Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Együtt maszturbálunk a nővéremmel a kertben

Fiatal koromban még vidéken laktunk, egy kis faluban, ahol mindenki ismert mindenkit. Amikor ez az eset megtörtént, még csak épp hogy betöltöttem a tizenhatodik évemet, és mint minden korombelit, hajtott a megismerés vágya, ami kifejezetten a nők irányában nyilvánult meg. Történt egyszer, hogy amikor a kertben izzadtam, mert pont akkor volt a legnagyobb meleg, közel negyven fok árnyékban, persze én is árnyékban hevertem a fűben, a szomszéd felől veszekedés hangját hallottam meg.

– Hányszor mondjam neked, hogy pucéran ne menj ki a kertbe mert még meglát valaki.
– Nem érdekel, ebben a melegben nem fogok talpig beöltözni, csak hogy az uraság jól érezze magát.
Megismerem hangról őket, még akkor is ha nem a szomszédban veszekednek. Egy egyik Anna néni, aki ezek szerint pucéran van a kertben, és aki pörlekedik vele, az meg Károly bácsi. Az e tény, hogy Anna néni pucéran van kint, odavonzz engem a kerítéshez, hátha megleshetem. Próbálok rést találni, amit még nem nőtt be a tuja, de valahogy nem járok sikerrel, pedig hallom hogy tőlem alig néhány méterre van csak, és valamit csinál.

Tovább keresgélem a rést, és sikerrel is járok. Igaz hogy nem nagy, de legalább meglátom Anna néni hatalmas seggét, amint épp lehajol, hogy felvegyen a ruhát, amit aztán szépen kitereget a kötélre. Csak bámulom őt, és drukkolok, hogy megforduljon, hisz a csöcseit is szeretném látni, sőt az egész nőt egyben, és persze meztelenül.

Amig bámulom a farkincám egyre jobban merevedik, pedig nem is szép a nő, és egy kicsit kövér is, de most épp ez van. A farkam egyre jobban ágaskodik, ezért úgy döntök, hogy kiszabadítom a fürdőnadrágból. Persze akár én is lehetnék meztelenül, mert egyedül vagyok itthon, anyuék munkában vannak, a nővérem meg valami tanfolyamon, mert virágkötő akar lenni. El is döntöm, hogy leveszem a dacimat, hogy hozzáférjek a farkamhoz. Immár gatya nélkül, ismét a résre tapasztom a szemem, és nézem, ahogy Anna, rakosgatja a vizes ruhákat, miközben a kezemmel a péniszemet húzgálom.

Ekkor ér egy kis meglepetés is. Egy másik nő is feltűnik Anna néni mellett, aki sokkal fiatalabb, és persze laposabb is. Amikör közelebb ér, akkor ismerem meg, Valikat, aki Anna lánya, és tök pucéran van. A farkam még inkább megkeményedik tőle, bár ahogy nézem, Valika olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról, ezért inkább Anna idomain legeltetem a szemem. Egyre jobban belemelegedek a masztiba, és egyre közelebb érek ahhoz a ponthoz, amikor elélvezek. Ez nálam általában hamar bekövetkezik.

A kukkolás és a faszverés áhítatában, egy hang zökkent ki az élvezetből, amire összerezzenek, és még a farkam is elengedem rémületemben.
– Hát te mi a faszt csinálsz itt? – teszi fel a kérdést Vera, a nővérem.
Ijedtemben megfordulok, és szemben találom magam vele. Ő szintén meglepődik hogy álló fasszal állok vele szemben, így meglepetésében a szája elé kapja a kezét, és csak néz rám, és a farkamra.
-Hát te? – kérdezem tőle kissé megszeppenve.
– Mit én? Itt lakom és is, nem emlékszel?
– Azt mondtad hogy virágkötni mész.
– Ott voltam, de hamarabb lett vége. Mondd csak, te mit csinálsz?
Válasz helyett elvörösödök, és a farkam próbálom eltakarni. Vera félretol, és átnéz a résen, amin egy perce még én néztem a két nőt. Miután levágja, hogy miről van szó, ismét nekem támad, bár most egy kicsit szolidabban.
– Te a szomszédokat lesed?
– Miért? Talán baj?
– Azt nem mondanám, csak meglepett hogy még maszturbálsz is rájuk.
– Erre most mit mondjak?
– Oké, bocsi, folytasd csak én bemegyek. Azzal megfordul és otthagy a kerítés mellett, álló fasszal. Én újra a résre tapasztaom a szemem, és keresem a szomszéd nőket, de nem látom őket. A fenébe, időközben odébb álltak, és már ne látom egyiket sem. Toporgok még egy darabig a kerítés mellett, amikor a tesóm megint elém toppan.
– Na mi van? Vége a bulinak?
– Igen, már nem látom őket.
– Hát ez szar ügy. – mondja nekem, majd elsétál mellettem, és letelepedik a pázsitra.

Egy ideig nézek utána, majd látom, hogy ledobja magáról a felső, majd az alsó fördőrucit is, ezután elnyúlik a leterített pléden, és kenegetni kezdi magát a napozókrémmel. Jó tudom, hogy a tesóm, de a környéken neki van a legjobb alakja, és nem utolsósorban a legnagyobb melle is. Ahogy nézem, amint kenegeti magát, a farkam megint keményedni kezd, én meg csak állok ott, a szemem meg le sem bírom venni róla. Amikor befejezi a teste bekenését, elterül, majd csukott szemmel fekszik tovább.

Eközben a szomszédban megint mozgás támad, ezért megint a réshez tapadok, és próbálom meglesni mi történik odaát. Végre sikerül egy olyan rést találnom, ahonnan meglátom őket, amit a kerti asztalnál ülnek, és valamit csinálnak. Izgalmas dolog a kukkolás, hát még ha a kezemben a farkam, amit húzgálok, miközben nézem őket. Anna időnként feláll a székről, kicsit tesz-vesz, majd ismét leül. Ahonnan én nézem őket, a kiscsaj szemben ül, az asztal nagyrészt el is takarja, ám Annának mindenét jól láthatom. Vastag a combja, lóg a nagy melle, és ahogy beszélgetnek, úgy ringatózik, hogy azt nézni is gyönyör.

Ahogy a résre tapadok, a kezemben a farkam, amit folyamatosan izgatok, már érzem hogy közeleg a csúcs, amikor megint meghallom a tesóm hangját.
– Tomi, nem tudnál úgy helyezkedni, hogy én is lássam amit csinálsz?
Amikor ránézek, megint kiver a víz. Vera a fűben ül, szétrakott lábakkal, és a pináját simogatja. Ettől egy kicsit elpirulok, legyintek rá, majd visszatérek a réshez, és tovább bámulom a szomszédokat, miközben hevesen maszturbálok, amikor Vera ismét megszólít.
– Tomi. Ne legyél önző. Hadd lássam, ahogy kivered a faszod.
Vera most ott áll közvetlenül mellettem, a tekintete a farkamon, s közben az ujja a saját punciját masszírozza.
– Ne már. Pont most? – A szemem ismét a résen, és még pont láthatom őket, amint belépnek a házba, és eltűnnek a látómezőmből. Mivel már nem látom egyiket sem, ismét Vera felé fordulok, és nézem, hogy ujjazza magát. Van bennem egy kis ellenérzés, ám a vágy felülkerekedik rajtam, és hozzálátok hogy kiverjem rá a farkam. Belül érzek némi csalódottságot, amiért megzavart abban, hogy kilessem Anna nénit és a lányát, ahogy a kertben meztelenül tevékenykednek, ám ennek ellenére, hajt a vágy, hogy végre kielégülést nyerjek, ezért beleadok mindent, és hamar elélvezek. Vera sem marad le mögöttem, mert szinte egyszerre jutunk el a csúcsra.

Mindent összevetve nem történt törvénytelenség, egyszerűen csak néztük egymást önkielégítés közben, ami kellemes érzés volt, ezért kész vagyok rá, hogy máskor is megismételjük. Hamarosan el is jött ez a pillanat.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

A kedvesem barátnője

Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.

Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk. Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük