Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Lepisiltem egy napozó nőt a bozótban

Már tavasz van, ilyenkor kinyílnak a virágok, és a világ is. Értem ez alatt a nudi strandot, ahova én is járok. Ez egy olyan hely, ami tele van fákkal bokrokkal és tágas mezőkkel, ahol a napimádók hódolnak a szenvedélyüknek. Van ezen kívül egy titkosabb része is, ami a fás területek között terül el, ami nem nagy hely, ám arra jó, hogy akinek deviáns szokásai vannak, az elbújhasson a kíváncsi szemek elől.

Amikor én is kimegyek napozni, ezeket a helyeket általában megnézem, hátha találok valami izgalmasat. Néha összejön, máskor nem. Ám most szerencsém van, mert az egyik ilyen zugban, megláttam egy nőt, és mellette egy táblát. Nocsak. Nézzük mi van a táblán. Megközelítem annyira hogy el tudjam olvasni.

„Pisilj rám!”

Egy sima karton papírra írt szöveg, de ez mindent elárul. Odamegyek a nőhöz, és alaposan szemügyre veszem. Jó bőr, ott kerek ahol kell, és pont olyan vonzó, ami nekem bejön. Megszólítom őt.
– Szia, a tábla a tiéd?
– Szia, persze.
– Most is aktuális?
– Persze hogy az. Szeretnél rám pisilni?
– Talán inkább úgy fogalmaznék, hogy ha ez neked öröm, akkor szívesen megteszem.
– Akkor ne tétovázz, kezdheted.

Leveszem a nadrágomat, és még közelebb lépek hozzá, majd a farkam megfogom, és célzok.
– Hova szeretnéd?
– Ha lehet, akkor mindenhova szeretném.
Miközben őt nézem, és ahogy fogom a farkam, érzem hogy kezd merevedni, amitől egyre nehezebben indul meg a vizeletem. Persze az is lehet az oka, hogy még soha nem pisiltem le egy idegen nőt a parkban, pontosabban sehol sem. Míg én nézem őt, ő is néz engem, és láthatóan várja az aranyesőt, ami szemlátomást késik. Erre ő fel ül, és kérdőn néz rám.
– Mi a baj?
– Nincs baj, csak a helyzet egy kissé szokatlan.
– Na várj, segítek egy kicsit.

Ültő helyében megfogja a farkam, ami már teljesen kemény, és kissé meghúzgálja és simogatja.
– Így jobb? – kérdezi tőlem.
– Oh, igen, így sokkal jobb, de tartok tőle, hogy ez nem azt az eredmény fogja hozni, amire készülünk.
– Nocsak! Mi fog történni?
– Azt hiszem mindjárt elélvezek.
– Remek. Utána menni fog a pisi is.

Nem kérdez semmit, csak veri a farkam, én meg mindjárt elélvezek. Erre már ő is feltérdel, és a faszverést némi szopással egészíti ki. Ha ez már a vég. Ahogy körbe nyalja a makkomat, ahogy az eltűnik a szájában, és ahogy a nyelvével játszik vele, attól máris jön az orgazmusom. Erre ő elengedi a szájával, és csak a kezével adja a tempót miközben megcélozza az arcát a melleit, és szinte mindenhova jut belőle.

Amikor kész vagyok, ismét hanyatt dől, és várja a folytatást. Ismét a kezemben a farkam, ám most már nem ágaskodik annyira, mint egy perccel ezelőtt, így könnyedén megindul a pisi.
– A gecidet most le rólam, úgy célozz.
– Jó. – mondom neki, majd az arcára engedem az első sugarat, majd onnan lefelé, hogy a melleit is megszabadítsam az onnan lecsordogáló nedűtől. Miután a művelet befejeződik, egyszerűen leheveredek mellé, és csak nézem az eget.

– Figyelj csak. Nem akarlak zavarni, de szeretném ha tovább állnál, hátha jön még erre valaki, aki kielégítené a vágyam.
– Persze értem, mindjárt indulok, csak előbb kipihenem magam.
– Köszönöm. – mondja erre válaszképpen.

Ahogy ott fekszem, csukott szemmel, hallom hogy mellettem szöszmötöl, de mivel nem érdekel hogy mit csinál, oda se nézek. Pedig kellett volna, mert  amikor hangját meghallottam, már késő volt.
– Meglepetés. – mondja nekem, miközben tudatosul bennem, hogy a hangja fölöttem szólal meg, pedig azt hittem mellettem fekszik.
Amikor kinyitom a szemem, azt látom hogy fölöttem áll, és a kétkezével a pináját széthúzva megindít felém egy forró pisi sugarat. Mielőtt bármit tehettem volna, az eléri az arcomat, majd a nyakam a hasam és farkam következik. Szó szerint végig pisilt rajtam.

Az első reakcióm az volt, hogy felpattanok, és otthagyom, ám az érzés megfogott. Annyira kellemes volt, hogy a forró pisije végigömlött rajtam, hogy szinte odaragasztott a talajhoz. Nem is mozdultam meg, amig be nem fejezte a műveletet, aztán ismét mellém heveredett.
– Most már tényleg menned kellene.
– Rendben, megyek már. Szia.
– Szia.

Felállok, majd úgy ahogy vagyok, meztelenül tovább állok, miközben azon jár az eszem, hogy tulajdonképpen jó volt ez a kis játék. Másnap megint kimentem, hátha ott találom, de nem volt ott, úgyhogy kerestem egy szabad helyet, majd miután kivertem a farkam, végig pisiltem magamon. Így is jó érzés volt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Igaz történetem - Szex Blog

Igaz történetem

Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba.

Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

Egy gondolat a következőről: „Lepisiltem egy napozó nőt a bozótban

 1. Karesz szerint:

  Mi a csajommal szeretjük ez a fajta játékot, nyáron rendszeresen kimegyünk a szabadba, és lepisiljük egymás. Mehet mindenhova, akár a szájba is. mert a párom kifejezetten szereti ha a szájába pisilek. Ilyenkor mindig simogatja magát, és amig tart a pisi, rendszerint elélvez. Próbáljátok ki.

  • +0
  • -0
  • 0
  0 X
  Tetszik
  0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük