Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

[pro_ad_display_adzone id=”2965″]

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni.

Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég felé nyújtogatják a szirmaikat.

Ebben az időszakban még kevesen vannak, másoknak még tart a munkaidő. Néhány anyuka babakocsival, van aki kutyát sétáltat, és van olyan is aki mindebből semmit sem vesz észre, csak lehajtott fejjel, tör át a tavaszi kerten.

Én egyre jobban elmerülök a tavasz sokszínűségében, csodálom a természetet. Élvezem, ahogy a lágy szellő végig simogat, ahogy a ruhám alá nyúl. Ahogy máskor sem, úgy most sincs rajtam bugyi, és ahogy a szellő csiklandozza a puncimat, egyre inkább elfog a vágy. Érzem, hogy a csiklóm egyre duzzadtabb.

Leülök egy padra, rágyújtok, és amig a füstöt fújom, az egyik kezem lágyan simogatja a puncim. Érzem már az izgalom szülte nedveket, amit alaposan elkenek. Jó lenne egy kicsit többet is csinálni, de körül vagyok véve emberekkel, mindenfelé jönnek-mennek, így csak aprócska mozdulatokkal tudom magam kényeztetni, pedig itt van velem a táskámban a kedvenc dildóm is, de azt most nem tudom feltűnés nélkül magamba rejteni.

Kicsit távolabb van egy épület, ami elrejthet, de valójában mégsem, ha arra jár valaki, pont megláthat, de a vágy erősebb, így kockáztatok. Körben ablakok, amin nem lehet belátni, ám van egy beugró rész, ahol egy rácsos ajtó van, és ott egy falikút, ami a szomjas, inni vágyóknak ad felfrissülést. Ez persze tovább növeli a kockázatot, hisz pont ez az, ami miatt mások is idejöhetnek, de már nem bírom tovább.

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Előveszem a játékomat, és felcuppantom az ivó-alkalmatosság oldalára. Nem húzom sokáig az időt, mert a lebukás esélye minden pillanattal tovább növekedhet. Felrántom a ruhám hátulját, és mohón rátolatok a kedvencemre.

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Mohon magamba csúsztatom, és közben arra gondolok, hogy az egyik barátom kúrja a pinám hátulról. Nagyon jó így, érzem, hogy mindjárt elélvezek. Kicsit zavar, hogy ha meglátnak, akkor azt pont hátulról, és így én észre sem veszem, ezért inkább megfordulok, és most elölről csúsztatom magamba. Isteni érzés, ahogy ott állok, a puncimban a játékszerem, és így láthatom, ahogy a parkban jönnek-mennek az emberek, akik akár meg is láthatnának, és pont ez benne az izgi.

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Látszólag csak így állva megbaszom az ivókutat. Próbálok igyekezni, de erre nincs is szükség, mert egy perc sem kell hozzá, és máris elélvezek a gyönyörtől. Remegő lábakkal leszedem a játékomat, bedobom a táskámba, és már megyek is. Az első padra leülök, megint rágyújtok, és próbálom magam összeszedni annyira, hogy folytathassam az utam hazafelé.

Régóta járok erre, és már többször is megfordult a fejemben a gondolat, hogy mi lenne ha…
De eddig még nem tettem meg, talán mert nem volt elég bátorságom, vagy csak nem volt kellőképpen izgató. Ezután biztosan többször fogok így erre járni, mert most már vágyom ezt az élményt.

forrás: iWiW Red Történetek

[pro_ad_display_adzone id=”2965″]

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe - Szex Blog

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül.

A Doktor néni vette el a szüzességem - Szex Blog történetek

A Doktor néni vette el a szüzességem

A Doktor néni vette el a szüzességem Egy érdekes történtet szeretnék elmesélni, ahogy a Doktor néni elvette a szüzességem. 6 éve történt, 15 éves voltam, testnevelési középiskolába vettek fel, ezért júniusban a ballagás után el kellett mennem a helyi kórházba sportorvosi vizsgálatra. Ez a vizsgálat szinte mindenre kiterjedt, az utolsó vizsgálatra a nemi beteg gondozóba kellett menni, ami egy másik épületben volt. Mivel a névsor végére kerültem, ezért mire odaértem a nemi betegre, az orvos éppen...
mikrobikini

A mikrobikini

A mikrobikini A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt. A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük