Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A pasik hazudnak, hogy megszerezzék amit akarnak

Elmesélek nektek néhány tanulságos esetet, amiből az okosabban tanulhatnak, ám a kevésbé szerencsések, is jól mulathatnak rajta.

Történt egyszer, hogy amikor a pasimat dobtam, egy ideig jól éreztem magam, ám kezdett hiányozni a simogatás, a becézgetés, és persze a szex is. Ja, hogy miért dobtam? Mert mert megkúrta a barátnőmet, mindezt úgy, hogy azt hazudta neki, hogy én beleegyeztem. A legszívesebben levágtam volna a faszát, és lenyomtam volna a torkán, de inkább a sokkal emberibb megoldást választottam.

Szóval kezdett hiányozni a kedvesség, a férfiasság, ezért nyitott szemmel jártam, hogy észre vegyem, ha valakik felfigyel rám. Egy ilyen alkalom akkor adódott, amikor egy hétvégén nem volt kedvem főzni, és inkább lementem a közeli kifőzdébe, ahol nagyon finomakat főznek. Ahogy ott ülök az ablak mellett, és csendben fogyasztom az ebédemet, bejön két pasi. Az egyik egy remekbe szabott példány, pont olyan, ami kedvemre való, ezért igyekeztem úgy viselkedni, hogy mindenképpen felfigyeljen rám. Ez némileg össze is jött, mert egyre többet nézett rám, miközben a másikkal beszélgetett. Amikor odaérnek a pulthoz, – mert ugye ez egy önkiszolgáló hely, – akkor kikérik az ételt, és lám, az én pasim tálcára kéri, míg a másik csomagolva. Fizetés után elköszönnek egymástól, és a másik kimegy a helységből, ám a kiszemelt példány, ott toporog az asztalomtól alig két méterre, és keresi a helyet, ahova leülhet. Igyekezem kicsire összehúzni magam, hogy lássa, van még itt hely mellettem. Észre is vette.
– Bocsánat, szabad ez a hely? – kérdezi tőlem, és én mosolyogva válaszolok neki.
– Persze hogy szabad, foglaljon helyet.

Miután leül, elrendezi a tálcáján a kaját, és hozzálát az ebédhez. Várom hogy kezdeményezzen, mert az nem az én reszortom, ha igazi férfi, akkor tudja mi a dolga. Mikor már azt hiszem, hogy befejezi és otthagy, akkor megtörik a jég, és megszólít.
– Bocsánat, kérdezhetek valamit?
– Persze csak nyugodtan.
– Máskor is szoktál itt enni? csak azért kérdezem, mert még nem láttalak itt.
– Csak ritkán, mert inkább magam főzök, de ma nem volt kedvem.
– így már értem. – mondja nekem, de látom hogy még van valami, csak nem meri kimondani.
– Én szeretnék valamilyen süteményt is. – szólal meg ismét, miközben rám néz. – Nem tudom hogy itt mit készítenek, segítenél nekem?
– Ha édességre vágysz, akkor inkább a szomszédban levő cukrászdát ajánlom, mert az biztos hogy finom.
– Értem. Köszönöm.

Miután mindketten befejeztük az evést, és indulásra készen állunk, várom, hogy valamit mondjon még, de meg sem szólal. Amikor felállunk, és a tálcát a maradékkal vinném a gyűjtőbe, akkor felajánlja hogy majd ő elviszi. Na, gondolom ez már jó jel, de a folytatás…
– Én megyek süteményt enni, volna kedved velem tartani?
Na végre, a mulya fiú végre elszánta magát.
– Persze, nagyon szívesen. – mondom neki, majd kilépek az ajtón és elindulok a cukrászda felé, ő meg jön utánam, majd mielőtt belépnék, elém áll, és készségesen kinyitja az ajtót. Bent leülünk egy olyan kis kerek asztalhoz, és válogatunk a sütemények között. Ennek a részleteivel nem akarok untatni senkit, inkább röviden elmondom hogy mi történt. Véletlenül neki is az a kedvence, ami nekem. Véletlen igaz? Aztán amikor meghozzák a rendel édességet, akkor hozzálátunk a falatozáshoz, miközben beszélgetünk. A beszélgetés kimerül abban, hogy elmondunk egymásnak néhány dolgot, ami a másikat érdekli, amire rákérdez. Aztán a véletlenek sorában kiderül az is hogy ő is itt lakik a lakótelepen, ő is egyedül él, neki is van egy macskája, és úgy általában sok közös dolgot fedezünk fel egymásban.

Volt még sok bla-bla-bla, ami szót szem érdemel, ám az viszont igen, hogy másnapra meg akar hívni ebédre, de nem a kifőzdébe, hanem egy rendes helyre. Sajnos másnapra nekem programom van, és így elhárítom a meghívását, de ő mindenképpen ragaszkodik ehhez, így áttesszük az ebédet, egy esti vacsorára. Ma este. Miután megbeszéljük a helyszínt és az időpontot, és elköszönök tőle és hazamegyek.

Amig együtt voltunk és kissé visszafogott voltam vele szemben, nem akartam hogy messzemenő következtetéseket vonjon le a viselkedésemből. Ám amikor hazaértem, repkedtem a boldogságtól. Ez a pasi minden szempontból bejön nekem. Ahogy kinéz, a mosolya, a teste, és persze ahogy velem beszélt, az is lenyűgözött. Elhatároztam, hogy ha minden jól megy, akkor a vacsora után jó lenne valami kis extra is, de hogy mi lenne az, arra gondolni sem mertem.

Összepakoltam a lakást, egy kicsit rendbe szedtem a dolgaimat, majd irány a fürdő. A ruha kiválasztása nem ment könnyen, de mivel nyár van, nem kell túlgondolni a dolgot. Amikor már közeledik az idő, egyre idegesebb vagyok. Bedobnék egy felest, de az nem lenne jó ómen egy első randihoz, ezért inkább úgy döntök, hogy korábban indulok el, és egy kicsit kiszellőztetem a fejem. Amikor odaérek az étteremhez, ő már ott vár a bejáratnál. Ugyan az a ruha van rajta, mint délben, ami egy kissé fura, de hamar túlteszem magam rajta.

A vacsi a szokványos mederben folyt. Rendeltünk ettünk, és közben beszélgettünk. Most már egy kicsit bátrabb volt, mert meg mert kérdezni olyan személyes dolgokat is, ami egy randin még elmegy, de némely kérdése kissé erősnek bizonyult. Megkérdezte hogy borotválom-e a puncimat, meg hogy milyen rendszerességgel maszturbálok, van-e valamilyen játékszerem, meg ilyenek. Ez egy kicsit fura volt nekem, ám a modora, és az előzékenysége, a sármja, levett a lábamról és mindent elmondtam neki.

Amikor már eleget beszélgettünk, és az asztal is üres volt, akkor egy kicsit személyesebb témára váltott át.
– Nézd, Judit, az a helyzet, hogy most nálam a lakásban felújítás van, és minden romokban hever, pedig szerettelek volna meghívni, hogy ott folytassuk a beszélgetést. Mivel ez most nem lehetséges, szeretném, ha egy másik alkalommal erre sort kerítenénk. Mit szólsz hozzá?
– Nem is tudom, mit mondjak erre. az a helyzet hogy váratlanul ért a felkérésed. Mikor lesz rendben a lakás?
– Még egy-két hét.
– Értem.

Gondolkodok egy kicsit, hogy felajánljam-e hogy menjünk hozzám, de nem merem. A pasiban van valami, ami vonz, de ezzel együtt mégis kissé tartózkodó vagyok vele szemben. Arra gondolok, hogy elfogadom a két héttel későbbi meghívását, és így szólok hozzá:
– Mi lenne ha te jönnél fel hozzám?
– Nem is tudom, nem szeretnék visszaélni a bizalmaddal.
– Erről szó sincs. én csak kérdeztem, mert… – nem is tudom mit mondjak, inkább nyitva hagyom a mondatot.
– Biztos vagy benne, hogy akarod?
Nem. Nem vagyok benne biztos, de jól esne, egy kis kényeztetés, esetleg ennél több is, hátha kialakul köztünk valami.
– Igen, biztos. Ha ez neked is rendben van, akkor máris indulhatunk.

El nem tudom képzelni, hogy egy pasival az első randin ágyba bújjak, ám most valami másképp alakul. A magány, a szeretet vágy, és persze a kielégületlenség is közre játszik abban, hogy meghívok egy idegent a lakásomba. Olyan sok visszaélésről hallottam már, hogy kissé tartok ettől a helyzettől, és egyben vágyok is rá.

Fél órával később már az előszobámban állunk, és ő magához szorít, megmarkolj a seggem és megcsókol. Úgy csókol, amitől teljesen elolvadok. A testem remeg, a puncim bizsereg, és amikor a ruhámat egy mozdulattal a padlóra küldi, már a lában is alig bír megtartani. Ekkor alám nyúl, a karjába vesz, és megkérdezi.
– Merre?
– Jobbra hátul.
Elindul velem a hálószoba felé, majd ledob az ágyra. Amig lenéz rám, kigombolja az ingét és ledobja az ágy mellé. Utána a nadrágját oldja ki, amit hagy lecsúszni. Ekkor ér az első meglepetés. Nincs rajta alsónadrág, így a félárbócon meredező farka, ott rezeg előttem. Ez beindítja nálam is a reflexeket, így egy pillanat alatt levetem a tangámat is. Mire a nadrágja is az ing mellett landol, már mindketten meztelenek vagyunk. Mi fog most történni? Kérdezem magamtól, ám a választ hamar megkapom.

Letérdel az ágyam előtt, megragadja a seggem, és magához húz, és a száját rátapasztja a puncimra, majd nyalni kezdi, miközben a csiklómat a szájába veszi, és úgy szopja, hogy mindjárt kész vagyok tőle. Eközben az ujjával is dolgozik bennem. Olyan ügyes, annyira jól csinálja, hogy nem vagyok képes megállítani a feltörő orgazmusomat. Sikítva élvezek bele a szájába.

Ezután megfordít, és úgy folytatja a nyalást, hogy közben a seggem lyukát is kinyalja, felváltva dugja belém a nyelvét, hogy a pinámat nyalja, hol az ánuszomat. Megint elélvezek. Ezek után megint a hátamra fordít, és felém mászik, miközben úgy hatol belém, hogy szinte észre sem veszem, csak akkor, amikor már szétveszít belülről a vastag farka. Lassan indít, majd egyre gyorsabban mozog, amitől extázisba esek, és csak élvezem hogy megbasszon. Amikor egy újabb orgazmus kezdi cibálni a testemet, akkor megáll, megfordít, és újra belém nyomja a farkát, és folytatja a baszást. Meg sem áll, mint egy gőzmozdony dugattyúja, úgy mozog bennem, amitől megint elélvezek.

Ezután még több pozícióban dolgozza meg a pinámat, amitől már a sokadik után nem tudok elélvezni. Ekkor nála is elérkezik a befejezés. Fölém térdel, és kiveri rám a faszát, amit csak most látok igazán, hogy milyen hatalmas. Ahogy veri, az első adag a hasamra megy, utána a mellemre, majd az arcomra is kapok belőle. Olyan sok, hogy folyik le rólam, amit a lepedő szív magába. Amikor kész van a művelettel, akkor lefekszik mellém.

Az éjszaka folyamán, még kétszer egymásnak esünk, pontosabban ő esik nekem. Az utolsó, amire emlékszem, hogy ránézek a faliórára, amin épp negyed négy van. Ezután elalszom, de lehet hogy az ájulás jobban kifejezi azt az állapotot.

Amikor felébredek, és kinyitom a szemem, már világos van. A pasi nincs az ágyban, amiről eszembe jut, hogy még a nevét sem tudom. Felkelek, majd benézek a fürdőbe, a konyhába, de nincs. Lelépett.

Mi ebből a tanulság? Hazudott nekem, szinte mindenben. Soha többet nem láttam, úgy hogy biztos vagyok abban is, hogy nem itt lakik, és minden kamu volt, amit elmondott magáról. Az utóbbi időben nem ő volt az egyetlen ilyen kalandom. Tajra kívül szám szerint három volt. Az egyik, egy könyvelő, akit a felesége hanyagol, nekem meg azt mondta, hogy elvált, és új kapcsolatot keres. A másik egy vállalkozó volt, aki azt hazudta, hogy nincs ideje megnősülni, mert nem lenne rá ideje. A harmadik pedig egy társkereső oldalról bukkant elő, akiről szintén kiderült hogy házas, de szereti a nőket. A legutóbbival jó volt a szex, ám az előző három csapnivaló volt, ki sem tudtak elégíteni.

Ezekből az esetekből számomra az derült ki, hogy a pasikban nem lehet megbízni. Ne cöcögjél, ez a saját tapasztalatom. Minden pasi ilyen, hazudnak és átvernek minden nőt, csak hogy megszerezzék amit akarnak, és ez nem más mint a pina, csak a dugás hajtja őket. Most már ott tartok, hogy az első perctől tudom, hogy mit akar, és miben hazudik. Most már nem érdekel, hogy mit mond el magáról, nekem, mert én kérdezek. Ha jó a válasz, akkor tovább lépünk, ha nem felel meg, akkor tipli van.

Már nem akarok a pasiknak megfelelni. Megtanultam azt a fajta hozzáállást, ami az ő sajátjuk, miszerint ők csak használják a nőket, és ha már nem kell, eldobják. Én is ezt teszem, Ha egy pasi jó valamire, akkor használom, ha nem jó semmire, akkor megy a kukába a többi közé. Volt idő, amikor a szép szavak levettek a lábamról, amikor még érzelmi alapon döntöttem, de ez már a múlté.

Aki megérti ennek az írásnak a lényegét, az tanulhat belőle, akinek nincs szerencséje, amikor gondolkodni kell, az meg…

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legfinomabb kávét nálunk ihatod - Szex Blog

A legfinomabb kávét nálunk ihatod

„- Kedves Kati, válaszd inkább a másik bögrét, mert ebbe belevertem a faszom, ott úszkál benne a sok geci.” Jó poén lenne, ha ezt mondanám neki, bár az az igazság, hogy megnézném az arcát, amikor közlöm vele a jó hírt. Ezért nem teszek semmit, csak nézem, ahogy lassan megkevergeti a kávét, majd a kanalat leteszi a tálcára. A bögrét a szájához emeli, beleszagol, majd bele is kortyol. – Imádom a kávédat. – mondja Dórinak, aki csak vigyorog rá.

Edit néni, a magányos szomszéd - Szex Blog Történetek

Edit néni, a magányos szomszéd

Megfogta a kezem és odatette a pinájához, kérte, hogy nyúljak bele, és simogassam szép finoman. Ujjam simán belecsúszott nedves, forró pinájába, és elkezdtem benne matatni. Ügyetlen lehettem, mert megfogta a kezem és odatette az ujjam a csiklójához, kérve, hogy itt játszadozzak.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

One thought on “A pasik hazudnak, hogy megszerezzék amit akarnak

  1. Ibolya szerint:

    Ilyen pasikkal tele van a világ. Az igazán jó pasik már megtalálták a saját párjukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük