Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A csajom és a barátnője élvezzük egymást

A barátnőm időnként meghívja hozzánk egyik másik barátnőjét, akivel már rég találkozott, vagy akivel jól kijönnek egymással. Az ilyen csajos délutánok általában számomra elég uncsi szokott lenni, mert ők jól elvannak kettesben, néha hárman vagy többen is. Amikor itt van valamelyik barinő, akkor én inkább félrehúzódok filmet nézni, vagy a gépemen játszom valamit. Most is így történt.

Ők a nappaliban a kanapén ücsörögnek, és mindenféle csajos témát beszélnek ki. A pasizástól a hüvelyszárazságig szinte minden téma felbukkan. Én a másik asztalnál ülök, és StarCraft-ot nyomom, miközben néha megüti a fülem egy-egy érdekes beszólás. A csajomnak van egy jó pasija, aki épp hallgatja a beszélgetést, ám Mónikának nincs, ezért a kedvesem, igyekszik neki tanácsokat adni, hogy mit tegyen, vagy mit ne, hogy végre találjon magának valakit. Az elhangzott tanácsok között van olyan is, amit ha annak idején bevet a siker érdekében, akkor mi biztosan nem jövünk össze.

Épp lenyomom a Zerg sereget, amikor átteszik a duma partit a kertbe. Én meg ledőlök a kanapéra, mert a tévében megy valami film, amit megnéznék. A tervem nem lett valóság, mert bealudtam a filmen. Kicsit később arra ébredek, hogy Bea a kanapé mellett térdel, és a farkam szopja. Kinyitom a szemem, és rájövök, hogy ez a valóság és nem álom.
– Hát te mit csinálsz? – kérdezem tőle meglepetten.
– Ne éld bele magad, csak egy perc és megyek is.
– Na de mégis mi van? Elment már?
– Nem. Tudod, épp arról beszélgettünk, hogy miként a legjobb a faszt szopni, amikor eszembe jutottál, és gondoltam, hogy realizálom az elméletet.
– Mi van ha meglát?
– Kint van, nem fog meglátni.
– Oh, bébi, isteni vagy szopásban. Mondom neki, majd élvezem a játékát, mert ha  csak egy perc, akkor…
– Bocsi, hol van a klotyó? – kérdezi Mónika, aki ott áll mellettünk és nézi, ahogy Bea épp orálisan kényeztet.

Bea nem engedi el a farkam, csak a kinyújtott karjával mutatja az irányt, miközben egyre jobban kezd belemelegedni a szopásba. Amikor Móni eltűnik a fürdőben, Bea begyorsít, és alig egy perc alatt a szájában van mindaz, ami eddig a zacsimban pihent. Miután megtörli a száját, ad egy csókot, és csak annyit mond nekem.
– Most már pihizhetsz tovább. Majd feláll, és ismét leül a kerti fotelba.
Én meg a jóleső megkönnyebbüléstől megint lehunyom a szemem, és ismét álomba szenderedek.

Amikor újra kinyitom a szemem, már sötét van, még a a lakásban sem égnek a lámpák. Felülök, egy kicsit hallgatózok, de semmit nem hallok. Kibotorkálok a konyhába, – mert éhes vagyok, – hogy összedobjak egy szendvicset. Meglepő módon a konyhapulton egy fürdőruhát találok, ami Bea felsője. Vajon miért itt vette le? A hűtőből kiveszek néhány dolgot, ami egy szendvicsbe jó lehet. Megfordulok az asztal felé, és egy újabb meglepetés vár ott rám. Egy tanga. Ahogy jobban megnézem, ez Mónikáé lehet. Kezembe veszem, és az orrom elé tartva megszagolom. Masszív pinaszaga van. Ismét egy kérdés bukkan fel bennem: Mit csináltak ezek a csajok? És hol vannak?

Elkészítem a szendvicseimet, majd kimegyek a kertbe, és leülök az asztalhoz, hogy megegyem. Az első harapás után, megáll a falat a számban. A házból Mónika sétál ki, egy szál semmiben, majd odajön mellém, és a táskáját felmarkolva már megy is vissza.
– Jó étvágyat. mondja nekem távozás közben.
Amikor ismét mozgásba lendül a falat a számban, csak nézek utána, és azon gondolkodom, hogy vajon mit csinálnak. Épp a második szendvicset veszem a kezembe, amikor az előző jelenet megismétlődik, ám most Bea jön, szintén pucéran, és az asztalról felmarkolja a cigisdobozt és az öngyújtót, miközben csak ennyit mond nekem.
– Jó étvágyat. És már megy is tovább, és én csak nézek utána.
Néhány lépés után Bea megáll, és visszafordul hozzám, majd megcsókol, és megint otthagy. Ebben a csókban volt valami, ami… Megvan. A szája punciszagú és az íze is. Ezek szerint ezek ketten most… Beáról tudtam hogy vonzódik a lányokhoz, de eddig még soha nem volt jele annak, hogy valóban hódol is a leszbikus szerelemnek.

Miután elfogyott a kaja, kibontok egy sört és rágyújtok egy cigire. Az első korty után feldereng bennem, hogy a csajom, most a mi szobánkban egy másik nő pináját nyalogatja. Hmmm… Nem érzek semmiféle negatív érzést, pedig a csajom épp most csal meg engem, egy másik nővel. De egy másik nő nem számít, ez nem megcsalás. Vagy mégis?

Miután a vacsival végzek, elmegyek lezuhanyozni. Itt már nem volt nagy meglepetés, amikor újabb levetett ruhadarabokat találok. A konyhában meglelt fördőrucik hiányzó darabjait. Miután lezuhanyoztam, magamra öltöm a köntösömet, és elindulok a hálószoba irányába. Az ajtó csukva van, én meg már emelem a kezem, hogy bekopogjak, aztán rájövök, hogy a saját szobámba mégsem fogok így belépni. Lenyomom a kilincset, és belépek. A látvány magáért beszél.

Bea a hátán fekszik, rajta meg Móni, és épp a 69-es póz előnyeit firtatják a szemem láttára. Érzem hogy a farkam merevedni kezd, ám nem mozdulok, csak nézem őket. A szobát betölti a puncik friss illata, ami még inkább fokozza az izgalmamat, ezért közelebb lépek, hogy jobban lássam mi történik. Bea úgy nyalja Móni punciját, ahogy én szoktam neki.

Leülök az ágy szélére, és megsimogatom Beát, aki kinyitja a szemét, és olyan szerelmesen néz rám, amit még soha nem láttam tőle. Bea egy kissé megremeg, majd szinte suttogva mondja nekem.
– Add ide a farkad, szopni akarom.

Felállok, és ledobom magamról a köntöst, és oda állok fölé, hogy a szájába vehesse. Bea először a makkomat szívja, majd egyre mélyebben benyeli, én meg rásegítek egy kicsit, hogy jobban szophasson. Ebben a pózban, tövig be tudja kapni, így szinte a torkába nyomom az egészet. Egy darabig szopja, majd kiveszi a szájából, megmarkolja, és Mónik a pinájához tolja, és egyre jobban tuszkolja be neki. Nekem új ez a helyzet, és egyben izgató is, ahogy a farkam belecsusszan egy másik nő pinájába. Az izgalom és a lelkesedés hatására, egyre jobban belelendülök a dologba, és úgy baszom a csajt, hogy az visong a gyönyörtől.

Bea most kihúzza a faszom Móniból, és a szájába veszi, hogy lenyalogassa róla a nedveket, majd újra betolja neki, én meg tovább kúrom. Ez megismétlődik néhányszor, amikor azt kéri tőlem, hogy őt is kúrjam meg. Mivel nem mozdul, átmegyek a formáció másik végére, és Móni szája mellett belenyomom a farkam és alaposan megkúrom őt, amikor érzem hogy elélvez. Ekkor Móni kihúzza a farkam Bea puncijából, majd rábukik, és durván szopni kezdi.
– Ne merészeld. – mondja Be a szinte kiabálva. – Meg ne próbáld.
Amig Bea kiáltozik, közeben lelökdösi magáról Mónit, kimászik alóla, és birtokba veszi a farkamat, és ő szopja tovább. Olyan lendületesen ée beleéléssel teszi, ezt, hogy pillanatokon belül a szájába élvezek, ő pedig nyeli a gecimet, majd a végén alaposan lenyalogatja a farkam. Bea felnéz rám, és mosolyog. Hogy őszinte legyek, kissé meglepett ez a reakciója, mindenesetre érthető is volt.

– Bocsi, hogy így rád ordítottam, de nem akartam hogy a fincsi lét te szopd ki, mert az az enyém. Egyszerűen imádom.
– Jól van, semmi baj, én kérek bocsánatot hogy egyáltalán bekaptam, nem tudtam hogy ettől ennyire kiakadsz.
– Nincs baj, szophatod ha akarod, de a geci az enyém. Még akkor is ha éjjel akarod szopni, de mielőtt elélvezne, szólsz nekem. Rendben?
– Persze.

Kimegyünk a kertbe, és rágyújtunk, Bea meg hoz nekünk hideg innivalót, és folytatjuk a beszélgetést. Eleinte még a szex volt a téma, ami tetszett is, a farkam meredezett, a köntös alatt, de hamar átváltottak az uncsitémára, ami engem még mindig nem köt le. Otthagyom őket, és beindítom a jakuzzit, és belemerülök a langyos vízbe. Azon elmélkedek, hogy mennyire izgató volt az, amikor a csajom, Bea a farkamat belenyomta Móni pinájába. Biztosan neki is izgi volt, ezért is kérte hogy basszam meg a punciját. Ám az talán még izgalmasabb volt, amikor Móni vette ki a farkam Beából, és szopni kezdte. Ej, ha ez minden nap így lenne, akkor biztosan elégedett lennék a szexuális életemmel.
Amig ezen elmélkedek, a farkam megint keményre izgulta magát, a buborékok meg kifejezetten kényeztetik. Ahogy ülök a langyos vízben, és nézem az asztalnál meztelenül ülő lányokat, a kezem a farkamra téved, lassú ütemben húzgálni kezdem. Majd a szemem lehunyva, újra elképzelem, ahogy Bea bevágja a farkam Móniba. Eszméletlenül izgalmas volt.

Az elmélkedésből vízcsobogás hoz vissza a jelenbe. Amikor kinyitom a szemem, a két lány épp mászik be a medencébe, ahol én látványosan izgatom a farkam. Illendőségből abba hagyom, és nézem őket ahogy elhelyezkednek.
– Miért hagytad abba? -kérdezi tőlem Bea.
– Nincs oka, csak illendőségből.
– Hát akkor illendőségből kérlek folytasd, mi is látni akarjuk. Igaz Móni.
– Bizony. – helyesel a barátnő is.

A kérésükre folytatom a maszturbálást, aminek a hatására ők is hasonlóképpen tesznek. A víz leple alatt mindketten a puncijukat simogatják, miközben egymás nézzük, bár a buborékok miatt ez csak jelképes. Bea megunja ezt, és közelebb csúszik hozzám, majd lebukik a vízbe, és a szájába veszi a farkam, így szopja. Időnként feljön levegőt venni, aztán mást talál ki.
– Légy szíves tedd ki a segged a peremre, mert így levegő nélkül nem az igazi.

Eleget teszek a kérésének és felülök a jakuzzi szélére, mire Bea elhelyezkedik előttem és így szopja tovább a farkam. Móni csak nézi, miközben kitartóan ujjazza magát. Bea Megáll egy pillanatra, és szól Móninak.
– Gyere ide te is, szopjuk ketten.
Móninak nem kellett kétszer mondani, odahúzódik hozzám, Bea mellé, és így ketten két oldalról nyalogatják a farkam, ami felettébb nagy örömet okoz nekem. Egy ideig nyammognak rajtam majd Bea leáll, és rám méz.
– Szeretném ha hátulról basznál meg. – mondja nekem, miközben kijön a vízből és a peremre könyököl, ezzel felkínálva a hátsó felét.
Én veszem a lapot, mögé lépek, és betolom neki a farkam, miközben lassú tempóban megdugom a pináját. Móni egy darabig csak néz minket, majd ő is odajön, és Bea mellett, felveszi ugyan azt a pózt, majd várja hogy őt is megdugjam. Kihúzom a faszomat Bea puncijából, majd Móni pinájába nyomom be, és lassú tempóban baszni kezdem. Úgy tíz lökésenként váltok, hogy az egyiket, hol a másikat baszom, miközben egyre gyorsabb tempóban közelítek  csúcshoz, akkor kiveszem a farkam, és kézzel verem tovább, hogy meglocsoljam a seggüket.

Amikor Bea ezt érzékeli, megfordul, és szopni kezd. Móni szintén a farkam felé fordul, de csak az oldalát és a tövét nyalogatja, már tudja, hogy a gecim Beának jár. Mikor jön az orgazmus, Bea úgy szopja, hogy szinte a zacsimból szívja ki a lét, ám nem fejezi be, ahogy máskor szokta. Kicsusszan a szájából a farkam, és kézzel veri tovább, amitől az arcára meg néhány csepp, majd a maradékot Móni arcára spricceli. Ezután elengedi a farkam, és Móni felé fordul. Az arcáról nyalogatja le a gecimet, majd csókolóznak, miközben látszik, hogy a szájukban még ott van, és egymásnak adogatják. E látványra a farkam nem akar lelankadni, ezért amig egymás nyalogatják, én bedugom Beának, és baszom tovább, amig újra el nem élvezek. Ekkor odalépek hozzájuk, és a két nő arcára verem ki a faszomat, hogy mindketten bőven kapjanak belőle.

Miután készen vagyok, visszaülök a helyemre, és próbálok lenyugodni, ám ez nehéz, mert ők még mindig egymást nyalják. Egy idő után ők is lecsillapodnak, és beülnek mellém. Nem szólunk semmit, nincs miről beszélni. Ez az este úgy volt jó, ahogy megtörtént.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

És ebben a pillanatban kitör belőled egy hatalmas sóhaj, ezt követi a remegés, ami az egész tested átjárja, és a megfeszülő izmok szinte pattanásig feszülő ívbe hajtják az egész tested és csak remegsz, luktetve, lélegzetvisszafojtva

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII - Szex Blog

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII

Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom. – Hogy mi van? – kerekedett el a szemem. – Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük