Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Első nap a nudista paradicsomban

Nudista paradicsomban nyaraltunk idén nyáron a barátnőmmel. Hosszas tervezés után, egy francia tengerparti nyaralóhelyre esett a választásunk. A leírások alapján minden jónak tűnt, amit a képek is megerősítettek. Az ára egy kicsit magas volt, ám a szolgáltatások sokszínűsége ez kellőképpen kompenzálta. Jó döntés volt, hisz már az első napon annyi élményt szereztünk, ami évek alatt sem jönne össze.

Az utazás kissé hosszú volt és fárasztó, viszont jó korán odaértünk. Miután elfoglaltuk a szállásunkat, lementünk a partra, hogy megnézzük milyen a környezet, és hogy lubickoljunk egy jót. A korai időpont miatt, még csak kevesen voltak, ami egy kicsit sem zavart minket. A lubickolás után, kifeküdtünk a törölközőnkre a homokos parton, majd nem sokkal később el is aludtunk. Ez nem is csoda, hisz egész éjjel felváltva vezettünk, ami elég kimerítő volt.

Egy idő után arra ébredek, hogy a nap forrón süti a hasam, szinte éget. Ránézek Editre is, de ő még árnyékban van, ezért a másik irányba is elnézek, amikor meglátom a mellettünk napozó párocskát. Az, hogy napozó, és párocska, még nem jelent semmit, csak hogy ennél többről van itt szó. A pasi a hátán fekszik, a nő meg mellette, és buzgón masszírozza a az alvónak tűnő férfi farkát. No de ilyet…

Nem vagyok prűd, vagy szégyenlős, ám ez a jelent meglepett. Amig nézem őket, a csaj visszanéz rám, és mosolyog. Egyszerűen nem tudom elszakítani a tekintetem róla. Aztán mégis megfordulok, hogy lássam, Edit még mindig alszik-e. Vele nincs gond, még most is szundikál az árnyékban, ám a mellette levő pár… A nő a pasi fölött térdel, és élvezettel szopja a farkát.

Amikor jobban körül nézek, azt látom, hogy körülöttünk szinte mindenki szexel valamilyen formában. Eszembe jut, hogy vajon Edit mit szól majd, amikor felébred, és meglátja ezt az orgiát. Aztán hátra dőlök, és elmélkedek ezen a dolgon. hisz úgy tűnik, hogy ez itt mindenki számára természetes, vagyis ez a szexuális magatartás elfogadott lehet. Az elmélkedésemben Edit szakít meg, mert egy puszit nyom az arcomra.

– Hogy érzed magad? – kérdezi tőlem, a fülembe suttogva.
– Jól, köszi. Jót tett ez a kis szundikálás, egész frissnek érzem magam. Erre ő nem válaszol, viszont érzem, ahogy a keze a farkamra csúszik, és lassan elkezdi simogatni. Érzem azt is, hogy egyre jobban kiegyenesedik, és egyre keményebb lesz ettől. Majd egy kis mocorgást érzékelek, és azt, hogy a farkamat szopja. Ezek szerint, őt nem éri meglepetésként, hogy itt szabad a szex, sőt, épp ellenkezőleg, kihasználja a lehetőséget.

Felkönyökölök, hogy körül nézzek, vajon tényleg azt látom, amit látok, vagy csak álmodtam az egészet? Bizony igaz. Edit a farkam szopja, a mellettem fekvő nő még mindig a pasija farkát masszírozza, és a másik oldalon… Na bazmeg. A pasi, akinek a nője a farkát szopja, Edit seggét simogatja. Belém villan, hogy dühösnek kellene lennem, ehelyett a farkam még keményebbé válik, és tüzesen lüktet.

Edit is egyre hevesebben szopik, aminek van egy másik oka is. A másik pasi, nem csak simogatja a seggét, hanem a pináját ujjazza, amire Edit egyszerűen rámozog. Engem is meglep a dolog, hogy ez mennyire felizgat. Ahogy nézem őket, ahogy a nő szopja a faszt, miközben a pasi a csajom pináját ujjazza, elélvezek. Edit is meglepődik, majd kiveszi a szájából a farkam, és egyszerűen kiveri. A gecim meg szanaszét fröcsög. Hú, ez kurva jó volt. Az arcomon a kielégültség vigyorával ismét körül nézek, amikor meglátom, hogy Edit, konkrétan meglovagolja a másik pasi ujjait, amiközben a csaj, szájában a fasszal, rám mosolyog a szemével, és lájkot mutat a kezével.

Egy kicsivel később, Edit is elélvez, amihez a saját kezét is használja, hogy megsimogassa a csiklóját. Amikor a végén elernyed, mellém fekszik, és csak csendesen szuszog.

– Jó volt? – kérdezem tőle halkan.
– Igen, kurva jó volt.
– De miért? én nem vagyok neked elég jó?
– Dehogynem vagy jó. Ám ez nem erről szól.
– Hanem miről?
– Az a legizgibb, hogy közben mások néznek, és hogy mindenki örül annak, ha másoknak is jó, vagyis elélveznek.
– Szóval ez téged is felizgat?
– Igen, nagyon.
– Nekem ezt miért nem mondtad eddig?
– Mert nem tudtam.
– Figyelj csak. Ezt a helyet valójában te választottad. Ezek szerint te tudtad azt is hogy itt szabad a szex?
– Igen tudtam.
– Én nekem miért nem mondtad el?
– Meg akartalak vele lepni. És persze én is kíváncsi voltam arra, hogy hogy ez így milyen.
– Én? Elégedett vagy?
– Igen.
– Felizgatott az a tény, hogy többen nézték, ahogy szopod a farkam?
– Igen, de tudod mi volt a legizgatóbb?
– Gondolom elmondod.
– Persze. Amikor ez a pasi megsimogatta a fenekem, és amikor az ujjait belém dugta. Ne ez volt az, amitől elélveztem.
– Tudod mit? Amikor megláttam hogy megujjazza a pinádat, én is elcsodálkoztam.
– Miért?
– Mert azt gondoltam, hogy ha ilyen megtörténne, akkor kibaszott dühös lennék, de nem ez történt, hanem felizgultam, még jobban mint előtte.
– Én meg örülök, hogy neked is örömet okoztam. Menjünk ebédelni.
– A hotelben ebédelünk, vagy van más öleted?
– Mindegy, csak együnk, mert éhes vagyok.

***

Ebéd után, ismét a parton vagyunk, egy kis pancsolás után, újra a homokban heverünk. Edit Nagyon élvezi a helyzetet. Nem csak a saját meztelenségét, hanem leginkább azt, hogy bárhova néz, mindenhol van valami huncutság. Van aki csak magányosan maszturbál, van aki a párjával követ el disznóságokat, és van olyan is amikor csoportosan meg az orgia.

Amikor letelepedünk a törölközőnkre, Edit a feje alá teszi az összegöngyölt tartalék türcsit, és csak nézelődik. Én meg őt nézem. Az izgatottság hatására a melle gyors ütemben emelkedik és süllyed, látom rajta az izgatottság jeleit, ami engem is izgalom hoz. Hogy ott fekszik mellettem, időnként a puncijához nyúl, és úgy tesz, mintha valamit lesöpörne a kezével, valójában csak simogatja magát ebben a formában. Aztán legyőzi magában a gátlásokat, és egyre hosszabb időt szán erre a műveletre, majd idővel már nem is álcázza, hanem határozottan maszturbál, miközben mások játékában gyönyörködik.

Ez a játék rám is nagy hatással van, áll a farkam, mint a cövek. Ekkor egy pasi megy el előttünk, aki megáll Edit előtt, és nézi őt, ahogy simogatja magát. Amig nézi, a farka egy re inkább ágaskodik, majd a kezével is rásegít. Álló helyzetből letérdel, és egészen közelről nézi Editet, Aki egyre izgatottabb, és egyre hevesebben simogatja a pináját. Amig ezt teszi, a pinás kezét a számba teszi, én meg lenyalogatom róla. Aztán ismét a simogatás, és egy újabb néző érkezik. Immár ketten is csodálják, ahogy nőm maszturbál nekik.

Arra gondolok, hogy egy kicsit besegítek neki, és amig ő a pináját simogatja, én a melleit kezdem dögönyözni. Ennek a műsornak olyan hatása van, ami még több nézőt hoz. Percekkel később már egy egész csoport áll körbe minket, szinte mind pasi, csak 3 nő van köztük, ám ők csak néznek minket, nem úgy mint a pasik, akik örül faszverésben tobzódnak.

Edit ekkor felül, majd térden állva folytatja a műsorát, ám egy kis változtatást is eszközöl. Kinyújtja az egyik karját, a hozzá legközelebb álló férfihoz, és megmarkolj a farkát, és magához húzza. Egy kis kézimunka után rám néz, és halkan megkérdezi tőlem.
– Megengeded?
– Mit szeretnél?
– Szopni.
Ettől teljesen ledermedek. A csajom, akivel már évek óta együtt vagyunk, most egy idegen pasi farkát akarja a szájába venni, és ha rábólintok, akkor le is szopja. A döbbenetemnél csak az izgatottságom lett nagyobb. Még sosem láttam, hogy a csajom, más pasi faszát szopja, és ez most izgalmasnak tűnik. Már nyitom a számat, hogy nemet mondjak erre, de nem jön ki hang a torkomból, ehelyett csak bólintok egyet. Magam is elcsodálkozom ezen, de most más körülmények között, ez nem tűnik olyan nagy bűnnek.

Ahogy nézem Editet, és látom, ahogy az idegen pasi farka a szájába csusszan, és ahogy ő élvezettel elkezdi szopni, minden kétségem elillan, és egyszerűen élvezem a látványt. Szépen tud szopni az már biztos. Amig a fasz a szájában van, a többi pasi is felbátorodik, és közelebb nyomul hozzá, szinte rá verik a faszukat. Edit, egy darabig szopja a faszt, majd egy másikat vesz kézbe, és kézzel izgatja. Közben néha rám pislant, hogy lássa a reakciómat, ám rajtam nem látszik semmi, mert immár én is a farkam verem arra, ahogy a csajom szopja az idegent.

Néhány pillanat múlva, a kezével kezelt faszt veszi a szájába, és az előzőt csak a kezével izgatja tovább. Aztán ahogy sűrűsödik körülötte a tömeg, a másik kezével egy másik faszt vesz kezelésbe. Ez a jelenet szinte korlátlan ideig képes fennmaradni, mert pasiból mindig egyre több van. Ahogy nézem  Editet, az jut eszembe, hogy szeretném, ha engem is leszopna mások előtt. A gondolatot tett követ, majd felállok és előlépek. Amikor meglát, gondolkodás nélkül rábukik a farkamra, és úgy szopja, hogy ilyet még soha nem éltem át. Egyszerűen kiszívja belőlem a gecit, majd a makkomat alaposan lenyalogatja. Élveztem minden pillanatát, élveztem azt, is, hogy közben többen minket néznek, és élveztem azt is, hogy a csajom Edit, olyan élményt él meg, ami máskor nem lenne lehetséges.

Miután velem végzett, visszaültem mellé, és csak bámultam, ahogy egyik faszt a másik után szopja. Több pasinak nem volt türelme hogy sorra kerüljön, ezért csak simán kiverték rá. Hihetetlen, ha ezt más mondja nekem, hogy élvezni fogom, akkor simán kiröhögöm. Most viszont itt vagyunk. és tényleg élvezem.

Amikor vége a műsornak, a pasik sorra elbotorkálnak, gondolom keresnek egy másik műsorszámot, ahova becsatlakozhatnak. Ott maradunk mi ketten, és csak nézem, ahogy Edit úszik a geciben.

– Ezt akartad? – kérdezem tőle.
– Nem tudom megfogalmazni, de talán igen. Mindig arról fantáziáltam, hogy több faszt is kiszopok egymás után, de eddig ez valahogy nem volt reális. Ám ez itt és most megvalósult. És még valami. A legszívesebben rád vetném magam, és össze-vissza csókolnálak, hogy ezt nekem lehetővé tetted, de nem teszem, majd csak akkor ha megfürödtem, de akkor viszont mindent beleadok, ezt megígérem.
– Nem gondoltam volna még ma reggel sem, hogy ilyet csinálunk. De el kell mondanom, én is élveztem nagyon. Izgató volt nézni téged, ahogy állat módjára sorban leszopsz idegen pasikat.
– Erre én sem gondoltam még ma reggel. Azt tudod hogy két hétig itt leszünk? Mit gondolsz. lesz még ilyen élményünk?
– Nem tudok erre most válaszolni, de ha nem lesz, akkor majd csinálunk valamit, hogy összejöjjön.


Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

Édeshármas szextörténet - Szex Blog

Édeshármas szextörténet

Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak. Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Megvalósult álom - Szex Blog Történetek

Megvalósult álom

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten A barátommal egy éve szakítottunk. Komoly kapcsolat volt a miénk, 2 évig voltunk együtt, a szüzességünket együtt vesztettük el (sőt mindennemű első szexuális élményünk egymástól származott), mindenki szerint álompár voltunk. Soha egy veszekedés vagy rossz szó a másikra. Senki nem értette 2 év után miért vetettünk véget az idillnek (szerintük idill volt). Mi tudtuk; egyszerűen meguntuk a nagy szerelmet. Nekem nagyon fájt az egész, szerintem neki is. Titkon mindig reménykedtem, hogy még helyre...
A barátom nője, és az óriás dildó - Szex Blog

A barátom nője, és az óriás dildó

Én csak nézem, miközben fel vagyok izgulva. Nem kicsit, nagyon. Úgy áll a faszom, hogy legszívesebben elővenném és kiverném rá, de nem merem megtenni. A harmincöt centi kétharmada már benne van, ami teljesen kitölti őt. Megdöbbentő a látvány és ezzel együtt izgató is. Ha nem a barátom nője lenne, akkor most… Eszembe jut egy apróság. Igen, ezek után csak apróságnak tűnik a farkam, ha bedugnám neki, legfeljebb harangozni tudnék benne, ezzel a mérettel szemben én nem vagyok versenyképes.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük