Pornóirodalom és a szextörténetek

A SzexBlog az olvasókat tartja szem előtt, mert nekik írunk, és mert nyilvánvalóan szeretnénk, ha minél több látogató lenne az oldalunkon. Ez eddig rendben is van, de most nézzük miért jó neked, kedves olvasó, ha nálunk töltöd az idődet. Először is kiemelném, hogy a szexblog,

ingyenes és díjmentes

olvasási lehetőséget biztosít neked, ami így is marad, ám ehhez a te közreműködésedre is szükségünk van. Vannak más hasonló tematikájú oldalak is, ahol többnyire fizetni kell a tagságért, vagy csak az olvasásért, ám mi ezt ingyen adjuk neked. Az ingyenesség mellett persze elvárhatunk némi cserét is, ami nem anyagi természetű, hanem egyszerű szimbiotikus dolgok, amivel hozzájárulhatsz az oldal működéséhez, és sikeréhez.

Ha tetszik neked a SzexBlog, akkor elmondhatod a véleményedet ezen az oldalon, amit mások is olvashatnak.

Nem kell mást tenned, mint visszajelzést küldeni arról, hogy mennyire tetszik valamelyik történet, hogy találsz itt kedvedre való olvasmányt. Ha tetszik valamelyik írásunk, akkor csak annyit kérünk tőled, hogy írj hozzá véleményt, kommenteld, ezzel is jelezve másoknak, hogy érdemes elolvasni.

Ha nem akarsz írni, akkor ennél egyszerűbben is kifejezheted a tetszésedet. Minden történetnél van egy olyan egység, amit egyszerűen tudsz aktiválni, az oldal tetején, vagy az alján a kis piros szivecskére kattintva. Ennyit igazán megtehetsz hogy segíts másokhoz is eljuttatni.

Fejezd ki a tetszésedet

Mit kínálunk az íróknak, szerzőknek? 

A pornóirodalom manapság népszerűbb, mint valaha, ám méltatlanul háttérbe van szorítva. Sok szerző van, aki kifejezetten ebben a témakörben ír, de még többen vannak, akik a szépirodalmi művekbe is szeretnének belecsempészni egy kis erotikát, kifejezve a túlfűtött vágyakat, ami által a mű tágabb körben lenne népszerű, ám ezzel együtt a könyvterjesztés megakadályozza ezen művek széles körű terjesztését.

Mi ennél is tovább megyünk. Kifejezetten olyan szerzőket, és a műveiket keressük, akik a pornó és a szex témakörében írnak, és a zugolvasókon túl, nagyobb közönség előtt is szívesen megjelennének. A Platinum Kiadóval karöltve, rendszeresen megjelentetünk olyan válogatásokat, ami a SzexBlogban is megjelenhetne, ám ezt mi e-könyv formátumban adjuk ki, ami így megvásárolható a Szexkönyvek könyvesboltban, így a világ bármely sarkában olvashatják a művedet.

A kiadó továbbá nem zárkózik el a pornográf tartalom elől, így ők kiadnak kifejezeten pornóirodalmi regényeket, novellákat, ami még tovább erősítheti az írói vonaladat, és a népszerűségedet.

Miért?

Szeretnénk az irodalmat, ezen belül is a pornóirodalom helyét meghatározni az olvasótársadalom számára, hiszen ez is a hétköznapok részét képezi, még ha úgyis teszünk, hogy ez nem igaz. A képmutatással nem lehet ignorálni a szexirodalmat, hiszen épp annyira van létjogosultsága, mint a szépirodalomnak.