Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon

Az apám, a munkája miatt, elég sokat utazik, és a legjobb az egészben, hogy nem akárhova, hanem a legmenőbb helyekre, és sokszor elvisz engem is magával. Tavaly nyáron, Miamiban töltöttünk el három hetet, ami újabb élményekkel gazdagított.

A ház, amiben laktunk ez idő alatt, az óceán-parton volt, onnan nagyjából pár száz méterre. Bazi nagy ház, kilátással. Amúgy az egészet az a cég fizeti, akinek dolgozik. A házban több szoba, fürdőszoba van, és minden ami kell. A terasz akkora, mint a háztömb, amiben itthon lakunk, és persze medence is.
Apu egész napra magamra hagy, mert a munka az első, persze ad mindig valamennyi pénzt, hogy ha el akarok menni valahova, akkor megtehessem. Az első néhány napban még éltem a lehetőséggel, de hamar ráuntam, és inkább csak otthon töltöttem az időmet.

A magány azért mégsem volt teljesen magányos, hisz megismerkedtem egy helybéli lánnyal, aki nagyon aranyos volt, és aki segített nekem mindenben. Egy napon meghívtam, hogy ha már úgysem megyünk shoppingolni, akkor töltsük együtt az időt, hisz nálunk van minden, ami számára is tartogat meglepetéseket.

Egy nap, amikor már nem volt kedvem bemenni a városba, felhívtam őt, hogy jöjjön át, és töltsük együtt a napot. Negyed óra múlva meg is érkezett, majd a medence partján ütöttünk tanyát, és beszélgettünk. Mivel erre felé igen meleg a nyár, hamar a medencében találtuk magunkat, ahol jókat pancsoltunk, ám ez is hamar az uncsi kategóriába ment át. Amikor ismét a parton feküdtünk, ledobtam magamról a bikinit, és csak úgy meztelenül élveztem a napsugarak simogatását. Persze Jennifer is követte a példámat, ő is pucéran napozott.

– Azt tudod, hogy nem jó sokáig a napon lenni? – kérdezi tőlem, amikor én már azt hittem hogy elaludt.
– Persze, hogy tudom, ezért is van itt a kezem ügyében a naptej, hogy bekenjem magam.
– Akarod, hogy bekenjelek?
– Igen, annak örülnék.

Jennifer felkel a napozóágyról, és leül az enyém szélére, majd a kezébe veszi a tubust, és hozzálát hogy bekenjen. Ahogy a keze jár rajtam, ahogy a bőrömet simogatja, átjárja a testem a kéj, szinte meg sem mozdulok, csak élvezem. Persze arról nem beszéltem neki, hogy én a lányokat kedvelem, nem vagyok az a nyomuló típus, inkább kivárom, hogy a másik is valamilyen jelet adjon, hogy ő is nyitott a lányos játékokra. Abból, ahogy a testemet simogatta, kenegette, azt vettem le, hogy ő nem nyitott rá. Tévedtem.

Amikor én már csillogtam a rám kent krémtől, akkor én is felajánlottam neki, hogy bekenem. Ahogy azt kell, alaposan, minden millimáter számít. Én nem voltam szégyenlős, alaposan bekentem a punciját és még az ánuszát is, amit láthatóan élvezett, de nem tettem szóvá a dolgot, ahogy ő sem. Ezután visszafekszem az ágyamra, és hallgatom a szívem dobogását. Ver is rendesen, mert teljesen lázba jöttem a Jennifer testétől, ahogy simogattam, ahogy a kezem alatt megremegett. Ettől a gondolattól nem csak izgatott lettem, hanem felizgultam. Megfogom a naptejes tubust, majd nyomok egy keveset a kezemre, amit elkenek a hasamon, majd még lejjebb, a puncimat is alaposan bedörzsölőm vele, amitől az izgalmam még inkább felkorbácsolja a szívritmusomat. Most már nincs megállás, simogatom a csiklómat, az ajkakat, amitől alig egy perccel később elélvezek. Ezután elnyújtózok az ágyon, és csak a napsütést élvezem.

Egy kicsivel később, amikor már a szemem is csípi az izzadságom, felülök az ágyon. A pillantásom a lányra esik, aki engem néz, miközben az ujjaival a punciját simogatja. Tetszik a látvány, ezért nem szólok semmit, csak nézem őt, és élvezem a játékát. Miután elélvez, és befejezi a a simogatást, csak néz engem, majd így szól hozzám.

– Az előbb láttam, hogy te is megsimogattad magad, és ettől felizgultam.
– …és ezért magadhoz nyúltál.
– Igen.
– Kár hogy nem szóltál, szívesen segítettem volna neked.
– Ha komolyan mondod, akkor legközelebb szólok. – mondja nekem, miközben hátra dől, és a keze ismét a punciját simogatja.
A félig csukott szemei alól rám kacsint.
– Most is segíthetnél.

Nekem se kellett több, áttelepedtem az ő ágyára, és megcsókolom, miközben az ujjaimmal a testén kalandozok, a szemem sarkából mozgásra leszek figyelmes. Nem törődök vele, hisz most kellemesebb elfoglaltságom akadt, mint saját magamat simogatni. Ahogy ismét belemerülök az élvezetbe, megint az a mozgás, ami az előbb is szemet szúrt. Arra fordítom a fejem, miközben a szám, a szájára tapad, de amikor meglátom a mozgás okát, lefagyok egy pillanatra.

– Mi az? Mi történt? – kérdezi tőlem, némi nyugtalansággal a hangjában.
– Itt van egy férfi a medence mellett, és minket néz.
Erre Jennifer felül, és ő is az idegent nézi. Néhány pillanat múlva ismét elnyújtózik mellettem, és a szája újra a számra tapad, mintha nem t9rtént volna semmi, ám ez engem nem nyugtat meg.
– Ki ez az ember? Ismered? – kérdezem tőle.
– Ne is merem, de biztosan a medencés fiú az.
– De hát hogy jött be?
– Biztosan van kulcsa.
– Ez nagyon gáz, ha csak így bejöhet, nem gondolod?
– Nem gáz, itt ez a bevett szokás.
– És mi van ha megerőszakol?
– Az ki van zárva.
– Miért?
– Mert tudják, hogy ezen a környéken minden be van kamerázva, ezért nem is kockáztatnának meg semmi ilyesmit.
– Ez azért megnyugtató. Ha nem vagy itt, akkor én már hívtam volna a 911-et.
– És mit mondtál volna nekik? Hogy a medencés fiú kiszedi a leveleket a medencéből?

Ezen egy kicsit elgondolkodok, majd hagyom hogy Jenny tovább kényeztessen, miközben fél szemmel a pasit figyelem. Tényleg úgy van ahogy Jennifer mondta. A pasi az eszközeit használva, a medencében matat, és egy zsákba teszi, amit kiszed belőle.
Én az ágyon fekszem, Jennifer a lábam között, és mohón nyalogatja a csiklómat, amit nagyon szeretek, és baromira élvezem. Fél szemmel még mindig a pasit nézem, egyrészt mert izgat a dolog, hogy meglesnek, másrészt csak a kíváncsiság, hajt, hogy vajon mit csinál. Amikor az eszközeit szétszedi, és elpakolja egy nagy táskába, akkor veszem észre hogy a pasinak áll a farka, és ne is kicsit.

Egy pillanattal később, a pasi elindul felénk, amitől egy kicsit beparázok, és szólok Jennynek.
– Te, ez ide jön.
– Az nem lehet.
– Nézd meg, egyenesen felénk tart.
– Mondom hogy az nem lehet, mert nem szólíthat meg a munka helyén senkit, és nem kerülhet semmiféle interakcióba a házban élőkkel, ha készen van akkor elmegy és ennyi.
Miközben Jenny ezt elmondja, megfordul és mellém ül ő is.
– Nézd már, jól felizgattuk a szerencsétlent, áll a farka mint a cövek.
– Igen, már egy ideje így néz minket.
– Akkor szórakoztassuk, hogy ne álljon hiába az a fasz.
– Mire gondolsz? – kérdezem tőle feleslegesen, mert már látom hogy mi a terve.
Jennifer elhelyezkedik a napozóágyon mellettem, – pont elférünk egymás mellett kényelmesen, – majd a lábait széttárva simogatni kezdi magát. Már értem, jól felhúzzuk, aztán mehet a dolgára. Én is hasonló kényelembe helyezem magam, majd csatlakozok a játékhoz, és simogatni kezdem a csiklómat, majd az ujjaimat a puncimba dugom egy kicsit, miközben figyelem a pasi reakcióját.

A pasi ott áll, a medencétől néhány lépésnyire, és minket néz. Csak egy fehér vászonnadrág van rajta, amin jól láthatóan kidudorodik a farka, ami jó nagynak látszik még így is, ám felül semmi nincs rajta. Összességében remek látvány, főleg azért mert most a mi kezünkben van az irányítás. Ahogy ott áll, a kezeivel folyamatosan a nadrágja elejét markolássza, jobban mondja a farkát, mert már szinte alig fér el a textil alatt.

A férfi lép egyet felénk, de Jenny egy kézmozdulattal megállítja, elég csak annyi, hogy a tenyerét felé mutatja, ami azonnal megállásra kényszeríti a férfit. Jenny tovább játszik, ahogy én is, a pasi meg egyfolytában nézi minden mozdulatunkat. Aztán gondol egyet, és elkezdi kigombolni a nadrágját, amiből előbukkan egy hatalmas fasz, amit az emberünk megmarkol, és lassú mozdulatokkal maszturbálni kezd.

A jelenet nem tart sokáig, mert a pasi hamar elélvez, amivel tele fröcsköli a füvet, majd a keze alatt megy össze a farka, mint aki jól végezte dolgát, és befejezte az attrakciót. Jennifer egy tapssal adja tudtára, hogy tetszett a műsora, amihez én is csatlakozok, és amig a pasi elpakolja a most már nem annyira méretes farkát. Ezután felveszi a pólóját, majd megfogja a táskáját, és a kapu felé távozik.

– NA ehhez mit szólsz? – kérdezi tőlem.
– Érdekes volt.
– Csak érdekes? kérdezi tőlem, miközben némi csalódottság látszik rajta.
– Igen. Tudod, én nem igazán vonzódom a pasikhoz, számomra te vagy az izgalmas.
– Akkor jó, mert nekem meg te.

Ennyiben maradtunk, és tovább élveztük egymás társaságát.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon - Szex Blog

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Ettől aztán végképp elszakad a cérna, és elélvezek. Pont a két melle közé, szinte hallani lehet ahogy a csattan a spermám a mellein, miközben ő áhitattal nézi ezt. Amikor befejezem a fröcskölést, Erzsi néni a szájába veszi a farkam, és alaposan lenyalogatja. Na ettől megint feltámad bennem a vágy, és érzem, hogy a szájában újra megkeményedik a farkam.

nőnapi-maszti

Egyedül ünnepelt nőnap

Egyedül ünnepelt nőnap Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a. Evelin is várta az estét, várt egész nap... ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától... de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja... Evelin körül...
bikiniben

A nyaralás

A nyaralás A kirándulásunk első részében a Karib-szigetek néhány kisebb szigetét látogattuk meg. Az első szállásunk egy gyönyörű, tengerparti nyaralótelepen egy jól felszerelt házikóban volt. Mindenünk megvolt, amit szemünk, szánk kívánhatott. A feladatom elég egyszerű volt, be kellett mutatkoznom a vezetőknek és néhány kisebb üzleti találkozót kellett lebonyolítanom. Miközben Tündi napozással és vásárolgatással töltötte szabadidejét. A harmadik nap, mikor visszaérkeztem a nyaralóba, a feleségemet azon kaptam, hogy szinte erotikus műsort ad elő négy, a szomszédunkban lakó 18...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük