Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Kiértékeltük az oldal történeteit, és nagyon élveztük

Megkértem egy kedves barátomat, hogy segítsen nekem elemezni és értékelni az oldalon megjelenő írásokat. Azt hiszem, a feladatot sikeresen végre is hajtottuk.

Három nappal ezelőtt volt ez az esemény, amikor is elhívtam őt, hogy egy rövid ám kimerítő olvasás után, mondja el a véleményét a tartalomról. Peresze ez nem volt annyira száraz, mint azt gondolnátok, mert előtte meghívtam egy finom ebédre, majd felmentünk hozzám, és elkezdtük a munkát. Pontosabban ő, én csak figyeltem a reakcióit, miközben kiszolgáltam, hogy egy percre se kelljen leállnia az olvasással.

– Mond csak hogy mit kérsz, és én máris adom neked.
– Nincs semmi konkrét igényem, csak egy kis innivaló legyen.
– Ide teszem neked egy tálcára. Van üdítő, ásványvíz, és ha kávét vagy teát kérsz, azt frissen megcsinálom neked.
– Köszönöm, ez így rendben lesz.

Dóri leül az egyik kényelmes fotelba, és egy táblagépen elkezdi az olvasást. Gyorsan halad, egyiket a másik után olvassa, és én ebben nem akarom megszakítani. Nézem őt, hogy miként reagál egyik másik írásra, amiközben olvassa. A leggyakoribb reakció, amikor összehúzza a szemöldökét, vagy amikor a combjait mozgatja, mintha azt is összeszorítaná.

Egy órányi olvasás után, tartunk egy kis szünetet, kévét készítek frissen, mert ő azt inna, aztán leülünk az asztalhoz, hogy átbeszéljük az eddigieket.
– Figyeltelek olvasás közben, és azt vetem észre, hogy időnként ráncolod a szemöldököd. Elmondod, hogy ez minek a hatására történt?
– Igen. Voltak olyan események, és ezek leírásai, ami nem igazán volt érthető, és ez egy kicsit összezavart engem.
– Elmondanád, hogy mi volt az ami igazán tetszik, és mi az, ami kevésbé?
– Ezt nehéz megfogalmazni. Amikor az esemény zajlik, ami a leírásban a fő cselekmény, akkor mint kívülálló nézek bele, és mint rendkívül vizuális alkat, ez én vagyok, szinte benne vagyok az eseményben. Vannak olyan szituációk, amik izgatólag hatnak rám, és van olyan is, ami egyenesen taszít.
– Világos. Amig olvastál, időnként a lábaid mozogtak, pontosabban a combod, amiket időnként mintha összeszorítottál volna. Ez mit jelent?
– Válaszolnom kell erre?
– Persze, hogy nem, ha nem akarsz, de én mégis szeretném.
– Oké, értelek. Szóval amikor a combom összeszorítottam, akkor az azért volt, mert amit olvastam izgatott, és ettől a puncim bizseregni kezdett. Amikor összeszorítom a combom, akkor az olyan, mintha a puncimat is összeszorítanám, és ez kellemes érzés.
– Ez tetszik. Amit eddig elolvastál, abban milyen arányban volt olyan, ami izgatott, és ami nem, vagy ami épp taszított.
– Összességében nagyjából 30% körül van az ami izgató számomra, a többi semleges vagy épp olyan ami nekem nem jön be.
– Mondanál néhány példát arra, hogy mi az ami neked izgató volt?
– Például, amikor két lány nyalja egymást, az nekem nagyon bejön, mert még nem volt ilyenben részem, bár nagyon szeretném kipróbálni. Aztán az is izgató, amikor valaki nyilvános helyen szexel, vagy maszturbál.
– Most egy olyan példát mondj, ami nem teszik, vagy ami taszít.
– A melegek. Nem bírom megérteni, hogy mi visz rá férfiakat, hogy egymás faszát szopják. Ezeknek az orrát bele kellene verni egy jó szaftos és illatos pinába, hogy megtudják mi a jó. Én imádom, amikor kinyalnak, amikor egy pasi a nyelvével izgatja a pinámat, és ettől elélvezek. Persze én is szeretem szopni a faszt, és imádom nyelni a gecit is. de…
– Mi az? Miért álltál meg?
– Nem tudom. Valami átszakadt bennem.
– Mégis mi az?
– Én nem szoktam ilyen kifejezéseket használni.
– De most használtál.
– Igen, és ez nem… vagyis… baszki, amiket olvastam azokban több ilyen kifejezés is van, ami nem virágnyelven van megírva, hanem úgy ahogy az a valóságban is megtörténik.
– És?
– Rájöttem hogy ezek a kifejezések, vagyis ezek használata is felizgat.
– Ez most jó, vagy rossz?
– Azt hiszem jó, mert felizgultam tőle. Tök nedves lett a pinám, és most jól esne ha kinyalná valaki, én meg hálából leszopnám.
– Miért nézel így rám?
– Azt hittem veszed a lapot.
– Mi? Azt mondod, hogy én nyaljam aki a pinádat?
– Igen, szeretném.
– Oh, baszki erre nem gondoltam. Mióta vagyunk mi barátok? Tíz éve?
– Tizenkettő.
– Nem gondolod hogy ez a barátságunk rovására mehet?
– Nem. Ha igazán a barátom vagy, akkor segítesz nekem, ha valamire szükségem van, és adott esetben én ezt viszonzom is. Vagyis ha kinyalsz engem, akkor én hálából leszoplak.
– Hát ez őrület. Komolyan beszélsz?
– A legkomolyabban. Ha benne vagy, akkor kezdhetjük, de ha nem, akkor most elmegyek, és keresek valakit, aki képes kielégíteni. Hidd el kibaszottul felizgatott a dolog.
– Mármint hogy nevén nevezed a dolgokat?
– Pontosan. És most azt akarom, hogy nyald ki a pinámat.

Dóri feláll a székről, amin eddig ült, majd leveszi a ruháját, majd a bugyiját is, és felül az asztalra, majd hanyatt dől, miközben a pináját felém mutatja.
– Nyalj ki. Nyald a pinámat, szopjad a csiklómat, el akarok élvezni.

Amikor felé fordítom a székem, és meglátom a selymesen rózsaszínű punciját, akkor értem meg igazán, hogy mit jelent nála, hogy fel van izgulva. Az ajkak, mintha csigaverseny helyszíne lett volna, vastagon áll benne a nyálka, ami illatosan csordogál lefelé, bele az ánuszába, majd onnan tovább. Igazán gusztusos látvány, hisz én imádok puncit nyalni. Kinyújtom a kezem, és megérintem, amitől összerándul. Aztán az egyik ujjam bedugom a résbe, amitől a forró nedű rátapad a kezemre, és azon csordogál tovább.
– Nyald már ki a pinámat, nem bírom tovább ha nem élvezhetek el. – kiáltja kicsit hangosabban is mint kellene.

Előre dőlök, és a nyelvem hegyét hozzáérintem a csiklójához, ami szinte tocsog a nedveitől. Aztán már nem bírom én sem visszatartani a vágyat, és rátapasztom a szám, így szinte felfalom a lucskos pináját, amitől láthatóan a csúcs felé szárnyal. Mélyen beledugom a nyelvem a punciba, majd felnyalom a csiklóig, aztán vissza. Igyekszem minden csepp nedved kinyalni belőle, de nem győzöm mert egyre több lesz benne. Az egyik ujjam is beledugom a punciba, amitől kissé összerándul, aztán már két ujjal ujjazom, amitől szinte extázisba esik, és az egész teste remegni kezd. A két ujjam mellett, ami a punciban van, a másik kettő is utat talál magának, az ánuszába. Azt gondoltam ez nehezen fog menni, de tévedtem, mert úgy csusszan be, mintha csak erre várt volna.

Ujjazom mindkét lyukát, miközben a nyelvem táncot jár a csiklóján. Néha a számba veszem és megszívom, vagy csak szopom, mint egy cukorkát. A remegés és a sóhajtozás közepette észre sem veszem, amikor elélvez. De igen, észrevettem, mert egy forró sugárral élvez az arcomra, miközben meg sem állok a nyalással. Amikor az orgazmusa véget ér, én tovább nyalom őt, amit továbbra is nagyon élvez, oly annyira, hogy még kétszer egymás után is elélvez, miközben halkan sikongat. Egy idő után abba marad a remegése, és a hangja is elcsitul, csak fekszik előttem az asztalon, amig én simogatom a testét, ameddig elérem.

Dóri felül az asztalon, és homályos tekintettel néz le rám, miközben így szól hozzám:
– Imádom ahogy kinyalod a pinámat.
– Ennek örülök, ám most rajtad a sor. – mondom neki, miközben letolom a nadrágom, és kiszabadítom a farkam.
– Akarod hogy leszopjalak?
– Akarom. Vedd a szádba a faszomat, és szopjál.

Dóri lelép az asztalról, majd leül a székre, amin eddig én ültem, én pedig az asztalhoz támaszkodva, felkínálom neki az álló farkam.
– Gyerünk szopd a faszom. – mondom neki, amikor eszembe jut, hogy aki szereti a szókimondó beszédet, az még ennél is többet akar.
Dóri a szájába veszi a farkam és az mindjárt eltűnik benne, miközben a nyelvével ügyesen játszik rajta.
– Ez az. jól szopsz te picsa! – mondom neki, miközben attól tartok, hogy rosszul fog reagálni, de nem. Amikor kimondom hogy „picsa” akkor megremeg, és egyfajta morgó hangot ad, amiből arra következtetek, hogy tetszik neki.
– Szopjál csak te picsa, a szádba akarok élvezni.
– Mmmmmmmgrrr…
– Szereted szopni a faszomat ugye?
– mmmmgrrrr…
– Akarod hogy a szádba élvezzek?
-mgrrr…

Hamar a csúcsra érek, érzem hogy mindjárt elélvezek, ezért adok neki még egy esélyt, ha mégsem akarja hogy a szájába élvezzek.
– Ez az picsa. – mondom neki újra. – Szopjál csak mert a szádba fogok élvezni.
– mmmmmrrrr…
Már nem elég nekem hogy csak szopja a faszomat, kissé rámozdulok én is, így baszom a száját tovább, amikor elsülök, és a szájába élvezek.
– grrrrr…
– Ez az te picsa, szopd ki a gecimet az utolsó cseppig.
– mmggrrrg…- motyogja  Dóri, amiközben lelkesen szopja ki a faszomból a gecimet, és lelkesen nyeli azt le.

Amikor vége, és nincs több, amit kiszophat, akkor feláll, és remegő lábakkal, homályos tekintettel néz a szemembe. Az állán és a szája szélén még csillog egy-egy csepp geci, amit lenyalok róla. Amikor a szája széléről nyalom le, akkor megcsókol, vagyis inkább ledugja a nyelvét a torkomon, és megforgatja a számban. Ekkor megérzem, hogy a szája még tele van a gecimmel, amit így a csók közben megforgatunk egymás szájában. Amikor vége, ismét csak néz rám csillogó szemmel, és így szól hozzám:
– Megint tanultam tőled valamit. Köszönöm.
– Ennek örülök, ám kifejezett szándékom továbbra is barátod maradni, függetlenül attól, hogy kinyaltam a pinádat, te meg leszoptál. Ahogy ezt kimondom, ismét megremeg, és még a térde is megroggyan.
– Ez nem is kérdés, Te vagy a legjobb barátom, és ha ezzel még jobb barátod lehetek, akkor szívesen leszoplak bármikor.
– Én meg kinyallak, amikor csak kedved tartja.

Ezután leülünk az asztalhoz, majd iszunk egy keveset, és elropogtatunk néhány kekszet is.
– Visszatérve az eredeti kérdéshez, mit szólsz az írásokhoz?
– Alapvetően azt gondolom, hogy annyira sokszínűek, hogy bárki olvassa is, biztosan talál olyan írást, ami tetszik neki, ami felizgatja, és amitől magához nyúl. Ha valakinek nem tetszik egyik sem, akkor annak nem is kellett volna az oldalra tévednie.
– Ez pontos megfogalmazás, tetszik. Ez azt is jelenti, hogy nem folytatjuk az olvasást?
– Szerintem nem érdemes. Amit tudni akartunk, azt megtudtuk, minden más mellékes.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon - Szex Blog

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon Az apám, a munkája miatt, elég sokat utazik, és a legjobb az egészben, hogy nem akárhova, hanem a legmenőbb helyekre, és sokszor elvisz engem is magával. Tavaly nyáron, Miamiban töltöttünk el három hetet, ami újabb élményekkel gazdagított. A ház, amiben laktunk ez idő alatt, az óceán-parton volt, onnan nagyjából pár száz méterre. Bazi nagy ház, kilátással. Amúgy az egészet az a cég fizeti, akinek dolgozik. A házban több szoba, fürdőszoba...
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük