Saját történetek beküldése

Szeretnénk széles körben elfogadottá tenni a pornó és szexnovellákat, amihez most a te hozájárulásodat kérjük. Ha van olyan történeted, amit még nem tettél közzé, vagy ha mégis, annak nincs jogi korlátozása, akkor itt lehetőséged van arra, hogy beküldd nekünk a saját történeted.

A legjobb írásokat a Platinum Kiadó jóvoltából antológiaként is megjelentetjük, így még több ember számára lesznek olvashatók az írásaid. A beküldött írásokat moderálás után közzétesszük, az elbírálás alapja teljesen szubjektív.

  • Az el nem fogadott anyagokat nem küldjük vissza, arról értesítést nem küldünk.
  • Legyen jó, izgalmas és olvasmányos a történeted
  • A beküldött írások elsődleges feltétele, hogy nyelvtanilag, helyesírásilag, szerkezetileg megfelelő legyen, nem javítunk semmit.
  • A felhasználó törlése esetén, (októl függetlenül,) a közzétett írások fentmaradnak az oldalon.

Beküldéshez használd az alábbi formot.

Ha fájlként szeretnéd elküldeni, akkor kattints IDE!


A szerző adatainak megadása

Add meg az adataidat az alábbi mezők kitöltésével.
Nem tesszük közzé
Megjelenik a történet szerzőjeként

A beküldendő történet részletei

Írd le 2-3 mondatban, hogy miről szól a történet
Ide írd, vagy másold be a történetedet, ami nem lehet több 5000 szónál.
Csak akkor tölts fel képet, ha van olyan illusztrációd, ami a történethez releváns. Ha nincs, akkor hagyd üresen. Javasolt méret: 1200 x 675 pixel
Adj meg néhány vesszővel elválasztott kulcsszót, ami a történetben is benne van, ami releváns.

Fontos információ!

Az általunk közzétett, az oldalunkon megjelenő írások minden olvasó számára ingyenesen, és korlátozás nélkül elérhető, így garantáljuk neked, hogy a legtöbb olvasóhoz eljuthasson az írásod.

Ennél többre vágysz?

A Platinum Kiadó jóvoltából a legjobb történeteket, antológiaként, e-könyv formátumban a Szex Könyvek oldalon a világ minden táján elérhetővé tesszük a magyar nyelvű olvasók számára, így még nagyobb hírnévre tehetsz szert.