Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Lepisiltem egy napozó nőt a bozótban

Már tavasz van, ilyenkor kinyílnak a virágok, és a világ is. Értem ez alatt a nudi strandot, ahova én is járok. Ez egy olyan hely, ami tele van fákkal bokrokkal és tágas mezőkkel, ahol a napimádók hódolnak a szenvedélyüknek. Van ezen kívül egy titkosabb része is, ami a fás területek között terül el, ami nem nagy hely, ám arra jó, hogy akinek deviáns szokásai vannak, az elbújhasson a kíváncsi szemek elől.

Amikor én is kimegyek napozni, ezeket a helyeket általában megnézem, hátha találok valami izgalmasat. Néha összejön, máskor nem. Ám most szerencsém van, mert az egyik ilyen zugban, megláttam egy nőt, és mellette egy táblát. Nocsak. Nézzük mi van a táblán. Megközelítem annyira hogy el tudjam olvasni.

„Pisilj rám!”

Egy sima karton papírra írt szöveg, de ez mindent elárul. Odamegyek a nőhöz, és alaposan szemügyre veszem. Jó bőr, ott kerek ahol kell, és pont olyan vonzó, ami nekem bejön. Megszólítom őt.
– Szia, a tábla a tiéd?
– Szia, persze.
– Most is aktuális?
– Persze hogy az. Szeretnél rám pisilni?
– Talán inkább úgy fogalmaznék, hogy ha ez neked öröm, akkor szívesen megteszem.
– Akkor ne tétovázz, kezdheted.

Leveszem a nadrágomat, és még közelebb lépek hozzá, majd a farkam megfogom, és célzok.
– Hova szeretnéd?
– Ha lehet, akkor mindenhova szeretném.
Miközben őt nézem, és ahogy fogom a farkam, érzem hogy kezd merevedni, amitől egyre nehezebben indul meg a vizeletem. Persze az is lehet az oka, hogy még soha nem pisiltem le egy idegen nőt a parkban, pontosabban sehol sem. Míg én nézem őt, ő is néz engem, és láthatóan várja az aranyesőt, ami szemlátomást késik. Erre ő fel ül, és kérdőn néz rám.
– Mi a baj?
– Nincs baj, csak a helyzet egy kissé szokatlan.
– Na várj, segítek egy kicsit.

Ültő helyében megfogja a farkam, ami már teljesen kemény, és kissé meghúzgálja és simogatja.
– Így jobb? – kérdezi tőlem.
– Oh, igen, így sokkal jobb, de tartok tőle, hogy ez nem azt az eredmény fogja hozni, amire készülünk.
– Nocsak! Mi fog történni?
– Azt hiszem mindjárt elélvezek.
– Remek. Utána menni fog a pisi is.

Nem kérdez semmit, csak veri a farkam, én meg mindjárt elélvezek. Erre már ő is feltérdel, és a faszverést némi szopással egészíti ki. Ha ez már a vég. Ahogy körbe nyalja a makkomat, ahogy az eltűnik a szájában, és ahogy a nyelvével játszik vele, attól máris jön az orgazmusom. Erre ő elengedi a szájával, és csak a kezével adja a tempót miközben megcélozza az arcát a melleit, és szinte mindenhova jut belőle.

Amikor kész vagyok, ismét hanyatt dől, és várja a folytatást. Ismét a kezemben a farkam, ám most már nem ágaskodik annyira, mint egy perccel ezelőtt, így könnyedén megindul a pisi.
– A gecidet most le rólam, úgy célozz.
– Jó. – mondom neki, majd az arcára engedem az első sugarat, majd onnan lefelé, hogy a melleit is megszabadítsam az onnan lecsordogáló nedűtől. Miután a művelet befejeződik, egyszerűen leheveredek mellé, és csak nézem az eget.

– Figyelj csak. Nem akarlak zavarni, de szeretném ha tovább állnál, hátha jön még erre valaki, aki kielégítené a vágyam.
– Persze értem, mindjárt indulok, csak előbb kipihenem magam.
– Köszönöm. – mondja erre válaszképpen.

Ahogy ott fekszem, csukott szemmel, hallom hogy mellettem szöszmötöl, de mivel nem érdekel hogy mit csinál, oda se nézek. Pedig kellett volna, mert  amikor hangját meghallottam, már késő volt.
– Meglepetés. – mondja nekem, miközben tudatosul bennem, hogy a hangja fölöttem szólal meg, pedig azt hittem mellettem fekszik.
Amikor kinyitom a szemem, azt látom hogy fölöttem áll, és a kétkezével a pináját széthúzva megindít felém egy forró pisi sugarat. Mielőtt bármit tehettem volna, az eléri az arcomat, majd a nyakam a hasam és farkam következik. Szó szerint végig pisilt rajtam.

Az első reakcióm az volt, hogy felpattanok, és otthagyom, ám az érzés megfogott. Annyira kellemes volt, hogy a forró pisije végigömlött rajtam, hogy szinte odaragasztott a talajhoz. Nem is mozdultam meg, amig be nem fejezte a műveletet, aztán ismét mellém heveredett.
– Most már tényleg menned kellene.
– Rendben, megyek már. Szia.
– Szia.

Felállok, majd úgy ahogy vagyok, meztelenül tovább állok, miközben azon jár az eszem, hogy tulajdonképpen jó volt ez a kis játék. Másnap megint kimentem, hátha ott találom, de nem volt ott, úgyhogy kerestem egy szabad helyet, majd miután kivertem a farkam, végig pisiltem magamon. Így is jó érzés volt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban - Szex Blog

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek. – Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg. – Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

A szomszéddal maszturbáltam 4 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 4

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 4. rész Reggel korán felébredek. Először azt sem tudom hol vagyok, de aztán apránként előbukkannak a tegnapi nap emlékei. Igen, emlékek, ezt megőrzöm az életem emlékkönyvében. A szemem nyitva, de nem mozdulok. Jó így. Csak a szemem járja körbe a szobát, ami egyszerű, de ésszerű berendezésű, nincs benne semmi személyes, igazi vendégszoba. Eszembe jut, hogy nincs itt velem a cuccom, sem a...
Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon - Szex Blog

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Ettől aztán végképp elszakad a cérna, és elélvezek. Pont a két melle közé, szinte hallani lehet ahogy a csattan a spermám a mellein, miközben ő áhitattal nézi ezt. Amikor befejezem a fröcskölést, Erzsi néni a szájába veszi a farkam, és alaposan lenyalogatja. Na ettől megint feltámad bennem a vágy, és érzem, hogy a szájában újra megkeményedik a farkam.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

One thought on “Lepisiltem egy napozó nőt a bozótban

  1. Karesz szerint:

    Mi a csajommal szeretjük ez a fajta játékot, nyáron rendszeresen kimegyünk a szabadba, és lepisiljük egymás. Mehet mindenhova, akár a szájba is. mert a párom kifejezetten szereti ha a szájába pisilek. Ilyenkor mindig simogatja magát, és amig tart a pisi, rendszerint elélvez. Próbáljátok ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük