aki csak vigyorog rám, majd Verára esik a pillantásom, aki pont akkor, és pont úgy törli meg a száját, mint amikor tejet iszik. Ezután vigyorogva rám néz, és így szól:
– Ez fincsi.

Érzem hogy a farkam, most még keményebb, mint amikor belekezdtünk, érzem benne a lüktetést, amit az izgalom vált ki. Megfogom, és szinte, beleremeg. Marokra fogom, és húzok rajta néhányat, amitől megint elkap az izgalom, és mér meg sem állok. Úgy verem a faszom, hogy előttem van a csajom és a húgom, akik tátott szájjal bámulják a kezem mozgását. Egy pillanattal később elélvezek, most is, mint az előbb nagyon sok anyag jön ki belőlem, és én mindet rájuk spriccelem.

A csajok, csak nézik, széles vigyorral az arcukon, majd a végén, amikor már nem jön belőlem semmi, mindketten megtapsolnak. Amikor a konyhában befejezzük a műsort, mindhárman visszamegyünk a szobámba, és az ágyra heveredünk.
– Ugye, hogy nem is volt rossz. – mondja nekem Ági.
– Szerintem fincsi volt. – mondja hugi.

Nekem még kicsit ég a pofám, hogy hagytam magam bepalizni, de be kellett látnom, hogy tényleg jó volt. Sokkal jobban felizgatott ez a dolog, mint eddig bármi más. Amig ezen töprengek, azt veszem észre, hogy Ági magával játszik. Elterült az ágyon, és a punciját simogatja. Na a farkam megint áll, így hát besegítek neki, hiszen ő ma még nem is élvezett el.

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva, hugi is mellé fekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan, játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Oda hajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

Nyalás közben, időnként ránézek Ágira is, mert imádom ahogy ő maszturbál. Annyira szép, annyira kecses a mozgása, hogy egyszerűen lenyűgöz. Amig őt nézem, megérzem, hogy Vera már a csúcson van, ezért még intenzívebb nyalásba kezdek. A számba veszem a csiklóját és úgy szopom hogy hamar a csúcsra ér. A kis ujjait a csiklóján csúsztatja le és fel, amitől egyszer csak megfeszül a teste, és kirobban belőle az élvezet. Az orgazmusa csúcspontján, az comra spriccel, amiről nem tudom, hogy az ejakulátuma, vagy csak pisi, esetleg a kettő keveréke.

Ezután visszatérek Ágihoz és őt nyalom tovább, aminek meg is van az eredménye, hisz ő is elélvez, és pont mint a hugi, ő is az arcomba spriccel.

Miután mindhárman kielégültünk, csak fekszünk az ágyamon, és a plafont bámuljuk. Vera felül, majd lemászik az ágyról felmarkolja a nadrágját, majd kimegy a szobából. Mi nem sokkal később szintén összekapjuk magunkat, mert anyuék nemsokára hazaérnek.

Ez a nap is jó volt. Az még be kell vallanom, hogy ezek után, a húgom időnként rám járt, és szinte könyörgött nekem, hogy leszophasson, mert mint mondta, nagyon szereti. Elmondtam ezt Áginak is, aki erre csak annyit mondott, hogy:
– Engedd meg neki. Neked sem rossz az.

Így hát néha megengedtem neki.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult. Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....
Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük