Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szomszéd nő kilesett maszti közben

Néhány éve volt egy nyár, amikor negyven fok körüli hőmérséklet volt hosszú napokig. Ilyenkor nyitva van nálam az összes ablak, és még a bejárati ajtó is, mert így kellemes huzat van a lakásban, ami igaz, hogy csak harmincöt fok, de ezt jobban kedvelem, mint a légkondit.

Ezen a napon is hasonló meleg van, és én csak egy szál faszban vagyok itthon. Nyitva van minden, még a lakás ajtó is, hiszen a házban alig van itthon valaki, mindenki nyaral, és amúgy is igen csekély a forgalom a lépcsőházban.

Nyáridőben, amikor jó idő van, akkor rendszeresen kijátok a vízhez nudizni és hűsölni, de amikor ennyire meleg van, akkor ehhez nincs kedvem. Szóval itthon vagyok, és épp befejeztem a munkámat, amikor ledőlök a kanapéra a tévé elé, hogy megnézzek egy filmet. Egy ideig válogatok, amikor meghallom, hogy a szomszédban mozgás van. Nem számít, ők csak jönnek-mennek, nem igazán tartom velük a kapcsolatot, csak köszönünk egymásnak.

Szóval el vagyok nyúlva a kanapén, és találok egy filmet, amit még nem láttam, gondoltam most itt van az alkalom hogy megnézzem. A film elég uncsi, így a figyelmem elkalandozik másfelé. Egyembe jut, amikor a héten a vízben pancsiztam, a parton letelepedett egy idősebb nő, aki felkeltette az érdeklődésem. Jó bő volt, ott kerek, ahol kell, és rendkívül vonzó. Amikor letelepedett a cuccaim szomszédságában, ő is besétál a vízbe, és ahogy az illik, rám köszönt, én meg vissza. Így közelről jobban megszemlélve még izgatóbb. Nem az a vézna csitri fajta, hanem igazi nő. Ahogy apránként gázol be a vízbe, én a szememmel követem őt, és így még több részlet válik láthatóvá, amit a parton még nem láttam. A puncija a legizgatóbb. Szép nagy és csüngő szeméremajkai vannak, amiben megcsillan egy piercing is. Ez egy kicsit hosszabb, mint a labia, ám ezzel együtt még izgatóbb. Miután elhalad mellettem, és beúszik a mélyvízbe, a farkam már felállt, és vágyakozva nézek utána.

Nem úszik messzire, épp csak megmártózik a hűs vízben, és már jön is vissza, majd kimegy a partra, és letelepedik a törölközőjére. Ahogy fekszik, a térdeit felhúzza, és egy kissé szét is tárja, hogy jobban láthassam. Én meg csak nézem, és arra gondolok, hogy milyen jó is lenne, egy ilyen fincsi puncit nyalogatni. A farkam már tényleg készen áll egy akcióra, és miközben markolom, egyszer csak elélvezek, bele a hideg vízbe. Ezután kimegyek én is, lefekszem a helyemre, és élvezem a napsütést.

Épp itt járok a gondolataimban, miközben amikor mozgást érzékelek a tévé képernyőjén. Nem a a film az, hanem valami tükröződik benne. Ahogy jobban figyelek, meglátom hogy egy az. Ki a fene lehet, és hogy került ide? Valaki kukkol engem, ez már biztos. Van is mit, hiszen ahogy a kanapén el vagyok nyúlva, az álló farkam masszírozom, hogy az egyik, hol a másik kezemmel.

Még jó hogy a bejárattal háttal vagyok, mert így gond nélkül megfigyelhetem a kukkolómat. Úgy tűnik, hogy a szomszéd nő az. De miért jött? Mit akarhat? Azt biztosan nem tudhatta, hogy a tévé előtt maszturbálok, inkább csak a véletlen műve lehet. A tükröződésben látom, hogy csak egy bikini van rajta, és az alatt az egyik mellét masszírozza, miközben ütemesen jár a teste, a kezével egyszerre. Baszki, ő is maszturbál? Csak jött, meglátott, és rájött a masztizhatnék?

Már egy ideje verem a faszom, miközben nézem a csajt ahogy mögöttem áll az ajtóban, és ő is kényezteti magát. Aztán eszembe jut, hogy van férje is, erről meg az, hogy nem lenne jó, ha ő is benézne. A filmben most épp egy éjszakai jelent megy, így sötét a képernyő, ami által még jobban látom a nőt. A felsője már nem is takarja a mellét, és a bugyija is le van csúszva, miközben egyértelműen izgatja magát. Hogy lehet az, hogy ezt ő nem veszi észre, hisz olyan, mintha egy tükör lenne.

Az jut eszembe, hogy mennyivel jobb lenne, ha nem csak néznénk egymást, hanem mondjuk konkrétabb akcióba kezdenénk, de elvetem az ötletet, hisz nem ismerem annyira, lehet hogy bele sem menne. Mindegy. Csak nézem őt, és egyre izgatottabbá válok a helyzet miatt, mert egyszerűen izgalmas, mert azt gondolom, hogy ő nem tudja, hogy én látom őt.

Már nagyon közel vagyok az orgazmushoz, de nem akarom ellőni, mert akkor vége szakad a játéknak, én pedig folytatni akarom. A farkamat csak óvatos érintésekkel izgatom, de így is nagyon közel vagyok a véghez. Aztán eljön az a pillanat, amikor már nem tudom megállítani vagy megakadályozni, hogy elélvezzek. A testem megfeszül, és erős, határozott mozdulatokkal kicsapom a farkam. Ahogy el vagyok nyúlva a kanapén, ahogy a farkam áll, a kilövellés, szinte az arcom felé irányul, ám egy kis célzással úgy irányítom, hogy mögém menjen. Siker koronázza az erőfeszítést, hisz a mögöttem álló nőt lövöm telibe, amire ő felnyög, és egyértelműen épp elélvez. Aztán a meztelen talpa csattogását hallom, miközben kiszalad a bejárati ajtón, és miközben nyüszítő hangot ad ki magából. Egy pillanattal később meghallom a szomszéd ajtajának csapódását.

Elsőre megsajnálom őt, hisz pont akkor kellett elfutnia, amikor az orgazmus elérte őt. Jobb lett volna ha másként alakul, de majd máskor. Miután elfutott, én letörölgetem a geci maradványait, majd folytatom a filmet, ahol abbahagytam.

***

Másnap ismét benézett hozzám a szomszéd nő, de más volt a szituáció. Épp a konyhában ténykedtem, kávét főztem, amikor hallom hogy valaki kopog.
– Gyere be. – szólok ki, pedig azt sem tudom hogy ki lehet az.
Mikor kinézek a konyhából, hogy lássam ki az, akkor lép be az ajtón, és mintha megszeppenne egy kicsit. Talán azért mert megint pucér vagyok, ám ha nem ez az oka, akkor nem tudom hogy mi.
– Épp kévét főzök, te is kérsz egyet?
– Igen, azt hiszem innék egyet.
– Gyere beljebb és foglalj helyet, ahol neked tetszik.

Amikor kész a kávé, a két bogrével kilépek a konyhából, és akkor látom meg, hogy a kanapét választotta, ahol tegnap még én néztem a tévét.
– Tessék. Két cukor és egy kis tej.
– Köszönöm, így pont jó. – Mondja nekem, mire én leülök mellé, és rákérdezek.
– Mi járatban vagy? Miben segíthetek neked?
– Hát… Igazából semmi, csak a meleg miatt akartam megtudni, hogy nálad is ilyen meleg van-e, de már tudom a választ.
– Nos? Milyen meleg van?
– Melegebb mint nálunk.
– Nos, igen, a te ablakod a keleti oldalra néz, az enyém meg nyugat felé. Ez az oka annak hogy nálam melegebb van.
– Igen, így már érthető, hogy miért vagy pucér.
– Ha téged ez zavar, akkor magamra kapok valamit.
– Nem. Dehogy zavar.
– Akkor jó, ha meleged van akkor te is ledobhatod a ruhádat. Már ha ruhának nevezhető ez a két apróság.
– Csak ha akarod. És csakis a meleg miatt.

Nem kellett kétszer mondani, Helén egyből ledobta a bikinit, ami rajta volt.
– Így sokkal jobb, ugye? – kérdezem tőle, mire ő mintha már már otthon érezné magát elterül a kanapémon.
– Igen, sokkal jobb. Ez a negyven fok ebben a szellőben még elviselhetőbb, mint nálam a harminc, ahol meg sem mozdul a lebegő.
– Na igen, én is jobban szeretem így. De mégis mi miatt jöttél át hozzám?
– Az a helyzet, hogy a férjem nincs itthon, mert elment  szüleihez vidékre, és ilyenkor nem tudok mit kezdeni magammal. Gondoltam, megnézem mit csinálsz.
– Ahogy tegnap is? – kérdezem tőle, miközben kacsintok is egyet hozzá.
– Észrevettél?
– Persze. Nehéz lett volna nem észrevenni.
– Nagyon sajnálom.
– Ne sajnáld, nekem is izgi volt ez a kis közjáték.
– Tényleg?
– Hát persze. Én kérek bocsánatot tőled, hogy meglőttelek.
– Ugyan, nem tesz semmit.
– Szóval, miért nem tudsz magaddal mit kezdeni?
– Unatkozok. Ha itthon van, akkor főzök neki, együtt megyünk vásárolni, meg ilyenek, de most nincs semmi.
– Mire számítottál velem kapcsolatban?
– Nem tudom. A tegnapi nap egy kicsit felbátorított, gondoltam ma is hasonló élményem lesz, de tévedtem.
– Ez nem elég izgi, hogy együtt nudizunk a kanapémon?
– Dehogy nem. Bár nekem egy kicsit furcsa a helyzet.
– Amikor ledobtad a fürdőrucit, nem látszott rajtad hogy fura lenne, olyan könnyedén tetted meg, mintha ez lenne a szokás.
– Lehet, és egy kicsit csábított is a gondolat.
– Mit szólsz, ha megnézünk egy filmet?
– Ne is tudom, nekem valahogy nincs most ehhez kedvem.
– Akkor mihez lenne kedved?

Válasz helyett, csak rám néz, aztán megfogja a farkam, ami most még alapállapotban van. Egy kicsit játszik vele, mire elkezd merevedni.
– Mit szólnál ahhoz, ha a tegnapi hoz hasonló játékot játszanánk?
– Én kiverem a farkam, te meg mögöttem, masztizol?
– Az is jó volt, de most másra gondoltam.
– Megosztod velem, hogy mire gondoltál?

Erre már nem válaszol, hanem az ölemre hajol, és a szájába veszi a farkam, majd játszani kezd vele.
– Már értelek. – mondom neki, mire ő egyre hevesebben szopja a farkam.
Kinyújtom a karom, és megmarkolom a seggét, mire ő megremeg. Aztán a melleit kezdem dögönyözni, megmarkolom, és a bimbójával játszok. A szopás igazán jól megy neki, de én ennél többet akarok, ha már ilyen jól összejöttünk. Benyúlok a lába közé, és az ujjaimat a pinájába mártogatom. Jó szaftos, és sikamlós.
– Várj. – mondom neki, miközben felállok, és bezárom a bejárati ajtót.
Amikor visszatérek, ő már tudja hogy mit akarok. A kanapén ül, és szétrakott lábakkal várja, hogy visszatérjek hozzá. Letérdelek előtte, és odahajolok az illatos pinájához, amit most épp az ujjaival simogat. Csillog rajta a nedvesség, még a segglyukán is folyik lefelé. Az ujjai mellett, megnyalom, és megízlelem, a nedvességet. Isteni fimon, és az illata is bódító. Belenyalok, és élvezem, hogy ő is élvezi a játékomat.

Miután már eléggé felizgultam én is és ú is, akkor feltérdelek elé, és egyszerűen ráhúzom őt a farkamra, majd szinte felnyársalom, ahogy tövig benyomom neki. Miután már közel járunk a csúcshoz, pozíciót váltunk. Ő feltérdel a kanapéra, én meg hátulról kúrom meg a lucskos pináját. Mielőtt beleélveznék, ismét megállítom őt, majd leülök, ő pedig fölém térdel, majd rácsusszan a farkamra, és meglovagol. Ez az a pillanat, amikor már nem tudom tovább visszatartani, hisz most ő diktálja a tempót.

Szerencsére ő tudja mit csinál és mielőtt még megtörténne, leugrik rólam, elém térdel, és szopni kezd. Egy pillanattal később már el is élvezek, amit ő nem enged el, hanem kiszopja belőlem az utolsó cseppig, majd mellém heveredik, és csak szuszog egy ideig. Amikor már normális tempóban lélegzik, megszólal.
– Hát itt nálad tényleg sokkal melegebb van, mint nálam.
– Ezt miből következtetted ki? – kérdezem tőle.
– Otthon még soha nem izzadtam le ennyire.
– A jövőben, ha egy kis melegségre vágysz, csak nézz be hozzám, talán tudok neked segíteni.

Ennyiben maradtunk. A következő napokban még átjött néhányszor „melegedni” de miután a férje hazatért, többet nem találkoztunk, csak mint szomszédok.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Karácsonyi buli

Karácsonyi buli A céges karácsonyi partik idejét éljük, lévén mindjárt itt a karácsony. Nálunk is volt egy jó "kis" puccos (kisestélyis-öltönyös) összejövetel. Az elején a szokásos évértékelés, meg fejtágítás a főnökség részéről, majd egy svédasztalos vacsora, aztán "szolid" bulizgatás. Utóbbira azért rendesen rákészültek, bár így is sikerült majdnem kiinni a helyet a tömény készletből 😉 A hölgyek rendesen kitettek magukért, és kihasználták azon opciót is, hogy a cég állta az oda-vissza utat taxin, így aztán mindegyikük alaposan kirittyentette...
Kerti fürdetés Katival - Szex Blog

Kerti fürdetés Katival

Most már nem mímelem a hátmosást, csak megkúrom, hogy végre elélvezzen nekem. Ahogy a zacsim csattog alatta, ő közben nyöszörög, és erőteljesen rátart minden lökésemre, aminek a végeredménye az, hogy elélvez. Nem állok meg, csak baszom tovább, amíg én is elérek az orgazmusig. Amikor belövöm neki az első adagot, akkor szinte sikít, mintha megint élvezne, de ez csak az öröm jele nála, hogy végre valaki alaposan megbaszta.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

3 thoughts on “A szomszéd nő kilesett maszti közben

  1. Bandi szerint:

    Hogy van ahogy a nők. lerohanják a srácokat, és a fiúk kérdezik, hogy mit akarsz te ribanc és a nő könyörög, hogy „basszál meg kérlek” Miféle baromság ez?

    1. Dia szerint:

      Kedves Bandi. A hozzászólásod egy kicsit kusza, de nevezhetjük érthetetlennek is. Valójában nem tudom mit akartál mondani, de az kiderült belőle, hogy biztosan fiatal vagy még ha nem találkoztál ilyen nőkkel.

  2. Dia szerint:

    Egyszer én is jártam így, amikor átmentem a szomszédhoz, már nem tudom miért, az pedig a kertben feküdt a fűben és verte a faszát. Persze jól meglestem, de nem mondtam el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük