Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

A kishúgom még csak tizenhat éves, és az idegeimre megy. Állandóan kérdésekkel nyaggat, állandóan leselkedik utánam, és ezzel megőrjít. A kérdései még elmennek, hisz fiatal, és tudni akar mindent a felnőttek világáról, ám sok esetben nem is tudom, hogy mit válaszoljak neki. Lévén, hogy még fiatal, – persze én is még csak tizennyolc vagyok, – mindent tudni akar a szexről, mert már fut a fiúk után, és hajtja a kíváncsiság. Azt hiszi rólam, hogy én már mindent tudok ebben a témában, ám a kérdései rávilágítanak arra, hogy közel sem mindent.

Legutóbb például megkérdezte tőlem, hogy a lányok mit csinálnak a kukimmal. Na erre mit lehet válaszolni egy kislánynak? Csak annyit mondtam neki, hogy simogatják, mert az jó. Erre azt mondja nekem, hogy a minap meglesett amikor épp maszturbáltam, és látta, ahogy valami kifolyik belőle. Tudni akarja, hogy mi az, és miért van. Bakker! Sosem gondoltam volna, hogy a kishúgomat nekem kell egyszer felvilágosítani ebben a témában.

Egy alkalommal feljött hozzám a barátnőm, mert már régen voltunk kettesben, és mert, szóval, azt akartuk csinálni. Nem volt otthon senki, így szabadon hozzáláthattunk a dologhoz, mert tudtuk, hogy nem fog semmi megzavarni. Eleinte csak simogatás volt, meg csókolóztunk, de aztán egyre jobban belemelegedtünk a dologba, és már ruha is alig volt rajtunk. Ekkor történt meg a tragédia. Na jó, ez egy kicsit túlzás, csak annyi történt, hogy a húgom benyitott hozzánk, és alaposan rajtakapott minket.
De ez még semmi. Egy cseppet sem zavarta őt, hogy az ágyon vagyunk, sőt mindketten pucéran, miközben Ági, épp a meredező farkamat markolja. Verát egy cseppet sem zavarta, hogy rajtakapott minket. Sőt annyira nem, hogy besétál hozzánk, felmászik az ágyra, és majdhogynem letelepedik kettőnk közé.

– Szia Vera – köszön neki Ági. – Mi járatban vagy?
– Csak jöttem, hogy megtudjam mit csináltok.
– Azt ugye tudod, hogy ilyenkor nem illik másokat zavarni?
– Igen, de én mégis kíváncsi vagyok rá.
– Mit szeretnél tudni?
– Például, hogy most mit csinálsz a bátyus kukacával.

Amíg a lányok cseverésznek, én magamra húzok egy takarót, és visszavonulok. Hagyom őket beszélgetni, én inkább átülök a fotelembe, és csak figyelem miről van szó, hátha én is tanulok belőle.
– És az miért jó a bátyusnak, ha a kezedbe fogod a fütyülőjét?
– Hát, ennek van egy elég bonyolult magyarázata, elégedj meg azzal, hogy az jó neki.
– Ő is meg szokta fogni a tiédet?
– Persze, mert az meg nekem jó.
– Neked miért jó?
– Hát… tudod, az egy kellemes érzés.
– Ha nekem megfogják, akkor nekem is kellemes?
– Biztosan az.
– Megfognád nekem? Csak hogy tudjam milyen érzés.
– Én nem fogom meg neked, fogd meg magadnak.
– Azt már próbáltam, de semmi különös nem történt. Mutasd meg hogy kell!

Ahogy figyelem a párbeszédet, egyrészről megértem hugit, mert tudom, hogy sehol senki nem mondja el ezeket a dolgokat, így nincs rá mód, hogy az ember megtanulja. Másrészről meg, ahogy nézem Ágit, egyre jobban felizgulok. Nem győzöm a farkam takargatni előlük.
Épp ott tartanak, hogy Ági elmondja Verának, hogy mit kell csinálnia, ha egyedül akarja megérinteni magát. Elmondja, hogy a puncinak nem a külső, hanem a belső részét kell megérinteni, és lassan simogatni úgy, ahogy az jó érzés. Vera bólogat, hogy érti, de aztán mégis mást mond.
– Mutasd meg, hogy kell csinálni!
– Azt akarod, hogy én csináljam, hogy láthasd?
– Aha.
– Na jó, de csak egy kicsit.

Ági szétrakja a lábait, amitől a puncija szétnyílik, mint egy virág, majd megérinti az ujja hegyével, és körkörösen végigsimogatja az egészet. Vera nézi egy ideig, majd feláll, lehúzza magáról a rövidnadrágot, utána elhelyezkedik Ágival szemben, és ő is ugyanúgy hozzálát saját maga simogatásához. Eleinte csak lassan, szinte utánozva, ahogy Ági is csinálja. Aztán megáll a kis keze, elkomorodik az arca, majd felpattan, felmarkolja a nadrágját, és kirohan a szobából. Ági csak néz utána, ahogy én is, de inkább öröm van bennünk, hogy végre kettesben lehetünk.

Én visszamegyek hozzá, az ágyra fekszem mellé, és folytatom a simogatását. Ági élvezi , ahogy én is, amikor a makkomat nyalogatja, időnként a szájába véve azt. Nagyon finom érzés. Bevallom, hogy eddig még csak kézimunkáztunk együtt, nem volt igazi szex, ám ez is nagyon élvezetes. Eddig csak simogatással jutottunk el a csúcsra, ami nagyon szuper, bár már ennél többet is szeretnénk.

Ahogy Ági nyalogatja a makkomat, egyszer csak megáll, rám néz, majd megkérdezi:
– Akarod, hogy végigcsináljam?
Amikor eljut a tudatomig a kérdése megremegek. Még soha senki nem elégített ki a szájával, és most, hogy Ági ezt megkérdezi tőlem, olyan remegés jön rám, hogy válaszolni is alig tudok. Ági látja rajtam az izgalmat, amit igennek vesz. Egészen közel jön hozzám, és megint a szájába veszi a farkam, ami már majdnem szétdurran az izgalomtól.

Ahogy a makkomat a szájába veszi, és ahogy a nyelvével játszik rajta, szinte önkívületi állapotba kerülök, amitől minden pillanatban azt várom, hogy mikor tör fel belőlem az orgazmus. Nem is kell sokáig várnom. Ági mindent megtesz értem, és valóban szívvel-lélekkel csinálja. Én felkönyökölök, hogy nézhessem őt ahogy szopja a farkam, és ahogy játszik velem. Izgalmas dolog ezt élőben is látni.

Amikor már nem bírom tovább, amikor már az egész testem remeg, érzem, hogy elindul bennem valami.
– Ági vigyázz, most jövök! – mondom neki, hogy rá tudjon készülni, de mintha nem is hallaná.
Amikor az első lövés eldurran, Ági még jobban rátapad a makkomra, és csak szívja, szopja, amitől aztán a többi is kilövell belőlem, egyenesen a szájába. Nagyon izgató így látni az eseményeket megtörténni. Ági nem nyeli le, hanem a szája szélénél vastag áradatként ömlik ki belőle a sűrű fehér nedvem. Amikor végre elfogy, Ági elengedi a farkam, majd a lepedővel megtörölgeti, aztán hátradől. És ekkor csap le ránk újra a mennykő.

Az ajtó kicsapódik, és Vera ront be a szobába.
– Láttam – mondja nekünk széles vigyorral.
– Mit láttál? – kérdezi tőle Ági.
– Azt a fehéret, ami kijött belőle.
– Na és? Az mindig kijön. Amúgy az előbb miért rohantál el?
– Mert megijedtem.
– Na de mitől?
– Hát amikor a puncimat simogattam, akkor olyan furcsa érzésem volt, azt hittem megfulladok, vagy megáll a szívem.
– Ettől ijedtél meg?
– Aha.
– Ez nem ijesztő, sokkal inkább izgalmas. Ehhez majd hozzá fogsz szokni kicsi lány.
– De én akkor is megijedtem.
– És most visszajöttél leskelődni?
– Igen, mert kíváncsi voltam.
– Mire vagy kíváncsi?
– Mindenre. Azt jó volt nézni, amikor bekaptad a bátyus kukacát.
– Tényleg?
– Persze.
– És amikor ezt meglested, akkor is érezted, hogy nem kapsz levegőt?
– Igen. De már nem annyira ijesztő. Bekapnád megint, hogy megnézhessem jobban?
– Tényleg látni szeretnéd?
– Persze.
Ági közelebb kúszik hozzám, majd szabaddá teszi a farkam, és a nyelvével megérinti a makkját, Hugi meg csak tátott szájjal nézi. Ági most a szájába veszi a végét, miközben a nyelvével játszik rajta, és amitől megint keményedni kezd. Ági egyre jobban belelendül, és már rendesen szopja a farkam, amikor a húgom megint megszólal.
– Én is kipróbálhatom?
– Nem.
– Igen.
Egyszerre mondjuk Ágival, bár én mintha hamarabb szóltam volna. Ági rám néz.
– Mért nem? –kérdezi tőlem.
– Mert nem. Nem akarom, hogy a húgom szopja a farkam, ez ennyire egyszerű.
– Nem fogja teljesen kiszopni, csak megpróbálja. Ne legyél már ennyire maradi!
– Én maradi? Ez így nem normális, nem gondolod?
– Naaaa, bátyus, csak egy kicsit, hogy megpróbáljam milyen!
– Nem – mondom nekik, majd felpattanok az ágyról és kimegyek a szobából.

A konyhába megyek, összeütök magamnak egy szendvicset, öntök hozzá egy pohár tejet, majd leülök a székre, és hozzálátok a falatozásnak. Közben egyre azon jár az agyam, hogy milyen perverzek, hogy a húgommal akar a barátnőm leszopatni, és ő még segédkezik is neki. Ahogy falatozok, és miként ez a kép ugrik be nekem, azt veszem észre, hogy a farkam áll, mint a cövek. De úgy ám, mint még soha. Próbálom félrehajtani, de visszaugrik. Lehet, hogy én is perverz vagyok? Felizgulok arra, hogy a húgom szopni akarja a farkam? Na és? Csak kipróbálja. Nincs abban semmi. Na de hát ő a húgom, bassza meg!

Tovább falatozok, amikor a lányok kijönnek utánam, és persze egyből meglátják, hogy a farkam az égig mered. Ági leül mellém, hugi meg csak áll mellettem és a farkam bámulja. Miután az utolsó falatot is lenyelem, Ági elviszi előlem a tányért, és utasít, hogy üljek fel az asztalra. Megteszem.
Aztán odahúz elém egy széket, és ő maga ül rá, majd a kezébe veszi a farkam, és játszadozni kezd vele.
– Lazulj el! – mondja nekem, majd a kezével hátratol, így elfekszem az asztalon, és élvezem Ági játékát.
Érzem, ahogy a makkomat nyalogatja, majd a szájába veszi és finoman szopja, miközben a kezei fel s le járnak rajtam.

Időnként lassabban, majd gyorsabban csinálja, és én egyre közelebb kerülök az orgazmushoz. Érzem, ahogy a szája magába fogad, ahogy a nyelvével játszik, és ettől hamar elélvezek. Amikor elélvezek, felülök, mert nézni akarom, ahogy kiszopja belőlem a nedvemet, és ahogy elkeni azt az arcán. Ám ebben a pillanatban megint megdöbbenek.
Ági ül a széken, a kezében fogja a farkam, amit szép lassan húzogat, ám a makkomat a húgom szopja, és ugyanúgy folyik ki a szája szélén a sok geci, ahogy Ági esetében is történt. A döbbenetem leblokkol engem, meg sem bírok szólalni, csak nézem a jelenetet, ami velem történik. Ágira nézek, aki csak vigyorog rám, majd Verára esik a pillantásom, aki pont akkor, és pont úgy törli meg a száját, mint amikor tejet iszik. Ezután vigyorogva rám néz, és így szól:
– Ez fincsi.

Érzem, ahogy a farkam most még keményebb, mint amikor belekezdtünk, érzem benne a lüktetést, amit az izgalom vált ki. Megfogom, és szinte beleremeg. Marokra fogom, és húzok rajta néhányat, amitől megint elkap az izgalom, és már meg sem állok. Úgy verem a faszom, hogy előttem van a csajom és a húgom, akik tátott szájjal bámulják a kezem mozgását. Egy pillanattal később elélvezek, most is, mint az előbb, nagyon sok anyag jön ki belőlem, és én mindet rájuk spriccelem.
A csajok csak nézik széles vigyorral az arcukon, majd a végén, amikor már nem jön belőlem semmi, mindketten megtapsolnak. Amikor a konyhában befejezzük a műsort, visszamegyünk a szobámba, és az ágyra heveredünk.
– Ugye, hogy nem is volt rossz? – mondja nekem Ági.
– Szerintem fincsi volt – mondja hugi.

Nekem még kicsit ég a pofám, hogy hagytam magam bepalizni, de be kellett látnom, hogy tényleg jó volt. Sokkal jobban felizgatott ez a dolog, mint eddig bármi más. Amíg ezen töprengek, azt veszem észre, hogy Ági magával játszik. Elterült az ágyon, és a punciját simogatja. Na a farkam megint áll, így hát besegítek neki, hiszen ő ma még nem is élvezett el.

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva hugi is melléfekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Odahajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

Nyalás közben időnként ránézek Ágira is, mert imádom ahogy ő maszturbál. Annyira szép, annyira kecses a mozgása, hogy egyszerűen lenyűgöz. Amíg őt nézem, megérzem, hogy Vera már a csúcson van, ezért még intenzívebb nyalásba kezdek. A számba veszem a csiklóját és úgy szopom, hogy hamar a csúcsra ér. A kis ujjait a csiklóján csúsztatja le és fel, amitől egyszer csak megfeszül a teste, és kirobban belőle az élvezet. Az orgazmusa csúcspontján az arcomra spriccel, amiről nem tudom, hogy az ejakulátuma, vagy csak pisi, esetleg a kettő keveréke.

Ezután visszatérek Ágihoz és őt nyalom tovább, aminek meg is van az eredménye, hisz ő is elélvez, és pont, mint a hugi, ő is az arcomba spriccel.
Miután mindhárman kielégültünk, csak fekszünk az ágyamon, és a plafont bámuljuk. Vera felül, majd lemászik az ágyról, felmarkolja a nadrágját, majd kimegy a szobából. Mi nem sokkal később szintén összekapjuk magunkat, mert anyuék nemsokára hazaérnek.
Ez a nap is jó volt. Azt még be kell vallanom, hogy ezek után a húgom időnként rám járt, és szinte könyörgött nekem, hogy leszophasson, mert mint mondta, nagyon szereti. Elmondtam ezt Áginak is, aki erre csak annyit mondott, hogy:
– Engedd meg neki! Neked sem rossz az.

Így hát néha megengedtem neki.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A telefonom csörgése ébresztett - Szex Blog Történetek

A telefonom csörgése ébresztett

Barbi tudta ezt, de határozottan elkerekedett a szeme, amikor a mondatom befejezésével szinte egy időben bokámig toltam a nadrágom, és egy laza mozdulattal kiléptem belőle. Levettem a felsőm is, mire a szoba ajtóig értem. Ott volt egy szék általában arra pakolom a ruháimat.

Szex egy idegen pasival - Szex Blog - szexblog.com

Szex egy idegen pasival

Szex egy idegen pasival Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jó pár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is,...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük